NL moslims massaal achter Jihad Syrië

Screenshot_16

(Door: Joost Niemöller)

Uit nieuw onderzoek blijkt weer dat Nederlandse moslims in een volstrekt andere wereld leven dan wij.

Het NCRV programma ‘altijd wat’ liet een onderzoek uitvoeren onder de moslims in Nederland over de vraag hoe zijn staan tegenover de oorlog in Syrië, en dan met name tegenover de Nederlandse moslims die daar meevechten tegen Assad. Ook werden de autochtone Nederlanders bevraagd. En ziedaar, een totale kloof opende zich. Vergelijkbaar met de kloof toen Amerikanen werd gevraagd of O. J. Simpson nu wel of niet schuldig was aan die moord op zijn vrouw. Ja, zei blank Amerika. Nee, zei zwart Amerika. Het verschil was zo overweldigend dat het tot menige studie leidde. Hier was sprake van een ‘raciale kloof’. Een volslagen andere mindset. (PDF) Etniciteit bepaalt je mening.

Hier is ook weer van zoiets sprake. Dat blijkt net zo duidelijk uit dit onderzoek van de NCRV. Wie je bent, dat is wat je vindt.

De kloof tussen moslims en autochtonen is peilloos als het gaat om de Nederlandse Jihad gangers:

72% van de moslims vindt het goed dat Nederlanders naar Syrië vertrekken om mee te vechten tegen het regime van president Assad, terwijl slechts 8% van de autochtonen dit goedkeurt.

Joost Niemöller

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", hersenspoeling, Islam, Jihad, Moslims, Nederland, Syrië. Bookmark de permalink .

18 reacties op NL moslims massaal achter Jihad Syrië

 1. Harry zegt:

  Met die uitkomst zou je kunnen concluderen dat buiten degenen die reeds in een inrichting vertoeven er nog zeker 8% mongolen zonder de trieste kenmerken , gewoon loslopen op straat .

  Like

 2. alidas1 zegt:

  Ik vind het best dat ze er naar toegaan maar vind het erger dat ze terugkomen

  Like

 3. roger catrysse zegt:

  Het ideale is dat ze zo snel mogelijk bij die 72 maagden komen

  Like

 4. delamontagne zegt:

  Elke keer weer als ik die foto zie (waarschijnlijk A,dam oost onder de spoorbaan Linnaesstraat ), moet ik een beetje grinniken. Vrouwtje loopt, helemaal ingekapseld braaf/onderdanig achter haar Heer en Meester, meneer Moslim.\
  Zou dit nou echt ,t toekomstbeeld voor NL worden en de bovengestelden zijn ziende blind ?
  Net Femke weerop TV gezien,niet in S.A. (dat durfde ze dus niet aan ). Wat ik altijd erg vind aan dit soort uitzendingen: niet direct die Femlima, maar dat arabisch te moeten aanhoren. Ben ik allergisch voor. Zal wel vooroordeel zijn ! !

  Like

  • Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

   Vooroordeel?? Vooroordelen worden dagelijks bevestigd dus zijn het geen vooroordelen meer. Ik haat dat woord!!

   Like

 5. paulzwueste zegt:

  Het wordt NU de HOOGSTE TIJD!!!! dat de islam als organisatie verboden wordt in Europa!!!!

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Zo zie je maar weer;hun denkpatroon is zo verwrongen,zo on -Nederlands.Dat duurt niet meer lang en het loopt volledig uit de klauwen hier!

  Like

 7. Avidia zegt:

  Staat er niet in de wet dat je niet in vreemde landen dienst mag nemen? Paspoort afpakken en terugsturen!!!!

  Like

 8. janfreak zegt:

  Als je als Nederlander in vreemde krijgsdienst treedt dan verlies je je nationaliteit en paspoort. Waarom passen ze dat niet gewoon op die terugkerende Jihadisten toe?
  Want die komen alleen maar terug om hier aanslagen te plegen uit naam van het te stichten kalifaat.

  Like

  • joopklepzeiker zegt:

   Verlies van nationaliteit door vreemde krijgsdienst

   Volgens de “Wet op het Nederlanderschap en het ingezetenschap” (1892) verviel de Nederlandse nationaliteit als een Nederlander in vreemde krijgsdienst trad. Tussen 1892 en 1985 heeft de wetgever echter diverse malen moeten ingrijpen om het verlies van Nederlanderschap door vreemde krijgsdienst ongedaan te maken. Het verdrag van New York om staatloosheid tegen te gaan was bijvoorbeeld zo’n reden. Bovendien kwam het in het begin van de 20e eeuw ook nog voor dat Nederlandse militairen als adviseur (mede op verzoek van de Nederlandse regering) in dienst traden van andere legers. Tevens is vreemde krijgsdienst vrijwel onvermijdelijk als iemand meerdere nationaliteiten heeft en gehouden is zijn dienstplicht elders te vervullen. Te denken valt bijvoorbeeld aan Nederlands-Israëlische jongens en mannen die in het Israëlische leger meestreden als dienstplichtig militair en – meer recent en heel actueel – Nederlandse jongeren die als dienstplichtig militair worden opgeroepen in het Turkse leger. Opgemerkt wordt daarbij dat Turkije en Nederland NAVO-leden zijn, dus in militair opzicht bondgenoten. Toen Nederland zelf nog dienstplicht had[8] werden met een aantal NAVO-landen afspraken gemaakt over het vervullen van de dienstplicht in slechts één der lidstaten.

   De Rijkswet op het Nederlanderschap uit 1984 bevat dan ook de toevoeging dat verlies van Nederlanderschap door vreemde krijgsdienst pas mogelijk werd indien er tevens handelingen tegen de Nederlandse staat plaatshadden.

   Artikel 15, lid 1
   “Het Nederlanderschap gaat voor een meerderjarige verloren:
   e.indien hij zich vrijwillig in vreemde krijgsdienst begeeft van een staat die betrokken is bij gevechtshandelingen tegen het Koninkrijk dan wel tegen een bondgenootschap waarvan het Koninkrijk lid is.”

   Vrij recent zijn Nederlanders in Belgische krijgsdienst getreden en worden er binnenkort taken ten behoeve van de luchtverkenning in het Caraïbisch gebied uitgevoerd door Canadezen. Dat zijn officieel kustwachttaken, maar een en ander vindt plaats onder supervisie van en in nauwe samenwerking met de Koninklijke Marine.

   Zoals de meeste landen kent Nederland geen verbanning.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Nationaliteit

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Hoe zat het ook alweer. O ja, volgens de wet, mogen Nederlanders- en de haatjurken, Marokkanen en Turken- met een TWEEDE NEDERLANDS paspoort, NIET IN VREEMDE KRIJGSDIENS TREDEN. Hé HUICHELAARS VAN VVD en PVDA, pak dat eens aan! Want toen de Nederlandse SPANJE STRIJDERS- Burgeroorlog tussen 1936 en maart 1939, terugkwamen naar Nederland, werden deze subiet van hun NEDERLANDERSCHAP ONTHEVEN. Maar huichelaars van VVD en PvdA durven HAATJURKEN niet aan te pakken, want dat mag niet van BILDERBERG, en de EUSSR. Waar zijn Teeven en Opstelten dan nu?

  Like

 10. vanhetgoor zegt:

  Water is nat! Uit nieuw onderzoek is gebleken dat water nog natter is dan de wetenschappers zich hadden kunnen voorstellen. Als de wetenschappers wellicht eens een keer de afwas hadden gedaan dan zouden zijn hebben geweten dat de natste stof op aarde het water is.

  Moslims zijn sociopaten, allemaal. En uit nieuw onderzoek is gebleken dat ze nog veel sociopatischer zijn dan men eerst had aangenomen. Dat zal een schok zijn voor de NCRV! Van alle zieke geesten in Nederland is de NCRV toch altijd het middelpunt geweest. Zelfs in de station-calls en de leaders van de omroep die tussen de programma’s wordt uitgezonden dweept men met hoofddoekjes. Nooit nooit nooit is het tot de NCRV doorgedrongen dat moslims een structureel afwijkend gedrag hebben met betrekking tot de gristenen. Steeds wist men door projectie er een andere eigenschap aan vast te plakken. Het is goed dat de NCRV dit onderzoek heeft laten doen. Dan kunnen voordat de haan drie maal gekraaid heeft NIET zeggen dat zij van niets hebben geweten, als Christus weer wordt vermoord, als er weer een kerk in de brand wordt gestoken, als schoolmeisjes . . . . .,

  De NCRV zal hier niets van leren, ze leggen dit fop-onderzoekje gewoon in een la. Het is voor de NCRV makkelijk om de realiteit te ontkennen, hun bestaan hangt er van af.

  PS) Ook ik geloof niet in de schuld van O.J. Simpsom, als die overijverige racistische politieagent niet die bebloede handschoenen had ‘gevonden’ in de brandgang náást het huis van O.J. dan was het aannemelijk geweest dat hij het gedaan had. Met dit overdadige bewijs niet.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Smijt ze er uit onze God wil ze hier bij ons niet hebben.Exodus 20 de 10 Geboden vers 1-26.

  Like

 12. hier alles leren wat goed is voor gebruik en dan daarheen gaan eenmaal weg mogen zij niet meer het land betreden ze vechten immers ook tegen ons allemaal.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s