VIDEO Manchester: De “gekleurde verscheidenheid” explodeert

Screenshot_8

(Door: Michael Stürzenberger & L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Vorige week maandag op Piccadilly Garden in Manchester: 16 donkere moslims vallen een jonge Engelse lastig. Haar broer probeert haar te beschermen. Daarop stort de moslimmeute zich op hem en slaat hem bruut in elkaar. Anders dan in Duitsland kijken voorbijgangers echter niet geïntimideerd de ander kant op, maar ze verdedigen de aangevallene. Volgens een melding van het blog “DailyKenn” bevonden er zich ook militairen onder de civilisten met burgermoed. “Manchester Evening News” vermeldt heel opgewonden dat de politie een onderzoek heeft ingesteld wegens mogelijk “racisme”.

Typisch linkse politiek correcte pers. Wat er waarschijnlijk werkelijk gebeurde, kom je, zoals zo vaak, te weten op internetblogs:

16 man van de “vreedzame religie” slaan een Engelse man tot moes toen hij probeerde zijn zuster te verdedigen, voordat de bulldogs de overhand kregen en lieten zien wat er gebeurt als men te ver gaat.

Hier ontstaat geen “racistisch” gemotiveerde burgeroorlog blank tegen zwart, maar niet-moslims beginnen zich te weren tegen de islamitische invasie.

Dit zijn voorbodes van de komende burgeroorlog, die door de chef van de CIA, Michael Hayden, voor het jaar 2020 in Europa voorspelt. Op weg daar naartoe eisen de islamitische organisaties stuk voor stuk de implementering van hun totalitaire ideologie. Er dient bijvoorbeeld in de al aanwezige shariazones in Europa een soort morele politie ingevoerd te worden om het leven streng volgens de islamitische regels te kunnen controleren. Henryk M. Broder schrijft in “Die Welt”:

Een islamitische organisatie in Denemarken, die zichzelf “Oproep tot de islam” noemt, heeft de invoering van “shariazones” in door moslims bewoonde gebieden van het land geëist. Eerst in Tingbjerk, een voorstad van Kopenhagen, dan in  Nørrebro, middenin de hoofdstad, en later in nog meer wijken met een islamitische bevolking.

In deze enclaves dient een soort “morele politie” er rondom de klok op te letten dat er geen alcohol gedronken wordt, niet gegokt wordt en dat er geen discotheken worden bezocht. Onvermeld blijft echter of deze beperkingen alleen voor moslims of voor alle inwoners van de desbetreffende wijken dient te gelden.

Groepen met soortgelijke bedoelingen, zijn op dit moment ook heel openlijk actief in Groot-Brittannië, België, Frankrijk en Spanje. Ook in Duitse steden vellen “shariarechters” bij conflicten onder moslims “vonnissen” volgens de regels van de islam.

De toekomst van Europa ziet er zo uit, als we hier nu niet tegen optreden:

Screenshot_9

Screenshot_10

Screenshot_11

Bekijk de video in de link hieronder naar het originele artikel!!

Bron:
www.pi-news.net
Auteurs: Michael Stürzenberger & L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", Barbarisme, Cultuurstrijd, Demografie, Europa, hersenspoeling, Immigratie, Islam, Islamisering, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Racisme, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op VIDEO Manchester: De “gekleurde verscheidenheid” explodeert

 1. janfreak zegt:

  Blijf erbij dat wanneer de Europese landen hun eigen cultuur niet teloor wensen te zien gaan ze alle moslims het land uit moeten zetten, nu het nog kan. Wij zitten niet te wachten op de islam.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @janfreak: 14.26. uur. Dat ben ik in dit geval helemaal met U eens. Eruit, met alle moslims, de zogenaamde gematigde ook – want die bestaan niet- en met een sneltreinvaart wat mij betreft. Als de vuile RODE HOND RIESSEN, mag zeggen dat de PVV kiezers gedeporteerd moeten worden, dan zeg ik tegen deze RODE VUILAK, de moslims eruit en RODE PLOERTEN ook!

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  En zo moet het, ze moeten maar eens leren hun handen thuis te houden en mensen niet lastig te vallen en dit natuurlijk alles met het oog op de cursus integratie , zeg maar praktijk lessen.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Bedankt, maar niet heus, politieke elite van socialisten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten. JULLIE hebben ons deze ONMENSEN door “de strot”, geduwd! In ieder geval ben ik blij, dat nu de omstanders zich er WEL mee bemoeit hebben. Sla dat moslimtuig het land uit!

  Like

 4. tjonge zegt:

  tuurlijk is het racisme !

  maar waarom gaat men er hier van uit dat racisme alleen door blanken kan gedaan worden ?

  het zijn de moslims die racistisch zijn tegen blanken, zo simpel is het.

  dus als pc-links zegt; racistisch, zeggen wij; jazeker ! pure racisten die moslims, de haat druipt er af naar de blanken !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Het wordt alleen tijd, dat niet slechts WIJ dat zeggen, maar ook de media.
   Dat die eens ècht objectief naar de dingen gaan kijken, zogezegd…..

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    U hoopt op iets dat niet zal gebeuren;links heeft de hele media in haar zak!

    Like

   • tjonge zegt:

    theresa, de pvda is zo goed als gesloopt, nu de p.o. nog en alle zittende pvda-burgermeesters, dan krijgen we misschien de media ook weer in handen.

    Like

 5. lucky bee zegt:

  Zo lang als de Britten de Commonwealth handhaven, blijven de Super rijke Olie dollars; Arabieren Sheiks en Maleyers Sultanen binnen stromen, en overnemen zo Groot Brittanie.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Vroeger wist ik niet wat haat inhield;kon me er niks bij voorstellen!Tot mijn schande moet ik toegeven dat ik dat nu wel weet:ik haat de islam,ik haat moslims met een grote bek of nog erger,ik haat onze regering,ik haat de Eu,van mijn tenen tot mijn haarwortels!Tjonge,hoe slecht kan ik zijn?

  Like

  • Lowlands zegt:

   Ik kan je de hand schudden. Vroeger kwam ik voor alle onderdrukte op onder de zon, maar voornamelijk Indianen, Joden, etc.

   Nu het blijkt dat wij, blanken, als wereldaantal aandeel, na 5 % en een minderheid worden in USA en zelfs oorspronkelijke continent Europe, kom ik alleen op voor ons soort. Ik wil zoals de joden hebben een land voor alleen blanken.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 17.24. uur. Daarin sta je niet alleen, Yvonne. Ik sta volledig achter jouw visie!

   Like

 7. Avidia zegt:

  Yvonne, inderdaad sterkte met meerdere, maar dat al veel eerder moeten gebeuren, ik heb mij indertijd verdiept in het moslim programma, en mij diep geschokt gevoeld over de manier hoe ze over ons denken en wat ze van plan waren. Zij zijn onze vijanden, en laat je niet misleiden door die armzieligen die voor de tv uitgenodigd worden, dat is verleiding, zij vormen onze vernietiging, zij krijgen het straks voor het zeggen (nu al een beetje) hoe wij moeten leven en denken, vergis je niet Yvonne, dit is een vooropgezet plan, ze voegen niets toe, kosten alleen maar meer je kunt indenken, nemen straks alles van ons over en voor je het weet ben je een moslim!!! Nou, ik maak me liever van kant dan ik dat laat gebeuren. Maar ja de Linksen willen dat, zorg zoveel mogelijk rechtsen te mobiliseren tegen dit onrecht, zo niet gaan we onze ondergang tegemoet, de Linksen hebben een verbond gesloten met de Islam, waarom???? Stemmers!!!!!!!

  Like

 8. daniel zegt:

  Niet bang voor de geheime diensten jongens?

  Like

 9. Jan zegt:

  Britten slaan holbewoners in elkaar, Manchester

  Like

 10. Ekster zegt:

  Hulde voor deze kerels!! Ze pikken het niet langer. Ik ga ervan uit dat wij Nederlanders net als deze heldhaftige Britten zullen reageren en terug gaan vechten. We laten niet over ons lopen en zullen ons niet zonder slag of stoot gewonnen geven. De prijs daarvoor zou te hoog zijn; zie wat er in Bosnië gebeurd is; dankzij de eeuwenlange overheersing de Turken lopen daar nu miljoenen afstammelingen van bekeerlingen rond. Die raak je dus nooit meer kwijt. We moeten verdere islamisering koste wat het kost bestrijden. Als de vlam hier binnenkort in de pan slaat (en dat gaat gebeuren), gaan we van ons afbijten. Niet als eerste gaan meppen, maar wel als reactie keihard van je afslaan. Geweld is nu eenmaal de enige taal die elke moslim verstaat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s