Vaticaan: Imam bidt voor de overwinning op de “ongelovigen”!

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Rome. Bij de gebedsontmoeting voor de vrede in het Heilige Land heeft een imam in het Vaticaan gebeden voor de “overwinning op de ongelovigen”. De publicist Hamed Abdel-Samad, die in tegenstelling tot de goedgelovige goedmenschen rondom de alles-is-in-orde-multiculti-ideologie vloeiend Arabisch spreekt en vooral de koran heel goed kent, schrijft op zijn Facebooksite: “In de tuin van het Vaticaan besluit de islamitische geestelijke zijn gebed met het koranvers 2:286: ´U bent onze Meester, help ons daarom tegen het ongelovige volk.´ Dat noem ik nog eens een vredesgebed!”

Kath.net schrijft:

Maandag heeft de Arabische nieuwszender Al Arabiya een video met opnames van de ontmoeting in het Vaticaan gepubliceerd. De titel luidt: “Imam citeert voor het eerst de koran in het Vaticaan”. De video toont het gebed van een islamitische geestelijke met Arabische ondertiteling. Al Arabiya geeft echter geen informatie over de exacte passage in de koran of over concrete inhouden.

Dinsdag bevestigde de in Egypte geboren en opgegroeide Hamed Abdel-Samad zijn aantekening van zondag. Radio Vaticaan betwist dat de islamitische geestelijke gebeden heeft voor de zege op de ongelovigen, schrijft hij. Dan citeert hij vers 286 uit soera 2 in de koran, dat eindigt met de woorden: U bent onze Meester, help ons daarom tegen het ongelovige volk.” Abdel-Samad bevestigde dat hij de ceremonie op televisie gevolgd heeft. Hij verstaat Arabisch en kent de geciteerde passage uit de koran goed. Wellicht heeft de sjeik het goed bedoeld, omdat in die passage ook gezegd wordt dat alle profeten gelijkberechtigd zijn. Het toont echter ook aan hoe problematisch korancitaten als legitimering voor de vrede zijn, schrijft hij afsluitend.

De historicus en schrijver Michael Hesemann bevestigt op zijn Facebooksite de uitspraken van Abdel-Samad. De moslims hebben de organisatoren “arglistig misleid”, schrijft hij letterlijk. Behalve de onschuldige ingediende gebeden begon de imam uit de 2e soera van de koran te citeren, waarin Allah wordt gesmeekt om de overwinning op de ongelovigen. De ontkenning van Radio Vaticaan verklaart Hesemann met het feit dat daar niemand de koran kent of Arabisch spreekt. De uitspraken van de imam staan echter op video en zijn controleerbaar. Afsluitend bedankt Hesemann diegenen die geholpen hebben bij de ontmaskering en hoopt hij dat deze “sluwheid” ertoe zal bijdragen de islam te doorzien.

Wanneer zullen onze kerkvorsten en persmensen eindelijk de realiteit onder ogen zien en de islam als datgene beschouwen wat hij is? Een perfide maaksel van leugens, misleiding en mensenverachting in het gewaad van een religie.

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Christendom, Islam, Islamofilie, Jodendom, koran, Moslims, Naïviteit, Paus Franciscus, political correctness, propaganda, Religie, Rotzakken, Taqiyya. Bookmark de permalink .

24 reacties op Vaticaan: Imam bidt voor de overwinning op de “ongelovigen”!

 1. janfreak zegt:

  Zoiets kon je toch verwachten! Huichelaars zijn het, maar wel een bedreiging voor onze samenleving.

  Like

 2. roger catrysse zegt:

  Ik denk dat de meeste christelijke leiders meebidden om de ongelovigen te vermoorden maar helaas daarvoor moeten ze niet bidden want dat gebeurt nu al in grote hoeveelheden Zalig zijn de armen van geest want zij behoren tot het rijk der hemelen

  Like

  • bigljohn zegt:

   Zalig zijn de armen van geest want zij behoren tot het rijk der hemelen. En daar komen die armen van geest cq goedgelovigen terecht roger, als zij maar lang genoeg blijven meeheulen met die Islamieten. Het kromzwaard en de stenen benodigd voor steniging staan al paraat.

   Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   Het gebeurt inderdaad in grote hoeveelheden. Zie het bericht van enkele dagen geleden onder
   https://ejbron.wordpress.com/2014/06/08/video-nigeria-islamitische-terreurbende-boko-haram-slacht-weerloze-christenen-af-gruwelijke-beelden
   In religieuze terminologie: Als schapen ter slachtbank.
   Het is weerzinwekkend. Het lijkt wel het slachten op een abattoir, zoals het doodbloedend menselijk lichaam achteloos in de put wordt geschopt.
   Met elke video’tje dat getoond wordt groeit het besef: Moslims zijn geen mensen. Het zijn beesten. En die beesten stromen nog steeds ons land binnen.
   Die zondvloed moet gekeerd worden en wel voordat ze ook hier aan de gang gaan. Dat kan niet op de volgende verkiezing wachten. Dat moet NU gebeuren. Laten we een revolutie ontketenen.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Je hebt de zaak niet begrepen, Roger.

   “Zalig zijn de armen van geest; want hunner is het Koninkrijk der hemelen.”

   De armen van geest behoren dus niet tot het rijk der hemelen, maar integendeel: het rijk der hemelen behoort aan de armen van geest.

   j.c.th.kohler@online.nl

   Like

 3. fred weber zegt:

  Heel gewoon binnen de Islam.”TAGGIYA”
  En de Westerse mens blijft zijn roze bril dragen; inclusief de Paus.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Aardig van de goedmensen dat ze het eeuwenoude sluipende gevaar van de islam weigeren te begrijpen.

  Zij zullen tzt zich zelf, blijmoedig en gehaast, als lemmingen de dood in jagen.

  Like

 5. Erik Bink zegt:

  Had men dan iets anders verwacht bij dergelijke louche figuren, die duizend keer achterbakser zijn dan de spreekwoordelijke jezuiet.

  Like

 6. Jean zegt:

  Wie had iets anders verwacht van die islam smeerlapperij?
  Die hele rotzooitroep MOET uit Europa geflikkerd worden want het is achterlijke barbarij in kwadraat.
  Voor alle duidelijkheid, heel dat religiegedoe is pure waanzin het zet aan tot geweld en het zit achter je geld.
  Europa moet een seculier continent worden en seculier blijven dus nergens bemoeienissen van diesimpelen van geest.

  Like

 7. Harry zegt:

  Die paus is toch ook een mongool als ie op deze leeftijd nog zo onnozel is om niet te beseffen met wat voor kankergezwel ie zich inlaat .
  Oud zijn is ook al geen garantie voor een verstandig beleid .

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hou op, Man! Driekwart van die curie is immers dement!
   En deze Braziliaan zouden ze vroeger in Brabant ‘nen zotteken’ genoemd hebben! (Je had daar namelijk nogal wat oude priesters van dat slag: Simpel en goedgelovig.)

   Like

   • Sylvia Groot zegt:

    Die paus is heus een geeduceerd man die donders goed weet van de islam-trucjes. en Hij ziet gewoon simpelweg zelf zijn mogelijkheden om alleereerst samen te heulen met de mohammedanen tegen de atheisten. Hun eigen geschiedenis is net zo bloederig.
    “Samen staan we sterker” zal hij hebben gedacht.
    Dat daarna de christenen aan de beurt komen, dat ziet hij dan wel weer.

    Of men nu gelooft in mohammed, mozes, de paus, guna guna, winti, de dalai lama of in Lou de palingboer; het hersenloze kudde-brein van manipuleerbare gelovigen is er de oorzaak van dat de wereld een onveilige plek is.

    Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  En dit laten die seniele curie-kardinalen in het Vaticaan zich natuurlijk weer rustig flikken, die onnozelaar van een Paus voorop!
  Op eigen terrein, nota bene!
  Wie gaat er nu ook een dialoog aan met de ISLAM! Ze hadden die vent helemaal niet daar mogen ontvangen! Zijn ze al die afgeslachte christenen soms al vergeten?
  Goeie God, wat een schertsvertoning! (Maar dan zo bitter als gal….)

  Like

 9. Jan zegt:

  Koranimals van de ‘vreedzame’ Ahmadiyya-sekte eisen van de gemeente van Seligenstadt dat alle christelijke tekens en symbolen weggehaald worden als een koranimal begraven wordt

  Muslimisches Gräberfeld: „Das Kreuz verhüllen“
  „Wir sind uns in allen Punkten einig mit Politik und Verwaltung, aber der Streitpunkt ist das Verhüllen des christlichen Kreuzes während unserer Trauerfeier“, sagen Kumcu und Khan. Während einer muslimischen Trauerfeier sollten keine christlichen Symbole zu sehen sein. „Wir passen uns doch an, bestatten nach den Regeln der Friedhofsordnung“, so Kumcu, der kein Verständnis für das ständige Verschieben der Entscheidung durch die Politik hat.
  http://www.op-online.de/lokales/nachrichten/seligenstadt/muslimisches-graeberfeld-seligenstadt-3561471.html

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  Walgelijk! Te walgelijk voor woorden! Je maakt mij niet wijs dat het Vaticaan geen middelen heeft om iedereen dus ook dit stuk ongedierte te controleren!

  Like

 11. Tempelier. zegt:

  Wie de duivel uitnodigt in Gods huis is niet wijs !!!!

  Like

 12. Republikein zegt:

  Waar is mijn biechtstoel, heb enige verkeerde dingen gedaan in mijn leven.
  Zum kotzen!

  Like

 13. Yvonne van Cleef zegt:

  De paus moest zich rit schamen om zo een te ontvangen!En verder had hij er beter aangedaan hem verrot te schelden en op te laten sluiten voor het laten vermoorden van anders gelovigen!Conclusie:ook de paus is een watje!

  Like

 14. guusvelraeds zegt:

  Wie was ook weer de grootste listensmid? Oh ja, nu weet ik het weer. allah (bewust met kleine letter).

  Like

 15. Jan zegt:

  Nog een schandaal voor het Vatikaan

  Onderzoek naar massagraf bij Iers tehuis
  De Ierse regering stelt een onderzoek in naar vermeende wantoestanden in zogeheten moeder-en-babyhuizen. Dat maakte de regering dinsdag bekend. Aanleiding voor het onderzoek is de recente ontdekking van stoffelijke overschotten van kinderen in een beerput op het erf van een gebouw in het plaatsje Tuam. Daar was tot 1961 een katholiek tehuis gevestigd voor ongehuwde moeders.

  De onderzoekers gaan zich onder meer richten op de hoge sterftecijfers, medische proeven die op de kinderen zouden zijn uitgevoerd en de adoptie- en begrafenispraktijken in de tehuizen.

  Tussen 1925 en 1961 zouden in het tehuis ongeveer 800 kinderen zijn overleden. Even buiten Tuam zouden de stoffelijke overschotten van nog 3200 andere baby’s en kinderen zijn begraven.

  Volgens schattingen verbleven in totaal circa 35.000 vrouwen in de tien tehuizen die door religieuze ordes in Ierland werden beheerd, aldus de Irish Times.
  http://www.refdag.nl/kerkplein/kerknieuws/onderzoek_naar_massagraf_bij_iers_tehuis_1_833703

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Die vuige linkse Kerk is helemaal VAN DE RATTEN EN DÓÓR DE RATTEN BEZEKEN!!!!!!!!!!!!!!!!
  Omgekeerde waanzin!!!! Overal ter wereld worden onze Christenen door de verderfelijke islam uitgemoord, gefolterd, en gedwongen mohammedaan te worden!!! Dit ongedierte erkent geen enkele wet voor de vrijheid van het individu!!! Wij weten dat!!! Zij daar in dat Vaticaan weten dat als geen ander!!!! En nu denken ze hartenaas te trekken door hun DOODSVIJANDEN in het helige der heiligen hun gang te laten gaan???!!!! Nostradamus heeft voorspeld dat de Paus door een moslim vermoord zal worden en dat daarna echt de grote onlusten zullen uitbreken.
  Ik weet zeker dat het zo zal gaan, als je deze idiote ontwikkeling die niets meer met de realiteit te maken heeft, volgt!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s