Allah Akbar? Mooi niet! Weg met de islam!

Screenshot_9

“Allah Akbar”

(Door: M.A.L. Sion)

Islamisering

Nederland verislamiseert. Dat wordt door sommige partijen bevorderd. Denk maar aan de motie van Halsema, waarin gesteld werd dat tegengaan van de islamisering geen beleidsonderdeel zou moeten zijn. Deze idiote motie werd bijna KAMERBREED gesteund. Als we er van uitgaan dat de ISLAM niet een godsdienst is maar een ideologie die beoogt het gehele scala van samenlevingsfactoren te beheersen, dan is steun aan een dergelijke motie gelijk aan LANDVERRAAD. Dan zeg ik: Allah Akbar? Mooi niet! Weg met de islam!

Islam een godsdienst?

Een gelukkig kleiner wordend aantal mensen in Nederland ziet de islam als een ongevaarlijke godsdienst, zoals het christendom en de Joodse leer. Wie slechts globaal kennis neemt van de inhoud van het instructieboek van deze sekte ziet dat het een uiterst wrede beweging is. De menswaardigheid is ver te zoeken. De vrije mens, zoals we die kennen als uitvloeisel van de civilisatie en modernisering van het democratische Westen, heeft geen schijn van kans bij de islam. De imam heeft het voor het zeggen en de regels van de koran moeten stipt nageleefd worden. Invoering van de Sharia wordt uiteindelijk als ideaal gezien, dus afhakken van handen en voeten, ophangen aan een hijskraan in geval van homofilie en – wat in Syrië en veel Afrikaanse landen thans dagelijkse praktijk is – onthoofdingen van mensen die niet in de moslimpas lopen. Gruwelijke beelden en dan zeg ik: Allah Akbar? Mooi niet! Weg met de islam!

Boompje, beestje

Een halve eeuw geleden was het straatbeeld in Nederland betrekkelijk saai. Boompje, beestje rond de kerk en de kleding was wat boerig. De spijkerbroek was grootschalig in opmars. Dat ziet er anno nu anders uit. Men ziet veel witte of in ieder geval licht gekleurde ‘soepjurken’ waar mannen zich in voortbewegen en de dames zijn van top tot teen achter textiel verborgen. Landelijk zijn er honderden moskeeën gekomen en die laten zich op gezette tijden ook horen. Het luiden van de kerkklok is afgenomen, maar daarvoor in de plaats brullen de luidsprekers op de minaretten. Het vrijdagavondgebed wordt druk bezocht en wat zich daar afspeelt is – voor zover bij de autochtone bevolking bekend – niet bepaald Nederland of de Nederlandse cultuur bevorderend gericht. Al is niet geheel duidelijk of het naar Syrië gaan met een jihadistische opdracht er werd gepropageerd, het is wel duidelijk dat het er ook niet werd afgeraden. Ik zie daar grote gevaren in en zeg daarom nogmaals: Allah Akbar? Mooi niet! Weg met de islam!

De wereld

Wij zijn een betrekkelijk klein land in een onstuimige wereld. Dezer dagen wordt de invasie van de geallieerden in Normandië herdacht. Er zijn  stromen van bloed geofferd om ons vrijheid terug te geven na de jaren van onderdrukking. Bij het doordringen in Nazi-Duitsland werd duidelijk welk een wreed, barbaars regime daar geheerst had. Eisenhower beval om van de vernietigingskampen zoveel mogelijk foto’s te nemen, opdat volgende generaties niet zouden twijfelen aan de echtheid van de Holocaust. De geschiedenis zou zich niet mogen herhalen en toch….. Nu dreigt een herhaling, niet door strijd met wapengekletter, maar door de gestage invasie van de 5e colonne moslims die onze westerse landen overspoelt. We zijn verraden door een vorige generatie politici, die in Straatsburg een overeenkomst sloten met de olierijke islamstaten in het Midden-Oosten. Met name was Saoedi-Arabië daarin de leidende factor. Dat land is ook de bakermat van de islam met Mekka als trekpleister. Er werd overeengekomen dat moslims onbelemmerd toegang zouden krijgen tot onze samenlevingen. Hun (“dwaal”-)leer zou niets in de weg gelegd worden. Het bouwen van moskeeën werd niets in de weg gelegd. De leefstijl van deze sekte werpt zijn schaduw vooruit. In de Afrikaanse landen en in het Midden-Oosten worden dagelijks grote aantallen niet-moslims beestachtig afgeslacht. De westerse regeringen (en de parlementen!) kijken zwijgzaam toe. Het besef dat ons dat op termijn ook te wachten staat, ontbreekt. Degenen die daar voor waarschuwen, Wilders, DeWinter en anderen, worden voor racist, fascist en erger uitgemaakt. De bevolking slaapt nog in plaats van deze moedige politici ruimhartig steun te verlenen. Hun en mijn boodschap is: Allah Akbar? Mooi niet! Weg met de islam.

Europa

In Europa is de Europese Unie uitgegroeid tot een wanstaltige bureaucratie, die helaas het verraderlijke beleid ten opzichte van de islam voortzet. Moordenaarsbendes als Fatah en Hamas krijgen miljardensteun terwijl Israël, de enige democratie en rechtsstatelijke natie in die regio, tegengewerkt wordt. Het past natuurlijk naadloos in de islam-knuffel-praktijken van het Westen. Linkse ‘goedmenschen’ willen zelfs goederen uit de zogenaamde bezette gebieden boycotten. Israël laat ruimhartig moslims toe om in Israël te wonen en te leven. De Palestijnse Autoriteit verklaart dat ze ernaar streeft om alle Israëli’s van hun grondgebied te verjagen. Uiteindelijk is het haar doel om alle Joden uit Israël te verwijderen (de zee in te jagen). Denk aan het gebral van de afgezette president van Egypte, Morsi, die zijn aanhang, de levensgevaarlijke Moslimbroederschap, opriep tot een mars naar Jeruzalem om die stad in te nemen en de Joden te verdrijven. Alles past in het kader van het duivelse instructieboek van de islam, de koran, waarin dat allemaal door de haat-profeet is bevolen. Daarom nogmaals: Allah Akbar? Mooi niet! Weg met de islam!

 Syrië-gangers

De westerse regeringen zagen met lede ogen duizenden radicale moslims naar Syrië gaan om daar mee te gaan helpen het aan de macht zijnde regime van Assad omver te werpen. Dat is tot op heden niet gelukt. Het is onbegrijpelijk dat de westerse landen steun verlenen aan de rebellen die voor een deel gelieerd zijn aan al Qaida. Wat echter nog erger is, is dat de Westerse regeringen zich niet of nauwelijks beseft hebben dat de tot ‘beestmens’ opgeleide Syrië-gangers op een dag terug zouden komen en zich als gevaarlijke tijdbom in onze samenleving zouden nestelen. De beestachtige moordpartij in het Joods Museum in Brussel is daar al een bewijs van. Er is ook al toegegeven door de autoriteiten dat het onmogelijk is om al die ‘tijdbommen’ in de gaten te houden. Aanslagen zijn niet te voorkomen. Het roept kennelijk ook geen vragen op dat de moslimgemeenschap deze strijders gewoon weer in hun midden opneemt. De nabije toekomst ziet er somber uit en daarom kan ik niet anders dan mijn verhaal afsluiten met: Allah Akbar? Mooi niet! Weg met de islam.

Door:
M.A.L. Sion
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

32 reacties op Allah Akbar? Mooi niet! Weg met de islam!

 1. Bob Fleumer zegt:

  Dat verdrag van Straatsburg moet toch op te zeggen zijn, we blijven toch niet eeuwig de islam tolereren? Wat is dit voor regering die Nederland ziet als een afvoerputje voor Nederlanders?

  Like

 2. Harry zegt:

  Kennelijk denken de soepies ( pseudoniem voor soepjurken , hetgeen binnenkort niet meer mag ) net zo krom als ze schrijven , geen wonder dat het zo’n rotzooi is in die hersenpan .
  Maar hoe zit het onder datzelfde deksel van de huidige en vorige politici ?
  Het lijkt toch verdomme wel of ze collectief door een zeer gevaarlijk virus aangetast zijn ?
  Kok , Lubbers , van Agt , Halsema , Cohen , Samsom , Pechtold , Rutte en hordes meer !
  Om preventief te ruimen is het te laat , maar misschien moet het alsnog .
  Bij BSE hebben we ook al eens te lang gewacht .
  Al was dat in verband met totaal onschuldige koeien nog te verdedigen .

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Beste M.A.L. Sion, ik stem volledig in met uw artikel, en daarom WEG MET DE ISLAM,WEG MET DE ISLAM,WEG MET DE ISLAM, en neem gelijk de RODE vieze VERRADERS mee naar jullie zandbaklanden. Wij willen deze NAZI IDEOLOGIE NIET, niet in Nederland, en ook niet in de rest van Europa. Sterf ISLAM, sterf!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Het gaat erom , dat vele mensen denken, dat als je maar IN een god geloofd, ook al zou het volgens diezelfde aanhangers de verkeerde god zijn, dat je dan later wel tot een beter inzicht komt
  Het jehova principe dus. Je kan er dus niks aan doen dat je misleid bent. Maar WIJ redden je wel en slepen je overal door heen. Daar kan je altijd je dan nog je vriendje voor aanspreken. En geheid dat de fout altijd bij jezelf legt. Daar is ook over nagedacht. Overal een passende oplossing voor.
  Je bent niet gedienstig of gelovig genoeg om ’t te begrijpen.
  Triest eigenlijk, als mensen zich hierdoor zich laten leiden. DENK ZELF NA!!!!!!!!!!

  Like

 5. Volkomen mee eens, maar ik ben bang dat het nog veel erger gaat worden. Europa doet er alles aan om de moslims tegemoet te komen. Zie daar echt nog geen verandering in komen.
  He who feed the crocodile will be eaten last. Winston Churchill waarschuwde er al voor. Vind het heel beangstigend.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Helemaal met u eens!Maar,zolang we onze roverheid niet uit hun ambt zetten en onder het juk van de EU zitten,is het onbegonnen werk!Een gigantische opstand is de enige oplossing om onze bevrijding in gang te zetten;helaas is het Nederlandse volk dom,naief ,laks en laf!Althans;het grootste deel!

  Like

 7. BertG. zegt:

  dit is wat er aan de hand is. de verslaving naar macht.

  Like

 8. Cathja zegt:

  Verban de islam uit Europa! Een halve eeuw geleden mag het straatbeeld dan saai geweest zijn; geef mij dat beeld dan maar terug! Terreurdreiging was er amper in die tijd, en dat kunnen we nu nooit meer zeggen. Met de steeds verder oprukkende islam in Europa, en dus ook in ons land, voelen zeer velen zich onveiliger dan ooit, en het blijft niet bij een gevoel alleen, want het is realiteit. We vrezen voor de toekomst van onze kinderen en verder nageslacht.

  Daarom: Allah Akbar? Nooit en te nimmer! WEG MET DE ISLAM!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 19.43. uur. En ook aan de hoogste bomen, onze grootste LANDVERRADERS, van PvdA,CDA,VVD, en D66. Deze partijen, zijn hoofdelijk aansprakelijk, voor de instroom der HORDEN van Moslims. Zij hebben ingestemd met ALLES wat er vanaf 1972 is gebeurd terzake van massa-immigratie en overstroming door moslims!

   Like

 9. louis-portugal zegt:

  Helaas heb je gelijk.
  En met de alsmaar doordenderende Brusselse ambtenarentroep wordt het staads gemakkelijker voor die moslims en moeilijker voor ons burgers om er vanaf te komen.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Bravo, M.A.L. Sion !!!

  Like

 11. roger catrysse zegt:

  U ziet dus duidelijk de islam is de godsdienst van de vrede en van de liefde en weldra zijn wij binnenkort allemaal islamieten

  Like

  • Syrier/assyrier zegt:

   Je bedoelt verderf en rotzooi.
   Moslim= hij die zich heeft onderworpen.Uiteraard aan de wil van Mo en de rest van de roverbendes.

   Like

 12. Marijke zegt:

  De enige maatregel die genomen kan worden is het 1 paspoortensysteem. Velen voelen meer voor hun “vaderland” ook al zijn ze hier geboren en zullen dan naar hun geliefde vaderland vertrekken. Wat blijft is Nederlander en dient zich aan te passen.

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Zolang ze een gratisssss uitkering genieten,zullen ze niet massaal vertrekken;ik blijf er bij dat we eerst de roverheid naar huis moeten sturen,daarna kan onze bevrijding van het islamjuk in gang gezet worden!

   Like

 13. giendebeer@zonnet.nl zegt:

  Hallo Bert,

  Wil je deze foto plaatsen.

  Groeten,

  GINY

  Like

 14. J. C. Th. Köhler zegt:

  DE ISLAM DE WERELD UIT, OM TE BEGINNEN UIT NEDERLAND ! ! !

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 15. Jan zegt:

  Gelukt, Rome is veroverd door moslims, inclusief het Vaticaan en zij hoefden er niets voor te doen:

  Islamic prayers to be held at the Vatican
  For the first time in history, Islamic prayers and readings from the Quran will be heard at the Vatican on Sunday, in a move by Pope Francis to usher in peace between Israelis and Palestinians.
  Francis issued the invitation to Israeli President Shimon Peres and Palestinian Authority President Mahmoud Abbas during his visit last week to Jordan, Israel, and the Palestinian Authority.
  Abbas, Peres, and Francis will be joined by Jewish, Christian and Islamic religious leaders
  http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2014/06/06/Islamic-prayers-to-be-held-at-the-Vatican.html

  Sluit dus mooi aan bij de kritiek die Caroline Glick had op de paus. Van imbeciel Peres kon men niets anders verwachten. Die doet het sinds jaar en dag met Mazen (Abbas)

  Like

 16. Jan zegt:

  Wat moslims kunnen, kunnen wij sikhs ook

  Like

 17. Daniel zegt:

  Iedereen zou dit verplicht moeten lezen.het is niets anders dan de waarheid.weg met die nazi ideologie.dit artikel zou wereldwijd verplicht moeten worden in t onderwijs.

  Like

 18. Ibrahim zegt:

  Probeer eens in Turkije een kerk te bouwen,dan word je meteen vermoord door die fanatieke leeghoofden die de barbaarse profeet aanbidden,en in Europa komt de ene na de andere schi.j.t moskee.belachelijk dat dit überhaupt toegestaan is en helemaal dat de grootste hartschild in Gouda komt.ik schaam me diep als Nederlander dat mijn regering dit toestaat

  Like

 19. Marije zegt:

  Mijn medeleven voor alle parijzenaren en omgekomen slachtoffers! Als je zo een gedachtegang hebt ben je niet welkom in Europa!

  Like

 20. Koen Janssens zegt:

  Geef het gewoon op. De moslims hebben het ultieme wapen tegen onze westerse beschaving :
  ONZE DEMOCRATIE
  Wij blijven maar vergeven ook al worden we ‘letterlijk’ afgeslacht zoals in Parijs.
  Al onze tradities verdwijnen. Als ik kon verhuisde ik naar een ander land. Liever een vreemde in een ander land dan in eigen land. Ik ben geen racist maar een realist.
  Het meeste heb ik bang voor onze kinderen, in wat een wereld gaan ze leven……………………………….

  Like

 21. Niet alle Islam is hetzelfde. Het is goed te bedenken dat de Islam meer slachtoffers maakt onderling dan tegen andersgelovigen. In Turkije zijn ongeveer 20 miljoen Turken Aleviet. Alevieten hebben geen Moskee en zijn aanbidden beeltenissen van Mohammed. Alevieten hebben 1 vrouw die gelijkwaardig is en ze drinken een biertje of wijntje op zijn tijd. Alevieten worden over het algemeen geminacht in Turkije door de Soennieten. Ik ben het wel eens dat de Islam niet als een religie beschouwd zou moeten worden maar als een ideologie.

  Like

 22. arianne m zegt:

  rutte en co wegwezen en alle islamieten erbij ik ben transgender ik wil doen wat ik zelf wil door de komst van die islam ratten ben ik werkeloos wie zegt dat dit een vrij land is liegt als ik tegen de politie zeg dat die rot islamieten op moeten rotten word ik beschuldigd van discriminatie ik word vnl door Marokkanen uitgemaakt voor homo en pedofiel ik ben op verscheidene plaatsen weeggejaagd door islamieten isamenwerking met jonge Hollanders die denken dat ze vrienden zijn totdat ze straks zelf een mes in hun rug krijgen Marokkanen zijn zelf de grootste viezerikken en moordenaars zij pakken geiten paarden zelfs kippen worden verkracht gezien op maroc.nl waar jonge Marokkanen oudere mannen om seks vragen de schrijver heeft gelijk nederland moet in opstand komen anders worden straks transgenders,joden en cristenen vermoord dit moet absoluut gestopt worden het gaat mij nog veel te langzaam laten we voorkomen dat straks moslim patrouilles op straat rijden ipv de politie het leger zou eigenlijk de steden moeten schoonvegen en al;le islamieten met harde hand verwijderen

  Like

 23. Louis bink zegt:

  Wat niemand weet ,is het volgende:
  De Koran is de basis van de islam , de inhoud hiervan moet letterlijk gevolgd worden, andere interpretaties zijn verboden.
  Conform het gestelde in de Koran is de islam verplicht tot een permanente oorlog met de niet islamitische wereld , vrede hiermee is verboden, slechts een tijdelijke wapenstilstand is geoorloofd als de druk te groot is ( zie momenteel Iran).
  Integratie met niet moslims is verboden ( belangrijk gegeven m.b.t. de integratie-problematiek; het is gewoon verboden).
  Een moslim mag tegen een niet moslim ja zeggen en nee doen.

  Like

 24. Raymond Gommers zegt:

  Wat mij opvalt is de demografie van islamitische landen, 40 – 60 % is jonger dan 24 jaar en heeft weinig perspectief. Het gebrek aan perspectief komt denk ik door de cultureel en economisch geestdodende werking van de islam. Vooral de Gazastrook met 2 miljoen is beangstigend. Is dat kanonnenvlees voor de jihad?. Is dat demografisch in NL ook zo met het islamitisch volksdeel?
  Die Australische killer in Nieuw Zeeland zei het al:”birth rate, birth rate, birth rate”. Terwijl je zijn daden moet afkeuren begrijp ik het wel, net als met Breivik.
  Je kunt het islamieten op zich niet kwalijk nemen, ze maken gebruik van de mogelijkheid om hun dorre landen te ontvluchten, de echte vijand is (ik citeer Václav Klaus): vooral de sociaal democratisch deel van de regentenkliek in Brussel.
  Ik heb niet alles op deze site gelezen, het is dus heel goed mogelijk dat ik in herhaling val, daarvoor dan mijn excuus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s