ISLAMITISCHE KUNST…

Screenshot_16

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

17 reacties op ISLAMITISCHE KUNST…

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  En dit zouden zij zèlf hebben getekend/geschilderd? Ik wéét dat zij idd deze ‘art’ van GEWELD bedrijven maar of zij in staat zijn om te ‘schilderen’? Ik betwijfel dat ten zeerste, het zijn wèl pùre MOORDENAARS en CRIMINELEN pur ART euh pur sang….

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee, dat hebben ze waarschijnlijk niet zelf getekend/geschilderd, want ten eerste meen ik me te herinneren, dat je van de islam geen mensen mag afbeelden en ten tweede zijn zij veel te hypocriet om wat overigens wel de realiteit is zichtbaar -dus ook voor ongelovigen- af te beelden.
   Die mocht je er eens een stok mee in handen geven om de hond teslààn, nietwaar?

   Like

 2. roger catrysse zegt:

  We kennen ondertussen al de godsdienst van de vrede en de liefde Nu gebeurt dat nog niet bij ons maar hoelang nog?

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  De islam verwerpt elke vorm van kunst! Laat dit duidelijk zijn. Deze regelrecht uit de absolute hel opstijgende politieke terreurorganisatie verwerpt ALLES behalve allah en dat smerige boekje wat zijn vunzige verzinner van alles wat niet bestaat heeft samengesteld, en dit ook nog alleen en uitsluitend door middel van plagiaat!
  Een van de diverse definities van kunst luidt: “Kunst is de aller individueelste expressie van de aller individueelste impressie…”Hieraan alléén al kan je aflezen dat een moslim NÓÓIT kunst zal kunnen produceren omdat hij of zei geen individu maar een totaal willoze en volledig verantwoordelijkheid afwijzend allah-robot is, zonder enig zelfdenkend en daardoor zelfvoelend vermogen!!!

  Like

 4. Jan zegt:

  Museum voor islamitische kunst. Let op het gelul in het begin van Hockey

  “The museum will explain the tenets of the Islamic faith, and the meaning of misunderstood terms such as jihad and sharia. Patrons can stand in a minaret and listen to the call to prayer.”

  Overigens, gewoon even de woorden brevier, getijdenboeken, incunabelen in de browser typen en men iet op welk hoog niveau de Middeleeuwen qua boekverluchting stond.
  http://tinyurl.com/orjaja5

  Like

 5. Liesbeth de Vries zegt:

  Gelukkig is er het mohammed image archive waar veel zo niet alles te zien is. http://www.zombietime.com/mohammed_image_archive/

  Ze schilderden wel degelijk zelf, de mo-fanboys en dan krijg je dus “kunst” zoals hier te zien is. Mo staat gezellig te kijken als er vrouwen aan hun borsten opgehangen zijn in de hel omdat zij zonder toestemming het huis hebben verlaten en meer van die flauwekul. Alles hel en verdoemenis maar dan speciaal voor vrouwen.
  Op een regenachtige zondag kun je je wel kostelijk vermaken door de reacties op de site te lezen, rechts (zoals gewoonlijk) de normale mense, links de moslims en andere intellectueel minder bedeelden. http://www.zombietime.com/mohammed_image_archive/mail/

  Like

  • delamontagne zegt:

   Er is ook een site waar je de andere vormen van kunst, te weten: theatre,voordracht, dans, klassieke dans etc. kunt bewonderen Waarschijnlijk geen “ballet”. Geen wonder de vroegere konnegin NOOIT naar Saudi Arabia ging, ze hield zo van “ballet”.
   DEZE kunstvorn van de arabs heb ik wel gevonden:::::::::::::

   Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Niets positiefs heeft de ISLAM de wereld gebracht, helemaal niets!

  Like

 7. Liesbeth de Vries zegt:

  Tom Hendrix, nou dat is niet helemaal waar. De islam is wel te smerig voor woorden en voor niemand voordelig behalve een paar beroepsmoslims maar de islam stelt ons wel in staat om gore landverraders te herkennen waarvan je anders niet zou weten dat het gore landverraders zijn.En als je eenmaal weet welke hufters de islam verwelkomen kun je ze uit de weg gaan, er geen euro meer uitgeven, geen poot uitsteken als ze hulp nodig hebben en hopen dat ze brand krijgen of een enge ziekte. Of allebei.
  Zonder islam zou je misschien per ongeluk denken dat Freak de Jonge leuk is. Zonder islam zie je misschien niet dat alle hersens in de familie Bouazza opgegaan zijn aan Hafid zodat er voor Haatsnee niks meer over was.
  Ik ben toch wel blij dat ik dat weet.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Liesbeth de Vries: 22.13. uur, op 3/6. Inderdaad, dat tel ik ook goed. LOL
   Liesbeth U heeft volkomen gelijk, want dat is de waarheid wat U zegt, daarom ook mijn opmerking: De Islam heeft de wereld niets gebracht, waarmee ik wilde zeggen, dat de Islam weggeworpen dient te worden!

   Like

 8. lucky bee zegt:

  En dat doen de hufters met onze levensbronnen, perferser gaat het helemaal niet meer.

  Like

 9. johannes zegt:

  islam is geen kunst,islam is kut

  Like

 10. Mooi schilderij! Weten jullie dat Sadam Hoessein ondanks het verbod van de islam op realistische kunst zichzelf vaak liet afbeelden door kunstenaars in Irak en dat ook erg stimuleerde. Iedere kunstenaar in Irak moest Sadam perfect afbeelden anders mocht ie zich geen kunstenaar noemen en kreeg ie geen geld. Ik heb dat vroeger gehoord van een vluchteling uit Irak die werkte als lerares bij een Nederlandse kunstopleiding voor jongeren. Sadam’s portretten hingen overal in Irak want volgens Sadam had Allah een uitzondering voor hem gemaakt omdat ie zo’n steengoede leider was.

  Like

 11. Maar spotprenten van Sadam waren verboden en daar kreeg je de doodstraf voor…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s