Kiev bombardeert eigen bevolking van Loehansk

Screenshot_30

(Door: Freeman – Vertaling: E.J. Bron)

Waarover de westerse media opnieuw niet berichten, zijn de misdaden die het Oekraïense fascistische regime begaat. Dit bombardeerde maandag de bevolking van Loehansk met gevechtsvliegtuigen en heeft daarbij minstens vijf mensen gedood. Het is niet verwonderlijk dat de westerse verslaggeving er volledig het zwijgen toedoet, of, als ze al iets vertelt, niet de waarheid zegt. Een feit is: er sterven Oekraïense burgers door clusterbommen die vanuit de lucht worden afgegooid, iets dat volgens internationaal recht absoluut verboden is. Maar dat weten we immers, als het Westen of door het Westen ondersteunde regimes een massamoord begaan, dan is dat oké, dan wordt deze of als “strijd tegen de terreur” gerechtvaardigd of verzwegen.

Bovenstaande foto laat zien hoe een vliegtuig van de Oekraïense luchtmacht de clusterbommen boven Loehansk afgooit. De straat en het park voor het districtskantoor werden getroffen, wat leidde tot talrijke doden en gewonden.

Kiev heeft het inzetten van de luchtmacht tegen de eigen bevolking onmiddellijk betwist en in plaats daarvan beweerd dat de explosie veroorzaakt zou zijn door de defensiekrachten bij de poging om het vliegtuig neer te halen.

Hieronder is de luchtaanval op de stad te zien:

 

Hier een opname van een live-camera van de explosie:

 

De volgende foto´s zijn niet geschikt voor mensen met zwakke zenuwen. Ik laat ze desondanks zien, zodat mensen iedereen kan zien welke criminele misdaden het regime begaat. Deze foto´s moet men aan iedereen laten zien die nog steeds beweert dat de ondersteuning van het regime in Kiev door het Westen juist is en dat Rusland de boosdoener is.

Screenshot_31

Screenshot_32

Screenshot_33

Screenshot_34

Screenshot_35

Screenshot_36

De persoon in de rode trui die wordt weggedragen, is een vrouw die beide benen verloren heeft, maar nog leefde. Of zij het overleefd heeft, is niet bekend. In onderstaande video spreekt de dochter over haar moeder die het slachtoffer was. Vanaf 2:22 zie je dat de moeder nog leeft, maar beide benen mist:

 

Het Russische ministerie van buitenlandse Zaken veroordeelde Kiev en zei: “Op 2 juni heeft Kiev nog een misdaad op de eigen bevolking begaan. Als resultaat van het bombardement van het districtskantoor van Loehansk door de Oekraïense luchtmacht werden Oekraïense burgers gedood. Wat er gebeurd is, toont aan dat Kiev überhaupt niet de wil heeft om de weg van een landelijke verzoening te bewandelen. Nogmaals heeft Kiev de afspraken van Genève zwaar geschonden.”

Hier kun je de persmededeling van het fascistische regime over het incident lezen. De woordvoerder zegt dat er geen gevechtsvliegtuigen over Loehansk vlogen (het bewijs staat op de video boven!) en dat de militanten zelf de explosie hebben veroorzaakt. Leugens, niets anders dan leugens!

Iedereen die het fascistische regime van Kiev ondersteunt en een legitieme regering noemt, maakt zich medeschuldig aan de hierboven vastgelegde oorlogsmisdaden. Dat wil zeggen, de regeringen van Washington, Londen, Parijs, Berlijn, de Europese Commissie, de NAVO evenals alle media doen mee aan de massamoord.

Je zou de leugenachtige muil van de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Steinmeier met deze foto´s moeten volproppen wegens: “Je hoeft de sociaaldemocratie niet te vertellen waarom we voor de vrede vechten.” Deze verdomde oorlogshitser was op 21 februari in Kiev en is medeschuldig aan de gewelddadige putsch en heeft meegeholpen de fascisten in de Oekraïne aan de macht te brengen.

Bron:
http://alles-schallundrauch.blogspot.nl
Auteur: Freeman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Fascisme, Oekraïne, Rotzakken, Westen. Bookmark de permalink .

28 reacties op Kiev bombardeert eigen bevolking van Loehansk

 1. zrast zegt:

  Met de groeten van kanker EU en kanker amerika, godverdomme wat een loeders. Laat die obama en en van rompuy branden in de hel!!!

  Like

 2. zrast zegt:

  wanneer gaan we demonstreren voor het pand van de fascitsiche ambassade van Oekraine in Nederland?!

  Like

 3. zrast zegt:

  Ik lees net dat er honderden doden zijn gevallen bij Slavyansk, seperatisten noemen die klootzakken hier op het journaal deze mensen, het zijn gvd Oekraïeners die het verdommen om onder het nazi regime te leven!

  Like

 4. Benesha zegt:

  Deze oorlogsmisdaden moeten massaal verspreid worden zodat onze natte dweilen politici niet meer kunnen liegen… Een schande is dit. Wraakroepend en het zou mij niet verwonderen als daar psychopaten, huurlingen achter zitten.

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  En dat tuig wordt gesteund door Timmermans,van Baalen,de Eu,en Obama;kun je zien wat voor criminelen dat zijn!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 23.14. uur, op 3/6. Inderdaad Yvonne. De socialisten in Europa, en hun meelopers christen-democraten en liberalen geven geen kik. En ik ben niet vergeten, dat de vetzak van Baalen, met de psychopaat Verhofstad, de meute fascisten op de barricaden aan te moedigen, een democratisch gekozen president te verjagen. Maar wat maakt dat de RODEN der EUSSR uit! Als het GEDROCHT maar kan doorfeesten, van het van ONS afgeperste BELASTINGGELD!

   Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ik lees vaker bij Schall und Rauch en hoewel ik niet altijd met hem eens ben heeft hij, naar mijn mening, wel vaker gelijk zoals hierboven.

  Like

 7. Igor zegt:

  Ik word hier kotsziek van. In plaats van die arme vrouw, had daar die vetklep van een van Baalen zonder beentjes moeten liggen. Dat was een goede straf voor die vette oorlogshitser geweest.
  Met de EU nooit meer oorlog, zonder de EU gaat het licht uit.
  Stelletje Haagse leugenaars en nu dus OORLOGSMISDADIGERS.

  Like

 8. Jan zegt:

  De lamestream media kan natuurlijk niet haar eigen positie bekritiseren en dus zwijgt zij in alle talen.

  Welkom bij de EU (niet voor zwakke magen)
  Filmpjes op http://english.pravda.ru/news/world/ussr/03-06-2014/127718-Luhansk-0/

  Like

 9. Jan zegt:

  Verhofstadt’s joeropiean veljoes, joeropiean prinsiepels end diemokresie.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Kiev bombardeert eigen bevolking van Loehansk ? Zijn separatisten dan nog je eigen bevolking?

  Like

 11. Jan zegt:

  Criteria van Kopenhagen
  Het land moet stabiele instellingen hebben die de democratie, de rechtsstaat, de eerbiediging van de mensenrechten en respect voor minderheden waarborgen
  (…)
  http://www.europa-nu.nl/id/vh7eg8yibqzt/criteria_van_kopenhagen

  Like

 12. baksteen zegt:

  Kun je nagaan wat er in de rest van de wereld door nato-eu-vs direct of indirect wordt aangericht en dat we niet te zien krijgen. En Israel maar veroordelen en klem zetten, wat een kwaad geweten moeten deze mensen hebben.

  Like

 13. Henk.V zegt:

  Dit verslag moet worden doorgestuurd naar de politieke partijen in Den Haag en naar redacties van kranten.
  Andermaal wordt weer duidelijk dat politiek correct Europa en Amerika de status van vrijheidlievende en democratische machtsblokken allang verspeeld hebben.
  Een heel belangrijk symptoom met betrekking tot de ware gesteldheid in een land is de manier waarop de nieuwsvoorziening werkt .
  De mainstream media zijn inderdaad overduidelijk grotendeels gelijkgeschakeld in hun berichtgeving.Dan weer worden halve waarheden verkondigd, of hele leugens, dan worden belangrijke feiten gewoonweg verzwegen.
  Het is treurig maar waar,wij zeggen het al lange tijd : in de EU is de democratie allang verdwenen. De olifant in Brussel davert voort en trekt zich van de mening van de bevolking in geen enkel opzicht nog iets aan en -naar blijkt- ziet men er ook geen been meer in om een land te ontregelen en duistere krachten in het zadel te helpen: alles met het doel om de EU nog verder te laten groeien. Dit grenst aan psychopathische waanzin.
  En dat onder de leiding van Obama ook het dramatisch verlinkste Amerika overduidelijk het verschil tussen waar en onwaar, recht of onrecht, vrijheid of onderdrukking niet meer helder ziet is een treurig teken aan de wand.Wij hebben geen bewaker van de westerse normen en waarden meer.
  Als gevolg daarvan zullen er in de wereld meer en meer brandhaarden ontstaan die nauwelijks nog te bedwingen zullen zijn.

  De Russen worden als gevolg van de morele neergang van het westen systematisch gedemoniseerd, terwijl in werkelijkheid de ware boosdoeners die het regime in Kiev steunen, zich in het Westen bevinden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @HenkV: 11.28. uur. Ben het met je eens Henk. Maar ik ben bang dat de politici, daar lak aan hebben, de plucheklevers. De PVV dat zou nog wel gaan, maar de rest… En de pers en msm, forget it! Zijn volslagen links!

   Like

 14. Jean zegt:

  Mensen vergeet aub niet dt de grootste en lafste misdadigers tegen Europa zich verzamelen in Europa nota bene in Brusselallahbath, het moslimgetto in Europa en een massa lafaards en verraders van de westerse cultuur resp. normen en waarden en dat allemaal voor puur eigen belang.
  Dat die huichelaar vanRAMPuin nog vrij mag rondlopen tart elke verbeelding, om kotsmisselijk van te worden. Hoe diep kunnen mensen toch vallen…

  Like

 15. Tempelier. zegt:

  Bij deze distanseer ik me volkomen van onze regering, de Unie. Bloeddorstig gedrocht, moordenaars. Het is duidelijk een provocatie naar Putin om de 3de wereldoorlog uit te lokken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tempelier: 14.03. uur. Tempelier daar zijn ze inderdaad op uit! Het is een smerig vuil spel, onder leiding van de RODE MOSLIM en GROOTMOEFTI OBAMADRAMA, de RODE BOJAREN te BRUSSEL, de lakeien van onze FAALREGERING RUTT II, alle politieke partijen in NEDERLAND behalve de PVV, en de schandknapen van de NWO! Voor mij mogen deze SCHOFTEN DOODVALLEN!

   Like

 16. Benesha zegt:

  Laten we deze beelden van de brutale oorlogsmisdaden verspreiden via Facebook of whatever zodat de politieke elite dit niet meer bewust kan verzwijgen voor de nog steeds verdoofde medemensen onder ons.

  Like

 17. Jan zegt:

  ‘De persoon in de rode trui die wordt weggedragen, is een vrouw die beide benen verloren heeft, maar nog leefde. Of zij het overleefd heeft, is niet bekend.’

  Nee, leeft niet meer.

  Like

 18. Jan zegt:

  Boycot van Rusland averechts effect: Rusland zoekt toenadering tot Noord-Korea
  Sinds Rusland door het westen is overladen met sancties vanwege zijn omstreden rol in Oekraïne, haalt president Poetin de banden aan met een oude bondgenoot uit de Koude Oorlog: Noord-Korea.
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/9024/Noord-Korea/article/detail/3666774/2014/06/04/Poetins-charmeoffensief-richting-Noord-Korea-Er-valt-daar-genoeg-te-halen.dhtml

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  Nu gebeurt hier hetzelfde wat de NAVO in de negentiger jaren in Joegoslavië deed!
  Zijn we alweer vergeten! Maar de mensen die toen de beslissingen namen adviseren nu de huidige schurken en die schurken zijn zo mogelijk nog gemener en slechter
  (Verhofstadt en EU-compagnie!!!!!!).
  Arme, arme mensen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maar de EU-schurken zullen hun gerechte straf niet ontlopen!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @paulzwueste: 17.50. uur, op 4/6. Klopt, wat de vergelijking met Joegoslavië betreft, Paul! Daar werden de SERVEN de zondebok, en wilden de schoften van de toenmalige EEG, de klootzak CLINTON, de NATO, NIETS weten van de oorlogsmisdaden van de MOSLIMS tegen de SERVEN! Ik weet goed, dat het moslimbeest ORIC, met zijn halsafsnijders 100 Servische dorpen heeft uitgemoord! Maar DAT mochten WIJ niet weten!

   Like

   • paulzwueste zegt:

    @ Tom Hendrix. Zo is het Tom! Ik weet nog goed dat ik toen dacht, ‘ja maar die moslims doen die niks verkeerd? Je hoort niks van vermoorde Serviërs. Waarom doen die Serviërs dit dan?
    Ik vermoedde toen al dat de hele zaak niet klopte! Familie van ons die uit Servië afkomstig is vertelde ons een heel ander verhaal. Het zielige was dat ze gewoon niet geloofd werden door de meeste mensen hier. Wat waren we toen nog naïef!!!!!! Toen de Serviërs ca. 6000 mensen doden in Srebrenica is dat beslist een represaille geweest voor het vermoorden 60.000 Christen-serven!!!!!
    Zo praten we nu omdat we het ZEKER WETEN!!!!! Vervloekte USA en NATO!!!

    Like

 20. dgneree zegt:

  “Het westen” heeft de kant van de islam gekozen en tegen mondiale samenwerking. Wee ons vanwege dit onheilige verbond. Alle rede en ethiek is losgelaten. Het wordt niet eens meer met de mond beleid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s