VIDEO: Van Leeuwen en de Turkse demo in Almelo

Screenshot_8

Het was een raar gezicht hoor, die duizenden Turken die op particulier terrein van een Armeense stichting te Almelo boe stonden te roepen tegen feiten uit de geschiedenis: de Armeense genocide van 1915. In dit specifieke geval riepen ze boe tegen een monument ter nagedachtenis aan de genocide in kwestie, die volgens de Turken nooit gebeurd is. Maar het werd nog gekker: Het Turkse ministerie van Geloofszaken bleek – via moskees in Nederland – de Turkse achterban opgeroepen te hebben om naar Halalmelo af te reizen, waar vervolgens legermuziek werd gespeeld en leuzen werden geschreeuwd die een sfeer van religieus en etnisch fascisme ademden. Nu de vertalingen uit de Turkse pers binnen zijn, zagen enkele partijen in de Tweede Kamer zelfs aanleiding om Kamervragen te stellen.

(Click voor de video “lees verder” aan!)

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Armenië, Fascisme, Genocide, Islam, Moslims, Nederland, Rotzakken, Turken, Turkije. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: Van Leeuwen en de Turkse demo in Almelo

 1. roger catrysse zegt:

  Een islamitisch land mag toch alles, vrouwen stenigen koppen afhakken christelijke kerken in brand steken enz. waarom zouden zij niet mogen oproepen om ergens tegen te betogen?

  Like

 2. janfreak zegt:

  De Turken kunnen blaten wat ze willen, de genocide op de Armeniërs is een feit en daar zullen ze altijd mee geconfronteerd blijven.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Het echte probleem NU is dat die turken in NL niet in toom gehouden worden. Dit soort lieden moet je keihard aanpakken! Zolang als we interviews moeten aanzien waarin linkse PVDA-kamer-hufters en sters zich onttrekken aan het nemen van elke vorm van verantwoordelijkheid en absurd WEGKIJKEN!!! Zullen dit soort turkse razzia’s (ik heb er geen ander woord voor!!!) opnieuw plaatsvinden en steeds verschrikkelijker vorm aannemen!!! Bovendien vraag ik mij af of die kamerbleekneusjes (die dan zogenaamd die turkse interventies wèl afkeuren…) de moed hebben om keihard op te willen treden? Ik weet zeker van NIET!!!!! Dat is de èchte pest!!!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @paulzwueste: 18.18. uur, op 11/6. De kern van het probleem, Paul, daar moeten we naar kijken, en WIE daar verantwoordelijk voor zijn en waren. De ellende begon onder het kabinet den Uyl, toen de Turkse- en Marokkaanse gastarbeiders, royaal werd toegestaan hier te verblijven. Dat werd doorgezet door de daarop volgende kabinetten van CDA en VVD, met instemming van de club van WIENTJES – de werkgevers- verenigd in de VNO/NCW. Daarna kwam het grootste verraad van het toenmalige Europese Parlement: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, waardoor de moslims massaal werden uitgenodigd om Europa te KOMEN BEZETTEN. Want BEA BILDERBERG, SHELL, WERKGEVERS, hadden belang bij een onophoudelijke stroom OLIE! En ziehier wat dat ons gebracht heeft! Dus PvdA,VVD,CDA en D66, hebben hier de grootste SCHULD aan!

   Like

 4. obermeijermiranda zegt:

  Toch wel weer een minpuntje voor de gemeente Almelo.
  Als je dan zo’n vergunning afgeeft aan Turken, ga er dan bovenop zitten.
  Van dat slag volk weten we dat ze heetgebakerd zijn. Er was zelfs sprake dat het wel eens uit de hand kon gaan lopen.
  Dan heb je sowieso toch al een politie/ME macht paraat staan om in te grijpen.
  Als dan tijdens die demonstratie duidelijk wordt dat daar dingen gebeuren die niet door de beugel kunnen….hups….met de lange wapenstok er overheen. Uiteendrijven die gasten. Moven. Dan heb je maar even chaos in de wijk.
  Maar dan geef je wel een signaal af. Aan die gemeenschap maar ook aan Turkije.

  Like

 5. Republikein zegt:

  Spuit elf dan maar.
  Waarom niet meteen je afkeuring openbaar maken?
  Het is weer politiek, boeboeboe.

  Like

 6. Syrier/assyrier zegt:

  Mijn respect voor P.Omzigt ,H .Van Bommel en de rest van de leden die opkomen voor de waarheid en gerechtigheid.Dat zijn de wortels van het christendom en de ankers van de beschaving.

  Like

  • Syrier/assyrier zegt:

   Ik kijk naar de de beelden van dat ongedierte,dan denk ik waarom heeft de Schepper zulks wezens geschapen?De wereld zou een paradijs zijn zonder deze parasieten.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s