Bonn: Barbecuefeest was bijeenkomst van Salafisten

Screenshot_14

Screenshot uit een video van het Salafisten-“barbecuefeest” in Bonn in 2011

(Vertaling: E.J. Bron)

Zoals uit  het onderzoek van gisteren door de “General-Anzeiger” bij de politie bleek, was het grote moslim barbecuefeest op eerste pinksterdag in het moslimstadsdeel Tannenbusch in Bonn (zie hier) een regelrechte manifestatie van Salafisten (hier de vooraankondiging op video). Er was echter opnieuw de alertheid en medewerking van de nog in Tannenbusch wonende autochtone Duitse burgers en hun interventie bij de politie, afdeling Burgerzaken en de stad Bonn voor nodig om te ontmaskeren dat hier alweer moslims massaal bijeenkomen, die ingeschat kunnen worden als agressief tot militant.

De linkse politiek correcte islam-appeaser Lisa Inhoffen en de voormalige hofschrijver van de intussen negatief in het nieuws gekomen Raad van de Moslims, Frank Vallender, berichten in de “General-Anzeiger”:

Salafistenfeest had geen vergunning

Het feest op eerste pinksterdag in Tannenbusch was, zoals nu blijkt, geen normaal “barbecuefeest van islamitische medebroeders”, zoals de politie op eerste pinksterdag zei. Niet alleen dat lezers op een folder waren gestuit, waarin de vrijlating van “islamitische politieke gevangenen” werd geëist, bij wie het veelvuldig gaat om wettelijk veroordeelde misdadigers. Op de Facebookpagina van de bekende radicale islamiet en voormalige linkse terrorist Bernhard F. schrijft deze dat ook bekende Salafistenpredikers het “barbecuefeest” bezochten. Zo waren daar bijvoorbeeld Pierre Vogel en zijn medestrijder Sven Lau aanwezig. Ook werden er toespraken gehouden door leden van de radicale Salafistengroepering “De ware religie”. Zij zijn vooral bekend door hun actie van het gratis uitdelen van korans.

De organisatoren hadden geen vergunning voor het feest. Dat kreeg de “General-anzeiger” gisteren te horen van de perswoordvoerder van de stad Bonn, Marc Hoffmann. De stad wil nu een boete opleggen aan de organisatoren. “Op eerste pinksterdag konden de medewerkers van de afdeling Burgerzaken er niet achter komen of er een vergunning was verleend of niet. Ze weten echter wie de organisatoren van het feest waren, zodat we deze nu persoonlijk kunnen beboeten”, zei Hoffmann. Hoe hoog de boete kan worden, kon hij nog niet zeggen.

Bij het feest, dat de hele dag tot in de late avond duurde en waaraan volgens de politie ongeveer 100 moslims hadden deelgenomen, was het tot talrijke klachten van buurtbewoners gekomen. Ze hadden geklaagd over geluidsoverlast en de politie en de afdeling Burgerzaken gealarmeerd. Enkele buurtbewoners deden aangifte.

Het is uitermate verontrustend dat de stad slechts een geldboete oplegt aan de islamitische volksophitsers.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Verena B., Bonn

Vertaald en ingekort door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Desinformatie, Duitsland, Immigratie, Islamisering, Justitie, lafheid, Moslims, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Bonn: Barbecuefeest was bijeenkomst van Salafisten

 1. Theresa Geissler zegt:

  Oh, van Salafísten! Ja, dat verklaart die “vrouwententen” al helemaal!
  (Sorry, mensen: Vooral van dàt soort bijkomstigheden word ik nu eenmaal hels; kan ik elke keer weer eindeloos over doorzeiken!
  Over sekse-scheiding en ‘je moeten bedekken.’ (En buiten de Islam over vorstenhuizen, ‘strenge’ scholen,’ schooluniformen en internaten. Altijd raak: Ik vat telkens wéér vlam.)

  Like

 2. Scarlatti Bombatti zegt:

  tsja, wat kùn je nog zeggen… het is gewoon ‘toestaan’ van die làffe hufterige ambtenaren!
  Die moeten sowieso berecht en ontslaan worden en op de markt tentoongesteld worden en die gore salafisten onmiddellijk het land uitzetten.

  Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Van ambtenaren kun je ook niets anders verwachten;zijn altijd op de hand van moslims en tegen de eigen burgers.Altijd!Overal!

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ik snap niet dat de boel niet ontruimd moest worden. Als er zóveel klachten binnenkomen en de herrie en overlast duurt de hele dag, dan had ik als gemeente wel even nagekeken of er voor dit ‘evenement’ wel een vergunning was afgegeven. Zondag of geen zondag, dit soort zaken kun je altijd nakijken.
  Ik had het park laten ontruimen. Klaar!
  Het is gewoon tuig, die salafisten, en het is hun enige bezigheid om verdeeldheid en ellende te veroorzaken in alle landen waar ze zich ophouden!

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   In de moskee om de hoek barbequen ze vaak;die walm trekt door de hele wijk en park!Ik hoop iedere keer weer dat ze er flink ziek van worden,maar…helaas,tot nu toe!

   Like

 5. BertG. zegt:

  Dat geeft een heel andere draai aan het verhaal van een BBQ.
  Goed vervolg artikel. Ik denk soms te simpel maar ik had ’t misschien kunnen bedenken.
  Niets is uit eigen beweging, alles is aangestuurd.

  Like

 6. tjonge zegt:

  ben ik nou de enige die het vreemd vind dat de autoriteiten/politie zogenaamd niet op de hoogte zijn van de verstrekte vergunningen ?

  hou hier in nl maar eens zonder vergunning een straatfeest o.i.d, gegarandeerd binnen een uur politie en politie doet 1 belletje en weet direct dat er wel of niet een vergunning is verstrekt, en u kunt het feest per direct beëindigen.

  ik zeg, pure provocatie van de autoriteiten van bonn, want die wisten echt wel hoe de vork in de steel stak !

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Nee hoor ik zei ook al zoiets, in andere bewoordingen dan jij….
   Scarlatti Bombatti zegt:
   11 juni 2014 om 21:06
   “tsja, wat kùn je nog zeggen… het is gewoon ‘toestaan’ van die làffe hufterige ambtenaren!
   Die moeten sowieso berecht en ontslaan worden en op de markt tentoongesteld worden en die gore salafisten onmiddellijk het land uitzetten.”

   Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Het is uitermate verontrustend dat de stad slechts een geldboete oplegt aan de islamitische volksophitsers.

  Zonder meer verontrustend. Maar denkt werkelijk iemand dat deze boete ook geïnd gaat worden?
  De islam zal steeds grotere gebieden van de publieke ruimte gaan opeisen en weldra komt het moment dat niemand meer een klacht zal indienen omdat de rol van dhimmi nog meer dan nu het geval de tweede natuur is geworden van de Europese kafir. Wie had bijvoorbeeld ooit kunnen denken dat een kruiperige Nederlandse minister van buitenlandse zaken zijn excuses gaat aanbieden aan een land dat op humanitair gebied het meest perverse is wat we ooit hebben kunnen aanschouwen. Ooit bestormde Nederland de barricaden tegen de apartheid in Zuid Afrika maar wat daar toen gebeurde aan apartheid was slechts een fractie van de apartheid die heden ten dage aanwezig is in dat verschrikkelijke Saoedi Arabië. Voor we het goed en wel weten zal onder aanvoering van de islam ook in Europa met de tijd de apartheid ingevoerd gaan worden.

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/opinie/item/2139-saoedi-arabië-apartheidsstaat-in-het-midden-oosten.html

  Like

  • fleckie zegt:

   nog erger,;waarschijnlijk gaan ze dat gebied als ‘door hun VEROVERD”betitelen, (eigendomsrecht op die grond, met alle ellende van dien,worden de no-go-areas al niet zo bekeken?,beoordeeld ?)

   Like

 8. lucky bee zegt:

  Tsia zo’n Barbeque dat hoort zo ’n beetje bij hun cultuur toen ze nog nomaden waren , doen ze zo iets iedere dag.

  Like

 9. exter39 zegt:

  De burger moet toch onderhand wel wakker worden , als zo,n stel apen iets organiseert wat een gewone burger niet voor elkaar krijgt, dat het niet pluis is ,en als dan de politie of overheid niet of nauwelijks reageert, dat je dan een verkeerde keuze hebt gemaakt bij de stemming.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @exter39: 03.10. uur. U zegt: ” De burger moet toch onderhand wel wakker worden, etc..”
   Nou, als U bedoelt de “stomme ZOMBIE bevolking in Duitsland, Nederland en Europa, die compleet zijn gehersenspoel door de VOLKOMEN RODE PERS en MSM, de laatste 40 jaren, dan GAAT DAT NIETS WORDEN. De ezels blijven maar stemmen, op de socialisten, liberalen en christen-democraten. Juist deze politieke elite is VERANTWOORDELIJK VOOR DE ELLENDE MET DE MOSLIMS!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    gehersenspoel moet zijn gehersenspoeld.

    Like

   • Cathja zegt:

    Beste Tom, de Nederlander wil het gevaar gewoon niet zien! Men gaat ervan uit dat het hier zo’n vaart niet zal lopen. Wij zijn ‘beschaafd’ en laten dit niet gebeuren.
    Totdat hier de sluizen van geweld open gaan, dan zouden velen wensen dat ze wél op de juiste partijen gestemd zouden hebben.
    Berouw komt altijd achteraf….!
    En veel te laat!

    Like

 10. isidor zegt:

  gevraagd voor een goed doel een machinegeweer mag gebruikt zijn

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s