De VVD en het marxistisch sinterklaasfeest

Screenshot_3

(Door: Filantropius)

Met Afgunst, door links opgepoetst tot deugd in de meest marxistische krant van Nederland, laat een der laatste der Mohikanen van het liberalisme, Patrick van Schie, historicus en directeur van de Teldersstichting, zijn tanden nog even glinsteren, voor ook hij ten offer valt aan de hoge mortaliteit onder het liberalisme. Ooit was dat liberalisme het keffertje Wiegel, die aan een lange tafel gezeten waaraan ook Joop den Uyl zat, Sinterklaas aanwees. De Sinterklaas van het jaarlijks terugkerende feest, dat nooit meer mag zijn zoals het was. Want naast dat linkse afgunst tot deugd oppoetst is, worden Nederlanders ook nog eens onliberaal aan het infuus van het exotisme gezet.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marxisme, VVD. Bookmark de permalink .

3 reacties op De VVD en het marxistisch sinterklaasfeest

 1. Tom Hendrix zegt:

  Socialisme duurt tot het geld van de ander op is! Socialisme, we hebben gezien aan de Sowjet-Unie, Cuba, Noord-Korea, Cambodja, waar dat uiteindelijk toe gaat leiden. Massamoorden en verarming. En laat nu net de eussr, een socialistisch gedrocht zijn!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Terwijl ze bovendien de Islam in onze nek laten springen Tom. Socialisme en Islam, een onmogelijke combinatie. En een ieder weet hoe dat gaat aflopen. Uiteindelijk krijgen we een E.U. kalifaat in Brussel. De Islam is er op uit om alle Europeanen te doen verdwijnen, alsof zij nooit bestaan hadden, en Europa tot een Islam bolwerk te doen veranderen.

   Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Economie is het gelddomein en politiek gekaderd. Niet alle economische principes kunnen wetenschappelijk worden onderbouwd doch zijn van ‘n beschrijvende bevestiging binnen ’n zekere tijdsspanne, geografische omgeving, cultuur en beoogde volksdoelstellingen. Of dat laatste juist niet, hetgeen ook een doelstelling kan zijn een ommekeer te bewerkstelligen (…).

  Economie is als water dat van hoog naar laag stroomt en het blijkt binnen o.a. de NWO verwachting bijzonder lastig te zijn, het lage water van bijv. EU op een ander niveau te “verheffen”.
  Misschien dat vooraanstaande economen, de door hen aangedragen oplossingen als sneeuw voor de zon zien verdwijnen in het “democratische”pappotbeleid, gedreven van de kiezers.
  Respect voor dr. Patrick van Schie dat in het achterland van de EU nog zijn mening kon geven als faveur van Trouw dat zich “objectief” kan presenteren.

  En ach, ’n oorlogje jaagt de recalcitrante ”democratisch” bevolkingsaanwas weer terug in de schuur, zoals de geschiedenis ons leert of al aan de gang is (NAVO, EU landpolitiek versus Rusland).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s