Traditionele drank “Neger-Soda” houdt stand tegen meningsterreur

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Blijkbaar staat het politieke zure bommen seizoen weer voor de deur, anders is het niet verklaren dat het linkse nieuwsblad “Profil” het opnieuw gelukt is wat betreft meningsterreur op te treden tegen een Oostenrijkse onderneming, rijk aan tradities. Men beweerde dat mensen verontwaardigd waren over het product “Neger-Soda” uit Mautern in Neder-Oostenrijk. Daar produceert de chef van de firma, Horst Neger, namelijk al meer dan 50 jaar een eigen sodawater, waarbij de firma en de flesjes een “neger in een bamboerokje” als logo hebben.

Net als bij de producten “Mohren-Bräu” en “zigeunerschitzel” hoopte het blad “Profil” op een enorme kreet van verontwaardiging van alle systeemmedia en systeempolitici om de drankenfirma Neger op de knieën te dwingen. Maar de klasse van de politieke correctheid lijkt na een inspannende EU-verkiezingsstrijd wat te verzwakken. Brieven van lezers maken het bericht van “Profil” zelfs belachelijk.

Chef van de firma houdt vast aan eigen merk “Neger-Soda”

De 80-jarige chef van de firma, Horst Neger, neemt het allemaal gelaten. Zoals hij tegenover de gratis krant “Heute” zei, zal zijn firma “vanzelfsprekend” aan de productnaam en het logo vasthouden. “Een paard als firmalogo past gewoon niet bij ons. Wat moet ik dan doen? Ik heet nu eenmaal Neger.” Maar de firma Neger verkoopt niet alleen het “neger-drankje”, maar eveneens de producten “Frucade” en “Schmex”, waarmee er ook voor linkse goedmenschen een dorstlesser voorhanden is.

Screenshot_6

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", discriminatie, hersenspoeling, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, mainstream-media, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

14 reacties op Traditionele drank “Neger-Soda” houdt stand tegen meningsterreur

 1. bobzelf zegt:

  Heerlijk drankje, lekkere NEGER=ZOEN ER BIJ ,
  gr.bob

  Like

 2. janfreak zegt:

  Toch zullen ze wel door blijven mekkeren, terreur staat nooit stil. Misschien moeten ze op het logo er een bh bij tekenen, dan is het gewoon een traditionele negerdanseres.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  BELGEN / NEGER MOP
  Twee vrachtwagenchauffeurs van negroïde-afkomst, krijgen een groot ongeluk.
  De vrachtwagen slaat om, en de lading – 2 ton aan NEGERZOENEN – verspreidt zich over de snelweg……………. Gelukkig stopt er direct een auto bij het ongeval. En niet zomaar een auto, nee…. een Belgische auto.
  De Belg stapt geschrokken uit, en kijkt verbaasd naar de twee ronddolende negers, die nog volledig in shock verkeren.
  Daarna stopt er een tweede auto, ditmaal een Nederlander. Deze kijkt ook enigszins verbaasd – niet vanwege de twee negers,maar vanwege de Belg. Die is namelijk begonnen met het kapotstampen van alle negerzoenen. “Waarom doe je dat in hemelsnaam?!”, vraagt de Hollander. “Allez, sta daar niet zo te suffen”, antwoordt de Belg. “Er zijn er al twee uitgekomen!

  Like

 4. Jan zegt:

  hahaha ! Lmao ..mooi mee doorgaan 😉

  Like

 5. Yvonne van Cleef zegt:

  Het lijkt wel of al die reli-waanzinnigen niks anders te doen hebben dan dagelijks alles af te speuren of er niet heel misschien ,ergens,iets te vinden is om over te zeiken en de rascismekaart te trekken.Ik denk dat we maar eens moeten beginnen bij al die idioten hun te lange tenen in te korten!

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Ik heb begrepen dat OOK in NL er steeds meer censuur komt.
  Dus dit “mopje”,zal ook wel niet meer mogen.
  Vr: “Wat is de moeilijkste dag van het jaar voor negers?”.
  ………………………………….
  ///////////////……….
  Antw:”Vaderdag “.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Zeer positief geluid.

  Like

 8. Jan zegt:

  In Amerika heeft de United Negro College Fund (UNCF) $25 miljoen van de ‘afschuwelijke’ Koch-broers gekregen voor studie. Vreemd, links volk valt niet over het woord ‘neger’ maar is razend dat de ‘rechtse’ broers geld doneerden voor studiedoeleinden aan zwarten, negers dus.

  Leftists RAGE After United Negro College Fund Accepts $25 Million From Koch Brothers
  http://dailycaller.com/2014/06/09/leftists-rage-after-united-negro-college-fund-accepts-25-million-from-koch-brothers/#ixzz34B8sK5v2

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s