‘Spanje en Italië zijn na de euro geweldig gemoderniseerd’, wat is dat voor gelul?

Screenshot_18

Met Europees geld aangelegde verlaten Spaanse autosnelweg

(Door: trias politica)

Die Meindert Fennema toch, nu doet ie het wéér. Schreef hij in een eerdere column Thierry Baudet onterecht ongenuanceerdheid toe, nu krijgt oud DDS Finance columnist Harrie Verbon ervan langs.

In zijn column van vandaag met de tot de verbeelding sprekende kop ‘Zuid-Europese landen hun eigen munt terug? Wat is dat voor gelul?‘, meent onze politicoloog meer te weten over monetaire economie dan de hoogleraar Openbare Financiën. Nu kan dat soms het geval zijn, maar meneer Fennema laat zich hier nu voor de tweede keer kennen als de spreekbuis van policor Nederland. Als Fennema zegt dat ‘Spanje en Italië sinds de invoering van de Euro geweldig gemoderniseerd zijn‘, dan kletst hij uit zijn nekharen.

Fennema zegt erbij dat hij in een van die landen gewoond heeft. Dat treft, ik ook. Maar ik zou weleens willen weten hoelang het geleden is dat Fennema voet op Spaanse bodem heeft gezet. Heeft hij de spooksteden rond Madrid en elders waargenomen? Of het totaal verlaten gloednieuwe vliegveld daar? Aangelegd met Europees geld. Of de lege Spaanse snelwegen? Eveneens volkomen nutteloos aangelegd met Europees geld.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op ‘Spanje en Italië zijn na de euro geweldig gemoderniseerd’, wat is dat voor gelul?

 1. bobzelf zegt:

  Waarna blijkt :

  U HOEFT DUS NIET AAN EEN BOOM TE HANGEN !!!

  om een EIKEL te zijn !

  Het gaat GOED IN spanje , whahahahahaha

  laten we het daar maar bij houden .

  gr. bob

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   @ Bobzelf, hooghartige figuren zoals die Meindert Fennema doen oftewel aan een knap straaltje van zelfverloochening of bedriegen zichzelf nog beter dan dat zij dat met anderen doen. Men kan zo al raden dat Sinterklaas uit Spanje komt daar ze in dat land met enorm veel geld smijten alsof het pepernoten zijn en dan weer aan tientallen nutteloze bouwwerken! Met vlag en wimpel is de sukkel niet geslaagd maar hij had net zo goed kunnen proberen om aan anderen een liefdeloos huwelijk op te dringen, een baan die de ander niet wil (zeker niet tegen diens wil in), een luxe leven in een gouden kooi etc. want juist dat soort mensen houdt niet eens van zulke vormen van opdringerigheid. Ik ben er zelfs van overtuigd dat ze in Spanje en Italië de EU, de bestuurders in Brussel en de euro nog vele tientallen malen erger haten dan wij en bovendien zitten daarginder al groepen separatisten die er alles voor over hebben om uit dit afschuwelijke systeem dat EU heet te stappen! En als dat gebeurd dan wij er eveneens uit en die stinkeuro erbij!

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Inderdaad Trias Politica, de Eurofielen weten niet hoe HARD ze moeten LIEGEN en misleiden. Het lijken net moslims. De breekpunten zijn, de onwil om te hervormen in de zuidelijke landen, en de helle waanzin, om een munt in te voeren onder landen die totaal verschillend zijn qua economie en industrie. En men had het moeten weten! In de jaren ’90 is er door verschillende economen en andere deskundigen gewaarschuwd, de Euro en de EU zo NIET IN TE VOEREN! Maar ja, de politici van socialisten, liberale, en christen-democratische huize hadden lak aan de waarschuwingen.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Half Ierland is ook gebouwd met Europees geld. Maar het is hetzelfde principe: wij betalen dat en zien er te weinig voor terug. Niks om trots op te zijn. Uitgeven is nimmer een verdienste. Verder zou het een oplossing kunnen zijn dat ieder land zijn eigen munt weer terug krijgt. Kunnen ze echt iets doen om te waarde te reguleren. Daarnaast kan de de pleuro blijven bestaan, voor de politici, om monopoly mee te spelen. Maar voor mij hoeft dat niet. Lees ook “Het Eurobedrog”.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Meindert Fennema is een ‘broodschrijver’. Als hij een opdracht van EU-adepts krijgt, iets moois over de EU te schrijven: bijvoorbeeld: ‘de vooruitgang in Spanje en Italië’. Dan doet hij dat. Al wetend dat zijn artikel net zo veel waarheid gehalte heeft, als een gemiddelde artikel in de Pravda tijdens de Sovjet Unie.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  In Portugal zijn vele kilometers autobanen aangelegd.
  De autobaan van Santarem naar de Algarve is ongeveer 280 km.
  Omdat de wegenbelasting laag is moet men voor de autobanen tol betalen.
  Op zich niet eens fout dat systeem.
  Onlangs heb ik dat stuk nog eens gereden en moest iets meer dan 20 €uro betalen.
  Ik telde op de andere rijbaan ongeveer 25 tegenliggers.
  Vrachtautos kosten ongeveer 50 €uro en rijden dus allemaal op de oude route national.
  Dit is maar EEN voorbeeld.
  Als je eens met een snelle auto 250 of meer km. wil rijden is dit stuk ideaal.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Ze zijn zoooooo gemoderniceerd dat Basken en Catalanen liever vandaag als morgen uit Spanje af breken mogen, en een republiek worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s