Opmerkelijke speech door de Tsjechische president Miloš Zeman

Screenshot_2
De Tsjechische president Miloš Zeman

(Door: Varda Epstein – Vertaling: Vederso)

Een woord vooraf door Vlad Tepes: De Tsjechische Republiek onderscheidt zich door het bezitten van een voormalige president, Václav Klaus, die uit de natuurwetenschappen kwam en geen jurist was, die de moed had om de waarheid te spreken over de aard van de EU en waarom zij grotendeels moest worden vernietigd en over de mythe van de door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde, in feite een complot om de dominantie van de westerse wereld te vernietigen in de productie (van goederen) en mate van ontwikkeling. Nu onderscheidt de republiek zich opnieuw met een andere leider, die de moed heeft te spreken over de ideologie van de islam en de gevolgen ervan alsmede over de terughoudendheid van anderen om duidelijk aan te geven wat waar is en de moeite waard om te verdedigen.

Bespreking door Varda Epstein:  Een opmerkelijke uitspraak over de toestand van de islamitische theologie door de Tsjechische president Miloš Zeman bleef twee weken geleden grotendeels onopgemerkt. Deze opmerkingen, uitgesproken tijdens een receptie voor Israëls Onafhankelijkheidsdag, kwam slechts onder mijn aandacht als het resultaat van de inspanningen van mijn collega op Israellycool, Brian uit Londen, ook wel bekend als Brian Thomas. De weken waren anders voorbij gevlogen, waarbij Zeman’s opmerkingen zouden zijn verzonken in de vergetelheid, een bliep op het scherm, ongezien en niet gehoord voor altijd.

Screenshot_7

De korte toespraak werd niet alleen gegeven achter gesloten deuren op een privéreceptie, maar verscheen ook op de website van de regering van de Tsjechische Republiek. Zo weten we dat Zeman’s woorden niet alleen woorden zijn, maar een baanbrekende “wake-up call” door een nationale leider van de wereld in het algemeen.

Als ze nu maar luisterden.

Brian vond een vertaling van Zeman’s toespraak op Gates of Vienna en citeerde deze in zijn geheel. Het is de moeite waard om deze opmerkingen te lezen:

De vertaling van de speech  verscheen op Hoeiboei en E.J. Bron.

Degenen onder ons die houden van Israël zijn blij en ontroerd met de uitdrukkingen van vriendschap door leiders als Stephen Harper van Canada of Julie Bishop van Australië. Zeman’s opmerkingen gaan echter veel verder. In het bijzonder valt deze zin op door zijn verbluffende helderheid en onbeschaamde openhartigheid:

“Ik ben ervan overtuigd dat dit xenofobie is en noem het racisme of antisemitisme, het blijkt uit de essentie van de ideologie die deze groepen onderschrijven.”

In deze ene zin doet Zeman iets dat geen leider in de westerse wereld nog heeft durven doen. Hij identificeerde de aard van de dreiging voor Israël. En op het gevaar af van zichzelf te herhalen herhaalde Zeman de verklaring hardop, durfde niet alleen zijn dappere woorden achter gesloten deuren stem op een privéreceptie te zeggen, maar plaatste ze vervolgens op de website van zijn regering zodat de hele wereld ze kon zien.

Screenshot_4

Zeman windt er geen doekjes om en zegt: Jodenhaat is vastgelegd als een van de basisbeginselen van het islamitische geloof.

Niemand anders zal dit zeggen. Niet alleen zullen ze het niet zeggen, maar zij, de leiders van het Westen, dienen bij elke gelegenheid een slechte schotel van leugens op. President Obama zegt dat de islam een ​​religie van vrede is en dat we deze moeten respecteren.

President Obama´s volgelingen omvatten ook de mainstream media, dus dit is het verhaal dat de Amerikanen, die vastzitten in het verkeer van de spits, krijgen opgediend op weg naar hun werk, aan tafel en bij elke andere gelegenheid. De president wordt aanbeden als een god en wee degene die hem durft tegenspreken over een onderwerp als Benghazi, de IRS en Edward Snowden.

Het idee dat de islam een ​​religie van vrede is, in tegenstelling tot eentje van overweldigende haat, is de leugen die wordt weerspiegeld in het huidige Amerikaanse beleid van boven naar beneden. Dit valse verhaal werd bevestigd door het ministerie van Justitie op 19 december 2011, wanneer plaatsvervangend procureur-generaal James M. Cole deze woorden richt tot het Departement van Justitie:

“Ik heb onlangs alle onderdelen van het ministerie van Justitie opdracht gegeven om opnieuw hun opleidingsinspanningen op een aantal gebieden te evalueren, van dialoog in de gemeenschappen tot de nationale veiligheid, en ervoor te zorgen dat ze die gevoeligheid weerspiegelen”.

Cole verwees naar de verwijdering van alle woorden en zinnen die de waarheid over jihad en islamitische geweld door handleidingen van ordehandhavers nauwkeurig weergeven.

De ideeën over de islam van president Obama waren ook duidelijk in de opmerkingen van Dwight C. Holton, die ooit diende als interim procureur-generaal, toen hij sprak over de “schandalig valse” training die aan FBI-agenten in Quantico gegeven werd:

“Ik wil hier heel duidelijk over zijn: lesmateriaal dat de islam afschildert als een religie van geweld of met een neiging tot geweld zijn verkeerd, ze zijn beledigend en ze zijn in strijd met alles waar deze president, deze procureur-generaal en het ministerie van Justitie voor staan. Ze zullen niet worden getolereerd”.

Screenshot_5

Holton zei dat zulk trainingsmateriaal “een grote bedreiging voor de nationale veiligheid vormt, omdat ze het valse verhaal weergeven, gepropageerd door terroristen, dat de Verenigde Staten in oorlog is met de islam” en sprak over zijn gesprekken met procureur-generaal Eric Holder wat betreft dit probleem.

“Hij is vastbesloten om er een einde aan te maken”, zei Holton. “Nu, de realiteit is dat het veel gaat vergen om terug te gaan en erachter te komen welke trainingen in het verleden zijn gegeven, waar we op terug moeten komen en oplossen wat er is gebeurd – we zijn een grote organisatie, er is veel gebeurd met veel mensen en veel aannemers – maar hoofdaanklager Holder is vastbesloten en we gaan het herstellen”.

In feite zijn de Obama-machthebbers het verhaal al sinds 2008 aan het “herstellen” door woorden uit materialen te schrappen als:

jihadist

islamitische terrorist

islamofascist, islamofascisme

islamist

Heilige Strijder

De toezegging van president Obama betreffende de herziening van het Amerikaanse verhaal over de islam werd opnieuw in 2009 duidelijk, toen het ministerie van Binnenlandse Veiligheid een ontwerp van een woordenlijst gaf op de binnenlandse extremistische groepen. De woordenlijst somde verscheidene christelijke en joodse organisaties op als mogelijke “bedreigingen”, maar noemde niet één moslimgroep in deze rubriek. Judicial Watch heeft de hele geschiedenis van de verschillende woordzuiveringen en taalherzieningen door de Obama-regering gedocumenteerd.

En natuurlijk hebben de meesten de valse weergave in 2009 opgepikt van de slachtpartij in Fort Hood als een “arbeidsongeval” in plaats van als een daad van terreur, ook al verklaarden getuigen dat de dader, Nidal Malik Hasan, uitriep “Allahu Akbar”, toen hij het ​​vuur opende.

Screenshot_6

De lijst gaat verder, maar de eenvoudige waarheid van Zeman ’s woorden heeft het rookgordijn weggeblazen en onthulden de waarheid. We moeten zijn woorden opmerken en ze overal verspreiden. Hier is iemand die niet bang is om de waarheid te zeggen!

Zeman is misschien niet zo’n belangrijk leider als president Obama, maar zijn woorden spoelen al het vuil weg, alle leugens van de doordringende revisionistische weergave van de islamitische theologie en ideologie.

President Obama wil ons doen geloven dat er twee verschillende versies van de islam zijn: de zogenaamde mainstream “gematigde islam” en “de radicale islam”. De president beweert dat slechts een minderheid van de moslims de laatste vorm van de islam aanhangt. Zeman is echter niet bereid om de wereld kaal en onbeschermd in het gezicht van de ene ware islam achter te laten, die Israël, de VS en de hele vrije wereld bedreigt. Dit is de islam die wordt nagevolgd door 1,5 miljard hedendaagse moslims en dat is het enige dat ons zorgen baart, omdat het onze enige taak zou moeten zijn, moet zijn, om de overtuigingen van wat de 1,5 miljard aanhangers geloven VANDAAG te confronteren.

President Obama staat het vrij om te geloven dat er twee kanten aan de islam zijn als hij dat wenst. Alle bewijzen wijzen echter op het tegenovergestelde idee, het idee dat Zeman zo netjes uiteengezet heeft in zijn speech n.a.v. de Israëlische Onafhankelijkheidsdag. President Obama heeft niet het recht om zijn revisionistische verhaal met betrekking tot de islam aan Israël of iemand anders op te leggen. Omdat de echte islam de wereld in het gezicht staart: die in moslimlanden heerst en dat we vooral “extreem” willen noemen.

Het is deze islam die ons bestaan ​​in gevaar brengt .

Dus nu hebben we een keuze: we kunnen naar Obama luisteren en ons gelukzalig onbewust van het gevaar blijven. Of we kunnen naar Zeman luisteren, de vijand identificeren en ons voorbereiden op de strijd van ons leven.

Want als we de vijand niet kunnen identificeren, de naam van de vijand niet kunnen benoemen, dan zullen we deze oorlog nooit winnen.

Er wordt gezegd dat als je je vijanden kent en je jezelf kent, zul je in honderd veldslagen niet in gevaar worden gebracht; als je je vijanden niet kent, maar jezelf wel kent, dan win je er een en verliest er een; als je je vijanden niet kent noch jezelf, dan zul je in elk gevecht in gevaar worden gebracht.

Screenshot_3

Bron:
www.israelnationalnews.com
Auteur: Varda Epstein

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Opmerkelijke speech door de Tsjechische president Miloš Zeman

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik ga toch liever voor Zeman;klinkt een stuk eerlijker en realistischer!

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ik luister naar Zeman, een waar patriot en vriend voor het Joodse volk. En ik vrees, dat de ISLAMISERING van de USA onder de MOSLIM OBAMA gestadig voort gaat. Ik heb deze vent allang in de gaten!

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Obama of Zeman…..Het is voor iedereen die zelfstandig nadenkt wel duidelijk wie van de twee het meest oprecht is…..
  Of om het onomwonden te zeggen: Wie van de twee naar alle waarschijnlijkheid een dubbele agenda heeft!

  Like

 4. Fred zegt:

  Ik ga ook voor Zeman.
  Elk weldenkend mens zou dat doen.

  Like

 5. Benesha zegt:

  Iedereen met wat verstand weet toch dat Obommer het slechtste van alle Amerikaanse presidenten in zich verenigt? Duizenden doden op zijn geweten en toch de Nobelprijs gewonnen. Hoe is het mogelijk.

  Like

 6. john zegt:

  Een moslim kan onmogelijk gematigd zijn als hij volgens dat haatboek, de koran, leeft.

  Like

 7. Harry zegt:

  Herinner me een gewoonte in Afrika , waarbij iemand die beschuldigd wordt van een enorme leugen of een misdaad , een giftige drank moet drinken .
  Hij wordt dan minstens zo ziek als een hond .
  Overleeft ie de happening , dan heeft ie de waarheid gesproken , gaat ie de pijp uit , dan was ie schuldig .
  Proberen , Barack ?

  Like

 8. Niek Verheyen zegt:

  Obama heeft helemaal niets, ik herhaal helemaal niets, met de vrije westerse christelijke wereld zoals wij die nu nog kennen. Des te meer echter met de islamitische. Obama is Hitler in disguise.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Zeeman is een echte Europeaan; niet vergeten Barack Hussein Obama is een Afrikaan, die hebben nog nooit gehoord van familie planning, en planten zich als konijnen voort, zo dat de wereld oversvol wordt.Mensen uit de oerwouden moet eigenlijk onze voorbeeld zijn, die planten alleen voort rekening houden of de natuur ze voeden en laben kan,meer niet.Dat zijn de indio’s uit de Amazonen de Dajak’s uit Borneo, de Melanesiers , Polinesiers, en Micronesiers.Ze zijn nooit de oorzaak van de overbefolkingen op de aarde.Eeeeeeen De gereformeerden.Die genoegend neem met een of twee kinderen; een voor papa en de tweede voor mama, mischien een derde voor homo paren.Daar om de waarschuwing van Paul Kruger om appart van elkaar te ontwikkelen zo dat ook de Negers geleerd hebben dat de Aarde ons niet allemaal kan onderhouden?En zo hun driften kunnen beheersen?

  Like

 10. Kraftavilqa zegt:

  Obummer is zonder enige twijfel de slechtste US-president ooit verbijsterend dat men hem herkoos voor een tweede termijn nadat hij in zijn eerste termijn toch al overtuigend gedemonstreerd had niet the right man for the job te zijn. Helaas beschikt(e) de andere partij niet over een kandidaat van het kaliber Ronald Reagan. Even afwachten of die rotnikker zichzelf benoemt tot dictator for life. Je weet maar nooit in obummers Amerika.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s