Ontmoeting met de Zweedse zweefsufkut Lisa

Screenshot_4

(Door: rommel)

Het krijtbord voor de Zweedse immigratie en islamliefhebber, het dagblad Aftonbladet, geeft in een pathetisch artikel ouderadvies wat te doen als je kind op de Sverige Demokraten stemt. Lisa zegt dat ze gedwongen in haar rol als politiek correct goedmens de moeilijke beslissing heeft genomen, zelfs als het pijn doet, om haar kind af te stoten. Sindsdien heeft ze geen contact meer met haar zoon.(Mijn inleiding, verder volgt de vertaling.)

De kwestie van vreemdelingenhaat snijdt door Zweden. Meer dan 500.000 mensen ondersteunen nu de campagne “Wij houden van verschillend”. Maar wat gebeurt er in een gezin als je kind sympathiseert met de ideeën van de Sverige Democraten? Maak kennis met Lisa Wahlin, die contact met haar zoon afbrak omdat die op de Zweden Democraten stemt. “Ik heb geworsteld met de vraag of het mijn schuld is”, zegt ze.
Lisa’s probleem is eigenlijk een open vraag voor iedereen: Wat moet ik doen als mijn kind Sverigedemokrat wordt? Ze zegt dat ze gedwongen werd een pijnlijke beslissing te nemen, mijn kind of de politiek, hoezeer het ook pijn doet. Ze wil geen contact meer. Niet zo lang haar zoon xenofobe opvattingen er op na houdt. Het gaat tegen alles in waar ik voor sta, herhaalt ze.

Lees verder>>>
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", hersenspoeling, Immigratie, Krankzinnigheid, Socialisten, Zweden. Bookmark de permalink .

16 reacties op Ontmoeting met de Zweedse zweefsufkut Lisa

 1. Joannes den Hollander zegt:

  Als ik zo onherstelbaar ziek in mijn hoofd was als dit Gutmensch zou ik spontaan euthanasie plegen. Ik gun haar een pijnlijke, liefst droge verkrachting door een moslim gang van circa 25 man.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Joannes den Hollander
   Zo werkt hersenspoeling. Zweden is waarschijnlijk de meest gehersenspoeld land in Europa. Gewoon pathetisch.

   Like

 2. Pieter zegt:

  zielig voor die jongen, dat zn moeder een hysterische doos is. ik wens m sterkte, het blijft je moeder he, ook al gedraagt ze zich als n borderliner

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ziehier wat meer dan 50 jaar RODE PROPAGANDA doet met de HERSENEN van deze vrouw, compleet gaga is dat mens! En helaas veel van deze ZWEDEN kiezen voor VOLKSVERRAAD omdat ze totaal breingestoord zijn. ISLAM en SOCIALISME, zijn beiden zeer vreselijke ZIEKTEN voor de GEEST!

  Like

 4. de 13de imam zegt:

  Zweden is collectief krankzinnig geworden. Het wachten is op de eerste heropvoedingskampen op Noord Koreaanse leest waar ‘foute’ Zweden weggestopt zullen worden.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Na jaren en jaren van linkse hersenspoeling op scholen, universiteiten en de media zijn de Zweden zo afgestompt dat ze niet meer normaal kunnen denken, het is een links zombie land geworden, een verloren land met een verloren autochtone bevolking.
  Aanschouw het resultaat als links de volledige macht hebt, nationaal socialisme is hun evenknie , een totalitaire dictatuur.

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ik heb altijd al de indruk gehad dat die Zweden al half dood zijn.
  Maar ja zou je niet met zo´n tekort aan zon?

  Like

 7. aquarius4422 zegt:

  Hier valt je klus toch van.
  Idiotisme ten top.

  Like

 8. Tempelier. zegt:

  Wellicht kan ze een allochtoon adopteren als vervanging van haar bloedeigen zoon. Compleet van de pot gerukt.

  Like

 9. Theresa Geissler zegt:

  Ik heb hier eerder een uitgebreid comment aan gewijd, dat op onnaspeurbare wijze verdwenen is. Maarik geef toe, dat ik slaperig was en daarnaast werd afgeleid doordat mijn zoon onverwacht binnen kwam. Ik kan wel een verkeerde knop ingedrukt hebben.
  Wat er ongeveer in stond……Even denken, hoor……
  -Iets over een ongelofelijke trut, die niet eens vóór de multikul is, maar zich er zelfs aan onderworpen heeft;
  -Iets over dat zij, mocht haar zoon koud gemaakt worden door een immigrant, in staat is om te veronderstellen dat dat haar zoon zijn eigen schuld geweest zou zijn;
  -Iets van dat Zweden eenvoudig verworden is tot een rode dictatuur;
  -En iets van dat het een schandaal is om handleidingen te gaan uitgeven over hóe jongeren aan te pakken die er over denken, op e SD te stemmen.
  En ik besloot, geloof ik, met: Sociaal-DEMOCRATEN? Laat me niet lachen!
  Ach, nu ik er aan terugdenk, vind ik niet, dat ik er iets van terug hoef te nemen……

  Like

 10. Igor zegt:

  Ik kijk hier niet van op, dit staat ons ook te wachten in de toekomst in de EUSSR.
  Dat ze al een tijdje daar in Zweden van het padje zijn was al te merken aan het toekennen van de Nobel prijzen voor de vrede van de afgelopen jaren.
  Het is anders toch niet te verklaren dat een pûr sang terrorist als Araffat, een president van de USA die net gekozen en nog niets gepresteerd had behalve zijn neger zijn, een EU die i.p.v. vrede nu juist voor oorlog (Oekraïne) heeft gezorgd etc.
  Die hersenspoel techniek hebben wij teveel en te dikwijls meegemaakt in de Sovjet Unie. Wij zijn voor die Marxistische beïnvloeding totaal immuun geworden. De meeste Russen ook, vandaar dat ze met zijn allen achter HUN president staan. Ze willen nooit meer datgene meemaken wat ze in de vorige eeuw 70 jaar hebben moeten doorstaan.
  Die Zweden geloven nog in het goede van het Marxisme en de islam, wat helaas beiden zeer verwerpelijke dictatoriale ideologieën zijn.
  Moge onze kinderen hiervoor gespaard blijven, dat is het enige wat ik hoop.

  Like

 11. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik zat al die tijd verkeerd te lezen. Ik dacht dat er stond: Smerige Demokraten. Ik wou al zeggen: D66 zit toch niet in Zweden?

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 12. Avidia zegt:

  Ik snap niets meer van Zweden, in het verleden een vooruitstrevend land, ik ben er op vakantie geweest, pornografie was er heel gewoon, een land van vrijheid blijheid, wat is er mis gegaan?

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Ze heeft zo te zien de cultuur van de Islam overgenomen, en haar eigen kind uitgestoten?

  Like

 14. Thomasson zegt:

  De reactie van de Zweedse Lisa laat mij sterk herinneren aan een gesprek die ik, paar jaar geleden, had met een buurvrouw uit mijn oude Haagse buurt. Zij is nu, waarschijnlijk, één van de laatste autochtonen die in deze ‘exoten safaripark’ woont. De vrouw hoorde per toeval een telefoongesprek van haar dochter…”Nee!. Mijn moeder is helemaal geen aardige vrouw!…Ze is heel racistisch! Ze houdt van Wilders en ze stemt op de PVV!”. Hier hebben wij een omgekeerde Nederlandse versie van het Zweedse verhaal. Lisa Wahlin kan niet begrijpen hoe zo iets kon gebeuren? Dat haar zoon op de Sverige Democraten stemt? Ze heeft haar kinderen altijd geleerd mensen te respecteren. Wat een zielige vrouw!
  Echter haar respect voor anderen, houdt op het moment dat zwarten uit de Derde Wereld vallen autochtone Zweden aan. Heeft deze vrouw ook medelijden met de ontelbare vrouwen en meisjes (sommige beneden de tien jaar oud) die de “zwarten” massaal verkrachten? http://barenakedislam.wordpress.com/2011/02/26/sweden-20-muslim-immigrants-gang-rape-11-year-old-swedish-girl/
  Nog voor het vliegtuig in Arlanda landt (luchthaven Stockholm), halen de ‘stakkers uit de Derde Wereld” hun zwarte of bruine lul uit hun broek (lang leve het onderscheid) met de bedoeling de eerste de beste Zweedse vrouw, meisje of kind beneden te verkrachten. Ze heeft ook geen respect voor de mensen die nu uit Malmö moeten vluchten, omdat de “leuke Derde Wereld immigranten hebben de Zweedse stad in een soort Beiroet veranderd https://www.youtube.com/watch?v=Zb1q7KzJBbE

  Like

 15. Joannes den Hollander zegt:

  De uitdrukking politiek correct vind ik niet juist. Ik zie liever dat men spreekt over politieke leugenaars.
  Uitspraken die Geert Wilders en reageerders op dit forum uiten zie ik dan wel weer als politiek correct.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s