Berlijn: Politie ontruimt driemaal het Columbiabad

Screenshot_15

(Vertaling: E.J. Bron)

Wegens ordeverstoringen van badgasten moest het Columbiabad in Berlin-Neukölln de afgelopen dagen driemaal door de politie worden ontruimd. Het zwembadenbestuur en de politie bevestigden woensdag een desbetreffende melding van de vakbond Verdi. Volgens informatie van de woordvoerder van de zwembaden, Matthias Oloew, was het op de drie hete dagen zondag, maandag en dinsdag vorige week niet mogelijk om tot 20.00 uur ´s avonds open te blijven, omdat een grote groep jonge mannelijke bezoekers iedere avond tegen 19.00 uur de springtoren bezette. Ze sprongen ongecontroleerd in het water en brachten daarmee zichzelf en anderen in gevaar. Daarom werd de politie gealarmeerd.

Volgens een woordvoerder van de politie namen de eerste twee dagen iedere dag ongeveer 50 mensen aan de escalatie deel. Op de derde dag kwam er zelfs, na de arrestatie van twee relschoppers, een mensenmenigte van tot 100 agressieve jonge badgasten bij elkaar. Een van hen zou geprobeerd hebben de politie te slaan… (Wie de geïntegreerde jongens waren, staat uiteraard niet in het artikel van de Tagesspiegel).

Screenshot_16

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Berlijn, Immigratie, migrantengeweld. Bookmark de permalink .

14 reacties op Berlijn: Politie ontruimt driemaal het Columbiabad

 1. bobzelf zegt:

  laat om 18.00 het water weglopen, en daarna mogen ze toch gewoon springen en wat salto’s maken ???
  Waarom moet ik altijd met die simpele oplossingen komen ???
  Minder, minder, minder ( water ) ???
  gr.bob

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ik doe een gooi, lichtgetinte badgasten?…….

  Like

 3. Claudia M. zegt:

  Dat is dus precies hetzelfde wat er hier met mooi weer bij haast iedere recreatieplas gebeurt. De boel wordt verstierd en verpest door altijd dezelfde groep of kan ik beter zeggen troep, die uitsluitend uit opgeschoten jongens bestaat!

  Wat is het toch een doffe ellende als die klanten ergens neerstrijken. Harde muziek, knetterende scooters, schreeuwen, blèren, beledigen; van vooral het vrouwelijke deel en of ze wel of geen (kleine) kinderen bij zich hebben maakt niet uit, vloeken waar een bootwerker nog rode oortjes van krijgt. Dan de complete vuilnisbelt die ze achterlaten en zeg er vooral niets van, want dan heb je poppen helemaal aan het dansen en kun je nog klappen krijgen ook!

  Ik ben er klaar mee en blijf tegenwoordig lekker thuis in de tuin. Badje erin, lekkere ligstoelen, de koelkast om de hoek en nergens mee hoeven zeulen om vervolgens je middag verpest te zien.

  Like

 4. roger catrysse zegt:

  We moeten tolerant zijn en samen roepen meer bruinen meer bruinen

  Like

 5. Dit is op Kiezen Voor Vrijheid herblogden reageerde:
  Op bijgaande foto is geen Arische jongere te zien.
  Wat dan wel? Oordeel zelf.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Wat mij betreft, mogen deze “jongeren” zichzelf best in gevaar brengen. Ze mogen zelfs bij hun baldadige heldensprongen sterven. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde zeggen de Katholieken.

  Like

 7. Benesha zegt:

  In Kluisbergen, België is dit idem dito. Daar komen horden bruingetint schorem uit Noord Frankrijk de boel verzieken. En je mag inderdaad geen opmerking maken of je hebt gegarandeerd prijs.

  Like

 8. Rick zegt:

  Jaren en jaren geleden werd tropisch zwemparadijs Tropicana te Rotterdam al ten gronde gericht door deze Rif-Apen. Moest in 2010 uiteindelijk sluiten en staat er nu bij als een ruïne 😦
  Oorzaak: Hordes meisjes en vrouwen aanrandende/verkrachtende agressievelingen die zich van niets of niemand iets aantrokken.

  Like

 9. Pingback: Berlin-Neukölln: Bij zwembadrellen dient de imam te bemiddelen | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s