Goed gespeeld, Marokko. Asscher kan geen kant op

Screenshot_26

Komt ervan, decennia appeasementpolitiek. Dan zitten we dus vast in een web van diplomatieke betrekkingen en verdragen die zijn gesloten vanuit het mooie principe ‘wederkerigheid’ maar waarvan de Marokkaanse overheid nu doodleuk zegt, mwaha, p0wnt. We betalen veel te hoge uitkeringen aan mensen die in Marokko wonen. Dit omdat uw euro daarginds een daalder waard is, qua prijzen voor levensonderhoud. De Nederlandse uitkeringen bedragen omgerekend ongeveer tien keer het Marokkaanse minimumloon. Dat is lekker leven daarginds. Kan best een tikkie minder, vindt de VVD. Niet afnemen, we gaan demense niet op zwart zaad zetten, maar gewoon aanpassen. Maar hoe gaat dat, als er om aanpassing gevraagd wordt. Dan wordt er grif de welbekende racismekaart gespeeld. Uitkeringen controleren?

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Marokkanen, Marokko, Naïviteit, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Goed gespeeld, Marokko. Asscher kan geen kant op

 1. Tom Hendrix zegt:

  Kotsmisselijk word ik hiervan. En ondertussen stijgt bij ons de werkloosheid, wordt de Zorg nog verder uitgekleed, zijn de belastingen te hoog voor onze middenstand, draaien de voedselbanken overuren! Wat zijn dat voor VERRADERS in Den Haag, die dit allemaal maar goed vinden!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Wat zijn dat voor VERRADERS in Den Haag, die dit allemaal maar goed vinden! Tom die hele kliek vinden alles best, daar kijk maar naar uitzetting van illegalen krijg je ook niet voor elkaar, Nederland is het land van walhalla.daar kan alles maar niet voor het eigen volk met dank aan de PVDA van de afgelopen 45 jaar.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Monalisa: 09.06. uur. Beste Monalisa, akkoord met de PvdA, maar ook het CDA,VVD en D66, dragen hiervoor verantwoording!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Tom dat ben ik met je eens maar de hoofdschuldige is toch PVDA als joop den uyl die wet had doorgedrukt (die wet zoals in Zwitserland was geen werk terug naar huis) wat niet van de VVD mocht, dan zaten we nu niet zo veel buitenlanders in Nederland we kunnen hier uren over dubben, ze luisteren toch niet naar het volk.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Die den Uyl moet alsnog opgegraven worden om postuum te worden gefusilleerd.

    Like

 2. Jean zegt:

  De boel moet en zal ontploffen, zeker weten, en de misdadigers die dat hebben veroorzaakt zullen hangen, zeker weten, alleen moet de datum nog vastgelegd worden.
  We zullen voor de misdadigers een plaatje draaien nl. Vluchten Kan Niet Meer.

  Like

 3. Q zegt:

  Deze hele ophef gaat over nabestaanden uitkeringen. Maar ik vraag me af hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat Turken en Marokkanen die al 3 jaar in de bijstand zitten terug mogen naar die landen. Dan krijgen ze een gratis vliegticket, ontheffing van de sollicitatieplicht, en dik € 600,- per maand voor de rest van hun leven. En Jan Kaas uit de bijstand die mag max. 2 weken per jaar naar het buitenland, maar als die er wil gaan wonen dan is de uitkering foetsie.
  Dat is toch tegen de geest van gelijke behandeling ?

  Like

  • Monalisa zegt:

   Q Jan Kaas uit de bijstand die mag max. 2 weken per jaar naar het buitenland, maar als die er wil gaan wonen dan is de uitkering foetsie.
   Dat is toch tegen de geest van gelijke behandeling ? q DAT KLOPT HELEMAAL, DAT IS MET DE WAO OOK ALS EEN NEDERLANDER IN HET BUITENLAND WIL WONEN WORD HIJ ZO STRENG GEKEURD DAT ZIJN WAO WORD AANGEPAST EN ZIJ GAAN GEWOON WAND HET IS HUN THUIS LAND MET TWEE PASPOORTEN.

   Like

   • Monalisa zegt:

    ‘Werkloze moet ook in Duitsland aan de slag’

    EMMEN –
    De Nederlandse overheid moet soepeler omgaan met werklozen die in Duitsland aan het werk kunnen. Verschillen in regelgeving en fiscale barrières maken dat nu nog erg ingewikkeld en kostbaar, terwijl juist in Duitsland een tekort is aan arbeidskrachten.

    Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Wij hebben toch verdomme Marokko niet nodig?Nergens voor!Maar zij ons wel!Dus;aanpassen of ontbinden!Maar daar heeft Asscher de ballen niet voor!En daarom mag hij Samsom opvolgen.

  Like

 5. tjonge zegt:

  het houdt niet op, niet van zelf….

  hoop nog mee te maken dat er totale anarchie gaat ontstaan op een dag, ik zal voor aan staan bij de guillotine in den haag,en als we daar klaar zijn als een speer naar brussel voor dat al het addergebroed gevlucht is.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Huichelaars, lekker dat geld.

  Like

  • Marijke zegt:

   De dames voelen zich Marokkaanse en Marokko is hun vaderland. Duidelijk.

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Hier bewijst ze dat ze wel Nederlands praat maar nooit een Nederlander kan zijn, profiteurs.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    En dat geldt voor alle Marokkanen,dus;opflikkeren,nu!En niet wachten totdat je een vette uitkering mee kunt slepen voor de rest van je verrotte leven!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat ’n ongelofelijk lelijk wijf is dit toch. Duidelijk voortgekropen uit de krochten van Amsterdam, speelt ze haar super arrogant spelletje met zogenaamd naïeve hypocriete-overheids- landverraders terwijl heel duidelijk alleen maar als islam-5e colonne fungeert!
   Weg met dat wijf!!!

   Like

 7. lucky bee zegt:

  Alle Marokkanen opdonderen terug naar Marokko.naar hun sultan.

  Like

 8. nieuwenhuis zegt:

  En, het zijn veelal “jonge “weduwen, die dat geld krijgen. Hoeveel mannen zijn ze getrouwd geweest? Op islamitisch wijze dan? Niet voor de wet…………………want alleen de WET van ALLAH telt voor dit gajes!!!!!!!!
  Ooit hier een programma over gezien op de kwelbuis.
  Misschien kan iemand dat naar voren toveren ?

  Asscher: gewoon de uitkering stopzetten/niet meer overmaken naar de zandbak, komen ze vanzelf wel aan de oppervlakte!!!!!!!!!!!
  En dan hebben ze gelijk de echten te pakken!!!!!!!!

  Like

 9. Jean zegt:

  Het is toch te gek vor woorden, de waanzin van die Asshter is niet belangrijk en zeker wt die marocs willen is onbelangrijk. Hetgeen de burgers willen is belangrijk en dat is stoppen met die roofpraktijken, geen eurocent mag nog vertrekken naar eender welk moslimland, punt.

  Like

 10. Thomasson zegt:

  Paar dagen geleden had ik een discussie met een oude man hier in de buurt. Wij hadden het over de rol v.d. NSB in de Tweede Wereldoorlog. De man was, letterlijk, stomverbaasd toen ik zei: “Als ik een vergelijking maak tussen toen en nu, weet ik niet zeker of Anton Mussert wel zo’n landverrader was? Hij was ‘een foute man’. Maar als ik hem vergelijk met de huidige “multiculti Gutmenschen” dan was hij niet meer dan een kleine ‘koorknaapje’”. Mussert, Rost van Tonningen enz. collaboreerden met de Nazi’s. Maar ze hadden de Duitsers niet gedwongen om Nederland te bezetten. De NSB had geen invloed op de verordeningen en bevelen die de Duitsers vaardigden. Het is bekend dat Mussert had meningsverschillen met Seyss Inquart. Hij was te veel ‘een Nederlander’ en werd door de nazi’s niet vertrouwd. Dezelfde geldt, trouwens, ook voor het symbool van landverraad: de Noor Vidkun Quisling. Vergelijk het maar met de situatie ‘anno nu’ waarin meer dan 40 jaar worden ‘op vrijwillige basis’ de belangen van Nederland en de veiligheid van haar burgers op het spel gezet? Nederland wordt overspoeld met onophoudelijke tsunami-golven van vooral islamitische migranten en “vluchtelingen” die niets anders willen dan het land zo snel mogelijk te veroveren, islamitische Kalifaat stichten, haar ‘ongelovige’ bewoners’ af te slachten of ze onder zware dwang tot de islam bekeren. De ‘moderne multiculturele Quislingen’ zijn er ook van bewust dat de telgen van de zgn. ‘Nieuwe Nederlanders’ zijn kannibalen; die nu in Syrië ‘avec le Plaisir’ kelen afsnijden en harten van gedode soldaten opvreten. De decennialange ‘appeasementpolitiek’ waarin de bewoners van Nederland worden gedwongen belastinggeld af te dragen aan mensen in Marokko en Turkije, is een daad van verraad. In plaats van het geld te gebruiken voor de zwakkeren in de NL maatschappij, wordt het gesmeten in Marokko op mensen met wie wij niets te maken hebben. Wat voor ‘principiële ‘wederkerigheid’ verwachten mensen die zelf tot een laag soort verraders horen?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 12.39. uur. Mee eens, en de politieke partijen die hier het meest SCHULDIG aan zijn, heten: PvdA,CDA,VVD en D66. Die moeten we opschrijven als er een tribunaal komt, om landverraders aan te pakken!

   Like

 11. nieuwenhuis zegt:

  http://nieuwsuur.nl/video/475716-uitkeringen-marokko-flink-gekort.html

  Dit bedoelde ik. Kijk naar dat jonge gedrocht, in 2007 nog wel een huis gekocht en nog twintig jaar hypotheek, ze werkt zelf niet……………Moesten wij Nederlanders eens doen!!!!!!!
  Van welk geld heeft ze dat huis gekocht ???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s