Baby’s sterven door ANC-rassenwetten

Screenshot_29

Vragen van het leden Bosma en De Roon (PVV) aan de minister van ontwikkelingshulp, mevrouw Ploumen, inzake babysterfte ten gevolge van de ANC-rassenwetten.

7 juni 2014

1)  Heeft u kennisgenomen van het bericht Black empowerment ‘killing babies’(*)
2) Deelt u de verontwaardiging dat de rassenwetten van het ANC levens kosten?
3) Waarom kiest het ANC-regime voor discriminatie bij zoiets cruciaals als waterzuivering? Waarom laat het liever baby’s sterven dan competente blanken in te huren?
4) Waarom heeft de Nederlandse staat via de ontwikkelingshulp vanaf 1977 het ANC gefinancierd, terwijl deze organisatie als regeringspartij zich inzet voor rassenwetten die onder andere resulteren in het sterven van baby’s?
5) Waarom moet de Nederlandse belastingbetaler in hemelsnaam nog steeds het ANC-regime steunen via de ontwikkelingshulp? Waarom moeten wij rassenwetten financieren?

(*) Black empowerment ‘killing babies’, IOLnews, 6 juni 2014: http://www.iol.co.za

AFFIRMATIVE ACTION IS KILLING BABIES AND MUST BE SCRAPPED
http://www.sairr.org.za

Door:
Martin Bosma
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV, Racisme, Zuid-Afrika. Bookmark de permalink .

7 reacties op Baby’s sterven door ANC-rassenwetten

 1. Jan zegt:

  Antwoorden
  1. Ja
  2. Nee
  3a. Omdat zij zwart zijn en bovendien geloofsbroeders en zusters.
  3b. Blanken zijn de oorzaak.
  4. Zie 3a en b.
  5 Zie 3a en b

  Like

 2. BertG. zegt:

  Alle soorten mensen discrimineren. Neem b.v. Surinamers – Antillianen, Turken – Marokkanen, het enne stam tegen het andere stam, het enne geloof tegen een ander geloof.
  De kleur doet er helemaal niet toe. Zelfs niet in hetzelfde land waar je woont.
  Dat is altijd al zo geweest. Maar het is er een beetje ingeslopen dat zoiets alleen bij blanken voor komt. Nou, mooi niet. Ze doen het allemaal. Niets nieuws onder de zon.

  Like

 3. lucky bee zegt:

  Paul Kruger heeft ons voor deze Afrkaanse gewoonten gewaarschuwd; (Macht van de Heksendoktoren)
  Daar om zijn appartheid’s politiek; die de gelegendheid maakt dat wij appart van elkaar kunnen ontwikkelen.Behalve door de VOC door niemand gevolgd. resutaat kunnen wij nou in oa ZuidAfrika zien. Maar ook in de USA Midden en zuid Amerika.En nu ook hier bij ons in Europa.

  Like

 4. Mark zegt:

  Jarenlang is Nederland overspoeld door linkse leugens, anti-discriminatie is gewoon anti-blank, overal krijgen de blanken de schuld van terwijl ze voor 99% er niet de oorzaak van zijn.

  Like

 5. Als oud-journaliste in ZA ben ik met een archief begonnen in Juni 2009 om dit soort zaken te publiceren. Er staan veel voorbeelden in van hoe het ‘BEE” (black economic empowerment beleid) van de ANC regering al vele honderd-duizenden ‘blanken’ in plakkerskampen liet belanden, en over de groeiende onlusten wegens het gebrek aan goed-gefilterd drinkwater. Tijdens de apartheid waren er ook een paar cholera-epidemies en als journalist heb ik die ook nog beschreven. Maar ze werden heel snel aangepakt met nieuwe waterleidingssystemen, Natuurlijk waren er ook veel zeer bekwame (zwarte) gemeenschapsverpleegsters die dat soort ziekten heel snel kon identificeren. Wat een verschil met vandaag: Je leest elke dag hoe kinderen en volwassenen sterven aan cholera – maar het ANC weigert om die naam te gebruiken en noemt het ‘ernstige diarree’ e..d. ‘onschuldig-klinkende naampjes. Het ANC verandert Zuid-Afrika in het volgende Haïiti. En toch blijft de Nederlandse regering vasthouden aan hun ‘trouw’ aan de ANC. Het is misschien zo omdat ze alleen de ANC propaganda lezen? Misschien zou dit archief ze verheldering verschaffen. http://www.censorbugbear.org/farmitracker/reports

  Like

 6. Claire zegt:

  Jaarlijks verdwijnt er 30 miljard ZAR op gemeentelijk niveau door corruptie. Hoe kunnen verwachten dat Internationale hulp bij de mensen terecht komt als lokaal geld structureel verdwijnt.

  Like

 7. Pingback: Baby’s sterven door ANC-rassenwetten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s