Kindhuwelijken in NL, dankzij betuttelracisme

Screenshot_2

Shirin Musa is de oprichtster van Femmes for Freedom (FFF) en houdt niet van wollige welzijnstaal. In deze column van Elma Drayer legt zij uit: kindhuwelijken komen voor in Nederland, zijn een schending van de rechten van de mens en worden soms gefaciliteerd door hulpverleners en overheid omdat dat laffe, cultuurrelativistische twatten zijn. Hatseflats, verder nog vragen? Ja u daar achterin, hou het kort graag. Waarom de politiek en hulpverlening er een beetje dom en toegeeflijk bij staan te kijken? Omdat de kindbruidjes te braaf zijn. Niemand heeft last van ze. Ze jatten en roven niet, plegen geen straatterreur, ze reizen niet af en komen niet radicaal weer terug.

Lees verder>>>
(h/t Marien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

24 reacties op Kindhuwelijken in NL, dankzij betuttelracisme

  • louis-portugal zegt:

   Idd. ook gelezen

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Asscher is ook een grote viezerik,gezien zijn antwoord,en gezien het steeds maar weer bevoordelen van moslims;zie :stageplekken voor illegalen verplicht te geven!Terwijl er voor onze kinderen geen of niet voldoende stageplekken zijn,worden illegalen weer eens voorrang verleend!En zo gaat het met toekenning van woningen,van hulp,van alles!En wij kunnen barsten!

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Martien ik heb een arikel van jou gelezen waarin een intervieuw zit met een moslim die met Khomeiny in Iran ergens een bezoek bracht.
   Hij vertelde dat ze onderweg bleven slapen bij een vriend die zijn, ik meen, ongeveer 5 jarige dochtertje ter beschikking stelt aan die Khomeiny.
   Hij heeft de hele nacht het kermen van dat kind gehoord.
   Er zijn inmiddels zoveel nieuwe lezers dat het misschien de moeite waard is om dat intervieuw nog eens te laten zien.

   Like

   • BertG. zegt:

    Dit originele artikel hierover is volgens mij verwijderd op google of youtube.
    Ik heb er eens naar gezocht i.v.b. met een item. Ik ken het wel maar sla niks op.
    Als dat nog te voorschijn te halen is, zou mooi zijn als voorbeeld.
    Verder klopt je hele beschrijving van het verhaal. Een jankend klein meisje.

    Like

 1. Tom Hendrix zegt:

  Heel goed verwoord van Mw. Nanninga. Ik ga haar stukjes op http://www.geenstijl.nl steeds meer waarderen! Het is volkomen waar wat ze ook weer in dit stuk ter berde brengt.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Toch mogen in de is=lam (in uitzonderlijke gevallen ), vrouwen ECHTSCHEIDING aanvragen::
  ///////////////////
  Mohammed hoorde ,t rumoer dat een van zijn vrouwen hem wilde verlaten, dus haastte hij zich naar huis.
  Daar aangekomen trof hij z,n vrouw voor de tent aan met haar spulletjes.
  Hij ging naast haar zitten en zei: “Ik vernam dat je van plan bent me te verlaten?”
  Ze antwoordde: “Ja, dat klopt ……ik hoorde een van je andere vrouwen vertellen dat je een peadophile bent!”
  Mohammed denkt een minuut of wat na en zegt dan: “DAT IS WEL EEN HEEL MOEILIJK WOORD VOOR EEN 6-JARIGE”.

  Like

 3. Jean zegt:

  Voor dergelijke onwettige huwelijken is er maar een oplossing nl. die perverse eikel met zijn pietje pakken en afleveren in land van herkomst, bezit die eikel 2 paspoorten, wat op zich al een misdaad is, dan deze van ons land afnemen en dadelijk verbranden. De ouders van het kind verplichten hun valiezen te pakken en opsodemieteren geblazen want dergelijke praktijken zijn barbaars en onmenselijk, het is niet omdat die perverse smeerlap mohamed die praktijken toepaste honderden jaren geleden dat die vuiligheid nu nog mag, no way.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Pedofielen worden bestraft, maar Moslims worden met rust gelaten ? Waar gaat dit naar toe ?
  Naar eerwraak, vrouwenbesnijdenis, Sharia rechtbanken, noem het maar op, binnenkort ook in het theater ? De Islamisatie van Nederland lijkt in een stroomversnelling te komen. Het kan Den Haag voortaan gene ene ruk meer schelen wat de Moslims doen of laten ! De aanslagen op Joden is in Europa al in gang gezet. Die op Christenen zullen wel volgen, met als laatste de Jihad. Die zal wel een soort van 80 jarige oorlog gaan worden tegen de Islamieten, met vele miljoenen doden.

  Like

 5. Cathja zegt:

  Maar als dit oogluikend wordt toegestaan is er opnieuw sprake van ongelijkheid tussen autochtonen en allochtonen. Wat bij wet voor de autochtonen is verboden, geldt ook voor de allochtonen! Het gaat er toch niet om of een kind overlast veroorzaakt? Het gaat om het welzijn van een kind! Seks met minderjarigen is hier verboden, en men kan mij niet wijsmaken dat iemand een kind van 6 jaar trouwt omdat ze dan thee voor hem kan inschenken.

  Dit is misschien wel een mooie testcase voor onze nieuwe Ombudsman! Ik ben benieuwd wat hij hiervan vindt. De overheid staat oogluikend dingen toe die verboden zijn, en hij zal de verantwoordelijken hierop moeten aanspreken.

  Like

  • BertG. zegt:

   De ombudsman is ook een onderdeel van de regering. Daarom wordt ie ook daar gekozen en niet door ons. Dus wie moet hij daarvoor aanspreken? Ze baas?
   En niets is dwingend aan zijn uitspraken, hooguit wat raad gevend. Maar niemand die zich er iets van hoeft aan te trekken. Een mooi symbool baantje zodat wij het idee hebben dat er iemand voor onze belangen opkomt.
   Uiteindelijk is ’t gewoon een lachertje natuurlijk. Om ons zoet te houden.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BertG: 13.20.uur, op 6/6. Beste Bert, het is inderdaad een groot lachertje, om de stomme Nederlandse bevolking zoet te houden. Den Haag = EEN GROTE POPPENKAST!

    Like

 6. lucky bee zegt:

  Dat is geen huwelijk maar eerder een tortuur van kinderen.Ze zijn voor de sex nog veels te jong.

  Like

  • Jean zegt:

   Lucky,
   Die perverse eikels vragen niet naar de ouderdom, vrouwen, meisjes, kinderen zijn voor die gewelddadige perverse eikels gewoon gebruiksvoorwerpen en dat vinden de lafaards in Brussel en Den Haag prima zo
   Van justitie moet je a, g. die perversiteit niet veel verwachten, wiens brood men eet diens woord men spreekt.
   Als niet snel ingegrepen gaat worden t.o. die achterlijke gewelddadige barbaarse smeerlapperij islam genaamd dan gaat hier nog veel bloed vloeien, helaas. Uiteraard hoop ik dan dat het bloed is van die lafaards en verraders in de politiek, het meest gehate zootje samen met islamieten.

   Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Het was,is,en blijft walgelijk!En dat de overheid dit toestaat zegt genoeg:wij zijn met hun brede instemming,voorbestemd om geislamiseerd te worden.Het loopt de hoge pieten dun door de broek;daarom doen ze alles,maar dan ook alles,om de moslims tevreden te stellen.Niet beseffende dat ze hun eigen graf graven,alsmede dat van ons!En als alleen de grootste bekken winnen,laten we die van ons dan ook eens eindelijk opentrekken!

  Like

 8. baksteen zegt:

  Die Asscher is het icoon aan het worden van de Dhimmy-Jood, hij is nog laffer dan zijn opa.

  Like

 9. Alf Janszoon zegt:

  Bij de muzelmensen zijn huwelijken van volwassen mannen, jong, middelbaar en stokoud met zesjarige kleutermeisjes volgens de sharia (het pad van Muhammad) inderdaad mogelijk. Consummatie door penetratie is echter pas toegestaan indien het meisje de leeftijd van negen jaar heeft bereikt. Wat moet de “echtgenoot” in de drie jaren durende tussentijd met zijn “eega” aanvangen? Hij kan met haar de mufakhathat bedrijven, waarbij hij zijn mannelijk lid tussen de dijen van zijn jonge “wederhelft” plaatst teneinde zo aan zijn gerief te komen. Deze smeerlapperij is legaal omdat al insan al kamil (de volmaakte mens), uswa hussana (verplicht voorbeeld voor het gedrag), Muhammad ibn Abdallah zijn gelovigen was voorgegaan in deze praktijk.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Op Memri T.V. , kun je MEER van deze verderfelijke,smerige door is=lam gewettigde praktijken zien. -De oprichter van de huidige theocratische is=lam/staat IRAN ,Khomeiny, was ook heel goed in ,t beschrijven van deze persversiteiten.
   Maar in NL is men van oordeel dat ,t is=lam(geloof) ter plaatse NL-s georienteerd is. DUS GOED. Islamisering,goedgekeurd door o.a. Femke Hallalsema, zou ze eigenlijk wel doorhebben de gevolgen ervan.???????????????????????????????

   Like

  • BertG. zegt:

   Ze hebben er anders ook geen enkel probleem mee om ‘m er dan maar bij een kleuter in te douwen. Om ’t maar wat grof uit te drukken.
   Vrouwen/Meisjes hebben geen recht. Je mag blij zijn dat je bestaat.
   Leeftijd is niet belangrijk.

   Like

 10. Jade zegt:

  De rechtspraak van Nederland schijt gewoon in de broek
  voor de islam, kindhuwelijken, groepsverkrachtingen van
  ongelovigen, berovingen, mishandelingen, alles wordt
  stelselmatig onder het tapijt geveegd.
  Stenigen, kruisigen of onthoofden wordt straks waarschijnlijk
  ook gewoon toegestaan.

  Like

 11. Avidia zegt:

  Het is een groot smeerlapperij, moslims zijn grote smeerlappen, ja, dat durf ik te beweren naar alles wat ik gelezen heb. Wie van onze normale mensen wil een kindhuwelijk???? Niemand toch? Wij Nederlanders genieten van hun kinderen, van hun kind zijn, maar die smeerlappen zien daar iets heel anders in, hoe kan een volwassen man een kind als bruid willen hebben, ik vraag u af!!!! Ik kan nog wel een uur door gaan, mijn afkeer spuien, maar dit is wel genoeg. Houd U ogen open en bewaak Uw kinderen!!! Ouders, jullie zijn niet meer veilig!

  Like

  • Cathja zegt:

   Mee eens, @ Avidia, de islam is buitengewoon pervers! Welke gezonde man begeert nu een kind? Als ze daar opgewonden van raken, is er iets verschrikkelijk mis me hen. Arme kinderen, die dit moeten ondergaan! Hun jeugd is foetsie, ze worden onder streng toezicht gehouden, en spelen is er niet bij. Ze moeten hun ‘heer’ dienen! Walgelijk!

   Wat een rotvolk is het eigenlijk, die moslims!

   Like

   • BertG. zegt:

    Zelfs dieren houden rekening met jonkies.
    Iemand ooit wel eens zo’n heel klein lief geel kuikentje verkracht zien worden door een grote dikke sterke haan? Komt helemaal niet eens voor. Volgens mij.
    Maar sommige mensen hebben er schijt aan. Erg ziek ben je dan.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s