Moslim doodt Joden in Brussel, burgemeester in Brussel vraagt om meer diversiteit

Screenshot_8

(Door: Daniel Greenfield – Vertaling: Vederso)

Als er al een probleem is met diversiteit, voeg dan gewoon meer diversiteit toe. Dat moet zeker de dingen verbeteren. Eergisteren arresteerde de Franse politie de terrorist die beschuldigd wordt van moord op drie Joden in Brussel, België, aan de vooravond van de Europese verkiezingen. De moordenaar, de 29-jarige Fransman Mehdi Nemmouche, een zoon van islamitische immigranten, was in 2013 naar Syrië gegaan …

De manier om dit te bestrijden zei Yvan Mayeur, de socialistische burgemeester van Brussel, was “om ruimte te geven aan de vele culturen en godsdiensten in Europa”. Yvan Mayeur, de socialistische burgemeester van Brussel, zei dat in de strijd tegen antisemitisme en racisme zijn stad meer “diversiteit” nodig heeft.

Antisemitisme kan beter bestreden worden met minder diversiteit. Voor al het inheems fanatisme is het al een tijdje geleden dat de gemiddelde burger van Brussel dacht dat het doden van Joden een goede manier was om de tijd te doden.

Hetzelfde kan niet gezegd worden over de islamitische kolonisten.

Maar links kan fanatisme van een minderheid niet verwerken. Haar reactie om islamitische onverdraagzaamheid op te lossen is met meer diversiteit. En dat is hoe deze hele rotzooi is begonnen.

The London Review of Books reageerde op de moorden met een lang, snedig stuk over Brussel, dat erin slaagde om te verwijzen naar de UKIP, Le Pen, Denis Thatcher, PVV, Pierre Poujade, Lega Nord en Breivik – geen van allen die iets met de aanval te maken hadden.

Wat ontbrak was het gevreesde “M”-woord.

Na een beschrijving van de plaatselijke scene verandert het stuk abrupt in het bespreken van het fascisme in de EU-verkiezingen, alsof het één iets met het andere te maken had. Het is een merkwaardig mechanisme van afleiding en ontkenning.

Europese linksen, precies zoals Amerikaanse linksen, zijn niet in staat de feitelijke zaak te bespreken.

Als een neonazi verantwoordelijk was geweest, dan zouden zekere conclusies getrokken worden. Wanneer een moslim verantwoordelijk is, dan is het tijd om iets over UKIP en diversiteit te mompelen.

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Daniel Greenfield

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", antisemitisme, Brussel, Islam, Islamisering, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Socialisten. Bookmark de permalink .

8 reacties op Moslim doodt Joden in Brussel, burgemeester in Brussel vraagt om meer diversiteit

 1. Tom Hendrix zegt:

  DE LINKSE KERK, VOLLEDIG LOSGEZONGEN VAN DE REALITEIT! Ik ben zo moe, van links, van de moslims, van de politiek-correcte schijnheiligen, van de eussr, van Obama. Helaas, vluchten kan niet meer! Waren we maar neanderthalers gebleven….triest mompelen doet.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad, en omdat die conclusies met betrekking tot moslims niet getrokken worden -zeker niet door Links- kan de hele boel lekker door-etteren totdat tenslotte de bom (letterlijk en figuurlijk) barst.
  En ergens in 2035, hebben ze dan nog eens spijt: Als de burger-oorlog een feit is. -Of iets nog veel ergers…..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 18.51. uur, op 3/6. Theresa dit gaat zeker tot grote rotzooi leiden, met de moslims. Het is niet de vraag of, maar wanneer?

   Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Heeft die burgemeester last van Alzheimer,of zoiets?

  Like

 4. Scarlatti Bombatti zegt:

  nee zal ook wel ‘bekeerd’ zijn tot dat islamzootje, net zoals die Philippe Mouriaux or what’s his name… die ouwe witte griezel, die weet ook zeker dat islam geeeeen problemen geeft, is er met een getrouwd zoals het opgedragen staat in die koran, net zoals de ‘burgemeester van Gouda’ getrouwd is met een moslima, gelijk acute aanval van islamgekte

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s