Toekomstinterview 2035 met Frans Timmermans en Arnoud van Doorn

Screenshot_3

(Door: Erik60)

Beste lezers,

Dit toekomstinterview met onze beleidsmensen van dit moment schrijf ik niet zomaar. Ik schrijf dit, omdat dit wel eens een echt scenario voor 2035 zou kunnen worden.  Zolang deze regering (en andere daarvoor) het volk blijft negeren en de toestroom van ongeletterde islamitische vluchtelingen geen halt toeroept, zal dit land in chaos vervallen. Voor de elite zijn wij misschien maar een extreemrechtse blog waar geen rekening mee moet gehouden worden en ik maar een domme schrijver. Zo reageert de elitaire linkse goedmens al heel lang. Wie een mening heeft over het beleid en er niet mee akkoord is, wordt uitgemaakt voor een extreemrechtse activist of beticht van racisme. Maar de echte racisten zitten wel degelijk in Den Haag. Zij gooien ons zuur verdiende geld over de balk en nemen ons steeds meer en meer rechten af om deze invasie van Afrikaanse vluchtelingen te kunnen betalen. Geen slecht woord mag daar over gezegd worden. Moslims zijn in Nederland (niet alleen in Nederland) heilig.

Hoewel zij al mensen van het vrije woord hebben afgeslacht en zij zo vrees in onze harten willen planten, lukt hen dat toch niet echt. Zij doen dit om hun mening op te dringen en zo de weg vrij te maken om van Nederland een kalifaat te maken. Kijk maar naar Geert Wilders. Deze man wordt al tien jaar dag en nacht beveiligd.  Dit alleen al om het feit dat hij steeds de duivel bij de staart neemt en de linkse elite erop wijst dat het zo niet verder kan met dit mooie land. Ieder weldenkend mens begrijpt dat dit zo niet door kan blijven gaan en we een dezer dagen de rekening gepresenteerd zullen krijgen van degene die wij onderdak, eten en veiligheid geboden hebben. De islam laat geen vriendschap toe met christenen en andersdenkenden.  Het is een gevaarlijke ideologie, die hier in Nederland en Europa met open armen door links ontvangen wordt.  Studeren is binnenkort alleen nog voor de linkse elite en de rijken. Onze ouderen worden op straat geschopt om plaats te maken voor vluchtelingen. Dit is stilaan realiteit aan het worden in dit land.  Wij, die altijd dachten dat dit alleen maar plaatsvond in Zweden, weten momenteel wel beter.  Dit kabinet kent geen enkele schaamte tegenover ons. De linkse partijen zijn niet meer dan een bende rovers geworden die ons al brabbelend en liegend besteelt. Maar praat de VVD, D66 en de andere christelijke partijen ook niet goed.  Zij hebben ook schijt aan ons. Ieder van deze mensen zit er maar voor zichzelf. Het patriottisme om in de politiek te gaan, is verdwenen. Politici zijn niet meer dan managers geworden zonder enig gevoel voor realiteit en menselijkheid. Maar de tijden veranderen.  Stilaan komt er een ommekeer. De mensen pikken het niet langer en komen stilaan in beweging. Maar het heeft nog wat tijd nodig en dan kan het misschien al te laat zijn. Laat ons hopen van niet. Daarom stem ik ook voor Geert Wilders, omdat hij de enige is die de verandering die dit land moet redden van de ondergang wil doorvoeren. Doch dit land zit vol verraders. Kijk maar naar de stickeractie van Wilders.  Saoedi-Arabië wil Nederland straffen voor die stickeractie. Een land dat andersdenkenden vervolgt en vermoordt.  Een land dat westerlingen haat en het terrorisme sponsort over heel de wereld. Nu gaan wij daar voor op de knieën. Timmermans zal daar geen seconde van wakker liggen. Deze PvdA-minister laat  geen gelegenheid ongebruikt om Israël te treiteren en is eigenlijk medeverantwoordelijk voor de opkomende Jodenhaat in Nederland. Laat hem nou maar knippen en buigen voor die middeleeuwse barbaarse soepjurken. Er zullen na dit bezoek wel meer moslims naar hier komen. Dat zal hij moeten toegeven aan die soepjurken in de woestijn. En zo gaat Nederland naar de verdoemenis en glijden we stilaan af naar een burgeroorlog. Want de ontevredenheid is groot en groeit nog. Hieronder mijn toekomstinterview. Lees, geniet en huiver.

Screenshot_1

Na twee weken aan het front bevind ik me terug in ‘de nieuwe stad’, een opgericht bolwerk om de bange linkse elite te beschermen tegen de oprukkende islamitische strijders, maar vooral tegen de Nederlandse rebellen die zij niet in de ogen durven kijken wegens het jarenlange wanbeleid dat zij gevoerd hebben.  Er is aan het front weer een kleine korte rustperiode ingelast. Het NIF (Nederlands Islamitisch Front) heeft op veel plaatsten terrein verloren. Ze lijden momenteel zware verliezen die ze compenseren met wraakacties tegen de autochtone bevolking. Zo ben ik verleden week in een klein Zeeuws dorpje geweest dat overgeleverd was aan het NIF. Deze islamitische barbaren hebben het hele dorp uitgemoord.  Honderden vrouwen en kinderen zijn in de meest gruwelijke omstandigheden omgebracht. Er waren geen mannen aanwezig.  Alle mannen vochten mee aan het front tegen de barbaren.  Wie dacht dat het NIF vrouwen en kinderen zou sparen, heeft het bij het verkeerde eind. Je bent een moslim of niet. Ben je geen moslim, dan ga je eraan. Zo simpel is dat. Het was een afschuwelijke ervaring en ik kan het eigenlijk niet vergeten. Deze afschuwelijke beelden blijven door mijn hoofd spoken, dag en nacht. Ik word uit mijn mijmeringen getrokken doordat mijn begeleider mij erop wijst dat we op het adres zijn waar ik mijn afspraak heb met twee oude politici. De een is Frans Timmermans, een oud-minister van Buitenlandse Zaken, en de andere is Arnout van Doorn een oud-PVV´er die zich bekeerde tot de islam maar nu weer christen is. Een afvallige dus van beide kanten.

Het is een splinternieuw gebouw dat zwaar bewaakt wordt. Het heeft geen naam, alleen lijkt het op het oude torentje in Den Haag dat verleden jaar door het oprukkende NIF vernield is.Ik word nogal nors verwelkomd door de bewakers en snel begeleid naar een kleine vergaderzaal waar de twee al ongeduldig op me zitten te wachten. Om heel eerlijk te zijn: ik ben een uur te laat. Zo laat ik aan deze twee heren merken dat ik hen niet hoog in het vaandel draag. Maar dit interview zal veel mensen interesseren. Na de gebruikelijke beleefdheidsvormen ga ik tegenover twee oudere mensen zitten. Frans Timmermans een kale zeventiger en Arnoud van Doorn bijna zeventig. De verweerdheid van de tijd heeft bij deze twee oud politici diepe sporen achtergelaten. Ze zien er zenuwachtig en angstig uit. Terecht, want de Nederlandse rebellen zijn aan de winnende hand en rukken snel op naar de nieuwe stad, het bolwerk van de laatste linkse elite. En zij zien de bui al hangen. Deze linkse elite zit midden tussen twee vuren. Het Nederlandse bevrijdingsleger evenals het NIF hebben nog een opstaande rekening te verwerken bij de meeste inwoners van deze nieuwe stad. Geen van beide partijen zal voor rede vatbaar zijn als het eenmaal zo ver is.

Ik val dan maar direct met de deur in huis. ‘We zijn aan de winnende hand.  Wat vinden jullie daarvan?’  Domme vraag. Maar ja, ik kon het niet laten. Krijg trouwens geen antwoord ook. Alleen haalden beide oud politici hun schouders op. Dat zegt veel over deze mensen die hun liefde voor het linkse gedachtegoed niet onder stoelen of banken kunnen steken. Meehuilen met de vijand is een liefde van links.

Screenshot_2

Dan maar een andere vraag. ‘Meneer Timmermans, in 2014 hebt u wegens die stickeractie van Wilders toentertijd een bezoek gebracht aan Saoedi-Arabië.  Een land dat christenen, homo’s en alle andersdenkenden vervolgde en nog steeds vervolgt. Mogen wij nu eindelijk weten wat er daar besproken is? Niemand weet wat er daar ooit besproken is. Wordt het nu niet eens tijd om de waarheid te vertellen aan de Nederlanders die al jarenlang de terreur van de islam moeten ondergaan?’

Timmermans kijkt me met grote ogen aan. Het is maar al te duidelijk dat hij deze vraag niet verwacht heeft. Hij kucht en begint. ‘Kijk, ik heb toen mijn uiterste best gedaan om de plooien tussen onze landen glad te strijken. Ik heb er diep voor door het stof moeten kruipen, maar het is uiteindelijk dan toch gelukt. Het was een onbezonnen actie van Wilders toentertijd. Met alle gevolgen van dien voor het bedrijfsleven. Maar om alles recht te zetten, heb ik dingen toe moeten geven waar ik niet achterstond en nu nog spijt van heb. Maar daar mag ik niks over zeggen.’

Ik kijk hem dwingend aan. ‘Meneer Timmermans, vertel ons dan een klein deeltje van wat er besproken is. Doe het voor jezelf en de hele Nederlandse bevolking die al zoveel jaren leed is aangedaan en nu verbeten vecht voor vrijheid, vrede en veiligheid, omdat jullie het niet konden laten om een vijand te paaien die niet anders wilde dan de ondergang van de westerse wereld.

‘Hmm, ja, ik had trouwens geen keuze. Er was een zware recessie aan de gang en de Nederlandse bedrijven hadden het al moeilijk genoeg. Daarom ben ik gaan praten met het regime van Saoedi-Arabië om de werkgelegenheid en de veiligheid voor veel Nederlanders die er hun brood verdienden veilig te stellen. En om je te antwoorden op jouw vraag: ik heb daar mijn ziel aan de duivel moeten verkopen. Om zaken te kunnen blijven doen, moest ik bepaalde dingen toegeven waar ik nu heel veel spijt van heb. En een van die zaken die ik toentertijd moest toegeven, was de bevordering van de islamitische immigratie naar ons land. De rest blijft staatsgeheim.’

Screenshot_4

Ik kijk hem aan en denk ernstig na. Deze voormalige slappe minister heeft niet alleen zijn ziel verkocht aan de duivel, maar een heel welvarend land overgeleverd aan een invasie van ongeletterde islamitische extremisten. Over een duivel gesproken.

Meneer Timmermans, Israël heeft u toentertijd beschuldigd van het bashen van Israël. Velen beschuldigden u van antisemitisme. U gooide het op extreemrechts, maar in werkelijkheid waren de echte Jodenhaters de nieuwe Nederlandse inwijkelingen uit moslimkringen. En om de kers op de taart te zetten, sprak u ook nog eens van racisme tegen de islam. U bent toen finaal de mist ingegaan. U zat er helemaal naast. Hebt u daar nu geen spijt van?

Hij ziet rood van woede. Het lijkt erop of hij me wil aanvallen. Maar hij kan niet anders dan antwoorden.  Waarom? Omdat hij heel veel waarde hecht aan zijn leven en dat wil hij absoluut redden. ‘Ik zou zeggen’,  begint hij, ‘dat mij niks in de schoenen kan geschoven worden.  Het waren andere tijden en ik moest de vrede bewaren in ons kleine kikkerlandje. Daarbij moest ik de moslims paaien, omdat zij de langste tenen hadden. Zij waren bereid om geweld te gebruiken. De anderen niet.’

‘Wat voelde u, meneer Timmermans, toen de laatste Joden uit Europa vertrokken. Opluchting of spijt?’

Hij denkt even na. ‘Spijt had ik en ik heb er nog steeds spijt van. Toen besefte ik dat er echt iets mis zat en wij afstevenden op een verwoestende oorlog tussen de beschaving en de middeleeuwen. Ik bied hiermee mijn oprechte spijt aan de Nederlandse bevolking aan. Wij van de PvdA wilden de wereld verbeteren en dachten dat het ons wel zou lukken. Maar we hadden het mis. En gelukkig, heel gelukkig, kan dit allemaal rechtgezet worden.’

Ik kijk hem verbaasd aan. ‘Er kan helemaal niks rechtgezet worden. De honderdduizenden doden, de jarenlange vernederingen, de roversmentaliteit van links kan nooit meer teruggedraaid worden. Het hele land is verwoest en doordrenkt met het bloed van mensen die al die linkse goedmensch-regeringen geloofden. Jullie hebben onvergefelijke fouten gemaakt, meneer Timmermans. Maar jij niet alleen.  Iedere zogenaamde goedmensch-democraat heeft er schuld aan. Het land is veranderd in een puinhoop.  Binnen niet onafzienbare tijd is dat voor de rest van Europa ook een feit. Maar er is een kentering aan de gang. De Vlamingen zijn ons een week of twee geleden komen helpen en de eerste Amerikaanse vrijwilligers staan klaar om ons te komen helpen. En volgende week worden de eerste zeshonderd Russische vrijwilligers verwacht. Zelfs de Israëliërs staan klaar om ons te helpen. Volgens de laatste berichten komen de eerste driehonderd commando’s morgen aan. Dus, het zal zijn tijd wel duren.’

Screenshot_5

Een onweerstaanbare grijns tovert zich op mijn gezicht. Ik kan het niet verhelpen als ik in de gezichten van Timmermans en Van Doorn kijk. Het nieuws dat er joodse commando’s op komst zijn, is bij beide mannen ingeslagen als een bom. Er is voor deze mensen geen ontkomen meer aan. Als de Nederlanders hen niet berechten, dan zullen de Israëliërs het wel doen. Maar ook hun zogenaamde vrienden, de moslims, zullen hen zeker niet sparen. Zij zullen hen wel zonder proces veroordelen. Zij hanteren nu eenmaal de wet van de vroege middeleeuwen.

Ik kijk Arnoud van Doorn aan, die me wit weggetrokken onderuitgezakt in een stoel verbaasd zit aan te kijken. Voor deze verrader en rat eersteklas heb ik maar één vraag.

‘Geachte heer Van Doorn, toen de hele heisa rond die stickeractie van Wilders losbrak, was de enige die buitenschot bleef, jij. Dat, terwijl u eigenlijk de echte rat in dit hele verhaal bent. U, meneer Van Doorn, was de overloper, de verrader en de gewillige pion van het Saoedische regime. U hebt deze sticker doorgestuurd naar Saoedi-Arabië. U hebt ervoor gezorgd dat het hele Nederlandse volk vernederd werd en de islamisering snel een feit werd. U bent niet meer dan een landverrader,  meneer. Eerst was u christen, dan extremistische moslim en dan wordt de grond bij de moslims u te heet onder te voeten en bent u weer christen geworden. Je weet toch wat ze met landverraders in tijden van oorlog doen?’

Arnoud van Doorn buigt zijn hoofd en stamelt: ‘Wie bent u eigenlijk? U bent geen journalist. Zeg het ons wie bent u?’

Ik kijk hem en Timmermans aan. Eigenlijk heb ik medelijden met deze mensen. Zo naïef om een arrogant en gewelddadige religie te omarmen en te geloven dat het allemaal wel zou meevallen met de nieuwe immigranten. Ik zal hen graag naar behoren antwoorden op deze vraag. ‘Ik ben niemand heren. Ik ben maar een domme Nederlander die van zijn volk houdt. In jullie ogen, de ogen van links, ben ik niet meer dan een onverdraagzame racist, terwijl ik dat niet ben. Ik zal niet over jullie oordelen, maar de hele Nederlandse bevolking zal over jullie oordelen. En wat het oordeel ook zal zijn, ik zal mij er bij neerleggen, omdat ik van oordeel ben dat de echte democratie in de handen van het volk ligt. En niet bij een kleine elitaire club die niet anders doet dan zijn eigen agenda volgen om er zelf beter en beter van te worden, terwijl Henk, Ingrid en de kinderen de gevolgen van dit dwaze beleid dagelijks moesten ondergaan.’

Ik zet me schrap en voor ik vertrek draai ik me nog even om: ‘Het recht zal zijn beloop hebben. Is het niet op aarde dan in het hiernamaals. Ik ben nu echt niet gelovig, maar ik besef wel degelijk dat het goede altijd van het kwade wint. En dat zal nu niet anders zijn! Het recht zal zijn beloop hebben! Het gaat jullie goed!’ En weg ben ik. Ik wil deze vieze links ruikende rattenstad snel verlaten. Snel terug naar de gewone mensen die momenteel nog in erbarmelijke omstandigheden leven, maar vrijheid, rechtvaardigheid, democratie en vooral vriendschap hoog in het vaandel dragen.

Screenshot_6

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamisering, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

14 reacties op Toekomstinterview 2035 met Frans Timmermans en Arnoud van Doorn

 1. Lis zegt:

  Geniaal stuk weer, Erik. Hopelijk volgt er meer uit uw toetsenbord. Hoe griezelig ook, ik blijf het lezen. Hopelijk blijft het bij science fiction en krijgt u never nooit gelijk.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Als onze vertellen dan al misschien geen journalist is, dan toch zeker de vertolker van het vrije woord!
  Bravo, Erik60, het verloop van het feuilleton wordt al hoopvoller!
  2035 en de Nederlandse bevolking heeft al de nodige ellende -wat héét- moeten doorstaan, maar uiteindelijk blijft ze overeind!
  En de landverraders zitten ‘m te knijpen, net als zo’n 90 jaar eerder! (Anno 2035, wel te verstaan.)
  Allemaal zeer realistisch en tóch niet pessimistisch!
  Wat denkt U? Komt er nog een definitieve ontknoping?

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Laten we maar hopen dat het niet nog tot 2035 duurt,alvorens de bom barst;tegen die tijd is het volk al lang murw geslagen!Tenminste,als we het zo lang laten voortduren.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  Is dit een echte interview of is dit maar een wenst droom van je?Erico60?

  Like

 5. jowitteroos zegt:

  Nieuwe dreiging op jihad-forum tegen Wilders

  DEN HAAG –
  Onderzoekers van het Israëlisch/Amerikaanse beveiligings- en inlichtingenbedrijf ITRR hebben een nieuwe dreiging tegen PVV-leider Geert Wilders onderschept op een internetforum voor jihadisten. In het bericht wordt opgeroepen Wilders te vermoorden via een aanslag met een explosief. Lees verder:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22108338/__Dreiging_tegen_Wilders__.html?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=facebook

  Like

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Hopelijk laten we het nooit zo ver komen.
  We kunnen het tij op korte termijn al keren als ergens in West-Europa de bom barst. Als de door u genoemde Russen, Amerikanen en Israëliërs ons dan rijkelijk van wapens zouden voorzien, zou dat heel erg fijn zijn.

  Like

 7. Vederso zegt:

  Wat ik me nu afvraag: Denkt niemand van deze figuren zoals Pechtold, Timmermans of Samsom ooit over die toekomst na, of denken zij; “het zal mijn tijd wel duren”. Begrippen als Bijltjesdag of Neurenberg 2.0 zijn misschien meer lawaai als inhoud, maar ook in dit verhaal speelt het weer een rol. Samsom (omdat hij bijna de jongste is van het stel) bereikt met gevaar voor eigen leven het strand van de Vrijstaat Vlieland en wordt prompt op het strand van het eiland door de bevolking gelyncht. Wat moet je nu met zo’n visioen of toekomstvoorspelling. In het echt wil ik de man geen spier kwaad doen, maar vaak, te vaak staat hij in de “ziehier de politicus-modus”. Dat gaat hem toch op de één of andere manier opbreken, omdat hij nu stelselmatig de foute keuzes maakt. Een Cecilia Malmström wordt toch de Balthasar Gerards van elke overgebleven rechtgeaarde Zweed?
  Ik zou niet in haar schoenen willen staan.

  Like

 8. Giny zegt:

  Arnoud van Doorn is een spion voor Saudi, daar ben ik van overtuigd!
  Alles draait bij deze man om geld, wat hij er voor moet doen, maakt hem niet uit, zelfs (tijdelijk)
  Moslim worden niet!!!

  Like

 9. Wachteres zegt:

  ‘ongeletterde islamitische vluchtelingen’

  Laten we nooit meer van vluchtelingen spreken, Erik60, want natuurlijk is het grootste deel geen vluchteling. Ik vermoed dat het door het Midden-Oosten betaalde infiltranten zijn, niet voor niets staan ze te juichen en te springen als ze de hekken met veel klimwerk gepasseerd zijn.

  Die komen hier niet om te werken, maar om ons leeg te zuigen door op onze kosten te leven.

  Wat het volk door het links/liberale tuig wordt aangedaan is zo misdadig dat het met geen pen te beschrijven is. Het scenario dat jij beschrijft zou heel goed mogelijk zijn, laten we hopen dat het niet zo ver komt.

  Je zegt: “Stilaan komt er een ommekeer. De mensen pikken het niet langer en komen in beweging”. Dat dacht ik ook, tot de laatste EU verkiezingen. Nu heb ik mijn grote twijfels en de uitslag heeft mij een lange tijd, en eigenlijk nog wel, het gevoel gegeven: “Waar spannen we ons voor in, hebben al die inspanningen wel zin? Het volk wil blijkbaar niet anders”.

  Maar we zijn een land en een werelddeel dat zich in een oorlogssituatie bevindt met de islam en zolang dat het geval is, zullen we ons wel moeten blijven verzetten.

  Like

 10. delamontagne zegt:

  2035,! ! ! ………..dat zal ik wel niet meer meemaken, of ik zou 96 moeten worden. Maar er is hoop. Volgens een oud NL-s spreekwoord:”Krakende-wagens-lopen-het-langst”, moet ,t mogelijk zijn. Alhoewel..lopen ? ?
  …………
  Ik begrijp ook niet waarom men o.a. in NL al die arabieren hebben geimporteerd.!
  Als ze inplaats daarvan Ëskimoo,s hadden uitgenodigd, was de NL-se taal nu verrijkd met 52 woorden voor sneeuw, zoals:
  aput
  gana
  piqsirpoq
  qimuqsuq
  fuckkluk
  klukkluk, etc,etc (stuifsneeuw/sneeuwballen-sneeuw/natte sneeuw en nog een paar.)

  Nu heb je dan wel nieuwe uitdrukkingen zoals: ” Even een Ringetje pinnen”. Dat staat dan voor: “Even een overval plegen op een juwelier”. Voornamenlijk gebruikt door nwe NL-ers.

  Like

 11. 4sjun zegt:

  Zij waren bereid om geweld te gebruiken. De anderen niet.’
  Wel, als de nood daadwerkelijk aan de man komt ontstaan er ook in dit land Bosnische toestanden. Soms moet de vrijheid bevochten worden. Kennelijk blijft dat nodig omdat de mensen anders vergeten wat de waarde er van is. Zoals het wereldkalifaat in oorlog is met waarheid, oorspronkelijkheid en creativiteit (naast dat men elkaar voortdurend de eigen religieuze maat neemt, zo komen vrijdenkers en andersgelovigen er meer en meer toe de ogen en oren open te houden en terug te slaan.

  Vooralsnog door bewustmakende openbaarmaking via foto, cartoon en pen. Maar als het om de veiligheid van vrienden en verwanten gaat kan een oogst met rente verwacht worden. De volgelingen van de bezeten roverhoofdman, sadist, sexverslaafde, slavenhandelaar en opmerkelijke kindervriend komen van een koude kermis thuis als zij denken hier de boel zonder slag of stoot te kunnen overnemen.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Erik60, weer een geweldig verhaal. En dat zou inderdaad wel eens werkelijkheid kunnen worden, daar het gros van de Nederlanders, maar blijven stemmen op de partijen, die de ISLAM geen strobreed in de weg wensen te leggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s