De dader van het Joods Museum in Brussel was een Mohammedaan

Screenshot_19

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Bij de “schietpartij” vorige week zaterdag in Brussel, waarbij 4 toevallige slachtoffers werden vermoord, probeerden de media onmiddellijk dwangmatig uit te leggen dat er “geen aanwijzing” naar islamitisch terrorisme bestond. Nu, pas een week na deze bloedige daad, die zij met hun islamvriendelijke verslaggeving dekten, zien ze zich gedwongen het tegendeel te berichten:

Rechercheurs hebben in Marseille een man gearresteerd, die verantwoordelijk kan zijn voor de dodelijke aanslag in Brussel. De man zou contacten hebben met radicaalislamitische terroristen. (…) De 29-jarige Fransman werd vrijdag in Marseille vastgezet…

De moordenaar is geen Fransman. Hij heeft niet uit ideologische overtuiging voor de Franse staat gemoord, maar voor zijn islamitische volk van herkomst, dat huist in de een of andere Oriëntaalse oase. Fransen doden niet met de strijdkreet “Allahu Akbar!”. Overigens, deze “Fransman” draagt een veelzeggende naam: Mehdi Nemmouche.

Volgens informatie van de rechercheurs verbleef de 29-jarige uit het Noord-Franse Roubaix verleden jaar in Syrië en had daar contact met Jihadisten. De man worden moord en poging tot moord in verband met een terroristische aanslag ten laste gelegd, zoals een vertegenwoordiger van de Franse justitie zei.

Volgens de informatie werd de Fransman…

Berliner Morgenpost

Ik heb een visioen: op zekere dag staat zo´n “Franse” of “Duitse” journalist op uit zijn stoel, haalt een Kalasjnikov te voorschijn en begint zijn collega´s overhoop te schieten, in naam van zijn woestijngod “Allahu Akbar!”. Wat zullen de domme linkse Duitse, Franse en Britse journalisten hem dan toeschreeuwen voordat ze hun laatste adem uitblazen!

“Waarom schiet je ons dood? Je bent een Duitse/Franse journalist! Dat staat in je paspoort!”

Of: “Zeg alsjeblieft snel dat je ons niet wilt doden in naam van de islam, anders hebben de collega´s van ´Der Spiegel´ en ´Stern´ weer problemen!”

Zoiets?

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Appeasement, Brussel, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, political correctness, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op De dader van het Joods Museum in Brussel was een Mohammedaan

 1. Willie zegt:

  Wanneer gaan wij onze messen scherpen ????? Als t te laat is ?????

  Like

 2. Exact, zoals wij altijd al hadden voorspeld! Je kon er op wachten dat er dagelijks islamitische aanslagen in Europa zullen plaatsvinden…

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het verbaast me niets. Ook al zeggen ze het er niet bij, dan weet ik toch wel waar we die aanslagen aan ‘te danken’ hebben. Altijd weer die moslims! Ze zouden verboden moeten worden!

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Zal nog wel erger worden,omdat ze hier worden opgewacht door een leger “hulpverleners”en een zak met geld;je wilt ze toch niet boos maken,he?

  Like

 5. Lowlands zegt:

  Dat wist ik al. Ak47 en de manier van lopen, en de vorm van de zijkant van zijn gezicht.

  Ik denk dat de politie en media dat al wist op de dag voor de Europese verkiezingen, maar het bewust hebben achtergehouden, omdat het de anti-EU en anti-immigratie zou kunnen helpen.

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Natuurlijk was het een Mohammedaan en natuurlijk kun je partijen als de PvdA niet vrijpleiten dat zij het niet gedaan hebben net zoal al die doden, slachtoffers roof enz. die er geloof ik, nog gaan vallen door de pareltjes uit Noord Afrika en Syrië.
  De PvdA en Co spelen het hard en zetten zo de Nederlander zelf buitenspel, gelukkig gaat de PVV er politiek gezien er keihard tegenaan.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  Voor de PvdA bestaat de 10 Geboden niet , ze overtreden het op alle punten van de 10 Geboden.dat geldt ook voor alle andere Marxistische partijen.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Tja, het moest natuurlijk nog wel even worden vermeld omdat sommige -linkse- kringen tot het laatste moment bleven hopen, dat deze daad op het conto van ‘extreem-rechts’zou kunnen worden bijgeschreven.
  Kunnen ze wel vergeten: Van extreem-rechts, althans zoals zij dat bedoelen, hoor je tegenwoordig niets meer. (Rol officieus overgenomen door de antifa’s, maar tja, OFFICIEEL zijn die juist línks.)
  Nee, ga er maar rustig vanuit, dat aanslagen op Joodse instellingen tegenwoordig gepleegd worden door móslims. Klopt altijd.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Deze moslims zijn hier op uitnodiging van de PvdA,CDA,VVD,D66. Deze partijen hebben getekend voor de instroom van deze onmensen. Door aanname van de resolutie van Straatsburg, door akkoord te gaan met het Verdrag van Schengen, en door hun akkoord met het ontstaan van de walgelijke EU! Grenzen mogen we tevens van de RODEN te Brussel niet zelf meer beschermen. Iedereen had al 20 a 30 jaar geleden kunnen zien aankomen, dat het MIS zou gaan zowel met de instroom van HORDEN MOSLIMS als met de MASSA-IMMIGRATIE. De personen die hiervoor waarschuwden zijn op bevel van de rode kerk, en CDA,VVD en D66, gedemoniseerd! Denk daarbij aan Janmaat, en daarna werden zelfs FORTUYN en van GOGH VERMOORD. En deze partijen, deze ploerten zijn VERANTWOORDELIJK voor deze doden, en iedere dode die nu valt door islam geweld in Nederland. VUILE SMERIGE LANDVERRADERS, aan de hoogste bomen met jullie!

  Like

 10. roger catrysse zegt:

  De dader was een Marokkaan ? Iets anders toch niet verwacht

  Like

 11. heleen zegt:

  http://www.deredactie.be/cm/vrtnieuws/videozone/programmas/journaal/EP_140601_JO7?video=1.1985991
  strijders voor het vestigen van het kalifaat. Juist, zo hebben we het altijd begrepen.

  Like

 12. heleen zegt:

  En vooral niet hard aanpakken. Lief lief lief zijn, knuffelen!

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Ondertussen heeft de volgende Mehdi Nemmouche zijn wapens ingepakt, zijn petje opgezet, op zoek naar loslopende Joden. In Israël is het moeilijk. In Europa is het doodeenvoudig.

  Niet lang en alle Joden zijn op of geëmigreerd naar elders. Dan zijn de christenen aan de beurt. Ook de lafhartige moorden op christenen zullen in de nabije toekomst stilzwijgend goedgekeurd worden door de grote massa gematigd te boek staande moslims. Zij weten als geen ander dat het doden van Joden en Christenen een kernopdracht is van de Mohammedaanse leer. Niks geen islamitisch extremisme, gewoon de kern van de islamitische zaak en absoluut geen exceptioneel randgebeuren binnen de gangbare islam haatleer. Hoeveel van deze gematigde moslims willen we nog binnen laten? Hebben jullie dat ook dat je figuren als Frans Timmermans en aanhang het liefst vol op de bek wilt slaan voor hun leugenachtige betogen betreffende het samengaan van het nieuwe antisemitisme en het vermeende bestaan van extreem rechts. Dit terwijl we allemaal weten dat de holocaust van weleer een fundamenteel nationaal socialistisch project was dat bovendien volledig ondersteund werd door hun toenmalige islamitische vrinden wereldwijd.

  Like

 14. Jaantje zegt:

  De dader is een Algerijn die nadat Algerije(voormalige Franse kolonie) onafhankelijk werd de keuze kregen om de Franse nationaliteit te verkrijgen daar het in Algerije niet(in tegen stelling tot Marokko) mogelijk is 2 nationaliteiten te bezitten waren er dus Algerijnen die de Franse nationaliteit aannamen.

  Like

 15. loiterstein zegt:

  Opmerking: De term moet niet “mohammedaan” zijn maar “moslim” of “islamiet”.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s