Saoedi-Arabië: ook Mickey Mouse en Sesamstraat zijn een Joods complot


Gedeelte van een interview met de Saoedi-Arabische geleerde Nabil Hammad, uitgezonden op Iqraa TV (Saoedi-Arabië) op 15 mei 2014.

Nabil Hammad:

“Welke films hebben we gemaakt in de Arabische wereld? Zoals we allemaal weten, houden mensen van films kijken.

Welke tekenfilms hebben we gemaakt? Een kind, dat normaliter televisie kijkt vanaf twee jaar oud, is bestookt door allerlei films. Hoe is de ‘afgezakte broek’ mode ooit ontstaan? De mannen dragen hun broek zo laag dat hun edele delen zichtbaar worden. Deze mode is ontstaan op het Cartoon Network kanaal. Cartoon Network zond een film uit met de grootste blootzone.
Wat voor soort onderwijs bieden wij aan? Het zijn niet alleen de toekomstige generaties van de islamitische wereld die worden kapot gemaakt – de morele waarden van de hele mensheid worden kapot gemaakt.

Toen ik als instructeur voor Saudi Airlines werkte, had ik een collega met de naam Duncan. Hij vertelde me dat hij niet toestond dat zijn kinderen naar Sesamstraat keken. Ik vond dat toen vreemd. De serie is heel populair. Hij zei dat Sesamstraat morele waarden uitdraagt die niet passen in een beschaafde samenleving.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

19 reacties op Saoedi-Arabië: ook Mickey Mouse en Sesamstraat zijn een Joods complot

 1. Tom Hendrix zegt:

  Stapelgek, deze HAATJURK!

  Like

 2. BertG. zegt:

  Volgens mij is het allemaal begonnen met Donald Duck. Die liep altijd al in ze blote reet rond. Ze hele familie trouwens. En dat deden ze natuurlijk niet zomaar hé.
  Pluto was helemaal heftig, die verdomde het zelf om een jasje aan te trekken.
  Viespeuken waren het, alleen bedacht om ons verkeerde dingen aan te leren.
  Nou, je ziet het. Een en al ellende om ons heen.
  En dan zwijg ik maar over de rest, zoals die beer uit die film. Gewoon gênant om naar te kijken.

  Like

  • Igor zegt:

   En wat dacht je dan van Katrien Duck Bert, loopt ook op hoge hakken met haar kont te wiebelen, wat een vunzigheid en ranzigheid.
   D’r mankeert die moslims toch wat in de bovenkamer??

   Like

   • Jules Vismale zegt:

    Vanaf de tijd dat Donald Duck in 1934 in de tekenfilm ‘The Wise Little Hen’ (De wijze kleine hen) opdook heeft er altijd met hem en zijn omgeving een evolutieproces plaatsgevonden wat je overigens in strips zoals Lucky Luke, Suske & Wiske, Paling & Ko, Asterix & Obelix eveneens tegenkomt. Het idee om menselijke eenden sekslustiger te maken zal niet echt de bedoeling van Walt Disney zijn geweest hoewel ik er altijd van uitging dat Lizzy, Juultje en Babetje hun strikken moesten inruilen voor moderne meidenkapsels om niet steeds ouderwets te zijn. Soms lijken ze net op de Powerpuff Girls; Blossom, Bubbles en Buttercup, hoewel deze supermeisjes al helemaal geen seksie lichamen hebben, laat staan handen, vingers, voeten, tenen, oren, neus en wenkbrauwen en bovendien veel te grote hoofden!
    Katrien Duck had zeker wel een manwijf kunnen zijn geweest daar ze haast net zo agressief als een man kan worden maar haar slechte eigenschappen zijn dan ook vooral dat ze helaas ontzettend verwend, egoïstisch, zelfzuchtig, ijdel, narcistisch, hebzuchtig, brutaal en erg ondankbaar is en zij verwacht dat Donald Duck, Guus Geluk en alle mannen waar ze korte verhoudingen mee aangaat haar overspoelen wat datgene wat Katrien maar wil. Ze is meer een overspelige vrouw die zonder borsten verre van sekslustig is en ook geregeld wordt bedrogen door haar omgeving wat natuurlijk ook andersom gebeurd omdat Katrien nou eenmaal graag van meerdere walletjes eet, net als Joe Carioca en Panchito Pistoles.
    In sommige verhalen ging ze zelfs met Kwik, Kwak en Kwek uit om te picknicken of naar dure feesten te gaan alsof Katrien bijna echt verliefd was op deze drieling die woorden op een hoketus-achtige manier uitspreken. En zelfs met Gijs Gans en Dagobert Duck ging Katrien ooit uit al werd dat meestal weer een grote mislukking omdat Gijs meer van picknicken hield dan van Katrien (hij dumpte haar tijdens een soortgelijk “romantisch” uitstapje met een boot op een eiland daar hij de inhoud van de picknickmand veel meer begeerde) en Dagobert zat liever achter geld aan of was met zaken bezig dan dat hij Katrien (in sommige verhalen was zij ooit zijn secretaresse geweest) bejegende al zouden die twee al NOOIT een verhouding met elkaar moeten aangaan, net zomin als dat Dagobert dat eventueel bij Oma Duck zou moeten doen.
    Ik hoop alleen wel dat al de afgebeelde mannelijke mensbeelden, -honden en -muizen NIET worden afgebeeld met andere hangende geslachtsorganen in hun kruis die al helemaal de verkeerde gevoelens opwekken al zijn de (beverderde) achterwerken van de familie Duck al aantrekkelijk genoeg om daar in de strips met twijgjes op te slaan, er als een voetbal tegenaan te schoppen, aan staartveren te trekken of in een enkel geval over te strelen!

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Leuk gevonden, Bert, maar Pluto HOEFDE helemaal geen kleren te dragen.
   De Disney-tekenfilms/strips kennen 2 soorten figuren: MENSdieren (voornamelijk eenden en honden, al was Mickey een muis en, bijvoorbeeld, Boris Boef een kat.) en dieren-zonder-meer, zoals Pluto, die dan ook meestal een ‘mensdier’ als baas hadden.
   Zo kon je ook denkel aan de veestapel op de boerderij van Oma Duck, en de kat, Tobber, die Donald had in de strips waarin zijn neef Diederik Duck meespeelde.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ja, ga je nog even een beetje Disney porno verspreiden.
    Hebben ze niet al genoeg onheil aangericht.
    En Boris boef was altijd keurig gekleed. Zelfs met een soort van niqab/masker.
    Of zal het een moslim geweest zijn? Je gaat er toch wel anders tegen aan kijken hoor.

    Like

   • Jules Vismale zegt:

    In 1980 schreef een zekere Karin uit Cuyk een brief naar Donald Ducks Brievenbus waarin zij vermelde dat Gijs Gans namelijk Opa Duck zou zijn geweest! Donald was daar toen echter zo van geschrokken daar hij later als tegenwoorden aangaf dat Gijs ten eerste namelijk een gans was en ten tweede dat hij Gijs beslist NOOIT als grootvader wou hebben en eigenlijk nog volkomen terecht ook!

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BertG: 18.52. uur. Hahahahaha, geweldige reactie, Bert. Ik kom niet meer bij. (LOL)

   Like

 3. lucky bee zegt:

  Mickey Mouse komt uit de studio’s van Walt Disney. Is Walt Disney een oostenrijkse Jood?Zo ver ik het weet waren de poppenspelers van Sesamstraat, een paar GI die in Vietnam hebben gevochten.Dat is alles wat ik weet.Is Miss Piggy een beldiging voor moslims?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Disney een Jood? Goed, dat hij het niet meer kan lezen, Lucky bee!
   Disney was een zeer conservatieve Amerikaan en tengevolge daarvan zelfs antisemitisch! Hoewel het bij hem ook weer niet zó diep ging, uiteindelijk.
   Zijn adoptiefdochter Sharon zat op een prestigieuze school, waar op een dag, na veel hangen en wurgen, ook de dochter van een Joodse propducer werd toegelaten. De eerste dag dat ze er zat, stapte Sharon heel hartelijk op haar af (dus absoluut niet kwaad bedoeld) met de woorden die ze thuis uit de mond van Papa had opgevangen: “Ik weet wie jij bent: Jij bent een Jood. Mijn vader zegt, dat jouw vader al zijn geld in de laatste 20 jaar heeft verdiend.”
   Ze waren allebei te jong om te begrijpen, wat die woorden betekenden en werden al spoedig dikke vriendinnen. Het vriendinnetje kwam na schooltijd vaak bij Sharon thuis spelen en herinnerde zich later dat Walt altijd aardig tegen haar was,wat hij ook tegen de vader mocht hebben. Dit waarschijnlijk omdat Sharon zo op haar gesteld was.
   Walt Disney was in vele opzichten een vreemde vogel ( hoewel, misschien niet naar toenmalige Amerikaanse begrippen) maar waarschijnlijk had hij toch iets van een ‘kindervriend’ in zich.

   Like

 4. Tempelier. zegt:

  Hier een reactie van seeeesamstraat. Tommy ; phoe heee !

  Like

 5. Tempelier. zegt:

  In mijn bijbel staat , onder welke steen komt die jurk vandaan. ( doordenkertje).

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Een stel verknipte islam idioten, maar ja dat krijg je met inteelt.

  Like

 7. Claudia M. zegt:

  Misschien moeten ze eens wat minder van de papaverproducten gebruiken? Naast gebrek aan humor, is parodie ook al niet echt aan dat volkje besteedt. Dat wordt nog een leuke wereld als wat zij nastreven bewaarheid wordt…

  Like

 8. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 9. Daiyu-ninja zegt:

  En een broodje pindakaas en beschuitje aardbeien zijn vast ook een joods complot.
  Dat hebben de Joden vast en zeker in productie gebracht omdat ze weten dat deze producten een anafylactische reactie kunnen veroorzaken bij mensen die allergisch zijn voor deze producten en,en dodelijk kunnen zijn.Dit als wapen tegen de moslims.
  En het is ook zeker de schuld van de Joden dat de aarde niet plat is, maar rond, etc, etc.
  Ja, nog even en dan is het ook nog de schuld van de Joden dat er niet-moslims bestaan.
  Die hebben ze gekweekt om de moslims dwars te zitten.

  Like

 10. Jules Vismale zegt:

  Even een foutje corrigeren uit mijn eerdere reactie: mensbeelden moet eigenlijk menseenden zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s