Minstens 10 Italiaanse soldaten na redding van vluchtelingen bij Lampedusa besmet met TBC

Screenshot_35

(Door Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Als je de koppen in “Quotidiano Libero Italia” leest, wens je bijna nog enkele tientallen meer van deze “vluchtelingen”, zeker als ze nauwer in contact komen met de juiste goedmenschen en politici. Hier komt de serieuze krantenkop:

Mare Nostrum, 10 soldaten positief getest op TBC.

10 soldaten, die deelnamen aan de operatie Mare Nostrum, waren positief bij de mantouxtest, wat bewijst dat een persoon besmet is met de tuberculosebacterie. De melding is afkomstig van het persbureau Adnkronos, die een melding van de militaire marine citeert. Ongeveer 10 Italiaanse soldaten raakten besmet met TBC.

Quotidiano Libero

Mare Nostrum is de ongelukkige redding van “vluchtelingen” in de Middellandse Zee:

Operatie “Mare Nostrum”: Honderden vluchtelingen voor Lampedusa gered.

We kunnen er van uitgaan dat de Duitse (Nederlandse!?) media dit feit verzwijgen. Het is echter aan te bevelen om dit artikel door te sturen naar bekenden, aangezien ook Duitsland (Nederland!?) overstroomd wordt door zulke “vluchtelingen”. Dat betekent een direct gevaar voor al die goed bedoelende activisten, voor alle vrijwillige en vaste medewerkers van de migratie-industrie, maar ook voor de gewone mensen in de buurt van asielzoekerscentra – bijvoorbeeld personeel van supermarkten, kinderen met onvoorzichtige ouders, enz.

Dus laat dit artikel aan zoveel mogelijk vrienden en bekenden zien en lezen, want het is wellicht de enige waarschuwing die ze krijgen. Voeg hier per se de Italiaanse bronnen toe, want veel niets vermoedende burgers zullen alleen het “rechts-populistische blog” zien en daardoor het gevaar onderschatten.

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Europa, Immigratie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

47 reacties op Minstens 10 Italiaanse soldaten na redding van vluchtelingen bij Lampedusa besmet met TBC

 1. Wans Horst zegt:

  Jemig de pemig, we hebben zeker weer niet onze dagelijkse dwangdosis Tolerantie ™ gehad? Het is bijzonder discriminerend om TBC-lijers niet met open armen in je land te verwelkomen, waar je anderen wel gewoon verwelkomt. Het is juist een verrijking om dit wel te doen. Ga maar na: eerst had je geen TBC en nu heb je het wel. 1 & 1 = 3, logisch.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Even zonder gein: 10 man is natuurlijk een klein prijsje om te betalen voor het authentieke gevoel een beter mens te zijn dan andere mensen!

   Like

   • tjonge zegt:

    je moet er wat voor over hebben om een fijn gevoel in het hoofd te hebben….

    Like

   • Wachteres zegt:

    Begrijpelijk, Wans Horst. Maar ik stel voor dat in het vervolg de ‘gutmenschen’ zelf deze ‘vluchtelingen’ gaan redden en niet anderen ervoor op laten draaien.

    Kunnen ze, na het plegen van de goede daad, meteen in quarantaine worden gesteld.

    Als er bij iedere binnenkomst van een boot steeds een lading andere gutmenschen wordt gebruikt, dan ruimt dat lekker op.

    Like

 2. J. C. Th. Köhler zegt:

  Zou het kunnen zijn dat TBC-lijers voorrang krijgen in de boot? Zijn zij ze kwijt en wij kunnen ze goed behandelen.

  De beste remedie lijkt me dat de kustwacht, als ze weer zo’n boot ontdekken, de boot vastmaken en terugslepen naar waar ze vandaan komen en waar ze ook eigenlijk thuishoren.

  Als ik het goed begrijp zijn die lui eigenlijk dubbel gehandicapt: ze hebben TBC én ze zijn moslim. Errug, hè?

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • fleckie zegt:

   er was hier in Nl.toch OOK al OPEN-TBC ontdekt,via besmetting door een asielzoeker?

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Jemig de pemig, dat zijn ook maar gewoon mensen en Nederland bestaat nog alleen in de hoofden van mensen die wij met z’n allen maar hebben afgeschilderd als Tokkies. Kortom: het is kleinburgerlijk om nog te spreken over landen, niemand is ook illegaal. Jemig de pemig. Wanneer ik uit m’n D66, VVD, PvdA, CDA-modus kom? Ik denk pas als ik niet meer ongelimiteerd flappen uit de muur kan tappen. Als we een provincie zijn van de EU en niet meer terug kunnen. Als mijn dochter verkracht wordt of mijn bejaarde moeder bestolen. Dat het dan al te laat is mag de pret niet drukken. Wat zegt u? Gebeuren die dingen al? Ik heb ze nog nooit zien gebeuren en zolang dat zo blijft is er niets aan het handje!

    Ja, open TBC is reeds geïmporteerd, maar u moet weten dat wij een exportland zijn en dat dergelijke incidenten kunnen gebeuren. Waarom zou de overheid haar burgers beschermen, dat is de meest belachelijke en discriminerende opmerking die ik in jaren gehoord heb. Op het xenofobe af gewoon…

    Like

   • Wans Horst zegt:

    En ook al zie ik ze gebeuren voor mijn ogen: het strookt niet met mijn belevenis van de wereld, dus bedriegen mijn ogen mij dan waarschijnlijk… Of ik ben mentaal niet in orde op zo’n moment natuurlijk. Als de lieveheersbeestjes een hart uit een levend meisje of die soldaat laats in Engeland slopen is dat godsdienstvrijheid en nu wil ik er niets meer over horen *doet vingers in oren*

    Like

  • Willie zegt:

   Nee JC , de beste remedie is een ferm salvo ONDER de waterlijn , problem solved

   Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Wel ja, kom Europa maar besmetten met allerlei enge ziektes. Cultuurverrijking noemt men dat tegenwoordig. Ik vraag me af hoeveel linksche Gutfrauen die met elke Afrikaan, omwille van de integratie naar bed gaan, inmiddels al met het aidsvirus besmet zijn.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Vluchtelingen kunnen gevaarlijk zijn.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Republikein
   VLUCHTELINGEN ZIJN IN DE REGEL ALTIJD GEVAARLIJK. Ze komen uit islamitische- en/of Afrikaanse landen. Het gevaar dat ze met zich meebrengen, kunnen wij in paar categorieën delen : a) Ze zijn allemaal besmet met gevaarlijke virale ziekte genaamd “liefde voor Allah”. De ergste symptomen zijn: 1) ze geven de voorkeur aan het nuttige van menselijk vlees. Vooral als het om het hart van kinderen en tegenstanders gaat. (Zie berichten Syrië) M.a.w. wij hebben aanzienlijke kans op hun Iftar diner-tafel te landen, 2) ze zijn gek op massaverkrachting vooral van vrouwen en meisjes behorend tot de mensen die ze met liefde als gasten opvangen (zie berichten over Scandinavië).

   b) Met hun komst ambiëren ze graag het land van de gastheren, in de naam van Allah, over te nemen. c) Teren op de kosten van de gastheren en ze leegzuigen. In dat opzicht staan ze gelijk aan de ziektekiemen bijv.: TBC en AIDS. De parasiet nestelt zich in het lichaam van de hoost en verteert het, totdat de host sterft.
   c) Al bij komst dragen deze mensen een hele vuilnisbak op hun lichaam vol gevaarlijke ziektekiemen mee: TBC, AIDS, andere geslachtsziektes; niet te vergeten tropische ziektekiemen die in Europa niet voorkomen. Sommige ziektebeelden zijn bij een gewone huisarts niet bekend. Dus, totdat ze worden door een gespecialiseerd ziekenhuis geïdentificeerd (het Havenziekenhuis Rotterdam), de kans is groot dat er een grootschalige epidemie zal uitbreken. In een dichtbevolkt land als Nederland is de kans op een epidemie op de schaal van de “Spaanse Griep” in 1918 bijzonder groot.

   Like

 5. Igor zegt:

  Gaan we weer, om dit te betalen moeten we weer verzorgingstehuizen gaan sluiten. Of misschien komen ze in den Haag op het idee om deze asielzoekende TBC’ers in die verzorgingstehuizen te plaatsen, Vang je 2 vliegen in 1 klap. Zie ze d’r goed voor aan.

  Like

  • fleckie zegt:

   TBC-leiders-: asielzoekers gewoon laten werken op het ministerie van Buitenl.Zaken,zou dat geen riante oplossing zijn, gewoonweg confronteren waarmee de ‘gewone burger’ te maken krijgt’………..Trouwens, is men van plan in kleine BRABANTSE dorpen ‘vluchtelingen’ hun intrek te laten nemen???

   Like

   • Tempelier. zegt:

    Dat is al een feit, ze zitten zelfs al in het gras langs de afrit van de A2 bij Budel. je kunt erop wachten tot ze er vervolgens een tot moes rijden op de A2.

    Like

 6. Fred zegt:

  Hier in Brussel zie je heel frequent dat er door de geïmporteerde smeerlapperij naar hartelust overal gespuwd wordt: in bus, tram en trein, in metro(stations), op perrons,… Ik hou dan ook al véél langer van vandaag rekening met de mogelijkheid dat ziektes die praktisch waren verdwenen opnieuw de kop op steken, én dat er nieuwe zullen meereizen met de importsmeelapperij. Ik heb de tijd nog gekend dat er bordjes op bus, tram, en trein hingen met “verboden te spuwen”. Toen waren die gericht aan Jan met de pet, de onnozele autochtoon, en was er niemand die daarom maalde. Wanneer ze nu zouden aangebracht worden, zouden ze zich vooral, praktisch uitsluitend, richten aan de edele precieuze derde/vierdewereld smeerlapperij, en dat, dat kan natuurlijk niet door de beugel.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Eerst dacht ik:”nou ja, wij wonen hier in een negorij, hier zie je ze niet.”
   Maar nu ik dat van Bruxelles lees. We hebben hier kennissen, komen uit B.
   Zouden, Godallahmachtig, dit dus ook hierheen kunnen brengen.
   Ze wonen in B-Zuid en heten Christaan Maas en Yvette Laduron. Weet niet of U ze kent ?
   Zij is ooit midden in centrum van B, 2 jaar geleden door een Maroc beroofd EN………… de Brusselaars .?……………………………..keken toe EN liepen door.

   Like

   • Fred zegt:

    Ik ken ze niet. Je moet in Brussel natuurlijk wel goed op je knikkers letten, en uitstralen dat je bereid bent te vechten. Wanneer je in een buurt komt en je houdt daaraan de indruk over dat je er goed aan zou doen ze te vermijden, dan doe je dat, en je loopt erom heen, of je gaat ergens anders naartoe. Zo hebben mijn uitgaanszones zich met de jaren beperkt tot de grote assen, en specifieke uitgelezen buurten. Voor iemand die opgegroeid is een tijd waarin je onbekommerd kon gaan en staan waar je wou, is zulks natuurlijk onaanvaardbaar.

    Like

  • Thomasson zegt:

   @Fred.
   Het is genoeg dat een besmet (geïmporteerd) persoon naast je in de tram, bus, rij bij McDonalds of voor de kassa bij ‘Delheize’ staat, om de hele omgeving te besmetten. Zo zijn altijd grote epidemieën en pandemieën ontstaan. Niemand neemt, in de regel, de zaak serieus totdat de epidemie werkelijkheid wordt. De eerste wat de overheid de EU en de WHO zouden doen, is negeren en bagatelliseren. De klotenzooi van de EU en Kamerleden reizen toch overal heen met hun Mercedessen. Dus wat kan het hun rotten hoe ziek het Europese voetvolk wordt? Bijvoorbeeld: zo’n Pleuriswijf als Cecillia Malmstrom is zeker niet geïnteresseerd!. Voor haar zijn Vluchtelingen kassa!. Hoe gevaarlijk of ziek ze ook zijn. Iedere vluchteling schuift meer poen in haar bankrekening …dus laat maar komen!. De Franse schrijver Alber Camus heeft in zijn boek “De Pest” taferelen beschreven over het gedrag van de overheid tijdens zo’n epidemie. Een geweldige korte verhaal van Edgar Allen Poe “The Masque of the Red Death” is een prima metafoor over mensen zoals Cecillia Malmstrom en de politieke Grand signors. Ze zien zichzelf als “onbereikbaar”. Hen kan niets overkomen. Maar net als in het verhaal van Poe, de rode dood bereikt ook degenen die denken dat ze veilig zijn.

   Like

   • Fred zegt:

    “The masque of the red death” vond ik, toen ik het voor het eerst las, een heel intrigerend kortverhaal, met die 7 opeenvolgende kamers in verschillende kleuren, als ik me goed herinner, waar de Rode Dood doorheen loopt, dood en verderf zaaiend op zijn weg. Wanneer de pleuris hier straks uitbreekt, en, gezien de zich steeds verder uitbreidende ethnische groepen die intens consumeren én, behalve nog meer consumenten, niets produceren, én die op de kap van een proportioneel steeds kleiner aandeel actieve bevolking teren, is het ondertussen niet meer de vraag of, maar wel wanneer, hoop ik dat er voldoende weerstandscellen zullen gevormd worden, die met de verantwoordelijken een hartelijk woordje zullen gaan spreken. Ook al kwestie te voorkomen dat er uit de puinhoop geen les zou getrokken worden.

    Like

   • fleckie zegt:

    tenzij ze ingeent zijn tegen dergelijke ziektes,.Men kan bijna gaan denken’is het een vooropgezet doel?, om zodoende de bevolking ‘ op ‘natuurlijke ‘wijze te laten ‘slinken’?

    Like

   • paulzwueste zegt:

    @Fred. Edgar Allan Poe’s: “The Masque of the Red Death.” Gaat over de vlucht van de betere klasse voor de Zwarte Pest. Het criterium van dit verhaal is niet de werkelijke vlucht maar de “ONTKENNING” van het naderend noodlot dat onafwendbaar zal toeslaan!
    Heel goed dat je dit in dit verband als voorbeeld stelt.

    Like

 7. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Nog meer ellende uit Afrika.

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Dus ook ziekte brengen ze ons mee?Gezellig!

  Like

 9. Jan zegt:

  Er is maar één oplossing. De ziektekostenpremies moeten drastisch omhoog zodat zij geholpen kunnen worden in Afrika en gezond opgehaald kunnen worden, dan verdrinkt bovendien ook niemand.

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Dankzij de smeerlappen der EUSSR, lopen we met de dag meer risico, met het binnenstromen van deze gelukzoekers en moslims. Maar dat maakt de klootzakken niets uit, daaro in Brussel, neen de gevolgen worden op het bordje van de Europese burger gelegd.

  Like

 11. Lowlands zegt:

  Er schijnt ook een resistente TBC vorm aanwezig te zijn. Daarvoor moet je in twee maanden 20.000 pillen slikken. Je moet kotsen, je wordt doof en krijgt psychoses.

  Alle illegalen en immigraten weren.

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Groot hek om Europa heen zetten, de Joden hebben de bouwtekeningen van de veiligheidsmuur vast nog wel ergens liggen!

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Lowlands
   De resistente vorm van TBC komt vooral voor in Oost Europese landen samen met ziektes zoals schurft, difterie, alle vormen van Hepatitis en niet te vergeten AIDS en Syfilis (op dat gebied zijn ze grote specialisten). Wie weet hoeveel mensen zijn al in Nederland geïnfecteerd; dankzij de gelukzaligheid van het Verdrag van Schengen? De EU is de moderne geschenk uit de hemel. Wij moeten iedere dag op de knieën en onze dank spreken dat dit gedrocht bestaat!.

   Like

 12. Frans Brassens zegt:

  In feite is dit oud maar altijd verzwegen ‘nieuws’.
  Hetzelfde is al jarenlang ook in Nederland aan de gang.
  Waarschijnlijk via de vele mee-eters die hier ongezond binnen vallen.
  Diverse ziekten waren in Nederland uitgebannen maar zijn inmiddels weer in voldoende mate voorhanden. Ook TBC.
  Wie bedacht dat die massale immigratie uit landen met slechtere of afwezige gezondheidszorg daar wel eens mee te maken kon hebben, werd door de goedmensen op het spoor gezet van buitenlandse vakanties waar de echte Nederlanders een en ander zouden oplopen.
  ‘Eigen schuld’ dus. Weer….
  Quatsch, maar je hoorde er verder niemand meer over. Tot nu dan.
  Ook hier gaan kennelijk de oogjes -vooralsnog op een kier- open.

  En de gezondheidszorg met alle aanhangende aspecten?

  Like

 13. Hans J. zegt:

  Niet zo zeuren, wij gaan nu de prijs betalen van ons goddeloos handelen in de afgelopen 60 jaar. We hebben als rijke westerlingen in 2 generaties de aarde leeg geplunderd met onze verderfelijke levensstandaard. Daarbij heeft de God van de bijbel voor velen afgedaan. Er is voor in de plaats gekomen dat alleen al in ons land ca. 30.000 kinderen jaarlijks worden geaborteerd omdat ze niet mogen leven, men is elkaar trouweloos geworden tot op het bod liefdeloosheid alom. Mannen bij mannen vrouwen bij vrouwen; het is een gruwel. Zo kan ik nog wel doorgaan. Door dit alles hebben we de doods dienaren van de afgod Allah onder ons gekregen en dat zal tot gevolg worden zoals we nu in veel Afrikaanse landen zien. Verootmoediging kan ons nog redden maar daar zijn we misschien al te hoogmoedig voor geworden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   De ergste hoogmoedigheid vinden wij binnen ons ‘Christelijke’ ‘koningshuis’.

   Like

  • tjonge zegt:

   ja, want goddelozen zijn slecht, toch ?

   man, ga ergens anders preken..

   Like

  • Wans Horst zegt:

   “We” kunnen ten eerste niet verantwoordelijk gehouden worden voor wat voorgaande generaties eventueel in uw ogen voor puinhopen hebben aangericht. Als je een andere mening hebt, wat mag, dan ontzeg je volgende generaties het toch om met een schone lei te beginnen. Criminelen worden in Nederland ontdaan van al hun zonden middels een vaak veel te lichte straf, maar het volk als geheel dient zich onder het genot van een fictief schuldgevoel tot in de eeuwigheid te schikken naar de partijen die zich eveneens fictief gekwetst voelen?

   Rijkdom is niet slecht, het zijn slechts variabelen waar u kennelijk moeite mee heeft. Dat mag hoor, maar is niet bevorderlijk voor uw eigen beleving van het leven waarin u kennelijk niet bent geaborteerd. Wees dus blij met dit leven en klaag niet zo. Klagen doet u zelf méér dan anderen hier.

   Denkt u dat God de mens de capaciteit zou hebben gegeven om abortus te plegen als hij, almachtig als hij is, dat niet toelaatbaar had gevonden? Een beetje zelf nadenken en wat minder luisteren naar wat grijze mannen in het Vaticaan zeggen kan echt geen kwaad, geloof mij.

   Mijns inziens moeten mannen en vrouwen lekker doen waar ze zin in hebben. Dat kunt u alleen zien als gruwel als u deze mensen die vrijheid niet gunt, vermoedelijk omdat iemand dat in uw jeugd heeft wijsgemaakt dat vrijheden niet goed zijn voor de mens. Zondig.…

   Moslims zijn Nederland niet binnengevallen doordat Nederlanders vrijheden hebben gekregen, maar doordat een overheid hen de kans bood als gevolg van de Resolutie van Straatsburg, waarin werd afgesproken immigratie in ruil voor olie toe te staan. Niet dat wij de olie vervolgens gratis kregen, welnee, in ruil voor de overlast van €7,3 miljard Euro per jaar mogen we ook nog geld betalen voor de benzine, waarvan de staat het leeuwendeel opstrijkt met 60% accijns.

   Ontkerkelijking is niet de reden dat we nu een overvloed hebben aan allochtonen, de overvloed van kerkelijke invloeden, de strikte sociale controle, wat Nederlanders zat werden, is een directe oorzaak geweest van de massa-immigratie. Zoals gebruikelijk is het afzetten tegen het onwenselijke, in casu de kerk, doorgeslagen naar de andere extremiteit: anarchie.

   Like

 14. Yvonne van Cleef zegt:

  Ze willen gewoon niet met lege handen komen!!!

  Like

 15. koddebeier zegt:

  En zo halen we allerlei ziektes Europa binnen. Slim he.

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Wij lopen allerlei smerige ziektes op door die achterlijke barbaren maar de gezondheidszorg is binnenkort voor ONS niet meer te betalen. Laat staan als we én ziek én oud zijn!

  Die ‘vluchtelingen’ verrijken ons inderdaad: met allerlei bacterie- en virusstammen.

  Like

 17. Daiyu-ninja zegt:

  Onze lij(ei)ders spelen met ons leven!

  Like

 18. Republikein zegt:

  In 40-45 stond mijn vader achter het kanon van een Brits marineschip!
  Ootmoedig?

  Like

 19. bigljohn zegt:

  TBC en mogelijk vele andere besmettelijke ziektes die deze gelukszoekers meebrengen. In een Europa waar velen al immuun geworden zijn voor penicilline. Wijsheid is in Europa ver te zoeken. Zelfs als velen Europeanen besmet geraakt zijn, zal men blijven spreken over incidenten die zeer zeker niet aan die gelukszoekers te wijten zijn !

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  Ik stel voor dat alle leden van de RODE KERK, en de hypocrieten van CDA,VVD en D66, afreizen naar LAMPEDUSA en hun vriendjes daar gaan helpen. O wacht……..dat doen ze natuurlijk niet, daarvoor moeten anderen opdraaien. Tja, dat zijn nu de fijne democraten in Den Haag. Zum kotzen!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Ja Tom, die Roden cq hypocrieten mogen van mij afreizen naar Lampedusa, en kunnen van mij allemaal de TBC krijgen. Maar laat ze wel hier wegblijven !

   Like

 21. Willie zegt:

  Herinner de Guidestones ??? 500 miljoen man is genoeg , de resterende 6,5 miljard ?? Wordt aan gewerkt , da’s meer dan duidelijk : blanken moeten KAPUTT !!!!!!!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s