Water wordt straks alleen betaalbaar voor hen die geld hebben!

EU unmask

(Door: Realpredictor)

Er is geen grotere natuurlijke hulpbron op deze aarde dan water. Het zorgt voor bestaansrecht van iedere levend en ademend organisme, iedere plant, ieder dier en ieder mens op deze planeet. Net zoals wij lucht nodig hebben om te kunnen ademen, zo kunnen wij mensen zonder water niet langer dan een paar dagen in leven blijven.

Door alle klimaatveranderingen, wijdverspreide droogtegebieden en steeds verder vervuilende watersystemen heeft men berekend dat de beschikbaarheid van schoon drinkwater met een groeiende wereldbevolking één van de grootste uitdagingen van deze eeuw zal worden.

Men verwacht voor 2015 een stijging van 17% van de behoefte aan water alleen al voor de toenemende vraag naar voedsel die door landbouw wordt verkregen. In 2025 zal de wereld waterconsumptiebehoefte met maar liefst 40% zijn toegenomen.

Terwijl olie een kritische rol vervulde in de twintigste eeuw, zo verwacht men dat water de meest waardevolle natuurlijke hulpbron van deze eeuw zal worden.

Screenshot_19

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Water wordt straks alleen betaalbaar voor hen die geld hebben!

 1. L'esprit de Lois zegt:

  Door alle klimaatveranderingen van de laatste 4,6 miljard jaar waar wij totaal geen enkele invloed op hadden, hebben of gaan hebben.

  Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  Eat that Saudi-Arabië. Binnenkort zijn we stinkend rijk. (als ik het allemaal moet geloven).

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  goed bericht! Dat betekent het einde van de macht van die verderfelijke islam. Wij zullen dan eindelijk het spit omdraaien.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Zeker, want er moet ook aan gebakken lucht verdiend worden.

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Daarom wordt het water ook dubbel zo duur voor ons;met dank aan de Bilderbergmaffia!

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben blij met de plaatsing van dit artikel. Het toont overtuigend aan, dat er sprake is van een satanisch complot, om de mensheid uit te dunnen tot circa 500 miljoen. Zeg maar grofweg het totale aantal inwoners van Europa. Dat OVERBEVOLKING een probleem vormt, daar zou ik het nog eens mee zijn. Maar de bedoelingen van de Bilderbergers en de NWO zijn verre van edelmoedig c.q. humaan. Het gaat allemaal om GELD,MACHT en GRONDSTOFFEN!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Aanvulling op mijn reactie van 08.06. uur. Overbevolking is ook al eens door de wiskundige Malthus aangehaald. Hij bewees met een rekenkundig model dat dat tot grote problemen zou leiden. Ik zal kijken of ik zelf een artikeltje hierover kan schrijven.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Hoe zo dat het regent bij ons bijna iedere dag?

  Like

 9. Anneke zegt:

  Ga even naar de website van XanderNieuws….Turkije legt Babylonië droog. De Eurfraat zal straks GEEN water meer leveren aan Syrië, Iran….Erdogan is aan zet. De sultan van het Nabije-Oosten is radicaal actief. En waar zijn de mensenrechten gebleven??? Vervlogen in Babylonische sferen….Al die NEP-rechten. Heb er m’n maag van vol!!!

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Die Erdogan is het vleesgeworden kwaad.En net zoals u zegt,waar zijn nu de mensenrechten,waar ze altijd zo de mond vol van hebben?Wel alleen als het hen zo uitkomt,dat dan weer wel!

   Like

 10. Dr.Kwast zegt:

  http://xandernieuws.punt.nl/

  Turkije blokkeert Eufraat, drinkwater miljoenen Syriërs en Irakezen in gevaar

  Als het waterniveau in het Assad-stuwmeer nog verder daalt, valt ook de productie van electriciteit stil en zou de dam uiteindelijk zelfs compleet kunnen instorten.
  Lees verder op xander.

  Like

 11. Ik Heb Er Zo Genoeg Van zegt:

  FF een puntstuk slaan dan, heb je gratis water.

  Heb je last van “roodblik” dat is ijzerhoudend water doe dan het volgende:
  De bruine kleur ontstaat door dit proces (beluchting) dat het ijzer met zuurstof oxydeerd tot driewaardig ijzer. Dan gaat deze zich verbinden met de hydroxiden, deze verbinding wordt dan ook ijzerhydroxiden genoemd, deze lossen dan ook niet op en slaan neer als rood/bruine ijzervlokken.
  Er zijn genoeg technieken om deze uit het water te halen oxidatie dmv beluchting en filtering.
  Oxidatie-Ultrafiltratie
  Oxidatie- chemicaliën-filtratie
  Ionen uitwisseling
  Biologische ontijzering.
  Al met al zijn dit dure en arbeidsintensieve filtratie’s buiten de installatie van de filter.
  Ik denk dat je het beste weg komt met de ionenuitwisseling door te beluchten en te filteren met Zeoliet.

  Nog iets, je kunt ook met aktieve kool filteren en of er aan toe dienen.

  Like

 12. Dr.Kwast zegt:

  In de jaren 60 als ik me niet vergist, begon de waterschap belasting. Ik betaalde toen met een bekeuring doordat ik weigerde te betalen, werd er een loonbeslag op gelegd naar ik meen 60 GULDEN. Van de week kreeg ik weer een aanslag 400 Euro. Als ik dat maal 2,2 vermenigvuldig is dat een aardig bedrag om water schoon te houden. Mach ik zeggen dat het bloedzuigers zijn. Ook al worden de dijken er mee verhoogt dan nog vind ik het een schandalig bedrag.

  Like

 13. janfreak zegt:

  Water is de eerste levensbehoefte voor een mens en daarom ben ik van mening dat water voor iedereen gratis te verkrijgen moet zijn. Waar ook ter wereld. Punt uit! Ik erger me kapot aan banken die mensen aansporen om te gaan beleggen in water en daar aan willen verdienen, zoals Robeco. Dat ze zich niet de ogen uit hun kop schamen. Ik zou zoiets gewetenloos willen noemen.

  Like

  • Jean zegt:

   Jan,
   Daar zit nu juist het probleem, politiekers en co hebben geen geweten, het enige wat die belangrijk vinden is hun bankrekening, dat hele continenten de vernieling ingaan a.g. van wanpraktijken en/of religiewaanzinnigen is hun laatste probleem.
   Persoonlijk gun ik dat tuig alles wat ik mensen nooit zou wensen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s