Eurocommissaris Binnenlandse Zaken Cecilia Malmström looft kopgeld voor vluchtelingen uit

Screenshot_14

(Vertaling: E.J. Bron)

Eurocommissaris Binnenlandse Zaken Cecilia Malmström is op dit moment bezig een modern mensenhandelssysteem in Europa in te voeren. De “liberale” Zweedse Eurocommissaris is voorstander van “kopgeldpremies” wanneer economische vluchtelingen uit Afrika in de lidstaten van de EU worden opgenomen. EU-landen, die een Afrikaan als economisch vluchteling opnemen, dienen € 6000,- als “opnamepremie” te krijgen.

In plaats van zich – als voor de veiligheid verantwoordelijke Eurocommissaris – er zorgen over te maken hoe men de buitengrenzen van de EU beter tegen de ongecontroleerde immigratiegolf uit Afrika en andere continenten kan beschermen, schept men met het nieuw “kopgeldsysteem” als het ware een nieuwe prikkel voor nieuwe vluchtelingenstromen. Tegelijkertijd kosten de verzorging en onderbrenging evenals de procedures voor vluchtelingen per persoon een veelvoud van € 6000,-. De EG-burgers moeten dit krankzinnige idee sowieso weer betalen.

Malmström wil het systeem voor de komende decennia vastleggen

De Zweedse Malmström is er blijkbaar van overtuigd dat de Europese Unie de algemene verantwoordelijkheid voor de internationale armoede- en vluchtelingenmisère heeft en richt haar betrokkenheid direct maar op de komende decennia, zoals zei tegen “Die Welt” zei:

“Ik ben er van overtuigd dat de EU-lidstaten veel meer moeten doen om de mensen, die vanwege honger, ellende en geweld uit hun geboortelanden vluchten, te helpen. Het aantal vluchtelingen aar Europa zal de komende jaren zeer waarschijnlijk verder toenemen. Er zullen steeds meer vluchtelingen de weg naar Europa zoeken en dat zal nog tientallen jaren duren. Zolang er geweld en armoede voorkomt in veel landen voor de Europese huisdeur, zullen er vluchtelingen komen.”

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Brussel, cultuurrelativisme, Demografie, Elite, Europa, Europese Commissie, EUSSR, hersenspoeling, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Eurocommissaris Binnenlandse Zaken Cecilia Malmström looft kopgeld voor vluchtelingen uit

 1. Vederso zegt:

  Sigaar uit eigen doos?

  Like

 2. Cathja zegt:

  Volkomen van de pot gerukt, dat mens! Ze is rijp voor een diepgaand psychisch onderzoek. Wie denkt ze wel dat ze is, om deze walgelijke plannen er door te willen drukken? Hebben de autochtone burgers van de Europese landen dan niets meer te zeggen over wie er wel en niet welkom zijn? Tientallen jaren hebben de Afrikaanse landen heel veel geld ontvangen van de internationale gemeenschap. Geld wat gebruikt moest worden om landen financieel en economisch gezond te maken. Dat er nooit iets van terecht gekomen is, valt ons niet te verwijten. De bevolkingen daar hadden de handen uit de mouwen moeten steken, in plaats van de handen op te houden.
  Tegen die onzalige plannen van dat mens van Malmström moet fel geprotesteerd worden! Hoe kun je achterlijke culturen (velen van hen kunnen niet lezen en schrijven) willen vermengen met culturen waar de levensstandaard op een hoog peil staat? Dat wordt oorlog!
  Moet ons land dan toch nog honderdduizenden van hen opnemen? Er is geen werk, er is geen geld genoeg, er zijn geen woningen, ons land barst uit zijn voegen, kortom, het wordt totaal onleefbaar!

  Ongelofelijk, wat een krankzinnige uitspraken van dat mens!!!

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:


  Since 2010, there has been a 58 percent increase in the number of jihadist groups, a doubling of jihadist fighters and a tripling of attacks by al Qaeda affiliates

  http://www.answeringmuslims.com/2014/06/number-of-islamic-terrorist-groups.html

  http://www.rand.org/news/press/2014/06/04.html

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  “Zolang er geweld en armoede voorkomt in veel landen voor de Europese huisdeur, zullen er vluchtelingen komen.”

  Kunnen die Afrikaanse lui zichzelf nou nóg niet redden na die tientallen jaren ‘ontwikkelingshulp’ uit onze portemonnee?!!
  Zie hier nogmaals het bewijs dat ‘ontwikkelingshulp’ volkomen zinloos is.
  Dat geld kan beter besteed worden aan de eigen bevolking maar ik denk niet dat ik de eerste ben die dit zegt.

  Like

 5. Vederso zegt:

  Deze is niet van mezelf, maar toch wel aardig; Geef Malmström cs. het complete vluchtelingenbudget als salaris en laat ze dan uit eigen zak al die zgn. vluchtelingen betalen. Er komt dan niet 1 vluchteling binnen.

  Like

  • fleckie zegt:

   en ‘de route’aangeven aan die ‘vluchtelingen’ naar Brussel,waar ze dat geld en andere ‘faciliteiten’, kunnen gaan ‘opeisen’.

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Er zullen steeds meer vluchtelingen de weg naar Europa zoeken en dat zal nog tientallen jaren duren. Zolang er geweld en armoede voorkomt in veel landen voor de Europese huisdeur, zullen er vluchtelingen komen.”

  Het vluchtelingen drama stopt op het moment dat ook in Europa Afrikaanse toestanden zijn uitgebroken. Weldra zal de snelheid en de massa van de instroom zo groot geworden zijn dat een weg terug niet meer mogelijk is. Nederland en Europa stevent bij ongewijzigd beleid koersvast af op burger oorlog.

  http://akasdorp.wordpress.com/2013/03/16/etnische-minderheden-in-nederland/

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Precies, en waar moeten mijn (Klein)kinderen dan naar toe vluchten? Afrika, wat dan inmiddels leeg is? Zal waarchijnlijk latijnsamerika worden, maar of deze landen net zo geschift zijn als europa betwijfel ik.

   Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Wie steekt er eens een stok tussen de poten van deze malle idiote vrouw?
  Is er dan niemand met gezond verstand die dit mens haar macht ontneemt?
  Fru Malmstrom ar GALEN. m.a.w ze is niet goed bij haar hoofd!

  Like

 8. Rick zegt:

  Staat in geen enkele verhouding tot de HonderdDuizenden Euri die zij de samenleving vervolgens gaan kosten. Nog afgezien van Criminaliteit en Islamisering 😦

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Kan die suftrut niet eens naar een goede psychiater?Volgens mij hoort ze op een gesloten afdeling te zitten!Ze zegt letterlijk dat dit nog jaren gaat gebeuren;de massale toestroom van Afrika naar hier!En ze faciliteert het en vindt het ook nog eens de normaalste zaak van de wereld!Die agressieve stukken vreten willen we hier niet hebben,ook niet tijdelijk;laat ze maar verzuipen!Dat wijf is openlijk misdadig bezig!Van mij mogen ze haar in een afgesloten kamer zetten met 100 van die mafkezen!Als ze het al na vertellen kan,weet ik zeker dat ze de grenzen dicht gooit.Of ze moet een accute aanval van het Stockholmsyndroom krijgen!Heb je ook nog kans op bij zo,n leiperd!

  Like

 10. treintrien zegt:

  Dat vind ik een strak plan.
  Die 6000 euro per vluchteling graag intrekken van het ontwikkelingsbudget voor het land van herkomst.
  Dat geeft de afrikaanse dictators een goede reden om de rotzakken dáár te houden. Als er dan tien van die knakkers naar europa vertrekken kunnen ze de privejet niet meer betalen. En er is altijd wel een van die vier vrouwen die gaat lopen zeuren om een nieuw jurkje of zoiets. 🙂 Of ze moeten zelf een nieuwe designerjurk 😉
  Die echt arme mensen daar zien toch niks van dat geld, dus die merken geen verschil.

  En ’t is een (minimale) tegemoetkoming aan de landen van opname (lees: levenslang infuus voor de einwanderer).

  kan er iemand goed met grote getallen overweg?
  52000 asielzoekers (1000 per week toch?) x 6000 = 312 miljoen
  Dat zijn 14696184 pakken incontinentieluiers voor onze bejaarden, ongeveer plusminus:
  http://www.leef.nl/chronisch/incontinentie/attends-pull-ons-3.html

  ( en nou krijg ik jaaaren reclame over luiers bij de internetskranten…
  graag gedaan hoor, je moet soms offers brengen he, voor het perspectief 😉 )

  Like

 11. Jan zegt:

  Nederland dumpt €4 miljard netto in Brussel, ieder jaar en een deel van het geld €6000 kunnen wij terug krijgen in de vorm van een vakkracht, dwz, een bedelaar, schooier, nietsnut, verkrachter, die vervolgens ook nog eens een volledig ingerichte woning moet krijgen in het opvangland, verplicht gesteld door de dieven, oplichters, hoerenlopers, nietsnutten, alcoholisten in Brussel.

  Like

 12. Jan zegt:

  Een blogger vindt dit niet leuk.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  ` De Eu burgers moeten dit krankzinnige idee WEER BETALEN`. Dat zegt alweer meer dan genoeg! Deze achterlijke, stomme rode trut, zal NOOIT zelf last hebben van deze verrijking, zij Malmstròm leeft zelf natuurlijk in een mooi huis, net als de rest van de RODE ELITE en de politiek CORRECTE KLASSE. Nooit zullen zijzelf ook maar één vluchteling opnemen in eigen huis!

  Like

 14. Tempelier. zegt:

  gevalletje HERSENROT !!!!! het is een Zweedse zegt genoeg.

  Like

 15. oud-marinier zegt:

  Compleet geschift dat wijf…en ik zou zeggen…geen geld aan verknoeien ivm een diepgaand psychologisch onderzoek…gewoon opnemen in een psychiatrische kliniek , en platspuiten….voor de rest van haar leven…..

  Like

 16. Jean zegt:

  Dat zweeds kutwijf moet hangen want ze vernietigd ons Europa, door dat kutwijf is onze veiligheid en leefbaarheid volledig naar de kloten.
  Van die EU misdaadorganisatie is alleen maar ellende en miserie gekomen uiteraard voor de eigen bevolking, niet voor het vreemd gespuis wat hier ligt te parasiteren en ons ligt te irriteren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s