Intellectuele bestorming van de Europese stranden hard nodig

Screenshot_10

(Door: trias politica)

Vandaag is het 70 jaar geleden dat onze vrijheid werd bevochten op de stranden van Normandië. Toen won de vrijheid. Heden ten dage staat diezelfde vrijheid weer op het spel. Dit keer niet door bommen en granaten, maar door een ondemocratische coup van technocraten en regelmeesters.

6 juni 1944 was de dag waarop de bevrijding van Europa begon. Geallieerde troepen bestormden de Normandische stranden in wat genoemd werd ‘Operatie Overlord’. In een mum van tijd werd Frankrijk bevrijd van het Duitse juk.

Helaas heeft die bevrijding Europa weinig opgeleverd: de economische situatie in de eurozone kan niet anders worden omschreven als tamelijk hopeloos. In plaats dat er gerichte actie komt om de oorzaken van die hopeloosheid aan te pakken modderen onze Europese ‘leiders’ hopeloos door met symptoombestrijdende maatregelen. Neem bijvoorbeeld de Europese Centrale Bank. Onze Oudgediende heeft vanochtend bij DDS Finance al de vinger op de zere plek gelegd:

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Vrijheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op Intellectuele bestorming van de Europese stranden hard nodig

 1. rotsus zegt:

  Ik heb ruim 10 jaar mijn best gedaan om deze storm tegen te houden aan de Grens bij Venlo, E34/A67 (1982-1993) en geloof me, zelfs in deze “visumtijd” van alles wat uit het toenmalige oostblok kwam heb ik busladingen retour herkomst gestuurd maar het heeft niet moegen baten helaas!!
  Toen op 1 januari 1993 om 1 seconde over 00.00 uur in 1 klap zo’n 350 miljoen mensen “eerlijk” werden dacht ik echt, wat heb ik hier nu staan doen en zie hier het resultaat wat ik destijds al gelijk voorspelde alhoewel, dat het zo verschrikkelijk zou uitpakken had ik werkelijk nooit verwacht. Deze EU is een RAMP in de waarste zin van het woord en we hebben het ergste echt nog niet gehad want “onze” regeringen (niet de mijne) weten bij lange na nog niet wat er zich afspeelt onder het “gewone volk” waar ik bij hoor. Zou het aan mij liggen was deze puinhoop in no time geregeld maar hoe begin je hieraan!! Weet niet of ik munitie genoeg zou hebben en transportmiddelen etc. Vul zelf maar in waarvoor!!!!!!!!!!!
  Rotsus

  Like

 2. Yvonne van Cleef zegt:

  U bent een man naar mijn hart!

  Like

 3. Jan zegt:

  Verleden en heden
  D-Day Landing Sites Then And Now: 11 Striking Images That Bring The Past And Present Together
  http://www.huffingtonpost.co.uk/2014/06/06/d-day-landing-sites-pictures_n_5458026.html?utm_hp_ref=mostpopular

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s