Wendt waarschuwt voor 2000 radicale islamieten die bereid zijn geweld te gebruiken

Screenshot_29

Rainer Wendt, de voorzitter van de Duitse politievakbond

(Vertaling: E.J. Bron)

De voorzitter van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt (foto), waarschuwt voor een snel toenemend aantal radicale islamieten die bereid zijn geweld te gebruiken en voor te verwachten overvallen in Duitsland. Tegelijkertijd stelt hij vast dat een doelgerichte bewaking van potentiële daders nauwelijks mogelijk is:

Het “Handelsblatt”berichtte gisteren in zijn online editie:

Na de aanslag op het Joods Museum in Brussel waarschuwt de Duitse politievakbond voor een toenemend aantal tot geweld bereide radicale islamieten in Duitsland. “Hun aantal stijgt snel, wat niet in de laatste plaats te zien is aan de scene van de zogenaamde salafisten, bijvoorbeeld in het Rijnland”, zegt de voorzitter van de vakbond Rainer Wendt tegen Handelsblatt Online. “Bij ettelijke gelegenheden hebben deze extremisten laten zien dat geweld een vast onderdeel uitmaakt van hun strategie om hun doelen te bereiken en ook en juist voor staatsinstellingen en staatsvertegenwoordigers geen halt maakt. Er hebben spectaculaire aanvallen op politieagenten in dienst plaatsgevonden. En ook in de toekomst moeten we daar rekening mee houden.”

Volgens de informatie van Wendt bevinden zich op dit moment enkele honderden extremisten uit het milieu van de salafisten in Syrië om daar te leren doden. “In Duitsland moet rekening worden gehouden met meer dan 2000 radicale islamieten die breid zijn geweld te gebruiken”, zei de voorzitter van de politievakbond. Een doelgerichte bewaking van deze potentiële daders beschouwt Wendt echter als “tamelijk onwaarschijnlijk”, zoals hij zei. “Alleen al de permanente observatie van één enkel individu is ontzettend intensief en verbonden aan strenge juridische voorwaarden.” Desalniettemin is Wendt er van overtuigd dat de Duitse veiligheidsautoriteiten een scenario zoals in België, waar joodse instellingen doelgericht worden aangevallen, met “omvangrijke beschermingsmaatregelen” tegenwerken. (…)

Gezien het aantal zich in Duitsland bevindende aanhangers van de dooscultus islam lijkt het door Wendt geschatte aantal een understatement. M aar zelfs als zijn schatting klopt, kan de vraag gesteld worden hoe het dan mogelijk is dat in de jaren-70 een klein groepje geestelijk verwarde RAF-terroristen inclusief hun onoverzichtelijke aantal sympathisanten bijna in staat waren om te zorgen voor een noodtoestand. Deze leidde tot tot dan toe ongekende opsporings- en bewakingsmaatregelen. Terwijl de predikers van de haatreligie, zelfs als ze bekend zijn bij de veiligheidsorganen, een uitkering krijgen, huursubsidie en andere aangenaamheden van de welvaartsstaat. En eveneens kan de vraag gesteld worden hoe het kan dat, in plaats van opvallende aanhangers van de islam onmiddellijk het land uit te zetten, er steeds meer van deze soort naar Duitsland worden uitgenodigd om zich aan de hier opgestelde voedertroggen te laven.

Het is goed en juist dat Wend wijst op bestaande gevaren. Het zou echter beter zijn dat deze aanwijzingen ook zouden leiden tot politieke koerswijziging en handelen. Maar daarop hoeven we waarschijnlijk onder de op dit moment regerende coalitie niet te rekenen.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Duitsland, Islam, Islamisering, Moslims, Salafisten. Bookmark de permalink .

27 reacties op Wendt waarschuwt voor 2000 radicale islamieten die bereid zijn geweld te gebruiken

 1. DonnaDolce zegt:

  En ze doen er geen reet aan. We stonden erbij en keken er naar. Wat een mensen heb je toch op deze aardkloot….

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad, de SPD en CDU/CSU, zijn net zo’n landverraders als bij ons de VVD,PvdA,CDA en D66.
  Van zulke partijen, hoeven WIJ NIET TE VERWACHTEN DAT ZE IETS ONDERNEMEN TEGEN DAT MOSLIMTUIG!
  Helemaal niet in Duitsland, waar men nog veel meer politiek links en correct is dan in Nederland!
  Maar deze ellende kunnen we net zo goed verwachten in Nederland, en de rest van Europa!
  Door toedoen van de vuile RODE BOJAREN der EUSSR, is de kans klein, dat wij deze MOSLIMS kunnen tegen houden.
  Al deze ellende is volop begonnen door toedoen, van DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG!
  De politiek lost deze ellende niet meer op, we zijn op ons zelf aangewezen!

  Like

  • Jean zegt:

   Tom,
   De politiek lost geen problemen op, politiek veroorzaakt enkel maar problemen vandaar dat wij politiek tuig met alle middelen moeten bestrijden. Een oordenaar heeft het meestal op een iemand gemunt, politiekers hebben het op de hele bevolking gemunt.

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Preventief deporteren onder dwang, zonder uitzonderingen is een oplossing.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En de ROODMENS,DE LINKSMENS, en DE GOEDMENS zagen dat het goed was!

  Like

 5. BertG. zegt:

  Zullen we daar maar 200.000 van maken of eerder 2.000.000
  Dat komt wat meer overeen met de werkelijkheid.

  Like

 6. Jean zegt:

  Burgerwachten inschakelen die 24u op 24u op pad zijn en constant in contact staan met politie via kleine camera’s. Alles wat vreemd is is zichtbaar in de politiekamer op monitor zowel gezichten als kentekens, wat de burgerwacht ziet is dus ook zichtbaar door politie.

  Like

 7. Geert zegt:

  Kom kom niet janken of klagen, jullie hebben willens en wetens de import in stand gehouden.
  Als iemand kritisch was werd hij monddood gemaakt en uitgemaakt voor nazi of iets in die strekking, je gaat het over 10 jaar wel meemaken, kunnen jullie Duitse kinderen voor hun vrijheid aan de bak met alle ellende van dien.

  Like

 8. In Nederland zijn er meer als 6000 die geweld voorstaan volgens in één van de facebooks Dus reken maar op 10.000 van deze toekomstige jihadisten.

  Like

  • Ekster zegt:

   Lijkt mij ook een veel realistischer schatting. Maar als de nood aan de man komt kiezen de moslims ALTIJD partij voor andere moslims, ook al zijn deze nog zo “extreem” of “radicaal”. Dan hebben we dus een probleem met zoveel miljoen van dit soort idioten in Europa, in plaats van maar een paar duizend.

   Like

 9. Senior zegt:

  Brute moorden zoals op die Britse soldaat dat is wat we kunnen verwachten. Voor de daders dient dat een tweeerlei doel : de maatschappij de stuipen op het lijf jagen ; bruut shockeren en twee – het is groepsvorming ; door zo te keer te gaan plaatst men zich buiten de beschaafde samenleving en kan men alleen nog terecht bij de groep die dat gedrag normaal vindt en tot norm heeft verheven. Als die barbarij niet keihard wordt gestopt – dan gaat de hele maatschappij eraan!

  Like

 10. Erik zegt:

  Beperking van de godsdienstvrijheid tot die godsdiensten die die godsdienstvrijheid zelf ook onderschrijven en er naar handelen, dus respect hebben voor anders of niet gelovigen.
  Onnodig te zeggen dat eea dan ook wel uit de koran moet worden gescheurd, anders geloof ik het niet.
  Verder moet er een verbod op islamitisch religieuse kleding komen en de uitkeringen van 2 paspoorthouders gehalveerd.
  Samen met het per direct uitzetten van alle veroordeelde criminelen en hun familie zal dit leiden tot een beheersbare situatie.

  Like

  • Ekster zegt:

   Ik zou zeggen dat het nog verder moet gaan, namelijk sluiting van ALLE moskeeën en islamitische scholen omdat dit broeinesten en kweekvijvers van haat zijn tegen alles wat niet moslim is. Verder moet er op scholen eerlijke informatie komen over de islam. Dus: het verhaal vertellen van de veroveringsdrang van deze sekte en al het bloedvergieten dat het in de loop der eeuwen heeft gebracht. Leer de kinderen wat er allemaal voor afschuwelijks in de koran en hadiths staat. Duidelijk dient te worden gemaakt dat een dergelijke doodscultus absoluut niet te tolereren valt in een beschaafde samenleving. Als de moslim zijn “geloof” desondanks wil blijven belijden zal hij dat in het geheim en in stilte moeten doen, of hij zal naar een islamitisch land dienen te verkassen.

   Like

   • d.day zegt:

    Ekster, dit is inderdaad de enige juiste manier. Het handhaven van een democratie betekent dat deze gehandhaafd blijft met behoud van de eigen normen en waarden en deze niet door de laffe politieke correctheid te grabbel wordt gegooid; dit alles ten voordele van de islamieten. Hun ideologie ontbeert elke vorm van medemenselijkheid. Alles is gericht op Allah’s wil, zodat er een intolerante wereld ontstaat waarin de sharia alle leefregels dicteert.

    Like

  • Jean zegt:

   Beste Erik,
   Er http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/05/Duitse-economen-Frankrijk-kan-staatsbankroet-niet-meer-vermijdenoet drastisch opgetreden worden.
   a- dat moordboek moet vernietigd worden.
   b- de aanhangers van die barbarij moeten verdreven worden.
   c- illegalen en criminelen van vreemde origine moeten verwijderd worden.
   d- elke religie moet gescreend worden of het niet in strijd is met ONZE seculiere wetten, zo ja dan verboden worden.
   e- in ons land zijn onze normen, waarden, wetten, zeden en cultuur aan de orde, elke vreemdeling heeft zich daar aan aan te passen.
   f- dubbele paspoorten moeten verboden worden.
   g- vreemdelingen mogen nooit geld in handen krijgen, hebben ze na 3 maanden geen inkomen dan blijft er enkel over VERTREKKEN.
   h- waanzin, lees religie, mag nooit gesubsidieerd worden met belastinggelden.
   Door die punten toe te passen kan Europa op zeer korte tijd een welvarend, veilig en leefbaar continent worden waar Europeanen gelukkig op kunnen zijn.
   i- grenzen sluiten en bewaken.
   Conclusie: De politieke lafaards en verraders moeten uitgeschakeld worden zolang dat niet gebeurd wordt het steeds dramatischer, gevaarlijker en beangstiger om ons vrij te bewegen.

   Like

 11. Er is al veel – vergeefs – gewaarschuwd.
  Als niet snel met keiharde hand wordt ingegrepen staat ons een enorm bloedbad te wachten.
  Boko Haram is reeds onder ons en walst straks over ons.
  Je kunt er gewoon op wachten.

  Like

 12. Pingback: Jazeker lui, er schijnen zelfs agressieve Islamieten ÓÓK te zijn | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 13. Jade zegt:

  Wat een naïeve veronderstelling…
  Inmiddels zijn er 8 tot 13 miljoen moslims in Duitsland.
  En deze zijn ALLEMAAL bereid om geweld te gebruiken.
  Het geweld begint pas zodra alle kansen op een nederlaag zijn uitgesloten.
  https://ejbron.wordpress.com/2013/09/20/demografische-bom-aantal-moslims-in-europa-explodeert/

  Like

 14. Yvonne van Cleef zegt:

  Hij komt naar buiten met wat wij al lang wisten!Mosterd na de maaltijd!Maar goed,als ze zich er nu wel van bewust zijn,willen we ook maatregelen;en…afdoende graag!Dus,wanneer vertrekt de eerste lading moslims richting zandbak?

  Like

 15. Joost Visser zegt:

  Weer eens gesproken met mijn dochter. Ze zou graag haar dochters laten dopen. Ze doet dit niet omdat de namen dan in het doopregister komen. Kijk, dat is nu een vooruitziende blik. Hoe treurig ook de reden.

  Ze is gestopt met werken. De creche kost ongeveer 1.800 euro per maand voor twee kinderen, ongeveer gelijk aan wat zij verdiende. Voor allochtonen is de crecheprijs bepaald op 80 euro per kind. Dus niet alleen via de belastingen wordt de werkende Nederlander teveel belast door massaimmigratie en ontwikkelingshulp, maar ook via de achterdeur.

  Like

 16. Avidia zegt:

  Misschien moeten we meer eisen stellen, b.v. Wij Nederlanders betalen geen belastingen meer, pas nadat alle extreme moslims en subsidie moslims het land zijn uitgezet, dan pas betalen we onze belastingen weer.

  Like

 17. Pingback: De gruwel van islamisering, dankzij Den Uyl, Bos, Balkenende, Rouvoet, Oranje, Bilderbergers, kerken, synagoges e.d. | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s