Kruisen op begraafplaats dienen bij islamitische begrafenissen te worden bedekt

Screenshot_17

(Vertaling: E.J. Bron)

Bijna dagelijks vinden er in zowel het Oostenrijkse als Duitse landschap enorme botsingen tussen verschillende culturen plaats. De ruzies tussen christenen en moslims maken de burgers echter steeds vaker boos en deze laten zich al lang niet meer alles welgevallen. Ondanks vond er ook zo´n voorval plaats in het Duitse Seligenstadt bij Frankfurt am Main. Waar eerst overeenstemming tussen de beide culturen was bereikt, wilden de moslims steeds meer.

Begraafplaats zonder kruisen

Sterven is iets waar niemand graag over spreekt. De daarmee verbonden begrafenissen geven geen aanleiding tot verhalen. Anders echter in dit geval, waar een islamitische gemeenschap in de plaats Seligenstadt am Main in de Duitse deelstaat Hessen een eigen plek op de begraafplaats wilde. In zoverre in orde: de plek werd gevonden. Nu eist de geloofsgemeenschap van de Ahmadiyya-gemeente dat tijdens een begrafenis de christelijke symbolen op de rest van de begraafplaats worden bedekt.

Er werd lang onderhandeld om de moslims een eigen ceremonie toe te staan. Op dit deel van de begraafplaats dienen geen lijkkisten in de grond gezet te worden, maar het stoffelijk overschot dient in doeken gewikkeld en naar het oosten gericht, dus richting Mekka, te worden begraven. Tijdens deze procedure dienen echter de kruisen in de rouwzaal, waar dan soera´s uit de koran worden gelezen, weggehaald of bedekt te worden. Dat eist Bashir Kumcu van de Ahmadiyya-gemeente: “We passen ons toch aan, we begraven volgens de regels van de begraafplaats.”

Niemand uit de Duitse plaats wilde hierover zijn mening geven. Uit het raadhuis komen echter andere geluiden: “De moslims kunnen hun rouwplechtigheid toch op een andere plaats houden, daar waar geen kruisen hangen.”

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t vederso

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims. Bookmark de permalink .

46 reacties op Kruisen op begraafplaats dienen bij islamitische begrafenissen te worden bedekt

 1. Scarlatti Bombatti zegt:

  GÒTVER…… het moet àfgelopen zijn, géén onderhandelingen discussies wat dan ook nog met die imbecielen maar onze landen UIT!!!
  Wanneer komen we eindelijk eens in OPSTAND en dan wel ‘en bloc’!
  ik kan er NIET meer tégen!!!!

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  Wat zij (islamieten) wensen wordt ingewilligd Zo is het en niets anders

  Like

 3. baksteen zegt:

  en nu willen christenen ergens anders het omgekeerde…….die mogen daar nog blij zijn dat ze het leven hebben. Wat een volk is het toch.

  Like

 4. baksteen zegt:

  Prachtig kruis voor in de voortuin, er komen hier dagelijks horden Somaliers e.a. langs

  Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Vandaag moeten kruisen (christelijke symbolen) bedekt worden. Morgen mogen er in het complex geen bijbels meer aanwezig zijn. Overmorgen moeten ook christenen zonder lijkkist begraven worden. Volgende week zijn er weer meer en verdergaande verlangens (eisen).
  Oplossing: Laat ze de vliegende tering krijgen. Terug naar hun zandbakken. Daar kunnen ze fijn begraven zoals ze willen.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ze zijn ver heen daar. Kruisbeelden afplakken. Oprotten. Klaar.
  En zo kruipt het volk.

  Like

 7. johannes zegt:

  pleur ze maar op de mesthoop daar hoord dat tuig

  Like

 8. Yvonne van Cleef zegt:

  Eisen,eisen,eisen!!!Laten ze hun afval maar naar het thuisland brengen;is het nog gratisssss ook!En ik zou niet in de buurt van een moslim willen liggen,ook geen dooie!

  Like

 9. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het is/was te verwachten. Zo zijn hun manieren. Volgens de beproefde salamitactiek. Telkens weer een klein beetje meer eisen en ze stoppen niet voor ze alles hebben.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Dus die eisende moslims daar willen geen kruisen meer zien bij hun uitvaarten in Duitsland? Als zij nog even zo blijven doorgaan dan weet ik dadelijk heel zeker dat op hun graven en moskeeën ooit een keer door neo-nazi’s en moslimhatende Duitsers zwarte hakenkruisen worden geschilderd! Ze zijn al net zo erg als nazi’s, bolsjewisten, neo-nazi’s, neo-bolsjewisten en moslimextremisten en maken zich steeds gehater bij niet-moslims!

  Like

 11. Even recapituleren: DIT IS AL VERBODEN:
  – geen kerstbomen in openbare ruimtes
  – geen kruis op de mijter van de Sint
  – personeel openbaar vervoer mogen geen ketting met kruisje dragen
  – geen varkensschilderijen in openbare ruimtes
  – kerken worden moskeeën
  – halal slachten (dierenmishandeling) is toegestaan
  – en Nu dus geen kruizen op graven in kerkhoven
  Nog in behandeling:
  – verbod Pasen en Pinksteren
  – geen honden uitlaten in buurten waar islameten woneetc.etc.
  HOEZO NEDERLAND NIET GEÏSLAMISEERD?

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   Ik loop met mijn honden vlak langs de moskee,waar een grasstrook aangrenst.Een van mijn honden doet bij voorkeur daar zijn behoefte.Aangezien die strook bij het park hoort en geen eigendom is van de moskee…..laat ik hem zijn gang gaan!ze bekijken het maar!

   Like

   • johannes zegt:

    geef je hond vooral heel goed te eten,en een bemoedigend woord,en nog een versnapering als beloning neem er zo mogenlijk nog een hond bij.
    vr.groet

    Like

   • Ekster zegt:

    En laat de uitwerpselen liggen!!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Realpredictor: 21.51. uur, op 11/6. Inderdaad, mevrouw Halsema gaat haar zin krijgen, zodat de Islamisering ongehinderd door kan gaan. Het is onderdeel van ” Het Project”. Ze zijn slechts hier, om ons te gaan overheersen. Wie dat niet willen zien, zijn onnozel of bewust verraderlijk.

   Like

 12. Charles Martel zegt:

  Waneer wordt die ‘godsdienst’ van het onreine varken nu verboden?

  Like

 13. Cathja zegt:

  Ik vind dat alle moslims die hun overledenen op onze begraafplaatsen willen begraven en zich storen aan religieuze symbolen, dan maar geblinddoekt te werk moeten gaan. Zijn ze nou helemaal van hun verstand beroofd, om hun eisen en wil op te leggen aan de landen waar ze zelf voor hebben gekozen, maar wat van oorsprong christelijke landen zijn? Ze zullen moeten aanpassen, inbinden en anders oprotten!
  Aardiger kunnen we niet zijn.

  Like

 14. BertG. zegt:

  Kan het nog duidelijker? Ze bedenken zelf wel wat desnoods.
  En waar blijft mij eigen bijdrage van 360 euro? Ja, voor mezelf natuurlijk. Ik ben NIET zielig.

  Illegalen in Amsterdam krijgen de eigen bijdrage van 5 euro die ze moeten betalen voor medicijnen van de apotheek terug. De gemeente heeft besloten ze te compenseren. De regeling zou zo’n 10.000 euro kosten.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/06/illegalen_020_krijgen_bijdrage.html

  Like

 15. janfreak zegt:

  Kan de gemeente de begraafplaats niet in de vorm van een kruis aanleggen? Of een weg aanleggen over de begraafplaats in de vorm van een kruis?

  Like

 16. Jade zegt:

  Hoe lang zou het nog duren voordat er iets knapt
  in de hoofden van de Duitsers???
  Met moslims valt gewoon niet samen te leven, punt.

  Like

 17. delamontagne zegt:

  Het zal uiteindelijk zo zijn, dat alle kruizen en andere Christelijke symbolen van de begraafplaats worden verwijderd. Ik moest denken wat ik een tijd geleden in een Engelse krant las. In een klein Engels dorpje met een eeuwenoude kerk en daarom heen de graveyard werden de bewoners op een ochtend op-geschrikt door bulldozers die de oude grafstenen, graven en skeletten op oneerbiedige wijze op een hoop gooiden.
  De Kerk was n.l. aan muslims verkocht………..
  Nadat de Engelsen waren bekomen van de schrik EN woede en vroegen:”waarom moeten de graven etc weg ?” Kregen als antwoord:” Wij willen onze doden NIET in verontreinigde grond hebben”.
  Dit is DITMAAL “No-joke”, maar ik heb het echt gelezen. Kan het helaas niet TERUG-googlen. WEL DEZE:http://www.dailymail.co.uk/news/article-487017/Anger-plan-dig-350-000-bodies-historic-London-cemetery-Muslim-burial-site.html

  Like

 18. lucky bee zegt:

  Hoogste tijd dat naakoomlingen van Karel Martel het zwaard op neem, en de musselmannen van ons land verjaagd.Om nooit meer terug te keren.zo als toen.Zo dat Karel de Grote zijn rijk kan oprichten.

  Like

  • Ron zegt:

   Dat is misschien wel waar, maar schrijf dan a.u.b. zonder spellingsfouten. Dus;
   Hoogste tijd dat nakomelingen van Karel Martel het zwaard opnemen en de Muzelmannen uit ons land verjagen, om nooit meer terug te keren, zoals toen. Zodat Kerel de Grote zijn rijk kan stichten.

   Met vriendelijke groet,
   Ron

   Like

   • E.J. Bron zegt:


    Volgens mij heette de man Karel, niet “Kerel”!
    😦

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E.J. Bron, 12.43u.:Tja, maar dat is duidelijk een typefout, hè, geen spellingsfout.
    Ik meng me er in, omdat ik er zelf genoeg maak, tot mijn wanhoop.
    Je leest alles na en verbetert het, maar soms -toch nog te vaak- ontsnapt er één aan je aandacht.
    Vervelend genoeg, soms zelfs gênant. Maar spellingsfouten zijn dat niet; dat is weer een andere categorie. Ook met dyslexie heeft het niet te maken. (Nog steeds geen idee of dat laatste er bij onze Lucky bee nou achter zit of niet. Zo ja, dan lijkt het wel een tamelijk ‘stemmingsafhankelijk’ soort dyslexie.)

    Like

   • Republikein zegt:

    Ja, die Alexander, soms kereltje genoemd.

    Like

 19. Joannes den Hollander zegt:

  Stop ze maar in destructietonnen aan de kant van de weg. Eenmaal per week worden ze met een vrachtauto opgehaald.

  Like

 20. stanley westerborg zegt:

  Boos worden? Waarom? Wie heeft de lankmoedige en tolerante houding jegens immigranten gedurende tientallen jaren gecultiveerd in Europa? Heb in de zestiger jaren van de vorige eeuw gewoond in Amsterdam, jaren aaneen, een paradijs op aarde. Kapot gemaakt door wie? Juist, door zij die maar hebben toegestaan en toegegeven, en overal op het continent nu de wrange vruchten daarvan plukken.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Stanley westerborg: 01.07. uur. Wie dat gecultiveerd hebben Stanley. Nou heel kort gezegd; VVD,PvdA,CDA en D66. Zij zijn sinds 1970 constant aan de regering geweest, en hebben de massa-immigratie en de toevloed van moslims gesteund. Trek dus maar gerust de conclusies.

   Like

 21. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Even recapituleren: DIT IS AL VERBODEN:
  – geen kerstbomen in openbare ruimtes
  – geen kruis op de mijter van de Sint
  – personeel openbaar vervoer mogen geen ketting met kruisje dragen
  – geen varkensschilderijen in openbare ruimtes
  – kerken worden moskeeën
  – halal slachten (dierenmishandeling) is toegestaan
  – en Nu dus geen kruizen op graven in kerkhoven
  Nog in behandeling:
  – verbod Pasen en Pinksteren
  – geen honden uitlaten in buurten waar islameten woneetc.etc.
  HOEZO NEDERLAND NIET GEÏSLAMISEERD?

  Like

 22. Businessbear zegt:

  Het wordt gekker en gekker. t Zijn net kinderen, nooit genoeg. Kappen met die ongein. Opzouten en lekker naar Arabie gaan……

  Like

 23. Pingback: Krijgt Wenen de volgende moskee? | E.J. Bron

 24. Zelfs de doden laten ze niet met rust!

  Like

 25. Ekster zegt:

  Tja, we weten het nu zo langzamerhand wel. Moslims zullen nooit opgeven met zuigen en eisen stellen totdat ze hun zin hebben gekregen. Het zijn net kleine kinderen. Als je gaat toegeven aan hun eisen houdt het gejengel nooit meer op. De moslim blijft dus doorzeiken, maar wij zijn verantwoordelijk voor wat er in onze landen allemaal wel en niet wordt toegestaan. Het zijn onze linkse/liberale/christendemo politici geweest die jarenlang de onverantwoordelijke ouder hebben uitgehangen waardoor de moslims nu door en door verpest zijn. Ze denken dat ze alles maar mogen eisen. Ze zijn gewend geraakt hun zin te krijgen. Zoals bij verwende kinderen is het nu heel moeilijk ze weer in het gareel te krijgen. Maar dat is wel de enige weg nu; niet langer meer toegeven. Genoeg is genoeg. Laat onze graven met rust of donder anders maar gewoon op!!

  Like

 26. paulzwueste zegt:

  Het echte probleem met die zogenaamde islamitische begraafplekken is dat ze gelijk
  “EEUWIGE GRAFRECHTEN” claimen!!!! En niet betalen hè!!!
  Ik zou dus willen voorstellen om een algemeen verbod op het begraven van die krengen in te stellen. Als ze willen kunnen ze een en ander laten verbranden, na vóóraf betalen van de gasrekening, en anders wordt de zooi thuis afgeleverd.

  Like

 27. Kraftavilqa zegt:

  Wat heb ik genorg an die kudtmuzels altijd maar weer na de vinger de hele rest eisen voor mijn part mogen ze allemaal nu al begraven worden hoeven ze niet eens eerst deaud te gaan.

  Like

 28. “De moslims kunnen hun rouwplechtigheid toch op een andere plaats houden, daar waar geen kruisen hangen.” Inderdaad, bijvoorbeeld op een islamitische begraafplaats: in een islamitisch land…

  Like

 29. DG Albert zegt:

  De grens is allang bereikt genoeg is genoeg.stop met die multiecult…

  Like

 30. Jan zegt:

  Gemeentebestuur cab Crotone, Italië, haalt kruis van hek van begraafplaats weg om moslims niet op lange de tenen te trappen.
  Fabrizio Meo, hoofd minderheden: “Wij kiezen weloverwogen voor het secularisme”
  http://www.ilquotidianodellacalabria.it/news/crotone/729809/Crotone–rimossa-la-croce-dal.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s