Antwerpse Syriëstrijder roept op tot nieuwe aanslag

Screenshot_27

Bij de aanslag in het Joods Museum vielen drie doden en één zwaargewonde

De Antwerpse Syriëstrijder Azeddine Kbir Bounekoub roept op de sociaalnetwerksite Facebook moslimjongeren op om het voorbeeld te volgen van de schutter die in het Joods Museum op 24 mei drie mensen doodschoot en een vierde levensgevaarlijk verwondde. Dat melden Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg donderdag.

‘Moge Allah meer jongeren laten opstaan die een voorbeeld nemen aan degene die de aanslag heeft gepleegd in het Joods Museum. Het martelaarschap kan je niet alleen vinden in Syrië, maar ook in België. Wees een doorn in het oog van die vijanden van de islam’, luidt de boodschap.

Lees verder>>>
(h/t Miesje)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, België, Islam, Jihad, Moslims. Bookmark de permalink .

19 reacties op Antwerpse Syriëstrijder roept op tot nieuwe aanslag

 1. Rick zegt:

  Moet je als Autochtoon eens proberen; wordt je onmiddellijk opgepakt. Nu willen ze zelfs onze Geert strafrechtelijk gaan vervolgen voor zijn uitspraak: “minder Marokkanen” Hoe lang blijft de kruik nog te water gaan?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22703992/__Wilders_vreest_vervolging__.html

  Like

 2. Cathja zegt:

  Gaan er nu nóg geen alarmbellen rinkelen in de koppen van de westerse regeringsleiders? Want deze boodschap heeft zich zéker al verspreid binnen Europa. Als maatregelen ter voorkoming van nieuwe bloedbaden uitblijven, heeft iedereen die het nalaat om voorzorgsmaatregelen te treffen, bloed aan zijn handen. We zijn nu openlijk gewaarschuwd door dat monster. Er lopen meer dan genoeg idioten los, die hun handen er niet voor omdraaien om hetzelfde te doen als de moordenaar in Brussel.

  Oppakken en uitzetten. In de gaten houden alleen is niet voldoende!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 14.18. uur. Daar ben ik het volledig mee eens! Eruit met deze duivels. De Islam is duivelswerk, en heeft in 1400 jaar tijd, 278 miljoen mensen het leven gekost!

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Die bezettingsmacht dient keihard aangepakt te worden. Desnoods met geweld. De overheid hoeft maar een oproep te plaatsen voor oorlogsvrijwilligers die na een korte opleiding massaal in de grote steden hun werk dienen uit te voeren. Succes verzekerd.

  Like

  • Willie zegt:

   Idd Johannes , schiet die smeerlappen omver voor zij t met ons doen

   Like

   • Willie zegt:

    Die gevaarlijke idioten komen ons allemaal de keel uit , en de overheid ?? Die zag dat t volgens hun plan loopt (blanke genocide) en laten dus maar betijen

    Like

 4. DonnaDolce zegt:

  Ik zeg: oppakken en linea recta richting Syrië gooien. Wat moet dat gespuis hier?

  Like

  • Rick zegt:

   Blijven ze terug komen als Jo-Jo’s. Preventief ruimen is beter!! 🙂

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @DonnaDolce: 15.13. uur, op 5/6. Inderdaad, dat is de enige redding voor ons. Deze onmensen horen niet thuis in Nederland, en ook niet in de rest van Europa. Deze onmensen zijn slechts uit op het compleet uitvreten van de sociale zekerheid, en de overname van Nederland en Europa. Dat MOET van hun gruwelboek de Koran!

   Like

 5. Anneke zegt:

  België….je wordt op allerlei vlakken goed gestrafd. De gevolgen van de EU-besmetting, het HERBOREN anti-semitisme zijn straks ONDRAGELIJK. Oproep richting de orthodoxe broeders en zusters: “Ga snel naar ISRAEL, ontwaak uit jullie Farizeese-regels.Nu kun je nog wegkomen”. Als je geld hebt, gebruik deze centen voor de UIT-TOCHT. Een winst,dus WELBESTEED. De Aliyah naar ’t landgoed van onze H’Abba….Laat je duwen/sturen door Zijn Hand.

  Like

 6. oud-marinier zegt:

  Als men daadwerkelijk mensen strafrechtelijk wil gaan vervolgen vanwege racisme en discriminatie enz enz…..dan geldt dat toch ook voor dit soort idioten ? Iedereen is voor de wet gelijk….ik snap niet dat er NIET 1 ADVOCAAT op het idee is gekomen om dit dan ook aan te pakken…..als de een WEL zulke uitspraken mag doen en de ander NIET …is er toch al sprake van discriminatie door de overheid jegens de eigen bevolking. Verder , indien de autochtone bevolking NIET mag discrimineren en racisme verspreiden , en iedereen gelijk is voor de wet , dan mag de alochtone bevolking OOK niet jegens de autochtone bevolking….of heb ik NU bij het verkeerde eind ?

  Like

 7. johan zegt:

  We moeten uit de eu en een moslim vrije land worden waar geloofen verboden worden en de moke gesloopt worden en de ilgale er uit moeten en de criminele buiten landers weg en de oostblokers er uit geen geld meer naar het buiten land meer maar naar de nederlanders hier zo dat de economie weer gaat draaien en de regering die er nu is moet gouw weg zaken vulers

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Ze moeten Wilders niet vervolgen,maar hem laten regeren.

  Like

  • Leo zegt:

   Ho ! WIJ moeten gaan regeren ( ook op straat ) en Geert moet ONZE wil ,politiek
   op de juiste wijze gaan begeleiden.

   VOLK WORDT STAAT !!

   Like

 9. Jean zegt:

  In België hebben de politiekers een nieuwe hobby, ze zijn constant geschokt, 2 van die franskiljonse troelas zijn constant aan t schokken, het is alleen jammer dat als zij schokken wij geld kwijt zijn. Noemen ze zoiets niet diefstal?

  Like

 10. Avidia zegt:

  Wat ik niet begrijp is het volgende: Als een Nederlander in den vreemden deelneemt aan een vreemde defensie activiteiten, naast zijn Nederlanderschap is hij strafbaar, waarom die moslims Niet???? Zij dienen niet Nederland maar het land van hun afkomst, dat is strafbaar!!!! Wie kan dit aan de orde stellen???

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s