Welke boodschap gaat er uit van de moslims in Zweden?

Screenshot_5

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweden is een land dat er om bekend staat tolerant te zijn en het multiculturalisme te huldigen. Migranten uit islamitische landen worden verwelkomd, en op dit moment bevinden zich daar al 350.000 moslims op een totale bevolking van 9,5 miljoen.

Mudar Zahran van het Gatestone Institute schrijft hierover dat hij deze begroetingscultuur en tolerantie in Zweden gezien heeft en meegemaakt heeft hoe vaak deze misbruikt wordt. De moslims beantwoorden de vriendelijkheid van de Zweden ermee dat zij het land willen islamiseren.

Het Open Society Institute publiceerde in het jaar 2007 cijfers, waaruit bleek dat het islamitische bevolkingsaantal tussen de 250.000 en 450.000 ligt, dat betekent tussen 1,8 en 4,4% van de totale Zweedse bevolking.

In Uppsala, de op drie na grootste stad in Zweden en zetel van de aartsbisschop van de Zweedse kerk, klaagde een Zweedse activist dat de islamitisch beheerste gebieden van Uppsala “vol fundamentalisten zitten, die buiten controle geraakt zijn… zelfs de Zweedse politie is bang om daar naartoe te gaan, omdat veel Arabieren en islamitische jongeren haar met stenen bekogelen.”

Ook dienstverleners in staatsdienst zijn bang om de islamitische en Arabische gebieden in Uppsala te betreden.

Een politieagent van de stad bevestigde wat de activist gezegd had:

“Politieauto´s die de islamitische en Arabische woongebieden naderen, worden regelmatig met stenen bekogeld. Op dit moment weten de Zweedse autoriteiten niet hoe zij de openbare dienst in deze streken in stand moeten houden. Ze overwegen zelfs om bepaalde dienstverleningen van de staat af te schaffen. Het is gewoon te riskant om te werken in zo´n vijandige omgeving. Enkele bewoners van de Arabisch-islamitische gebieden van Uppsala zeggen dat dit ´shariagebieden zijn, waarin de Zweedse regering niet welkom is´.”

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Immigratie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

32 reacties op Welke boodschap gaat er uit van de moslims in Zweden?

 1. Cathja zegt:

  Stomme, oerstomme Zweden, dat ze het zóver hebben laten komen! Binnenkort wordt het land van de oorspronkelijke bewoners afgepakt en zullen zij als tweederangs burgers hopelijk nog in hun land mogen blijven wonen. Zo niet, dan zullen de Zweden de nieuwe vluchtelingen van Europa worden!

  Like

  • Marijke zegt:

   Uiteindelijk zijn wij net zo stom Cathja. Velen van ons waarschuwen hiervoor, maar we krijgen geen gehoor; totdat het te laat is.

   Like

  • JooJootje zegt:

   Of ze werpen de illusie van beschaving van zich af en doen wat er gedaan moet worden.

   Like

  • Syrier/assyrier zegt:

   Volgens mij is Nederland erger aan toe.Exacte data ken ik niet,maar in zweden heb ik geen een moskee gezien.Ik heb heel wat steden bezocht.Twee jaar geleden zag ik die duivelaanbieders met z’n alleen bij de metro bieden,terwijl iedereen in de metropool voor de kost moest zorgen.

   Like

 2. Philippine zegt:

  De Zweden zitten in de val van het multikultikletsdom.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  “Ze overwegen zelfs om bepaalde dienstverleningen van de staat af te schaffen……”
  Nou, schaf dan meteen het hele land maar af; daar draait het op die manier tóch op uit….
  Tjongejonge, hier blijft je bloed toch van stil staan!
  Kijk, het ligt heel simpel, wat je als regering zou moeten doen als je steden overgenomen dreigen te worden door zogeheten ‘nieuwe Zweden, c.q. moslims:
  De noodtoestand afkondigen, de betreffende gebieden in kaart brengen, het leger inzetten, met tanks en dergelijke, graag, en die wijken vervolgens, desnoods met geweld, TOT DE LAATSTE MOSLIM SCHOONVEGEN!!!
  En vervolgens alles registreren en uitzetten!
  Maar ja, de Britten doen dat toch ook niet. Laat staan die verdwaasde zij’en sokken, die de Zweden geworden zijn….
  Tanks? Ze zullen je zien aankomen: Bang om een moslim pijn te doen…..
  Nee, dan laten ze liever zichzelf pijn doen…..
  Wàt een volk…..

  Like

  • Yvonne van Cleef zegt:

   En zo is het,Theresa;zouden ze hier ook moeten doen,maar ik geloof dat wij al geen tanks meer hebben!Voorbedachte rade?

   Like

  • Jean zegt:

   Lieve Theresa,
   Please, zorg ervoor dat uw bloed niet gaat stilstaan, ik zou dat heel erg vinden daar waar ik heel gelukkig zou zijn als bij 1.000 moslims per dag het bloed zou stilstaan. Even naar de beelden in Irak en Syrië kijken en het wordt oveduidelijk.
   p.s. 1.000.000 per maand is nog beter..

   Like

 4. sam zegt:

  Maar 350000 Moslims? In België hebben wij er over het 1.000.000, allemaal Marokkanen en nog dat dat soort uitschot. Velen zijn al Belg geworden en dus tellen niet meer mee in de statistieken, Godsdienst mag na WOII niet meer gebruikt worden om statistieken op te stellen;Spijtig genoeg (?) zitten de gevangenissen wel vol van dat soort uitschot. Zal in Nederland wel niet beter zijn trouwens

  Like

  • meneertje zegt:

   Ja, mij viel dat getal ook op.
   Ik zou het veel hoger hebben geschat, op grond van de berichten over de islamisering van Zweden die ons van tijd tot tijd bereiken.

   Als Zweden met een moslimpercentage van onder de vijf procent al zo erg in de problemen zit, moet je de toekomst van het land wel heel donker inzien.

   Nederland en België hebben, met Zweden vergeleken, met een veel hoger percentage moslims, dan de zaken nog relatief goed in de hand.

   Maar er gaat natuurlijk wel een gigantische waarschuwing uit van de ervaringen van Zweden.
   Zouden de idioten in onze regering en Tweede Kamer die waarschuwing ooit verstaan?

   Ik vrees het ergste. Als ik bedenk dat nog kort geleden een kleine zestig kamerleden tegen de benoeming van Van Woerkom hebben gestemd, enkel en alleen op basis van een klacht over een terechte opmerking van hem over Marokkanen van vier jaar geleden en dit dan na een klacht van een man die had staan juichen bij de moord op Fortuyn en die zich aanhanger van Osama bin Laden had genoemd, dan kan ik niet anders dan concluderen dat een groot deel van onze volksvertegenwoordiging elk begrip voor verhoudingen heeft verloren.

   Wij worden bestuurd door halfzachten die vermoedelijk niet eens bewust de ondergang van Nederland willen, maar die er door hun stupiditeit wel regelrecht op aansturen.

   Like

 5. Jade zegt:

  “Welke boodschap gaat er uit van de moslims in Zweden?”
  Gewoon wat Houari Boumediene al in 1975 aankondigde
  tijdens een bijeenkomst van de VN :

  “Miljoenen mannen en vrouwen zullen van het zuidelijk,
  naar het noordelijk halfrond komen. En ze zullen niet komen
  als vrienden, maar wel om te veroveren.”

  Het lijkt me daarom zeer wenselijk, dat ALLE moslims zo snel mogelijk
  weer uit Europa verwijderd worden.

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  “De moslims beantwoorden de vriendelijkheid van de Zweden ermee dat zij het land willen islamiseren.”

  Ze doen hun islamitische plicht. Neem het ze eens kwalijk. Het angstaanjagende is dat zoiets bekend was en niemand het wilde zien. Dit is ook ons voorland. Want de islamitische bevolkingsgroep in ons land wordt ook alleen maar groter. Tot ze groot genoeg zijn om de zaak over te nemen.

  Allemaal volkomen voorspelbaar. Geloof maar niet dat de Nederlandse regering dit niet doorheeft. Ze weten het precies. Waarom ze dan niets doen? Omdat alles volgens plan verloopt. Dat plan wordt alleen ons niet aan de neus gehangen. Dat is nog geheimer dan de Commissie Stiekem.

  We beleven nu de verwerkelijking van drie boeken. 1984 van George Orwell, Eurabië van Bat Ye’or en De Ondergang van Nederland, Land der Naïeve Dwazen, van Mohamed Rasoel.

  Voorwaar, voorwaar, ik zeg u: als we geen volksopstand beginnen, gaan we en masse naar de kl*ten. En dat komt eerder dan we denken.

  U denkt misschien dat Geert Wilders zo gedemoniseerd wordt, omdat ze hem zo racistisch, fascistisch, xenofoob en abject vinden? Welnee, dat interesseert ze geen lor! Geert Wilders is de enige die mogelijk zand in hun machine kan gooien en dát moet tot elke prijs voorkomen worden.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 7. jantjeuitnl zegt:

  Ze hebben een leger. Gebruik dat.

  Like

 8. Charles Martel zegt:

  weden was steeds een matriarchale cultuur; en dit is de reden waarom zij zich zo gemakkelijk overgeven aan de andere gesluierde matriarcale cultuur. Klinkt paradoxaal en toch zijn links en islam zaagbroeders van dezelfde moedergodin.

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Sorry voor schrijffouten;het gaat over Zweden en hun zoogbroeders.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat zijn geen schrijffouten hoor, dat zijn tikfouten.
    En het verschil is,dat iedereen kan beredeneren -als men even nadenkt- dat U de spellingswijze daarom nog wel beheerst; dat heeft niets met elkaar te maken.

    Like

   • meneertje zegt:

    “Zaagbroeders” vind ik toch ook wel aardig.
    Ze zagen gezamenlijk het land in stukken…

    Like

 9. Bob Fleumer zegt:

  Ik was 60 jaar geleden een paar maanden in Zweden bij een normale Zweedse familie.
  Ik heb daar zelfbewuste trotse mensen meegemaakt die vaak de Zweedse vlag bij hun huis voerden, ik heb daar grote gastvrijheid meegemaakt zowel van de familie als hun vrienden.
  Als ik dan nu zie hoe Zweden teloor gaat dan huilt mijn hart.
  De islam maakt meer kapot dan je lief is.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   EN de vijftig jaar staatsopvoeding in kinderdagverblijven maakt meer kapot dan je lief is: Je ziet het: Watjes, die niet voor zichzelf op durven komen!
   Vruchtbare gevolgen van decennia lang ‘sociaal-democratie: Lief zijn voor anderen maar jezelf de grond in boren!

   Like

   • Harry zegt:

    Daar is het gedonder mee begonnen , T , net zoals hier tijdens Joop den Uijl , die ook vond dat kinderen op school opgevoed moesten worden en niet thuis .
    ( Dit staat even los van het disciplineverhaal van vorige week , wat ik helemaal niet zo erg vond en uiteindelijk ben jij toch ook nog goed terechtgekomen , ondanks die strengheid waar je het niet zo op had ) .
    De socialistische eenheidsworst voor eenvoudig kneedbare slachtoffers .
    Makkelijker kun je mensen niet hersenspoelen .
    WEER die verdomde rotsocialisten die de boel totaal naar de verdommenis hebben geholpen .

    Hoorde gister nog een aardige opmerking van een medewerker van een waterschap met een linkse directeur , die zei : ” we moeten verjongen en verkleuren ” , en ze hebben dat meteen in gang gezet door twee van die lorrenkoppen aan te stellen op kantoor die meteen met een air rondliepen of zij al de baas waren .
    Kennelijk moeten anderen dan ook maar plaats maken . Ergo Nederlanders er uit !
    We moeten iets verzinnen om dat rode tuig te remmen en te stoppen .
    En snel !

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry., 13.11u.: Och, Harry, dat er in de Zweedse dagopvang sprake zou zijn van zoveel DISCIPLINE, geloof ik niet eens.
    Tenminste niet overmatig: De Zweden hebben altijd veel feeling gehad voor wat er in kinderen omgaat, eerlijk is eerlijk.
    Mijn grief in dit opzicht is eerder, dat het zo ’n goedmenselijke opvoeding is, zo van: Altijd lief zijn voor allochtonen, wat ze ook doen, want ze begrijpen het niet en ze zijn zielig. En daar dan jezelf voor wegcijferen anders ben je racistisch, enfin, een weg-met-ons-opvoeding.
    En verder ben ik niet dol op dat fenomeen dagopvang, minstens vijf dagen per week, soms tot 7 uur s’avonds: Kinderen hebben een thuis nodig en dat krijgen ze zo niet.
    Je bent niet voor niets ouders; je moet er voor ze ZIJN, zeker als ze nog jong zijn. Punt.
    Die kinderen krijgen te weinig grond onder hun voeten. Daarom worden het óók van die watjes.

    Like

 10. Avidia zegt:

  Cathja, dat waren eens de z.g. vooruitstrevende Zweden, het land van de openlijke porno en blaadjes, nou, dat zullen ze nu wel laten, dat staat de Islam niet toe. Hoe kan een land zover van zichzelf af komen te staan, onbegrijpelijk. Ik ben er vroeger meerde malen op vakantie geweest, prachtig land met vrijzinnige mensen, daar is niets van over, om te huilen toch?

  Like

  • Ekster zegt:

   Ja natuurlijk is dat om te huilen, maar ze hebben daar wel zelf voor gekozen. Sterker nog, ze hebben nog steeds hun lesje niet geleerd. Jammer genoeg zijn wij in Nederland niet veel beter of wijzer. De mensen stemmen tegenwoordig weer massaal op D66, dus tja, dan vraag je ook om moslimdominantie.

   Even zo goed is het natuurlijk wel godgeklaagd dat je als beschaafd westers land hulp biedt en mensen opneemt in je land die daar dan vervolgens op grove wijze misbruik van maken…

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  De boodschap van de MOSLIMS, WIJ WILLEN DE HELE WERELD VEROVEREN! Dat moet van het GRUWELBOEK KORAN, en de pedoprofeet MO! Maar ja, de rode kerk, en de simpele goedmensen, willen de werkelijke aard van de moslim niet zien.

  Like

 12. roger catrysse zegt:

  Wij maar klagen maar binnenkort hetzelfde in Nederland en in België . Alleen weten we nu nog niet wanneer maar zo lang zal het niet meer duren Allah dankt de linkse kerk

  Like

 13. koddebeier zegt:

  Ja, die socialisten hebben het goed voorelkaar in Zweden.

  Like

 14. vincent zegt:

  Klagen, klagen en klagen maar acties nee dat doen we dan weer niet. Uit ervaring weet ik dat organiseren tot acties (zelfde als hun, dus GEEN stille tocht) Geen weerklank vindt in Nederland.
  Ierland heeft het wel begrepen jaagt Moslims op en slaan ze in elkaar een totale moslim stop en met 1000 PER WEEK verlieten en verlaten Moslims ierland. Duidelijk is dus dat Geweld de enige oplossing is en Zweden laat zien dat aardig en poeslief doen lijdt tot harde en vijandige overnames. Ik wil wel organiseren maar heb aanhang nodig actieve aanhang !!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @vincent: 16.32. uur. Inderdaad keihard aanpakken, de moslims. De enige vraag blijft, aan welke kant zal het leger en de politie staan, als hier een regelrechte burgeroorlog ontstaat, door het moslimgeweld. Er is al het VERRAAD van de gehele 2e KAMER, enkel de PVV en de SGP ZIJN/WAREN tegen ISLAMISERING!

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Tom,de vraag stellen is hem beantwoorden!Ze hebben nu al de opdracht de andere kant op te kijken als het moslims betreft!Of anders ze met fluwelen handschoentjes aan te pakken!

    Like

 15. Jean zegt:

  Hoe we het ook keren of draaien, uit welke hoek het ook mag komen, als het islam betreft is het steeds dood en verderf overgoten met barbaars geweld.
  En die smeerlapperij willen ze beschermen zelfs in die mate tot kritiek op die vuiligheid strafbaar wordt.
  Ze kunnen de pot op, wij zullen die smeerlapperij NOOIT aanvaarden, tolereren noch respecteren niet in onze gemeenschap niet op de werkvloer en nooit of te nimmer in ons huis.
  Reden: achterlijke gewelddadige smeerlapperij waarin kinderen misbruiken als een weldaad beschouwd wordt, waarin het een hobby is vrouwen te vernederen, slaan, stenigen, verkrachten tot vermoorden.
  Die rotzooi moet uit heel Europa geflikkerd worden, liefst vandaag nog want morgen kan reeds te laat zijn, kijk maar naar Irak en Syrië tot wat die vuiligheid gaat.
  Ik hoop uit het diepst van mijn hart dat ze die hele EU bende voor 6 maanden naar ginder sturen eens zien of de papagaaien dan nog zoveel lawaai maken, ik zi ze al hangen aan lantaarnpalen langs de weg, ach wat kunnen gedachten toch rust brengen bij een mens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s