Zweedse nationale feestdag: Minister van Integratie viert in de moskee

Screenshot_19

(Vertaling: E.J. Bron)

De Zweedse minister van Integratie Erik Ullenhag vierde nationale feestdag vrijdag in een moskee in Malmö en verkondigde dat de dag voor alle leden van de samenleving gold. Voor zijn terugreis naar Stockholm, aldus Tundra Tabloids, om daar een bezoek te brengen aan Rinkeby, een andere grote wijk waarin hoofdzakelijk migranten wonen, hield hij een toespraak in een moskee in Malmö in het district Rosengård.

“Voor mij is de nationale feestdag er voor allebei, voor de ouden en de nieuwen. Hij staat voor allebei, voor gehaktballen en hummus en het islamitische centrum maakt deel uit van Zweden”, zei hij.

De locale zender van de Zweedse staatsomroep berichtte dat er in Malmö enkele honderden mensen bijeen waren gekomen na het vrijdagsgebed om de nationale feestdag te vieren.

In Zweden hebben dit jaar al ongeveer 13.000 mensen uit het buitenland het Zweedse staatsburgerschap gekregen, dat zijn er in totaal meer dan 30.000 sinds de laatste nationale feestdag in 2013.

De grootste groep “Nieuwe Zweden” komt uit Irak, gevolgd door Polen, Somalië en Thailand.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Elite, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Zweedse nationale feestdag: Minister van Integratie viert in de moskee

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Die vent is goed geintegreerd!Maar dan andersom!

  Like

 2. Bob Fleumer zegt:

  Ze doen zelf de strop om hun nek.
  Het is totaal niet te rijmen wat daar in Zweden gebeurt.
  Het lijkt wel of ze allemaal gedrogeerd zijn.

  Like

 3. Jade zegt:

  Zweden komt er nog wel achter wat voor beesten ze in huis halen.
  Ga vooral zo door, naïeve dwazen…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Eh…..Halló hé….!
   Als ze daar nou nog niet achter zijn, gebeurt het nooit meer!
   Massale en chronische hersenverweking, vrees ik, opgelopen door zo ’n halve eeuw socialistische goedmenselijke indoctrinatie op school en in de kinderopvang, zo ’n 5 à 6 dagen per week. Zónder broodnodige variatie!
   We zagen al eens, dat ze zich nog eerder druk maken over genderneutrale toiletten! Volkomen verdwaasd dat volk!

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler; 23.44. uur. Precies Theresa. Tientallen jaren socialistisch beleid, is zeer schadelijk voor de geestelijke gezondheid van een volk. Helaas, zal Zweden op deze manier zeer spoedig in handen vallen van de ISLAM! En dat wordt dan ons voorland, als we ons niet massaal gaan verzetten.

    Like

 4. lucky bee zegt:

  Ik hoop dat zijn vrienden hem een dag de keel doorsnijden.

  Like

 5. Joop Sigaar zegt:

  @ Erik Lullenhag
  Vroeger in die regio sterke trotse Vikingen en nu dhimmi’s , wat kunnen volkeren toch diep zinken onder het socialisme .
  En ze gaan er aan kapot , wij ook trouwens !

  Like

  • BertG. zegt:

   Waar is Wickie de Viking gebleven als je ‘m nodig heb. Dat waren nog eens tijden.
   Die was voor niemand bang en altijd onbevreesd. Of zouden ze die ook verbannen hebben of voor racist hebben uitgemaakt. Waarschijnlijk wel.

   Like

 6. paulzwueste zegt:

  Zweden is een democratie… En als het volk besloten heeft om naar de sodemieter te gaan moet je ze gewoon laten gaan. Maar niet daarna bij ons komen zeiken natuurlijk!

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Het Zweedse volk heeft dat pas besloten nadat het eerst vanaf kleuterleeftijd door de socialistische indoctrinatie gehaktmolen werd gehaald in de vele Zweedse kinderopvang en scholingsinstituten. Het vrije denken is in Zweden op een Stalinistische manier weggewerkt en die enkeling die wel nog een individueel en realistisch geluid wil laten horen wordt binnen de kortste keren in de fascistische hoek gemept waar hij de rest van zijn leven mag verblijven als een maatschappelijke paria. Inmiddels begint de dagelijkse realiteit in Zweden dermate verschrikkelijke beelden en vormen te krijgen dat men onder het mom van privacy maar verboden heeft in het openbaar nog foto’s en films te maken. De wereld mocht immers eens te weten komen wat voor moois zich afspeelt in de islamitische kracht en prachtwijken in Zweden.

   http://www.powned.tv/nieuws/tech/2013/05/fotograferen_verboden_in_zwede.html

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s