De aanklachten tegen de leider van Liberty GB, Paul Weston, zijn ingetrokken

Screenshot_22

(Door: Enza Ferreri – Vertaling: Wachteres)

De aanklachten tegen Paul Weston, de kandidaat voor de Europese Verkiezingen in het kiesdistrict in het Zuioosten van GB en leider van de Liberty GB partij, die in Winchester, Hampshire, op 26 april werd gearresteerd, zijn ingetrokken.Weston werd gearresteerd, omdat hij in het openbaar een kritische passage over de islam uit het boek ‘The River War’ van Winston Churchill citeerde. Nadat hij enkele uren in een cel van het politiebureau te Winchester had doorgebracht, werd hij beschuldigd van een ‘Racially Aggravated Crime, [een misdaad waarbij racisme als verzwarende omstandigheid gold], op grond van artikel 4 van de Wet op de Openbare Orde, waarvoor men een gevangenis straf van 2 jaar kan krijgen. Hij kwam toen op vrije voeten, maar moest zich op 24 mei weer bij de politie van Winchester melden.Zijn arrestatie leidde tot nationaal en internationaal protest in de media en in de politieke wereld.

16 miljoen kijkers keken naar de panelleden van Fox News tijdens de politieke talkshow “The Five” toen ze de zaak van Paul Weston bespraken. Zij merkten op dat in het Verenigd Koninkrijk een radicale imam meer respect krijgt dan een man die de Westerse wereld redde, en dat “Churchill nu wordt gezien als ‘nog een dode blanke man’ en waarschijnlijk als een racist”.

Online hebben belangrijke websites zoals FrontPage Magazine, Jihad Watch, Gates of Vienna en Vlad Tepes het nieuws gemeld.

Screenshot_20

In het Nederlandse parlement hebben de Kamerleden Geert Wilders en Raymond de Roon de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken, Frans Timmermans, een aantal vragen gesteld, zoals: “Deelt u onze mening dat de arrestatie van de politicus Paul Weston een grove schending van de vrijheid van meningsuiting is en een voorbeeld van dhimmi gedrag [waarbij men in werkelijkheid ondergeschikt is aan de islamitische heersers]? Zo niet, waarom niet? “En “Hoe denkt u de strijd voor het behoud van de vrijheid van meningsuiting te voeren, in het licht van de geplande toenadering tot de Organisatie van Islamitische Samenwerking, een organisatie die streeft naar een internationaal verbod op godslastering en die pogingen doet om de vrijheid van meningsuiting in het Westen, onder het mom van de strijd tegen ‘islamofobie’, te beperken”?

De politie van Hampshire heeft nu het volgende aan de heer Weston meegedeeld:

“U werd op 26 april 2014 op vrije voeten gesteld, onder de bepaling van de ‘Police and Criminal Evidence Act’ 1984 in verband met een vermeende schending van een S27 dispersal notice [verspreide boodschap] en een ‘Racial/Religious Aggravated Section 4 Public Order Offence’ overtreding. De onderzoeken van de politie zijn inmiddels afgerond en na zorgvuldige afweging van alle omstandigheden is besloten dat er geen verdere actie door de politie zal worden ondernomen. Mochten er echter op een later tijdstip nog meer significante gegevens beschikbaar komen, dan kan de beslissing worden herzien en kan het openbaar ministerie om advies/raad worden gevraagd”.

Screenshot_21

Bron:
http://libertygb.org.uk
Auteur: Enza Ferreri

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, Justitie, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

14 reacties op De aanklachten tegen de leider van Liberty GB, Paul Weston, zijn ingetrokken

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Kon toch ook niet anders;de man citeerde!Als dat ook al niet meer mag!

  Like

 2. bobzelf zegt:

  En ja, Churchill , ???????????????????

  Was ook al zo’n loser ???????????

  die werkte toch met Stalin samen ??

  Wel leuk effe tussendoor ,dat nu eindelijk een keer

  DIE VERSCHRIKKELIJKE RUSSEN , van alle kanten een veer in hun reet krijgen !!!

  Over wie nou eigenlijk de Moffen verslagen heeft ???

  Dus eerst dik 2 jaar de Russen de kolen uit het vuur laten halen . b.v. Stalingrad !!!

  met miljoenen doden !!!! ( hele diepe buiging van bob )

  Dan als 80 % in de pan is gehakt ( mooie zin trouwens whahah )

  mogen de Engelsen, Amerikanen , canadezen , ( sorry en de rest ) het feest afmaken !!

  en eigenlijk , kwam dus D=day omdat ze bang waren dat Stalin gelijk doorliep naar de Noordzee !!!!

  Kan iemand mij dan effe vertellen , wat dat ongekozen gajus, als baroso ( de maoist )
  en 1 van de 7 dwergen ( die mislukte dwerg grimpy ) daar dan tussen op de foto;s staan te doen ??

  gr.bob

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Klets nou eens even niet, Bob: Dit is een belangrijke en gunstige ontwikkeling!
   Ik ben er heel blij mee: Deze man is en blijft mijn Britse favoriet!

   Like

   • bobzelf zegt:

    Moet ik humor ook al uitgaan leggen ???
    kop op nou effe !!
    Ik bedoelde te zeggen , dat ze zelfs kans zien om Churchill zwart te maken ,
    Pfffttttt , moeilijk hoor ????

    Like

  • Vederso zegt:

   De memoires van Churchill ook gelezen bobzelf? Daar heeft ie meen ik de Nobelprijs voor gehad toen dat nog wat voorstelde.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    @bobzelf en Verderso. Ja, natuurlijk. Wat een man hè!
    En deze grote leider hebben de Engelsen vlak na de oorlog gewoon naar huis gestuurd. Idioot!!!!! En immoreel!!! Vind ik. Moet erg hard zijn aangekomen en volledig onverdiend!!! Voor deze reus van een man en politicus!!!!
    Het idiote Engelse volk geilde massaal op Labour natuurlijk!!!
    Zie waar ze terecht zijn gekomen!

    Like

 3. Theodoor zegt:

  Gerechtigheid, maar voor hoe lang nog. Zo snel kan een land zo snel reddeloos ziek worden onder een links bewind.

  Like

 4. stanley westerborg zegt:

  Elk weldenkend mens die de ontlastende brief leest merkt zelf wel hoe de grote verlegenheid van ordehandhavers verborgen wordt achter een woordenreeks die volstrekt inhoudloos is. ”Na zorgvuldige afweging van alle omstandigheden” ja, die constructie kennen wij intussen ook wel.

  Like

  • fleckie zegt:

   voor de tweede keer getypt,weggeveegd onder mom ‘verkeerd e-mail-adres opgegeven’!!!
   Op pag.189.v.h.boek’MET DE WETENSCHAP ALS EXCUUS’ van B.Muller-Hill,uitgv.Anthos Epo, onder Beknopte bibliografie,las ik het volgende;
   ‘Van het verleden naar de toekomst:
   1. Siemen,Hans-Ludwig:Das Grauen ist vorprogrammiert.Psychiatrie zwischen Faschismus und Atomkrieg,Giessen, 1982………..Een strijdbaar boek over de continuieteit v.h.psychiatrische denken en handelen t.a.v.’psychopaten’.
   2. Chorover,Stephan l :Die Zurichtung des Menschen.Von der Verhaltens-steurerung durch die Wissenschaften,Frankfurt 1982……De biologische wreedheid was niet beperkt tot Duitsland en de rassenwaan.De schrijver ,een hoogleraar a.h.Massachusetts Institute of Technologie,beschrijft pogingen in de VERENIGDE STATEN om de mens als een dier te zien en te behandelen.
   3. Billig,Michael:Die RASSISCHE INTERNATIONALE, Frankfurt 1980.
   De poging v.d.voorstanders v.d.rassenidee om zich opnieuw te groeperen,wordt deskundig beschreven en gedocumenteerd.#############################

   Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Ik ben blij dat Paul Weston, weer op vrije voeten is. Dan ten aanzien van Winston Churchill. Deze man was een visionair, toen hij verklaarde: DE FASCISTEN VAN DE TOEKOMST ZULLEN ZICH ANTI FASCISTEN NOEMEN. Het is treurig om te zien, dat een partij als de zgn. CONSERVATIEVEN in wezen CHURCHILL nu VERRADEN en kiezen voor de ISLAM! Churchill draait zich om in zijn graf!

  Like

 6. Republikein zegt:

  Of deze, er zijn er zeer veel.{ik kap er mee}

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s