Wat Australië betreft wordt Oost-Jeruzalem voortaan niet langer ‘bezet’ gebied genoemd

Screenshot_22

(Door: Brabosh)

Van Canberra mogen de Joden voortaan hun Klaagmuur (Kotel) stilaan weer beschouwen als zijnde gelegen in het centrum van Jeruzalem en niet langer meer deel van een ‘bezet’ Oost-Jeruzalem dat de Joden op de moslimwereld zouden hebben ‘buitgemaakt’. Het gaat stilaan de goede kant uit met de 3.500 jaar oude hoofdstad van het Joodse volk van Israël. Nu moet nog enkel de rest van de ca. 200 naties van de wereld dit Australisch voorbeeld volgen en dan wordt wat al 18 eeuwen krom is, weer recht…

In Israël is men verbijsterd door de partijdige houding van de Verenigde Staten, de Europese Unie en de Verenigde Naties, die enerzijds het nieuwe Palestijnse eenheidskabinet toejuichen, waarin de door henzelf als terreurgroep aangemerkte Hamas heeft plaatsgenomen en veroordelen, anderzijds en in één adem Israël voor de aangekondigde bouw van ca. 1500 nieuwe woningen in Jeruzalem en de “Westbank” voorbij de Groene Lijn.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Australië, Israël, Jeruzalem, Jodendom. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wat Australië betreft wordt Oost-Jeruzalem voortaan niet langer ‘bezet’ gebied genoemd

 1. Jan zegt:

  Nu Israël dus heeft geweigerd het zelfmoordcontrat te ondertekenen dat ‘vredesoverleg’ heet, hebben de Amerikaanse en Brusselse juntaleiders alle kaarten op Hamas gezet.

  Oplossing: geld voor PA in beslag nemen zodat deze binnen één week ineen stort en vervolgens Hamas liquideren.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dat vele landen het voorbeeld van Australië zullen volgen, is mijn grote wens! Al veel te lang wordt Israël gedemoniseerd, terwijl de ‘Palestijnen’ steun krijgen van over de hele wereld.
  Gelukkig dat een zo groot land als Australië zich een echte vriend van Israël betoont.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  De houding van Israël is hoogst interessant :
  ”In Israël is men verbijsterd door de partijdige houding van de Verenigde Staten, de Europese Unie en de Verenigde Naties..”

  Dat komt, omdat het Joodse volk, met een eeuwenlange historie van onderdrukt, vervolgd en vermoord worden, zich niet willen inlaten met een manier van denken waarin een bepaalde ideologie scherp ter verantwoording wordt geroepen en wordt aangepakt.
  In de staat Israël wordt ook aan moslims recht op bestaan gegund en hun rechten toegekend die voor alle burgers gelden.

  Alleen al dit gegeven zou iedere Joden- en Israël hater definitief de mond moeten snoeren en het ergerlijke gewauwel over Israël als een Apartheidsstaat doen verstommen!
  Israël kent een mate van vrijheid die gelijk staat aan die van het Westen en de neiging om mensen in nood te helpen, ongeacht in welk kamp zij zich bevinden, zou tot voorbeeld kunnen strekken voor IEDER land, zeker de landen in de islamitische hemisfeer!

  Op zich valt dat de Israëlische idealistisch en goedwillende houding natuurlijk wel te prijzen, maar gelijktijdig verhindert die hen om de feiten te zien zoals die zijn en daarin verlamt het land zichzelf. Misplaatst idealisme en onverantwoorde toegefelijkheid verlammen uiteindelijk de weerbaarheid van een land. .

  Er bestaat immers een onweerlegbaar verband tussen het koesteren van een dodelijke haat tegen Joden en Israël en wat men als moslims van jongs af aan te horen krijgt vanuit de hoek van de geestelijkheid.

  En het feit dat zowel Obama’s Amerika, de EU en de door het islamitische machtsblok gedomineerde Verenigde Naties zich vijandig tegen de staat Israël opstellen en zich geen kans laten ontgaan om het land volstrekt ongerechtvaardigd in een hoek te drijven. heeft ALLES te maken met de zich uitbreidende islamitische zienswijzen in de voornoemde gebieden.

  Het wordt tijd dat de Israëli’s eindelijk gewoon de feitelijke stand van zaken in de wereld onomwonden bij name noemen en daarbij overduidelijk gaan verklaren dat zij nooit zullen toegeven aan de druk en de leugens vanuit de Arabische wereld en die van hun ”geestelijk onderworpen” medestanders in het Westen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  @Henk V: 12.27. uur. Hear, hear, helemaal mee eens, Henk! En de gore MOSLIM OBAMA en zijn RODEN de DEMOCRATEN zijn LANDVERRADERS!

  Like

  • jans zegt:

   Inderdaad, helemaal waar! Waarom denk je dat Europa naar de klote wordt geholpen door de islam, omdat onze wereldleiders Jodenhaters zijn en moslims knuffelen.

   Like

 5. breget zegt:

  Omdat een islamiet vanuit het Witte Huis regeerd, en een overbevolking in Europa is van nazi sympathisanten die heulen met het M/O en zijn bewoners.Maar zolang de Joden moeten vluchten naar een veilige plek zijn er woningen nodig , dus bouwen maar Israel het is jullie recht omdat jullie je verantwoording neemt voor jullie eigen volk, wat ons word ontnomen door onze eigen regeringen

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Hoe kan Jerusalem een bezet gebied zijn als daar Koningen David en Salomo geregeerd hebben; dat zijn toch Joodse koningen?

  Like

 7. jans zegt:

  I ❤ Israel

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Dat doet mij denken, aan een zeer rake kwestie iets meer dan 230 jaren geleden. De Duitse koning – Frederik de Grote”, ook wel “der alte Fritz”, genoemd vroeg aan zijn hofpredikant een Godsbewijs.
  Deze had slechts 3 woorden nodig: DE JODEN,SIRE.

  Like

 9. Jan zegt:

  De kleuters, Arabieren/moslims, altijd janken en jammeren
  Arabistan dreigt Australië met handelsboycot vanwege Oost-Jeruzalem

  Australia could face trade sanctions by Arab nations over its decision to stop using the term “occupied” when referring to Jerusalem, the head of the Palestinian Arab delegation to Canberra threatened Friday.
  Izzat Abdulhadi said Australia’s new stance on Jerusalem, the 3,000-year-old capital of the Jewish people which has been wrongly labeled as “occupied” or “illegal under international law” for decades, was a “substantial policy shift”.
  “We think that it’s very provocative and unuseful [sic], and it’s not appropriate,” Abdulhadi told AFP.
  His comments came after 18 diplomats from countries including Indonesia, Egypt and Saudi Arabia protested to Australia’s Department of Foreign Affairs in Canberra on Thursday.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/181669#.U5s888b2Ygk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s