Tientallen doden bij aanslagen in Pakistan

Screenshot_2

(Vertaling: E.J. Bron)

Zwaarbewapende Allah-strijders hebben vannacht het vliegveld van de Zuid-Pakistaanse havenstad Karachi aangevallen. Daarbij werden minstens 21 mensen gedood, waaronder alle aanvallers. Talrijke personen raakten gewond en er waren veel explosies te horen op de luchthaven van de grootste stad van Pakistan. De aanvallers waren uitgerust met automatische wapens en handgranaten en er vond een vuurgevecht met de veiligheidstroepen plaats.

De “Tagesschau” bericht:

De luchthaven werd van twee kanten door minstens 10 mannen aangevallen. Volgens informatie uit kringen van de geheime dienst droegen sommige van hen legeruniformen. Eén aanvaller blies zichzelf op toen er op hem geschoten werd. De gevechten duurden ongeveer zes uur.

Volgens de autoriteiten werden bij de gevechten alle aanvallers en elf andere personen gedood; twee burgers en politieagenten. Het leger deelde mee dat er een gebouw in vlammen was opgegaan, er zouden echter geen vliegtuigen zijn beschadigd. Een woordvoerder van de civiele luchtvaartautoriteit, Abid Qaimkhani, deelde mee dat alle vluchten werden uitgesteld. Boven de landingsbanen waren rookwolken te zien.

In de stad Kaftan aan de grens met Iran vond nog een terreuraanslag plaats. Daarbij werden 23 mensen gedood: sjiietische pelgrims. Zij waren met bussen op de thuisreis van een pelgrimstocht.

Het ging om een “brand- en zelfmoordaanslag”, zeiden de Pakistaanse autoriteiten. De aanval vond plaats, toen de pelgrims in twee restaurants in de grensplaats het avondeten gebruikten.

Bij de aanvallers ging het om vier zelfmoorddaders. Zij wilden de beide door pelgrims bezochte restaurants aanvallen. Een van de aanvallers werd voor een van de restaurants doodgeschoten, de anderen drongen het tweede restaurant binnen en bliezen zichzelf daar op. In totaal bevonden zich op het moment van de aanval ongeveer 300 mensen in de restaurants.

Bij gevechten met de Taliban en andere islamitische strijders werden in Pakistan de afgelopen tien jaar duizenden mensen gedood. De wapenstilstand, die de Taliban begin maart zelf had uitgeroepen, duurde niet lang. Korte tijd later zegden ze de wapenstilstand weer op en sindsdien neemt het aantal aanslagen toe.

 

Screenshot_4

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Moslims, Pakistan, sjiieten, soennieten, Taliban. Bookmark de permalink .

14 reacties op Tientallen doden bij aanslagen in Pakistan

 1. fleckie zegt:

  tja, er wordt nu natuurlijk’ moord en brand ‘geschreeuwd.; ze worden immers door hun eigen soortgenoten aangevallen, zij het dan,vermoedelijk van ,een andere tak van de ‘koppensnellers ideologie.’

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Ik word strontziek van deze Moslimtroep !
  Zouden ze ermee beginnen hier in Europa
  aanslagen te plegen is een burgeroorlog zo
  goed wie zeker !

  Like

  • Theodoor zegt:

   Komt vanzelf, hoef je verder niets voor te doen.
   Deze mensen kennen geen vrede naar anders denkenden toe. Veel gewone mensen weten dat wel, progressief links is in slaap gesust of juist niet.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Wat is e ISLAM toch vreedzaam. Zum kotzen!

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  “en bliezen zichzelf op”
  Dit bewijst dat deze moslims zodanig gehersenspoeld zijn dat ze geen enkel respect voor het leven hebben. Zelfs niet dat van henzelf.
  Dit houdt uiteraard verband met wat hen voorgespiegeld wordt dat hen ten deel zal vallen na de dood.
  Het sorteert vermoedelijk weinig effect om te trachten deze gehersenspoelde individuen tot andere gedachten te brengen.
  Het is noodzakelijk de ISLAM zelf aan te vallen en de leugenachtigheid daarvan duidelijk naar voren te brengen. Pas dan kan eventueel de zinloosheid van het zich opofferen voor een vals ‘geloof’ doordringen en de criminaliteit van dit gedrag.
  Goede of gematigde moslims bestaan niet. Ze zijn immers allen tot de jihad VERPLICHT !!
  FOUTEN van onze politici uit het verleden moeten gecorrigeerd worden. De grootste fout is dat men moslims tot ons land heeft toegelaten. Tegen alle verzet in zullen we er toe over moeten gaan om ze ALLEMAAL terug/weg te sturen. ZO SNEL MOGELIJK – voordat de jihad zich tegen ons gaat richten.

  Like

  • ezra70 zegt:

   Helemaal mee eens en desnoods met geweld. We kunnen het toch niet maken dat onze maatschappij door dit “addergebroed” overheerst gaat worden.
   Je merkt nu wel duidelijk dat de twee machten tegen elkaar strijden. Het goed en het kwaad.
   Daar moeten we innerlijk tegen strijden maar ook in de maatschappij.
   Momenteel overheerst het kwaad. Maar het kwaad is bang. Anders zouden ze niet zo fanatiek bezig zijn om ons te vernietigen. Ik denk wél dat het goede altijd zal zegevieren. Daar houd ik me maar aan vast. Je zal er gek van worden en dat laat ik nooit toe!!!
   Je ziet trouwens hoe sterk of we met z’n allen op de diverse alternatieve sites zijn. Dat is ook macht. Positieve macht is goed en geeft je kracht.

   Like

 5. Igor zegt:

  Er gaat geen dag voorbij of er vallen doden door de ideologie des doods.
  En Brussel en den Haag maar vol blijven houden dat de ideologie des doods hier alleen maar gematigde volgelingen kent. Ik zeg het nog eens:

  “ER BESTAAN GEEN GEMATIGDE MOSLIMS”

  Ze worden dagelijks geïnstrueerd vanuit het “Handboek Moslim Soldaat” de Koran

  en daarvan vormt Taqiya (liegen) de hoofdmoot.

  Deze ééncellige moslim dombo’s hebben niet eens door dat ze langzaam de hand opvreten van degenen die hen voedert, en wat er dan gebeurd zien we dagelijks in het midden Oosten en West Azië.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Laat ze zich onderling maar compleet afmaken! Daar zit ik voor geen seconde mee!

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  Het is al jaren bekend dat Karachi één van de meest gevaarlijke steden op de wereld is.

  The VICE Guide to Karachi | VICE Netherlands (inclusief NL ondertitels)

  http://www.vice.com/nl/the-vice-guide-to-travel/the-vice-guide-to-karachi-part-1
  http://www.vice.com/nl/the-vice-guide-to-travel/the-vice-guide-to-karachi-part-2
  http://www.vice.com/nl/the-vice-guide-to-travel/the-vice-guide-to-karachi-part-3
  http://www.vice.com/nl/the-vice-guide-to-travel/the-vice-guide-to-karachi-part-4

  Deel 5 komt niet op de Nederlandstalige site van VICE voor, wel op

  Geen Nederlandse ondertitels dus !

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Nuke Mekaah en Medina, dan zijn wij van deze nachtmerry af.Als Allah dak loos wordt dan respecteert hen miemand meer.Adress van Allah is bij iedereen bekend;Kaaba, Mekkah, Saudi Arabie.

  Like

 9. Jan zegt:

  Pakistan krijgt een koekje van eigen deeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s