Mohamed Rabbae’s heksenjacht

Screenshot_9

Mohamed Rabbae

Bij de jacht op de beoogde Nationale ombudsman wordt weer heerlijk gehuicheld. Linkse politici huilen met de wolven in het Haagse Bos.

Het kan mij weinig schelen wie de Nationale ombudsman is. Ik wist amper wie de oude was en van de beoogde nieuwe had ik nog nooit gehoord. Misschien wordt Guido van Woerkom een fantastische, misschien faalt hij volledig. Het is mij om het even en bovendien zou ik niet weten hoe je het succes van een ombudsman meet. Maar waar ik niet tegen kan, is het gehuichel dat gepaard gaat aan zijn benoeming.

Dat een fascist in hart en nieren een lobby kan opzetten om te bepalen wie een overheidsfunctie krijgt, stuit mij frontaal tegen de borst. Ik heb het natuurlijk over de voorzitter van het “Landelijk Beraad Marokkanen” (LBM), Mohamed Rabbae, de man die gekozen volksvertegenwoordigers monddood wil maken, internationaal beroemde auteurs het schrijven wil verbieden en vindt dat moslims het in Nederland net zo erg hebben als de Joden onder de Nazi’s.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Moslims. Bookmark de permalink .

16 reacties op Mohamed Rabbae’s heksenjacht

 1. Tom Hendrix zegt:

  Zo komt deze ISLAMITISCHE TROL ook weer aanzeilen! Rabbae, die sodeju nog niet eens fatsoenlijk Nederlands kan spreken, deze oetlul, die samen met anderen van “de linkse kerk”, het lef had om Wilders te dagen! Deze MOSLIM haat ons, net als al dat moslimvolk! Ze zijn enkel hier om te profiteren van onze sociale voorzieningen, en ons land te verzieken met hun opdringerige aanwezigheid. Ach ja, en de HUICHELAARS van de RODE KERK, weten niet hoe ze moeten buigen en knippen voor de aanhangers, van de cultus des doods, ISLAM!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Vooralsnog (afkloppen) lijkt Bart Schut te zijn aangeraakt door ‘de goede geest……’
  Goed gezegd, Jochie! Nu alleen nog even haarfijn uitleggen, wàt je dan toch eigenlijk tegen Wilders en de PVV hebt; dan wordt je geval misschien wat minder schimmig……

  Like

 3. bigljohn zegt:

  Het woord van een politieagent word door justitie eerder geloofd als van een gewone burger. Behalve als er Marokkanen in het spel zijn, want dan kan die politieagent ook wel opkrassen. Zo ook met die Rabbae. Wat hij ook uitkraamt, ze geloven hem op zijn bruine ogen, tot schade en schande dit keer voor van Woerkom. Welke duffe ellende zullen we nog ooit gaan meemaken met dit soort van gespuis.

  Like

 4. Zou Bart Schut nou echt zijn héél lichtjes onevenwichtige schizofrene chaotisme overwonnen hebben?
  Dit is nu al het tweede artikel van Schut waarvan ik moet zeggen dat het lijkt alsof het aan een stabiele geest is ontsproten.
  Zou-ie nieuwe medicijnen hebben of is-ie gewoon geestelijk volwassen aan het worden?
  Maakt niet uit.
  Ik ben blij.
  Vele aspecten worden in afgewogen samenhang beschouwd in dit stuk.
  En het is nog mooi geschreven ook!
  Helemaal goed!

  Ik heb me natuurlijk ook wel eens met Rabbae bemoeid:
  “De eerloosheid van de dwaas Mohammed Rabbae” (2008): http://bit.ly/1jQJVDo
  “Mohamed Rabbae: mooipraat van een psychopaath en de Volkskrant lust er wel dikke pap met klonten van” (2009): http://bit.ly/Ubtxsn

  Like

 5. Tempelier. zegt:

  Zo, die Bart, duidelijk stuk, en een juiste conclusie.

  Like

 6. likoednederland zegt:

  Vergeet ook niet dat hij in het Comite van Aanbeveling zit van de antisemitische club van Gretta Duisenberg.
  Deze man zou als laatste aan het woord moeten komen over racisme.

  Like

 7. Jean zegt:

  Wie gaat er nu rekening houden met het gelul van een moslim? Ik in elk geval NOOIT.

  Like

 8. rotsus zegt:

  Deze man verdient het niet om er verder ook nog maar 1 woord aan vuil te maken. Als wij ECHTE Nederlanders ons op dezelfde toon zouden uitten over Marokkanen waren de rapen gaar hier in ons eigen land. Zouden WIJ als Nederlanders dit in een land als Marokko klaarkrijgen om zulke dingen te zeggen over Marokkanen. Ik weet met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat je nooit meer dat achterlijke land uitkwam.
  Als we nu eens met zijn allen geld bij elkaar verzamelen en een sharia op hem uitspreken. Ik zou me verdomme in deze klotetijd graag iets willen bijverdienen en bij hem zou ik dat voor niets doen en het geld storten (ondanks dat ik het zelf erg goed zou kunnen gebruiken maar ben een man van principes) op het rek. nr. van deze website, en dat meen ik.
  Ik wil het over deze rat nooit meer hebben, heb hem nooit gemogen vanaf de eerste keer dat ik hem zag en hoorde. Een smerige supermoslim in de waarste en vooral engste zin van het woord. Als dat zooitje eruit gaat moet deze rat voorop!!!!!!!!!!!!!!1
  Rotsus

  Like

 9. Leo zegt:

  Hij zal toch wel een blauwe boon lusten ????

  Like

 10. Syrier/assyrier zegt:

  Recentelijk zag ik 5 van die apen tegelijk in die kooi in den haag.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Mij is het ook totaal worst wie nationaal ombudsman wordt als het geen moslim wordt dan is alles in orde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s