Verkiezingsbedrog: Herhaling van de Europese verkiezingen mogelijk

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

De verkiezingen voor het Europees Parlement is wellicht ongrondwettig. Miljoenen kiezers zouden dubbel gestemd hebben, berichtte het Duitse weekblad “Der Spiegel”. Men spreekt van een aantal van 8 miljoen Europeanen in de kiesgerechtigde leeftijd om wie het gaat. In totaal waren er voor de Europese verkiezingen 400 miljoen EU-burgers kiesgerechtigd. Mocht uit een controle blijken dat er inderdaad in grote stijl dubbel werd gestemd, dan “kan dit tot ongeldigheid van de verkiezingen leiden”, zei de voormalige president van het Duitse federaal constitutioneel gerechtshof, Hans-Jürgen Papier, tegen “Der Spiegel”. Ook de deskundige staatsrecht uit Bonn, Josef Isensee, plaatst vraagtekens bij de rechtmatigheid van de Europese verkiezingen.

De oorzaak van het mogelijke verkiezingsbedrog zijn dubbele stemmen door houders van twee paspoorten. Onder andere vertelde de chef-redacteur van het Duitse weekblad “Die Zeit”, Giovanni di Lorenzo, heel vrijmoedig voor draaiende camera´s in de ARD uitzending “Günther Jauch” dat hij bij de Europese verkiezingen tweemaal gestemd had: eenmaal als Italiaans staatsburger in het Italiaanse consulaat in Hamburg en een tweede maal als Duits staatsburger in een basisschool in Hamburg. Burgers met twee paspoorten mogen volgens de kieswet echter maar in één EU-land stemmen. Ook het controlesysteem voor die Europeanen die in een ander EU-land dan in hun geboorteland leven en zich daar registreerden voor de verkiezingen, functioneerde volgens de peiling onder de lidstaten niet vlekkeloos, schrijft “Der Spiegel”.

Duitse parlement onderzoekt 13 klachten

De verkiezingscontrolecommissie van het Duitse parlement wordt op dit moment echter niet alleen beziggehouden door het tweemaal stemmen van de chef-redacteur van “Die Zeit” – voor wie bovendien een gevangenisstraf van tot vijf jaar of een geldboete wegens verkiezingsbedrog dreigt. In totaal kwamen er tot eind vorige week 13 klachten bij de commissie binnen, die nu onderzocht moeten worden. Onder andere ook zulke die expliciet betrekking hebben op de problematiek van het afgeven van twee stemmen. De afgevaardigde van de Groenen, Volker Beck, die in de commissie zit, kondigde een grondige controle aan. Tot nu toe bestaan er echter geen aanwijzingen dat de afgifte van twee stemmen “in een omvang hebben plaatsgevonden die daadwerkelijk invloed kan hebben gehad op de samenstelling van het Europees Parlement”, verklaarde Beck.

Maar het is niet uitgesloten dat er nog andere, duidelijker klachten binnenkomen. De stemgerechtigden kunnen namelijk nog twee maanden na de verkiezingen onrechtmatigheden bij het Duitse parlement indienen. En mocht het resultaat van het onderzoek door de parlementaire commissie niet tevredenstellend zijn, dan kan men altijd nog terecht bij het Duitse federaal constitutioneel gerechtshof.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Europees Parlement, EUSSR. Bookmark de permalink .

11 reacties op Verkiezingsbedrog: Herhaling van de Europese verkiezingen mogelijk

 1. Jan zegt:

  Dat betekent dat de roden nog minder stemmen krijgen want zij pleiten immers voor een dubbel paspoort. De spijtoptanten kiezen dan alsnog voor de eurocritici.
  Overigens kon men hier op wachten. Het laat de fascistische smoel van Brussel zien. Maar die zagen wij ook al in Kiev.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Maar wat jij nu constateert, weten ze in Brussel ook, dus ik geloof er vooralsnog niets van dat dàt doorgaat.
   Eerst zien, dan geloven.

   Like

 2. Mowdes zegt:

  Nou, ik woon in Duitsland, net over de grens, en ik kan stemmen in Nederland en in Duitsland.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Het is toch een grote bandietenbende in Brussel. We kunnen stemmen wat we willen, ze hebben lak aan onze mening! Voor de verkiezingen zeggen ze A en na de verkiezingen, als ze op het pluche zitten, doen ze B.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Dit wordt bewust gestimuleerd, om die zeer velen allochtonen de kans te geven om bij de verkiezingen dubbel links te kunnen stemmen, om ons anti Europa en Islam mensen zodoende het bekende oor te kunnen aannaaien. Concluderende; De dictator van bijvoorbeeld Noord Korea wint altijd de verkiezingen, net als zijn evenknie in Brussel ! Welke dictator zou het toestaan om zichzelf weg te laten stemmen ? Zelfs als die kwestie van die dubbele paspoorten aangekaart gaat worden, moet je eens opletten hoe snel het weer in de doofpot belandt !

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Natuurlijk!!!!!!! Dat is het!!!!!!!!!!!! Wat zijn wij toch nog steeds zo argeloos!!!!! Maar dan zal de EU helemaal voor gaas gaan!!!!!! Als er nu weer opnieuw verkiezingen komen dan zal NL in ieder geval gaan stemmen. Dat is al een pluspunt… En wat denk je van de woede van de blanke burgers die nu weer eens te meer moeten constateren dat ze voor de zoveelste maal door dat zooitje gespuis, dat 2 paspoorten heeft, in de grond zijn geboord!!! Ben benieuwd!!!

  Like

 6. sam zegt:

  Duits parlement onderzoekt? Da’s toch dik in orde, wie heeft de meerderheid in het parlement?
  Alles goedgekeurd dus

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  En ik vind het niet kunnen dat men 2x zijn stem kan uitbrengen;dat geeft hoe dan ook een vertekend beeld.En hoe zit dat mer de “verkeerd getelde,of verdwenen”stemmen?

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Dat is een typische Marxistische verkeizingen, de islam kent deze systeem ook heel goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s