Spanje wil vluchteling uitwijzen, omdat hij de islam heeft bekritiseerd

Screenshot_12

Imran Firasat met zijn gezin

(Vertaling: E.J. Bron)

“Okay – jullie moslims, jullie gebruiken geweld, maar wij zullen films blijven maken. Op zekere dag zal eentje van ons verliezen” – Imran Firasat. Firasat zegt dat het uitdrukken van zijn opvattingen over de islam binnen het grondwettelijke recht op de vrijheid van meningsuiting ligt.

Nu, aldus bericht Soeren Kern van het Gatestone Institute, heeft het hoogste Spaanse gerechtshof beslist dat de vluchteling uitgewezen moet worden. Omdat zijn kritiek op de islam “een gevaar voor de veiligheid van Spanje” vormt.

Het vonnis van 30 mei is een bevestiging van een eerder vonnis, volgens welke zijn vluchtelingenstatus herroepen wordt. Imran Firasat is afkomstig uit Pakistan en hij is een ex-moslim. Zijn zaak laat zien hoe de vrees voor islamitische razernij de uitoefening van de vrijheid van meningsuiting in Europa bedreigt.

Firasat had in oktober 2006 asiel aangevraagd in Spanje, omdat hij met de dood werd bedreigd, zowel in Pakistan als in Indonesië. Hij had het islamitische geloof verlaten en was met een niet-moslima getrouwd.

De Spaanse autoriteiten wilden Firasat echter al in december 2012 uitwijzen, nadat het een film van een uur had gemaakt, waarin het gaat om een alternatieve zienswijze van het leven van de profeet Mohammed gaat. Daarin zijn beelden te zien van islamitische aanvallen, zoals op het World Trade Center, de dubbeldekker in Londen of de treinen in Madrid.

In de film laat hij veel passages uit de koran zien, die niet-moslims met geweld bedreigen en hij stelt de vraag of Mohammed een profeet van God was of een waanzinnige, die werd voortgedreven door zijn eigen demonen en daarom een religie van geweld en tirannie creëerde.

Hoewel Firasat nu gedeporteerd kan worden, besliste het gerechtshof dat hij en zijn gezin niet “uitgeleverd worden aan een land, waarin zijn leven of zijn vrijheid bedreigd worden.” Het is nog niet duidelijk of Firasat de beslissing van het Spaanse gerechtshof bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens zal aanvechten.

Dit in Straatsburg gevestigde gerechtshof brengt de Europese mensenrechtenconventie in de praktijk, zijn rechtspraak is voor alle 47 lidstaten van de Raad van Europa dwingend en bindend.

Bron:
http://europenews.dk/de

Zie eveneens:
https://ejbron.wordpress.com/2012/12/07/video-the-innocent-prophet-official-trailer/

https://ejbron.wordpress.com/2013/01/04/nos-onderneemt-actie-tegen-evt-deportatie-van-firasat/

https://ejbron.wordpress.com/2013/01/03/persverklaring-van-imran-firasat/

https://ejbron.wordpress.com/2013/01/16/imran-firasat-are-you-suspicious-about-my-character/

https://ejbron.wordpress.com/2013/01/16/de-bewijzende-documenten-van-imran-firasat/

https://ejbron.wordpress.com/2013/05/26/imran-firasat-ik-zal-spoedig-vermoord-worden/

https://ejbron.wordpress.com/2014/01/16/video-interview-van-ingrid-carlqvist-dispatch-international-met-imran-firasat/

Vertaling:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, Islamofilie, kwaadaardige opzet, lafheid, Mensenrechten, Overheid, Rotzakken, Spanje, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

21 reacties op Spanje wil vluchteling uitwijzen, omdat hij de islam heeft bekritiseerd

 1. roger catrysse zegt:

  De Islam is inderdaad de godsdienst van de vrede

  Like

  • exter39 zegt:

   Ja gij spoort ook helemaal niet , of je komt niet buiten leest geen couranten en hebt geen face book.

   Like

   • BertG. zegt:

    Islam is vrede. Is er iets wat niet duidelijk is dan in zijn reactie?
    Beter kan je het niet treffen. Ik ben blij dat ik in NL woon.
    Dan MAG ik het ALLEMAAL meemaken. We hebben niet voor jan lul gestemd.
    Dit schijnt de gemiddelde NL’er mee te willen maken.
    Laten we blij zijn met ze alle, om ’t op ze bakellende te zeggen.

    Like

 2. Cathja zegt:

  SCHANDE, Spanje!! In dat land heeft men toch ook recht op vrije meningsuiting? Nou, blijkbaar niet! Deze ex-moslim mag binnen Europa niet zeggen wat hij te zeggen heeft. Het is opvallend dat uitsluitend moslims wereldwijd (menen) alles te kunnen zeggen en doen, zónder daarvoor gestraft te worden. Niet-moslims moeten altijd op hun woorden passen, voorál als ze iets ten nadele van de islam willen zeggen.
  Ik las overigens nergens in het artikel dat moslims zich gekwetst hebben gevoeld door zijn film, maar alleen de Spaanse overheid heeft van zich laten horen, omdat die daarin ‘een bedreiging voor Spanje’ ziet.

  Walgelijk weer, dit!

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Ook in Spanje dus, bukken en buigen voor de NAZI ISLAM. Alles natuurlijk met volledige instemming, van de ploerten te Brussel, te weten de EUSSR, de vuile Bilderbergbende, en de lakeien van de NWO. En dan moet deze dappere man, slachtoffer van de laffe politici, van “links tot rechts”. Deze zgn. democraten, zijn VUILE GORE VERRADERS, van de elementaire mensenrechten.

  Like

 4. johan zegt:

  Hij heeft gelijk niks ergs aan wij hebben liever geen moslim.s misschien kunnen we ruilen hun tegen een groep moslim.s

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat zou een goed idee zijn:
   Deze man en zijn gezin naar Nederland en een groep Moslims -het liefst teruggekeerde Syrië-gangers- naar Spanje, als Spanje die lui zo graagte vriend houdt!
   Bovendien is het land groot genoeg: Stop ze maar ergens in een onherbergzaam gebied. Daar zijn ze minder een gevaar dan ergens willekeurig in Almere…..

   Like

 5. Wachteres zegt:

  Ik was net van plan om het arikel van Soeren Kern te vertalen…… sommige mensen zijn sneller dan snel ….. 😉

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Omdat zijn kritiek op de islam “een gevaar voor de veiligheid van Spanje” vormt.

  Deze uitspraak is een absolute capitulatie voor de ideologie van de haat. Een klap in het gezicht van alle vrijheidlievende Europeanen en niet in het minst voor hen die op de dag van de beslissing (6 juni 1944) gevallen zijn voor onze vrijheid die nu anno 2014 te grabbel wordt gegooid met dit soort uitspraken. Mensen zijn zich nauwelijks bewust van de overeenkomsten en de samenwerkingsverbanden tussen het nationaal socialisme van weleer en de islam. Spanje heeft natuurlijk die vreselijke trein aanslag van 11 maart 2004 meegemaakt en is beducht voor een nieuwe vergelijkbare aanslag. Capituleren zal echter vroeg of laat een nieuwe aanslag opleveren. De jihadistische moslims ruiken de angst op het Europese continent en dit ruiken zal hun eerder stimuleren dan afremmen. Angst zaaien in de harten van ongelovigen is een uitdrukkelijke geloof opdracht voor elke moslim en het is niet per definitie de islam die hem of haar hiervan afhoudt. Op 11 maart 2004 keek Spanje recht in het afzichtelijke gelaat van de islam zoals ook Frankrijk in het ware gelaat van de islam keek op 19 maart 2012 in Toulouse en op 24 mei jongstleden in Brussel België aan de beurt was. Zolang de hoofdstroom van de mondiale bevolking het mens vijandige karakter van de islam blijft ontkennen of verdoezelen zolang zal de wereld geplaagd blijven door de islamitische terreur. De aanslagplegers zouden geen agressieve Jihadist zijn als ze geen geboren of bekeerde moslim waren. Elke moslim loopt het gevaar een terrorist te worden en het is niet dankzij de islam dat hij of zij dat niet zal worden. Het moslim zijn schept als het ware een predispositie voor het uitvoeren van de meest walgelijke terreur daden. Kenmerkend is het dat elke Syrië jihadist na terugkeer schijnbaar weer moeiteloos opgenomen wordt binnen de Europese moslim gemeenschappen. Dat is een teken aan de wand voor ons die willen zien. Overal waar vrije samenlevingen de islam toestaat zich te nestelen krijg je de islamitische terreur op alle niveau’s er gratis bij. De terreur is geen randgebeuren binnen de islam, integendeel het hoort tot de kern taak van de islam zoals dat ook beschreven staat in hun handboek en de levensroute van hun profeet. De islam heeft de terreur ontwikkelt tot een flexibel in alle lagen van de maatschappij toepasbaar instrument. Een instrument dat continu kleine spelde prikken uitdeelt en van tijd tot tijd een flinke por in de maatschappelijke lendenen uitdeelt en altijd onverwacht een letale kopstoot uitdeelt. Met het geven van de miljardensteun aan de moslimbroederschap die streeft naar mondiale hervestiging van de islam heeft de EU het Europese volk op een lafhartige manier verraden aan een alle vrijheden vernietigende ideologie.

  http://inbijbelsperspectief.weebly.com/de-moslim-broederschap-terreur-verkrachting-chaos-en-burgeroorlog-ook-in-europa.html

  Like

 7. tjonge zegt:

  dat die rechters als eerste hun kop mogen verliezen zodra de islam alles overneemt !!
  vieze gluiperige bukkende verraders zijn het.

  en dan ook nog een uitspraak doen die toch niet uitgevoerd kan worden want ze kunnen hem niet uitzetten naar zijn geboorteland wegens doodsbedreigingen.

  maar ondertussen wel ff een “ferme” uitspraak doen voor het geval er meer “opstandelingen” zich uitspreken tegen de islam.

  tijd voor revolutie.

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Nou,angst voel ik niet voor mensen die die verderfelijke ideologie naleven;eerder neemt mijn woede toe!Tegen de islam,tegen moslims,tegen de roverheid,tegen de Eu,tegen kruiperigheid,tegen steeds meer armoede,tegen…..Laat ik maar stoppen,anders lig ik weer de hele nacht wakker!Angst:poeh,het zou wat!

  Like

 9. Syrier/assyrier zegt:

  Nederland is geen haar beter.Recentelijk ben ik van examens uitgesloten omdat ik kritiek had op het cbr.Ik bracht naar voren dat het de cbr om het geld ging en dat konden zij niet permiteren.Zo verrot is Nederland geworden dat men onnodige operaties uitvoerdt op verzekeringsgeld te incasseren.Immers voor een operatie krijgt een specialist meer vergoeding.

  Like

 10. lucky bee zegt:

  Hoe elimineren wij socialisten?ze zijn net zo gefaarlijk als de Islam.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @ GuusVelraeds: 21.14. uur, op 6/6. Inderdaad meneer Velraeds, TERREUR is een instrument en kerntaak van de ISLAM! Die dit ontkennen, geven toe aan de HAATBAARDEN! En de smerige ploerten van de EU en Bilderberg, ondersteunen voluit de Islam! Dit gaat uitlopen op burgeroorlog.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Kunt u zich nog herinneren dat van Frikschoten zich inspande voor Imran Firasat?
  Binnenkort volgt de uitspraak of hij het land uitgezet zal worden. Een islam criticus wordt uitgezet naar een land waar hem de doodstraf wacht, terwijl wij scheeps(letterlijk)ladingen mohammedanen binnenlaten.
  http://fubarbaar.wordpress.com/2014/05/23/imran-firasat-spain-submits-to-islamic-rule/

  Like

 13. Tempelier. zegt:

  laat hem vooral naar Straatsburg gaan, ik ben heel benieuwd naar de uitspraak. Als ook zij beslissen om hem uit te zetten, gaan ze in tegen hun eigen principe. Dan weten wij als burgers waar we staan, als we ons recht nergens meer kunnen halen.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  De Spanjaarden komen nog eens terug aan het denken aan Franco! Deze was i.ig. een PATRIOT, heel anders dan de zgn. democratische huichelaars van nu!

  Like

 15. Ben Gidding zegt:

  De islam is voer voor idioten. Ik verklaar me nader. De islam is een dictatoriale ideologie, net als Hitler Duitsland dat was en net als hedendaagse dictators aan de dag leggen. Neem je dat onder de loep dan zie je dat het “lering” is die als los zand aan elkaar hangt en dat is ook niet van belang voor een ideologie. Die word je opgelegd zonder meer en als je niet buigt kun je barsten (RIP). Het komt allemaal op hetzelfde neer: chaos veroorzaken, de publieke opinie met verontwaardiging vullen, waardoor langzaam maar zeker de NWO op gang kan worden gebracht met één enkele Leider die het zgn. iedereen naar de zin maakt: de antichrist. Dit hoef je niet te geloven als je het niet gelooft, het komt evengoed op gang. Geloven is een keuze die elk individu maakt. Jij ook atheïst. Ook atheïsme is een keuze.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s