Uitzetbeleid wassen neus

Screenshot_10

DEN HAAG – Het Nederlandse uitzetbeleid van uitgeprocedeerde asielzoekers hapert. Het aantal vreemdelingen dat gedwongen het land verlaat daalt, terwijl het kinderpardon en het beperken van vreemdelingenbewaring de effectiviteit van het uitzetbeleid verder onder druk zetten. Tot deze alarmerende conclusie komt de Commissie Integraal Toezicht Terugkeer (CITT) in haar deze week te verschijnen jaarverslag over 2013, waarvan een conceptversie in handen is van De Telegraaf.

De onafhankelijke commissie, geleid door oud-diplomaat en voormalig CDA-Kamerlid Gualthérie van Weezel, is snoeihard over het gevoerde beleid. „Na ruim zes jaar is de commissie tot het oordeel gekomen dat bij de huidige stand van zaken het effectief uitzetten van vreemdelingen – mede door alle waarborgen, rechtsregels en rechtshulp – een schier onmogelijke opgave is geworden voor alle bij de uitzetting betrokken medewerkers.”

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Uitzetbeleid wassen neus

  1. Monalisa zegt:

    Wachteres Dat krijg je als illegaliteit niet strafbaar is, nu kun je wettelijk niks doen. ze lachen in hun vuistje, kijk even op de reactie van de laan boven aan daar staan twee linken dan zie je hoe ze nederland uitlachen.

    Like

  2. Tom Hendrix zegt:

    Linkse partijen etc. Dat zegt al meer dan genoeg, ze zullen deze asielzoekers op allerlei manieren wel helpen, om TOCH hier te kunnen blijven. Ze hebben de zieligheidsindustrie in handen, waarvan advocaten, kerkmensen en goedmensen deel van uitmaken. Men buigt eenvoudig recht wat krom is. Dit bericht verbaast mij voor geen meter, dit is in mijn optiek al jaren zo aan de gang. En zie, de commissie die de kat de bel aanbindt, wordt subiet afgestraft. Stel je voor zeg, de WET is er toch alleen voor de DOMME GEBOREN NEDERLANDERS. Maar ja, dezelfde Nederlanders die hiervoor mogen opdraaien blijven maar stemmen op de PvdA,VVD,D66 en het CDA. Domheid wordt bestraft, alleen jammer dat WIJ patriotten eveneens daardoor worden getroffen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s