PVV accepteert geen vrij spel frauderende asielzoekers

Screenshot_10

Vragen van de leden Helder en Fritsma (PVV) aan de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over vluchtelingen met vals paspoort die vrijuit gaan.

1.) Kent u het bericht: ‘Vluchteling met vals paspoort vrijuit’ (*)?

2.)Klopt het dat de Hoge Raad heeft bepaald dat een asielzoeker niet strafrechtelijk behoort te worden vervolgd wegens het in het bezit hebben van vervalste documenten?

3.)Deelt u de mening dat artikel 31 van het Vluchtelingenverdrag, waarin wordt bepaald dat er geen strafsancties mogen volgen voor vluchtelingen, ook niet als ze niet over de juiste papieren beschikken die kunnen aantonen dat ze uit een land komen waar hun leven of vrijheid wordt bedreigd, het onmogelijk maakt voor Nederland om te bepalen uit welk land  een asielzoeker komt en dus of de asielzoeker wel daadwerkelijk een vluchteling is en hier wel of geen verblijfsstatus kan krijgen? zo nee, waarom niet?

4.)Hoe vaak blijkt dat asielzoekers valse papieren gebruiken en achteraf helemaal geen vluchteling blijken te zijn?

5.)Bent u met de PVV van mening dat het niet uit te leggen valt aan de hardwerkende Nederlander dat zij wel een straf of boete krijgen als zij over valse documenten beschikken of geen geldig identiteitsbewijs bij zich hebben en een asielzoeker niet? Zo nee, waarom niet?

6.)Deelt u de mening dat iedereen die de zaak met valse papieren wil bedonderen bestraft moet worden en dat asielzoekers daarbij niet moeten worden uitgezonderd? Zo nee, waarom niet?

7.)Welke maatregelen gaat u nemen om te voorkomen dat artikel 31 van het Vluchtelingenverdrag tot gevolg heeft dat een asielzoeker niet strafrechtelijk wordt vervolgd wegens het in het bezit hebben van vervalste documenten?

8.)Bent u bereid om het vluchtelingenverdrag op te zeggen, temeer daar Nederland daardoor de verplichting heeft om iedereen die zich hier aanmeldt op te vangen? Zo nee, waarom niet?

(*)www.spitsnieuws.nl

PVV normale grootteGeplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Overheid, PVV. Bookmark de permalink .

40 reacties op PVV accepteert geen vrij spel frauderende asielzoekers

 1. Cathja zegt:

  Ook weer zo’n raar artikel in het Vluchtelingenverdrag wat het bijna onmogelijk maakt om mensen die sjoemelen met hun gegevens uit te zetten. Nog even en er bestaat helemaal geen mogelijkheid meer om mensen uit te zetten, want iedereen die hier binnen loopt meent wel een reden te hebben om hier permanent te mogen verblijven. De werkenden (lees: belastingbetalers) zijn de wanhoop nabij. Zij zijn degenen die steeds moeten inleveren, want de overheid zal toch érgens de centjes vandaan moeten halen om al die nieuwelingen van bad, bed en brood (en nog véééél meer!!) te kunnen voorzien.

  Hoe raakt een land in verval? U en ik weten het antwoord wel. De PVV is waarschijnlijk weer eens de enige partij die deze misstanden aan de kaak stelt.
  Ik verwacht niet dat er een antwoord door Teeven zal worden gegeven waar we iets mee opschieten.
  Het blijft zoals het is.

  Like

  • Lucie zegt:

   Ja,hoe raakt een land in verval?
   Die idioten in Den Haag en Brussel zijn daarvoor cumlaude afgestudeerd.
   Hoe gestoord kan je zijn…..

   Like

  • BertG. zegt:

   Alleen de Nederlander dient zich nog te identificeren. Die pakken ze wel.
   Daarom heb je ook een BSN. Dus altijd traceerbaar.
   Alles wat niet onder een Nederlander verstaan kan worden hoeft zich nergens voor te verantwoorden of te bewijzen of je wel of niet liegt.. Vrij toegang. OVERAL.
   Zoek de 2 verschillen.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @BertG: 16.41. uur. Zo loopt dat in NEDRIGLAND Bert. ” HET LAND VAN DE NAIEVE DWAZEN”.

    Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Steekhoudend genoeg, die vragen. Nu maar hopen, dat er eens antwoord op komt, want het klopt natuurlijk voor geen meter, wat hier gebeurt! De Hoge Raad zou bepaald hebben…..? Pàrdon…?!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Arresten van de Hoge Raad staan gelijk aan wetgeving en er is geen beroep meer tegen mogelijk, dan moet je het internationaal aanpakken.

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Asielzoekers hebben gewoon een vrijbrief!!!Zitten geen voorwaarden meer aan verbonden,alleen heeft de grote meute dat nog niet door!

    Like

   • Jean zegt:

    Wans,
    Wie kan ons wat verplichten wat wij niet willen? Die hoge kloten raad? Laat me niet lachen, we hebben helaas veel dwazen en die hoge kloten raad is een bende idiote dwazen.
    Gewoon de bullshit negeren, vreemd tuig en als eerste illegaal tuig moet eruit, punt.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Dat antwoord komt er vast wel. In de zin van: “Dat zijn EU-regels en die zijn bindend. Daar kunnen wij niets aan veranderen” En gaan over tot de orde van de dag. Dus zoals gebruikelijk weer een antwoord dat geen antwoord is. Daar kunnen wij (en de PVV) het dan mee doen.

   j.c.th.kohler@online.nl

   Like

 3. Tempelier. zegt:

  Wederom het meten met twee maten, eigen bevolking moet zich om een scheet legitimeren met een geldig bewijs, terwijl een zandbakrat ongezien zonder belemmeringen met valse documenten of zonder de poort van het land van melk en honing binnen kan lopen. Want ja eenmaal binnen NOOOIT meer eruit Dit is vast weer wetgeving uit de Unie ! Walg.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tempelier: 12.54. uur. Onze Tweede Slaapkamer, zit vol met plucheplakkers die voluit blaten: WEG MET ONS. Leve de HAATJURKEN, dat is hun agenda. Behalve de PVV en de SGP, heulen ze ALLEMAAL met de Islam, van links tot rechts.

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Het hek is hier echt van de Dam, zijn ze van de pot gerukt ?? Nou mag je als asielzoeker ook al je reisdocumenten vervalsen. Zo komen ze al frauderend ons land binnen, stelletje achterlijk linksen idioten van de asielindustrie, Landverraders !!!

  Like

  • Wans Horst zegt:

   Ik vermoed dat socialisten (die met uw geld een superioriteitsgevoel willen kopen en ten koste van uw levensstandaard tolerant willen zijn) hartelijk zullen lachen om uw terechte onvrede. Zij hebben namelijk geleerd dat het een goede zaak is om de realiteit uit het oog te verliezen en zien de blanke als een kloon van satan.

   Like

   • Wans Horst zegt:

    Dat zien van de blanke (man) als satan is discriminerend en onterecht.

    Like

   • BertG. zegt:

    Valt wel mee hoor. Ik word hier 24 uur p.d. voor goddeloze uitgemaakt.
    Iemand die al het kwaad in de wereld gebracht heb en bestreden moet worden.
    Dus ze zijn niet de enigste daarin.

    Like

 5. Wans Horst zegt:

  We moeten echt eens gaan luisteren naar PVV’ers, willen we als land niet nog verder doorslaan naar de derde wereld.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De HOGE RAAD, vol met WAANZINNIGEN en LEDEN van DE RODE KERK en ASIELZOEKERSINDUSTRIE, daarom geef ik ons hierbij op een briefje, dat deze vragen ONVOLDOENDE beantwoord zullen worden. Van onze “laffe politici”, van “links tot rechts”, hoeven we geen STANDVASTIGHEID meer te verwachten! Alleen de PVV is geen partij van LANDVERRADERS, de rest dus WEL!

  Like

 7. Mary Gijzen zegt:

  We kunnen beter een jaartje of wat de gewone burger, ja die blijkbaar als enige nog met gezond verstand op Wilders na, laten regeren want we hollen nu wel erg hard achteruit. Gewoon eng!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Ik lees hierin dat Wilders geen gezond verstand heeft…. Of lees ik het verkeerd. Iemand??

   Like

   • BertG. zegt:

    die blijkbaar als enige nog met gezond verstand op Wilders na

    Like

   • Wans Horst zegt:

    De burger heeft volgens Mary als enige gezond verstand, als je Wilders niet meerekend.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Eh….misschien, ja: Ik moest het een paar maal overlezen, maar ik gelóóf, dat Mw. Gijzen bedoelt, dat Wilders, als enige politicus, nog gezond verstand heeft, nààst de gewone burger; met andere woorden: De overige politici hebben géén gezond verstand.
    Bedoelt U dat, Mevrouw Gijzen? Reageer indien mogelijk nog even om ons uit de droom te helpen, alstublieft……
    :

    Like

 8. Aegolius cs zegt:

  Indien het Vluchtelingenverdrag niet naar de wens van NL wordt aangepast blijft de enige weg het opzeggen daarvan. Gehele EU in rep en roer over deze amoreel staatsrechtelijke stap.
  Ik vermoed het antwoord al van de minister en u ook….

  Like

 9. bigljohn zegt:

  Er bestaat geen wetgeving meer in Nederland, althans niet meer voor de gelukszoeker die willens en wetens de zaak aan het bedonderen is, en alle medewerking van het Rijk krijgt. De Hoge Raad….Bull-chips ! Over discriminatie gesproken ! Discriminatie is toch in meerdere vormen ook bij de Wet verboden ?Alsmede het verkrachten van de Nederlandse Wet. Waar gaan deze ontwikkelingen naartoe ? Ik zal het u zeggen. Dat wij Nederlanders in feite met zijn allen zelf illegaal verklaard worden, en dat wij onze huizen moeten verlaten voor de hooggeachte heren en dames gelukszoekers. Bij gestage groei van dat leger gelukszoekers moet het laatste niet uitgesloten worden. Men maakte regels voor anderen (wij) en uitzonderingen voor zichzelf (gelukszoekers) !

  Like

 10. Theodoor zegt:

  De PVV is blijkelijk nog de enige partij die orde op zaken wil stellen en houden.

  Dit in tegenstelling tot andere wat grotere partijen, denk maar eens aan alles wat misgegaan is bij de NGO’s en de woningbouwcorporaties. Daaraan hebben juist de PvdA, CDA, VVD en D66 de leidende rollen in gespeeld.

  Helaas heeft het volk een slecht geheugen.

  Like

 11. Yvonne van Cleef zegt:

  De Hoge Raad…..Ja,ja,die is er ook alleen maar ten behoeve van alles en iedereen die niet Nederlands is!Wat een klereland,klereregering!Door dit soort berichten komt mijn te lage bloeddruk,dagelijks weer op peil!

  Like

 12. Jean zegt:

  Als je vandaag, of morgen, snel een plasje pleegt achter een boom, zogenaamd wildplassen, dan wordt je beschouwd en behandeld als een misdadiger. Ban en boetes volgen in snel tempo elkaar op.
  Als je vandaag, of morgen, snel het land binnen sluipt, illegaal dus, dan wordt je beschouwd en behandeld als een weldoener die welvaart, veiligheid en toekomst brengt, er wordt je een woning zomaar aangeboden, na eerst de eigenaar weggepest te hebben, je tafel wordt gedekt en je rekeningen worden betaald, je moet maar een zaak beloven nl. voor links stemmen en bye thr way, plassen en sch…ten mag je overal.
  Wat een prachtige toekomst wordt ons toch geboden (we kunnen ze zelfs niet weigeren) door dat krapuul van die EU misdaadorganisatie, overloop de smoelen van het tuig wat daar ligt te stelen en te parasiteren en het is overduidelijk dat we te maken hebben met het laagste van het laagste onder het mensDOM.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Jean: 16.01. uur. Precies beste Jean! Het zijn gore verraders en crapuul, de leden van partijen als de socialisten, liberalen, links-liberalen en christen-democraten!

   Like

 13. Rien zegt:

  Zo dan hebben wij Nederlanders geen legitematiebewijs meer nodig goed te weten , Dit kan toch zo maar niet ze komen Nederland binnen wandelen met een vervals paspoort en niemand doet wat , Hier moet wat gebeuren dit word Nederlanders nu echt wel te veel

  Like

 14. Jean zegt:

  Als we nu eens alle namen en adressen bekend maken van het zootje dat leeft van die vreemdelingenindustrie dan kunnen we een positie inemen tegen dat tuig, stel dat je zoiets naast je deur hebt wonen? Of dat je met zoiets ergens aan dezelfde tafel zou zitten, toch niet om aan te denken…

  Like

 15. tjonge zegt:

  gewoon iedereen zijn paspoort weg gooien en zich zelf illegaal verklaren !
  zo lang de autoriteiten geen dna of wat voor een bewijs hebben van jou persoonlijk, zullen ze jou dus ook als “vluchteling/vreemdeling/asielzoeker moeten behandelen !

  dus mensen, maak gauw een paar ton schuld en stop dat onder een matras, verkoop alles wat aan jouw persoon/identiteit gekoppeld kan worden, hef alle bankrekeningen op etc, etc.

  en meld je daarna als asielzoeker/vluchteling bij de autoriteiten, dan zal u ook gepamperd worden 🙂

  Like

  • tjonge zegt:

   en als ze zeggen “meneer, u bent nederlander”, dan gewoon ontkennen en zeggen dat je niet meer weet uit welk land je komt wegens geheugenverlies.

   m.i. kunnen de autoriteiten hier niets tegen doen !

   Like

 16. ezra70 zegt:

  Als ik met mijn honden ga wandelen moet ik zelfs mijn ID-kaart of paspoort meenemen voor het geval dat ik een contoleur tegen kom en één van mijn honden misschien tegen een boom geplast heeft.
  Heb ik die niet bij me ( en dat heb ik nooit) dan kan me dat een fixe boete opleveren van € 90 alleen voor een plasje. En ik heb 2 reuen en die piesen over elkaar heen. Dus 2x € 90. Kan ik mijn ID-kaart of paspoort niet tonen dan hup, weer een boete van € 30 er overheen. Daar kan ik een week met mijn gezin van eten…
  En die lui komen hier binnen zonder paspoort en worden gepamperd!!!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ezra: 22.18. uur, op 13/6. Ziehier, beste ezra, waar Nederland in is verandert: in een land van naïeve dwazen! Sukkels die maar blijven stemmen op VVD,CDA,D66,PvdA,GL,CU,SP,50+, vragen erom dat deze situatie bestaat, en zelfs dat het nog erger gaat worden.

   Like

   • ezra70 zegt:

    Iedereen van die parijen wordt in het zadel gehouden om Geert maar niet aan het woord te laten komen. Op DDS word het ook steeds door Michael vd G. aangezwengeld.
    Ik ben daar onder mijn eigen naam en heb gezegd dat het net een stel kleuters zijn. Alsmaar iets zoeken van Geert of Marine en haar vader om de PVV maar onderuit te halen. Bah! Zo goedkoop…

    Like

 17. Avidia zegt:

  Zoals ik eerder heb laten weten:
  Ik weet er alles van, had een winkel in woninginrichting, al die gelukzoekers kregen alles voor niets, huis, inrichting, noem maar op alles voor niets, de rekening moest naar de gemeente en je kon maanden wachten tot het overgemaakt werd. En ze mochten ook zelf alles uitzoeken, en ik als vrouw in mijn winkel werd over de toonbank gesleurd voor een kusje, gadver!!!!! Een draai om hun oren konden ze krijgen, engerds!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s