PvdA heeft gewonnen. Uitzetting asielzoekers onmogelijk!!

Screenshot_20

(Door: Realpredictor)

Ik wist het al, maar nu is het ook officieel: De vluchtelingenindustrie in dit land is nu zo omvangrijk geworden, dat alle uitzettingen van de ten lange laste uitgeprocedeerde ‘asielzoekers’ worden tegengewerkt. Het doet er niet toe of je enig recht zou hebben hier te verblijven. Het einde van het liedje is dat ergens iemand met een levenslange uitkering en verblijfsvergunning staat te wapperen. Gratis toegang tot voorrangshuis, tot zorg, waar onze eigen ouderen er wel uitgeschopt worden, tot luxe behandelingen in ziekenhuizen, you name it.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, PvdA, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op PvdA heeft gewonnen. Uitzetting asielzoekers onmogelijk!!

 1. Andre M zegt:

  Zou het niet mogelijk zijn om hierover een referendum te gaan organiseren, wordt er zo langzamerhand schijt ziek van.

  Like

 2. Republikein zegt:

  Het gezwel is schijnbaar niet te genezen.
  Een grappig boek lezen dan maar, wel lachen als een boer met kiespijn.
  http://wijblijvenhier.nl/21659/conceptblog-mano-pw/

  Like

 3. Dit was te verwachten want het kinderpardon heeft tot gevolg gehad dat andere gezinnen, die niet onder de pardonregeling vallen, minder willen meewerken aan vrijwillige terugkeer (onder druk van linkse partijen en de Kinderombudsman wordt intussen gewerkt aan een uitgebreider pardonregeling!

  Like

 4. alidas1 zegt:

  Wat hier de bedoeling van is .
  Het uitlokken van een burger oorlog er zijn teveel werkelozen en ze weten niet hoe ze dat op moeten lossen.
  Nu proberen ze het zo op te lossen maar zelf zullen ze buiten schot blijven.
  Zo denk ik er over
  Het zal mij benieuwen wat er bekonkeld word bij de Bilderberg conferentie.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Nederland is verloren. En dat door een volkomen falend beleid, van de laatste 43 jaren. De ellende begon onder het kabinet Den Uyl, met het volledig verkeerde signaal, om de toenmalige gastarbeiders met name uit Turkije en Marokko, massaal toe te staan alhier te verblijven! Daarna gingen de kabinetten van VVD en CDA verder met het heilloze zelfde beleid, mede op voorspraak van de werkgevers, waarvan de klojo WIENTJES nu de baas is. Daarna kwam de ellende door de Resolutie van Straatsburg- massale instroom van moslims op bevel van de politieke elite. Noemen we de waanzin, van de Top in Maastricht, het instellen van de EUSSR, en zie waar we zijn uitgekomen! Verrek maar politiek crapuul van links tot rechts, ik ben er klaar mee.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Toen ik die foto van die overvolle boot zag, moest ik aan dit schitterende lied denken.
  Vanaf 3.35 “De boot is vol!”

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Met dit pure land- en volksverraad verklaar ik de regering vogelvrij!Vogelvrij om ze verbaal de grond in te stampen waar we maar kunnen.En een referendum schoot ook door mijn hoofd,zoals Andre M. al aanhaalde,maar aangezien een bindend referendum niet mogelijk is in verband met onze antieke grondwet,zie ik daar geen heil in.En zolang driekwart van ons volk te stom is om te beseffen wat ons overkomt,zal een protest ook geen zoden aan de dijk zetten.Tijd voor harde acties,desnoods nemen we het heft in eigen handen.Want onze politici,op Wilders na,schudt je met een keer schreeuwen niet wakker.Die zijn zich,als ze niet zwakzinnig zijn,terdege bewust van wat ze aan het doen zijn;het zal hun tijd nog wel duren en daarna zijn ze met een goed gevulde bankrekening pleitte!Mijn geduld is op;iedere allochtoon lacht ons uit en wij zitten met de gebakken peren,en over een tijdje zitten we zelfs met niets.Omdat dan alles geconfisceerd is!En vecht je er dan nog maar eens onderuit!

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Hier tegen is er alleen een remedie en dat is alle Marxistische Partijen afstemmen.Geen stemmen meer voor ze van ons Nederlanders.

  Like

 9. Daiyu-ninja zegt:

  Een naar gevoel overvalt mij bij het zien van dit soort taferelen: dit zijn onze toekomstige moordenaars.
  EN DE POLITICI WETEN DIT!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Daiyu-ninja; 10.51. uur. Zeker weten de politici dit, daiyu! Het is gewoon onderdeel van een groot complot, om de Europese bevolkingen te decimeren, door ons deze HAATBAARDEN en andere uitvreters op het dak te sturen!

   Like

 10. johan zegt:

  Niet normaal meer nog even en ik maak een spaar rekening en stort me zorverzekering daar op wat een kur regering er uit die troep het land word niet groter door meer asiel zoekers er in te laten dus gewoon op paken en er uit zeten naar brusel ik pvv had gelijk noeg meer elende in het land

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s