Het failliet van EU-asiel en immigratiebeleid

Screenshot_17

(Door: trias politica)

Het uitzetbeleid in Nederland is een wassen neus, dit concludeert CITT-voorzitter Hans Gualthérie van Weezel. Belangrijkste oorzaken: regelgeving, rechtshulp en ‘Brussel’.

Deze alarmerende conclusie van de Commissie Integraal Toezicht Terugkeer (CITT) staat in haar deze week te verschijnen jaarverslag over 2013, waarvan een conceptversie in handen is van De Telegraaf. De commissie, die aan staatssecretaris Teeven (Veiligheid en Justitie) rapporteert en geleid wordt door oud-diplomaat en voormalig CDA-Kamerlid Hans Gualthérie van Weezel, velt een hard oordeel over het gevoerde beleid:

“Na ruim zes jaar is de commissie tot het oordeel gekomen dat bij de huidige stand van zaken het effectief uitzetten van vreemdelingen – mede door alle waarborgen, rechtsregels en rechtshulp – een schier onmogelijke opgave is geworden voor alle bij de uitzetting betrokken medewerkers.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Immigratie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Het failliet van EU-asiel en immigratiebeleid

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Zo,nu hebben we het eens zwart op wit;en niet door de eerste de beste!Geboeid dat vliegtuig in,en als ze schreeuwen:ducktape!Onder begeleiding van een stel gewapende mariniers!Het is toch zooooo eenvoudig,heer Teeven!Waar een wil is,is een weg!Maar ja,dan moet je wel willen!En durven,natuurlijk!Slaphannes!

  Like

 2. OphEUffen zegt:

  De Nederlandse definitie van uitzetten is derhalve rekken, strekken en blijven maar. Dat wisten we al lang. Was daar een 6 jaar durend onderzoek voor nodig? Ergo, voor de rechts stemmende burger proberen we te doen alsof we serieus werk maken van het uitzetten van illegale uitgeprocedeerde gelukszoekers. Niet dat we het serieus proberen maar dat rechtsafslaande volk trapt daar zo eenvoudig in.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   OphEUffen: 19.16. uur, op 3/6. Maar heel zeker de meeste op deze site niet! Het zijn de stomme steenezels-gros van de Nederlandse kiezers, die door te blijven stemmen op de PvdA,VVD,CDA en D66, deze hele zieligheidsindustrie in stand houden!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s