Volkert van der G. naar Apeldoorn

Screenshot_9

APELDOORN – Volkert van der G. heeft zich gevestigd in de binnenstad van Apeldoorn. Dat bevestigt de gemeente. Alle omwonenden zijn inmiddels door burgemeester John Berends geïnformeerd over de aanwezigheid van Van der G., zo blijkt uit een brief die in het bezit is van De Telegraaf. De gemeente houdt om 17.30 uur een speciale bijeenkomst om bewoners verder te informeren over hun nieuwe ‘buurman.’

Ruim een maand na zijn vrijlating komt daarmee een einde aan het gespeculeer over de verblijfplaats van de moordenaar van Pim Fortuyn. Volkert van der G. kwam begin mei vrij, nadat hij twee derde van zijn gevangenisstraf van 18 jaar had uitgezeten.

Burgemeester Berends zegt zich bewust te zijn van de gevoeligheden rond de komst van Van der G., maar, zo schrijft hij: “Net als iedere Nederlander heeft ook Van der Graaf recht op een woning. Een rustige en stabiele woonomgeving draagt in mijn ogen bij aan de re-integratie van Van der Graaf.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

27 reacties op Volkert van der G. naar Apeldoorn

 1. Theresa Geissler zegt:

  Dat weten we dan tenminste. Kom op, jongens uit het vrije circuit: Messen slijpen/pistolen laden en er op af!
  Jullie weten nou, waar je moet zijn!
  Re-integratie, zijn ze helemaal belazerd: Die links-extremistische klootzak vermoordde een VOLKSVERTEGENWOORDIGER!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Sterker nog Theresa, hij trachtte de democratie te vermoorden. De Islam streeft naar precies hetzelfde. Wat toevallig toch allemaal !

   Like

  • Rick zegt:

   En gij geloofd dit…
   En maar zoeken en zoeken in Apeldoorn; wáár zit Volkertje toch 😉
   Lijkt mij een mooie bliksemafleider. Volkert zit natúúrlijk heel ergens anders.
   Misschien wel op de Bahama’s. Dit alles mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse belastingbetaler 😉

   Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Een nimmer spijtbetuigende moordenaar van Pim Fortuyn, over zijn daad…..!

  Hij verkrijgt wel een bewaking terwijl het voor Pim niet noodzakelijk werd geacht zoals ook de onderzoekscommissie Den Haak oordeelde.

  Beveiliging ‘op maat’ voor Volkert van der G.

  De moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert van der G., krijgt beveiliging „op maat” nu hij op vrije voeten is. Volgens het Openbaar Ministerie wordt er per geval bepaald welke maatregelen er nodig zijn om de veiligheid van iemand zo goed mogelijk te waarborgen. Dat is bij Van der G. ook zo, liet justitie eerder weten. Over de manier van beveiligen worden………..

  http://www.refdag.nl/nieuws/anp/binnenland/beveiliging_op_maat_voor_volkert_van_der_g_1_833875

  Like

 3. Tempelier. zegt:

  Als je een milieuactivist bent (en moordenaar) volstaat een hutje op de heide ook !! En krijgt hij ook beveiliging, even vragen aan de pvda ?

  Like

 4. Igor zegt:

  Stuur gezellig een aantal Italiaanse asielzoekers met TBC op hem af, ben je binnen de kortste keren van deze bastaard verlost.

  Like

 5. janfreak zegt:

  Mooi zo, hoeven ze niet verder te zoeken!

  Like

 6. Theodoor zegt:

  Deze man heeft iemand van zijn leven beroofd, een politiek belangrijk iemand voor Nederland en Europa.
  Dat blijft zo ondanks zijn te korte gevangenschap en rechten………?????
  Pim Fortuyn had ook recht om het leven te leven maar waar door zo’n onbenul vroegtijdig een eind aan gemaakt is.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Voor Volkert van der G. die Pim Fortuijn vermoorde, zou levenslange gevangenisstraf het minste zijn wat de rechter kon opleggen. Hij vermoorde immers ook onze democratie. Maar hij kreeg slechts 18 jaar van de rechter. En of dat nog niet erg genoeg was, kwam hij na 12 jaar weer vrij, omdat hij gebruik kon maken van de 2/3 straf regeling. Was deze aanslag een soort Kennedy complot ? Geen Pim Fortuijn in de regering, maar alweer dat linkse gespuis dat in het gat sprong. Hij verdient het dat een gewapend iemand hem alsnog gaat straffen, en hem naar de eeuwige jachtvelden stuurt. Dat soort jachtvelden waar de Duivel jacht maakt op dit soort onderkruipsels !

  Like

 8. lucky bee zegt:

  Met Volkert van de graaf en de Oranje’s in Appeldoorn , dan is deze stadt de meest criminele stad in Nederland geworden.

  Like

 9. roger catrysse zegt:

  Kan hij niet verblijven op dat domein van de Nederlandse koning waar een nieuwe haven komt plaats genoeg en Alexander zal hij toch niet aanvallen maar of hij zijn handen zal afhouden van de koningin dat kan ik niet verzekeren

  Like

 10. paulzwueste zegt:

  “Een rustige en stabiele woonomgeving…?” Voor deze moordenaar van onze democratische samenleving???!!!
  Die meneer Berends wil zich (waarschijnlijk) niet realiseren wat voor een ongelofelijke hypocrisie uit deze uitspraak blijkt!!!!! Zijn collega’s hebben het hem natuurlijk al gezegd en gebeld met de woorden: “Nou amice daar heb je wat geladen man!… Hahahaha. Ik benijd je niet, maar ik zou zeggen, probeer je zoveel mogelijk af te schermen. Jij en ik weten hoe gevoelig deze kwestie ligt. Ik neem aan dat je toch speciale afspraken hebt met… je weet wel… voor het geval dat er een dwaas is die zijn kans schoon ziet en hem uit de wereld helpt? Natuurlijk.
  Aan de ene kant zou dàt wèl dè oplossing zijn. Laten we wel wezen. Maar je krijgt daar dan ook weer gedonder mee. Amice ik ga je laten. Maar je begrijpt… Maak er het beste van.
  Hoe gaat het met Marie eigenlijk…
  Typisch voor zo’n klein burgerlijk, hypocriet landje… Enfin, die van der Gaaf vinden ze binnenkort wel…. of helemaal niet meer, kan ook.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Nog even dit!… Die klootzak van ’n Berendsen zegt daar zomaar: “Volkert van der Graaf heeft recht op een woning?!!!!” Hij heeft NERGENS recht op! Deze moordenaar van onze democratie heeft ALLE rechten verspeeld toen hij zijn laffe daad pleegde door Pim Fortuyn in zijn achterhoofd te schieten! Ik hoop vurig dat hij binnenkort zijn werkelijke gerechtelijke straf zal krijgen!!!!!

  Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Ik ben benieuwd hoe lang het nog gaat duren tot iemand hem te grazen neemt.

  Like

 13. Republikein zegt:

  Ook alle gekozen burge[r]meesters meenemen op de wraakdaad.
  Ze deugen van geen kanten.

  Like

  • Igor zegt:

   Welke gekozen burgemeesters @Republikein??
   Volgens mij zijn ze nog steeds allemaal benoemd, ondanks dat het de kroonjuwelen van die Turkse verraderspartij D66 waren

   Like

   • Republikein zegt:

    Ja zeg, sorry, natuurlijk niet door ons maar door één van de talloze commissies die ons landje rijk is, incluis het “parlement”.
    Heikneuters zijn het.
    De doorgeslagen lamlendige democratie.
    Een goed voorbeeld is de stroom aan acties voor goede doelen, elke week wel ééntje.
    Elke week ook een prijs voor beste dit en beste dat, vaak toegekend aan mensen die hun schaapjes allang op het droge hebben,en van onze centjes betaald.
    In New York heb je één burgemeester met 200 medewerkers.
    Waar hier een huisje staat met een bakker, ja hoor, een burgemeester met wethouders.
    Weg ermee!!!

    Like

 14. Harry zegt:

  Wat een treffend voorbeeld van de Jan Salie mentaliteit in Apeldoorn .
  Als je de Apeldoorners hoort : ” hij moet toch ergens wonen , hij is welkom als IK er maar geen last van heb , hij heeft z’n straf uitgezeten , net als iedereen DIE EEN FOUTJE heeft gemaakt dient ie een nieuwe kans te krijgen ” , etc , etc .
  Hoe godverdomd stom moet je zijn om het niet te kunnen snappen ?
  Van der graaf heeft de hele toekomst van ons land verziekt !
  “Ach als ik er maar geen last van heb “.
  Stomme kortzichtige donders !
  Hij heeft geen enkel recht om ergens te kunnen wonen en wat ie gedaan heeft is met geen enkele gevangenisstraf te rechtvaardigen .
  Vierendelen is nog het meest humane wat we met die rotstraal zouden moeten doen .

  Like

 15. Weer een zwarte dag in de Nederlandse geschiedenis.
  De moordenaar van de Nederlandse democratie neemt als een Duitse Keizer in exil zijn standplaats in Apeldoorn.
  Ik herhaal mijn eerdere oproep maanden terug aan alle Republikeinen toen van der Graaf vrijkwam om hem op te sporen, staande te houden en aan de tand te voelen over zijn motieven destijds en zijn huidige opvattingen of recidive wat betreft zijn misdadige handelen tegen de Nederlandse vrije samenleving.
  De moord door van der Graaf gepleegd op de waarschijnlijk toekomstige minister-president was niets anders en niets minder dan een terreur dreigement naar de vrijheid van mening om deze vrijheid in te binden.
  De invrijheidstelling onder het mom dat na acceptatie van de vervroegde vrijlating ieder mens een huisvesting moet hebben is een non argument omdat het van der Graaf de vrijheid geeft die hij elke Nederlander wilde of wil ontnemen.
  Deze walgelijke vertoning rond van der Graaf is niets minder dan een aanfluiting en een intellectuele morele lafheid van de huidige politieke clerus om van der Graaf vrij te laten in de Nederlandse samenleving.
  De gewraakte invrijheidstelling van V. van der Graaf door de politieke bewindvoerders en hun sycofanten in de juridische en sociaal academische wereld van de Partij van de Arbeid is niets anders dan een volgende dreiging naar de vrijheid van Nederlanders om zich te verzetten en vrij uit te spreken tegen de politieke terreur van met name de PvdA zoals Frans Timmermans, Ploumen, Diederik Samson, Hans Spekman etc.
  Deze tweede hernieuwde verbloemde heimelijke PvdA dreiging tegen de vrijheid van mening door het vrij laten van der Graaf is ondraaglijk.

  Like

 16. Tom Hendrix zegt:

  @Theo Prinse: 23.10. uur, op 11/6. De morele lafheid van de huidige politieke clerus, zegt U. En dat is de waarheid. Ze laten de eigen bevolking de pip krijgen, doen voor de vorm een debat, en gaan door met pluche zitten. Maar ja, Theo, het kiesvolk in Nederland, wat te stom is om voor de duivel te dansen, blijft stemmen op de partijen die deze LAFHEID BLIJVEN CULTIVEREN. En iedereen weet welke partijen ik daar het meest verantwoordelijk voor hou!

  Like

 17. Lis zegt:

  Wat ik me afvraag, is wat de buurtbewoners van dit krapuul te horen krijgen. Gaat het erom dat zij geïnformeerd worden over wie hun nieuwe buurman wordt of is er meer aan de hand? Ik kan me zo indenken dat de buurtbewoners wellicht geheimhouding moeten geven naar buiten toe. Misschien zelfs te horen krijgen dat ze hem het gevoel van welkom moeten geven? Ik zou me alleen al door zo’n bijeenkomst bedreigd voelen; ben je dan strafbaar als je een nieuwe messenset koopt?

  Like

 18. Jules Vismale zegt:

  Burgemeester John Berends mag nog boffen dat hij in 1930 zijn ambt nooit in Düsseldorf had bekleed. Daar liep toen een bloeddorstige psychopaat rond en vrijwel iedereen aanviel die de pech had om zijn pad te kruisen! Het was een levensgevaarlijke vampiermoordenaar die al zijn slachtoffers met een bijl, mes, ijzeren staaf of hamer te lijf ging en na hen te hebben verkracht of vermoord letterlijk hun bloed opdronk! Hij heette Peter Kürten en belandde na zijn arrestatie ook in de gevangenis. Alleen kreeg deze Kürten géén tweede kans om in de maatschappij terug te keren daar hij daarvoor véél te gestoord was en een soort volksgericht onder de geterroriseerde inwoners van Düsseldorf eisten dat hij zou worden geëxecuteerd! In 1931 werd de Vampier van Düsseldorf dan ook letterlijk een kopje kleiner gemaakt en geen buurman of -vrouw met kinderen hoefde Peter Kürten daarna meer te vrezen.
  Dat de burgemeester van Apeldoorn alleen nog zo idioot is om de nieuwe woonplaats van die afschuwelijke Volkert van der Graaf, de moordenaar van Pim Fortuyn, openbaar bekend te maken zal namelijk bij talloze vijanden van Volkert een aantrekkingskracht op deze stad uitoefenen als beren op de honing! Ik had bijvoorbeeld in de Telegraaf al gelezen dat die schurk tijdens zijn gevangenschap al meerdere malen was bedreigd en mishandeld (en zelfs bijna levend verbrand!) door zijn mede-gedetineerden en dat gun ik hem dan ook bijna van harte! Anders mag Volkertje zelfs zijn gehele verblijf in Apeldoorn uit eigen zak betalen en als hij door zijn poen heen raakt hoeft hij niet meer de tering naar de nering te zetten. Moord is (op welk persoon dan ook) nooit te rechtvaardigen en veel politieke moorden hebben al de vreselijkste ellende veroorzaakt, denk maar aan Frans Ferdinand van Oostenrijk die 100 jaar geleden werd vermoord in 1914 waardoor zo WO I uitbrak die 10 tot 15 miljoen mensenlevens eisten!
  Maar als Volkert van der Graaf in 1930 had geprobeerd om Pim Fortuyn in Düsseldorf om te brengen dan hadden beide mannen al het risico gelopen om door Peter Kürten te zijn afgeslacht! Want ik weet zeker dat Kürten er erg van had genoten als hij van der Graaf tientallen messteken zou hebben toegebracht of zijn schedel had ingeslagen! Het zal me ook niets verbazen als de laatstgenoemde eveneens vreselijk aan zijn einde komt want met de moord op Fortuyn werd hij namelijk geen held voor de Nederlanders maar de meest gehaatste persoon van Nederland wiens bloed zijn vijanden wel figuurlijk kunnen opdrinken!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s