Enorm ophef om bezoek Ploumen aan Turkije

Screenshot_13

De afgelopen dagen is er een ontzettend immense maatschappelijke discussie ontstaan over het werkbezoek van minister Ploumen (PvdA) aan Turkije. Het land krijgt de afgelopen tijd forse kritiek van mensenrechtenorganisaties, homorechtenorganisaties, BN´ers, schrijvers, filmsterren en Arthur Japin wegens de schending van de mensenrechten, het hardhandig neerknuppelen van demonstranten, het intimideren van (westerse) journalisten en de algehele kutheid van het land in het algemeen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Mensenrechten, Nederland, politici, PvdA, Turkije. Bookmark de permalink .

9 reacties op Enorm ophef om bezoek Ploumen aan Turkije

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zo deze vertegenwoordigster, van de WEGGEEFPARTIJ, gaat dus in een extreem MOSLIMLAND nog wat geld van ons rondstrooien. Zo kennen we de PvdA weer! En de VVD vind het inmiddels ook prima. De VVD is de PvdA light geworden. Man, man wat een armoedig landverraderlijk zooitje in Den Haag! En ondertussen korten ze de AOW als kinderen hun ouders in huis willen halen, zitten we met meer dan 700.000 werklozen, staan hypotheken onder water, weten veel mensen niet meer of ze de vaste lasten kunnen betalen, en dies meer zij! Maar SINTERKLAAS bestaat ze heet het kabinet van VVD/PvdA! Wiegel U kunt de uitspraak tegen den Uyl, wel weer van stal halen, deze uitspraak past uw VVD mattie MARX RUTTE prima! Maar vooral geld naar massa-immigratie, moslims pamperen, en de eussr aan het feesten laten!

  Like

 2. bigljohn zegt:

  Enorme ophef ja. Ik kijk er niet meer van op. We hebben het hier natuurlijk wel over de PvdA nietwaar ? Nu eens niet met Frans Timmermans in de hoofdrol, maar dit keer Ploumen. We zullen nog wel zo’n 2 jaar gesard worden door de PvdA eer het weer verkiezingen zijn. En al verdwijnt die PvdA van het toneel, vanuit Brussel kunnen ze ons ook al te pakken nemen. Want het rode vennijn (ook PvdA) heeft aldaar helaas nog steeds de meerderheid.

  Like

 3. sam zegt:

  waarom geen artikel over het bezoek van Obama in Brussel, aan de G 7?
  Hetgeen dat ik die gek, Obama, hoorde uitkramen, was een oorlogsverklaring. Herinner u hoe WO II is begonnen, dat was ook ook met een oorlogsverklaring (van Engeland en Frankrijk).
  Desondanks er en nieuw Europees parlement is verkozen, doet die andere gek Van Rompuy, ook nog en verklaring. Zijn verklaring is door geen enkel parlement van een Europese lidstaat goedgekeurd..Wordt deze wel gesteund?
  Bewijst meer dan overduidelijk de dictatuur van de EU

  Like

 4. Yvonne van Cleef zegt:

  Wat doet ze daar,,buiten ongetwijfeld, sinterklaas spelen en Erdogan masseren?

  Like

 5. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv Terecht dat er een enorme ophef is om bezoek van stomkop pvda dhimmie Ploumen aan Turkije! Ik zou héééél grààg willen dat zij daar een stockholm syndroom à la die idiote journaliste oplopen zou… een goed verstaander heeft maar een half woord nodig….

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Je moest er, als je als politicus ook maar een beetje hart voor de democratie hebt, niet eens naar toe wíllen.
  Als het in de jaren ’70 om Spanje of Zuid-Afrika/ Amerika ging, stond heel Links Nederland op z’n kop!
  En wat doen ze nu, in dit geval?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 19.49. uur, op 4/6. Inderdaad, Theresa, en hier kunnen we slechts concluderen, hoe hypocriet de rode kerk, en de politiek-correcten zijn!

   Like

 7. lucky bee zegt:

  De PvdA kent de mensen rechten niet als het door de islam wordt uitgeoefend.Dat hoort bij de religie?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s