Volkskrant: “Aanslag Museum Brussel puur toeval”

Screenshot_1

Kostelijk. De hoofdredactie van Elsevier die de Volkskrant-collega’s afzeikt (op Twitter, lol) over een idiote intro bij een artikel over polderjihadisten. “Kiezen doorgedraaide Syrië-strijders als Mehdi Nemmouche bewust Joodse doelwitten of is de aanslag op het museum in Brussel toevallig ontstaan?” Terechte sneer. Wie bedenkt dit soort shit? Had de koppenmaker een slechte dag, of zat zuster Janny Groen van de Moslimbroederschap weer eens aan de toetsen? In het VK- artikel –hier op GeenBlendle– wordt ook nog prof. Maurits Berger opgevoerd. Volgens Berger, hoogleraar Eenzame Wolvenkunde te Leiden (“De sharia en het Nederlands recht zijn voor meer dan 95% aan elkaar gelijk“) valt het allemaal reuze mee met de aanvallen/aanslagen op joden in Europa. Toulouse en Brussel. Dan hebben we het wel gehad met de “incidentjes”. Pardon? Onder welke stenen heeft die Berger gelegen?

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media. Bookmark de permalink .

10 reacties op Volkskrant: “Aanslag Museum Brussel puur toeval”

 1. lucky bee zegt:

  Dat wij deze Mauritz Berger nog altijd een podium in de TV medium geven is onbegrijpelijk.Wij weten dat hij door de emiraten betaald wordt anders kan hij nooit zo’n Paleis betalen?

  Like

  • Theodoor zegt:

   Valt onder de noemer landverrader, waarom, omdat hij een opdracht heeft meegekregen van de Arabieren ten nadele van onze cultuur.

   Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  We krijgen niet eerder rust voordat de laatste moslim het land uitgeflikkerd is!Ja,maar,er zijn ook goeie!!!Wie zwijgt stemt toe!Dus;ALLEMAAL!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 15.35. uur. Mee eens, Yvonne! Eruit met deze bende!

   Like

  • bigljohn zegt:

   Weet je wat het is Yvonne ? 75 % van de Nederlandse Moslims staan achter de ideeen van de Syrie-gangers. Die overige 25 % moeten mee in de pas lopen als de Jihad Nederland aandoet, willen ze zelf niet gemold worden door de radicale Islam. De beste Moslim is een dode Moslim, althans ik kijk ze dood. Maar die je dood kijkt gaat meestal niet dood. Ze zeggen ook wel eens van iemand waar ze een bloedhekel aan hebben; Die of die ouwe taaie moet je doodslaan, anders gaat hij niet !

   Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  “Puur toeval…..” Wat moet je nou van zoiets zeggen? Waarschijnlijk dit:
  In eerste instantie gelooft niemand dat. Maar de MSM gokt er op, dat er genoeg lezers zijn, die het graag zouden WILLEN geloven.
  En die hebben dan precies dat opstapje nodig van een persbericht waarin dat metterdaad wordt gesuggereerd.
  En dan maar hopen dat het domme lezerspubliek het willig oppakt. Anders veroorzaakt zo ’n aanslag weer te veel maatschappelijke ónrust…….
  Man, man, de media hanteren binnen de EU ook exact dezelfde werkwijze als in het voormalige Oostblok……

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Die Volkskrant, met zijn aanslag Brussel puur toeval ! Die Volkskrant; Nog stommer dan het achtereind van een varken zegt men wel eens. Wie wil daar nu mee gezien worden ? Het intellectuele ouotient van degenen die zich inlaten met deze notoire bagger-krant komt niet veel hoger dan 40. Zulke leeghoofden kunnen ze natuurlijk alles wijsmaken. Al zouden ze schrijven dat de paus een harem begonnen zou zijn, dan nog zou de Volkskrant lezer het meteen geloven, om het vervolgens met volle overtuiging te gaan uitventen !

  Like

 5. Jean zegt:

  Als moslims in België een moordaanslag plegen tegen westerlingen dan noemen ze dat “fait divers”.
  Als westerlingen een criminele moslim in bedwang houden dan wordt er gesproken over een racistische gewelddadige ingreep tegen mensen die het o zo moeilijk hebben en niet egrepen worden in ons land.
  Wilt u een justitieaparaat van twee maten en gewichten kom dan naar België.
  Die laffe moslim moordenaar wil niet uitgeleverd worden aan België? Dus het tuig bepaald wat er dient te gebeuren?
  Of ze die vuiligheid nu in Frankrijk of in België ophangen is eigenijk feitelijk mijn laatste zorg, als hij maar opgehangen wordt, is nl. goedkoop en efficiënt

  Like

  • delamontagne zegt:

   Dat “faits divers”, wordt in Belgie soms op vreemde wijze toegepast inde krant.
   In NL zou zoiets “familie-berichten” genoemd worden.
   Waarom hij beslist in Fr voor de rechtbank wil verschijnen,begrijp ik niet . De straffen zúllen hier toch niet milder zijn. Volgens zijn avocaat, moet hij in Fr berecht worden, OMDAT, hij Fransman is.!!!!!!!! en hij nú in Fr is. Ze verzetten zich tegen uitlevering en hierdoor kan er weken vertraging in optreden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s