Het was een nazi

Screenshot_13

(Door: Fubar)

Dat had de Brusselse politie(k) waarschijnlijk gehoopt toen ze de beelden van de aanslag bij het Joods Museum bekeken. Een nieuwe Breivik, een rechts-extremist, of een islamofoob. Het bleek inderdaad een nazi te zijn, een islamonazi, de grootste Jodenhaters die er ooit op deze planeet hebben rondgewandeld. 1400 jaar voor Hitler onthoofdde Mohammed eigenhandig 700 Joden van Banu Quraiza. Mohammed, het rolmodel voor elke Mohammedaan.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Barbarisme, Brussel, Islam, Islamisering, islamofascisme, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Moslims, nazisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Het was een nazi

 1. jans zegt:

  De islam moet verboden worden, koran worden vernietigd, moskeen gesloten en gesloopt worden.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  Dat klopt Mohammed heeft in het Arabische schiereiland bijna alle Joden omzeepgebracht.Hij wil het Arabische schiereiland Joden vrij maken.Heeft Hitler deze voorbeeld gevolgd ?

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  En deze nazi moslims hebben we hier in huis! Er komt een tijd, dat na de zaterdagmensen- de Joden- de zondagmensen-christenen- aan de beurt zijn, en alle andersdenkenden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s