De Europese Jihad

Screenshot_36

(Vertaling: E.J. Bron)

Enkele maanden geleden stonden er berichten in de kranten dat een verrassend groot aantal van de Jihadstrijders dat in de Syrische burgeroorlog vecht afkomstig is uit Europa. Het verrassende is, dat behalve de vele jonge strijders uit de islamitische gemeenschappen van Bosnië ook velen van hen afkomstig zijn uit de lidstaten van de Europese Unie.

Kashmir Watch bericht dat enkele van deze jonge EU-burgers migranten van de 2e en 3e generatie zijn, wier ouders afkomstig zijn uit islamitische landen, terwijl andere Europeanen zich bekeerd hebben tot de meest radicale vorm van de islam.

Ze zijn allemaal in Europa naar school geweest en enkele hebben zelfs aan de universiteit gestudeerd.

Dit fenomeen kan men er als bewijs van zien dat de Europese samenlevingen gefaald hebben om de jonge generatie in de Europese cultuur te integreren, zodat zij er trots op kunnen zijn.

Een van de oorzaken dat zij in deze extreme vorm van opstand gedreven worden, is de economische crisis en het vooruitzicht werkloos te zijn.

Toen de Europese regeringen herkend hadden dat daar een soort Jihad-toerisme was ontstaan, had het fenomeen al de dimensie van een epidemie aangenomen.

Volgens informatie van analisten van het Brooking Doha Center vechten er op dit moment 1000 tot 1500 van hen in Syrië tegen president Bashar al-Assad. Ieder van hen die terugkeert, vormt een potentiële bedreiging.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Europa, hersenspoeling, Islam, islamitische ideologie, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Syrië, Terrorisme. Bookmark de permalink .

19 reacties op De Europese Jihad

 1. BertG. zegt:

  Dit is natuurlijk gelul in de ruimte.
  “Een van de oorzaken dat zij in deze extreme vorm van opstand gedreven worden, is de economische crisis en het vooruitzicht werkloos te zijn.”
  Anders had ik en vele met mij ook al lang terrorist moeten zijn of worden.
  Nee, hersenspoeling vanuit thuis en moskeet is de aanleiding.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Exact, Bert! Door de ellende van een economische crisis of whatever kan men van alles worden, maar wààrdoor wordt men dan wel extreem-islamitisch?
   Toch zeker wel door enige inspiratie in die richting!
   En dan ligt het voor de hand, dat zulke jongelui die inspiratie putten uit de beginselen, die ze van huis uit mee krijgen: een ‘getroffene’ door de economische crisis die afkomstig is uit een door en door Europees nest, wordt daardoor heus geen Jihadist!
   En die ouders vaak hun handen in onschuld wassen en jammeren van: We hebben hem heus niet radicaal opgevoed……Nee, maar in ieder geval wèl met de Koran en de Moskee, waar hij óók het nodige opvangt, natuurlijk!
   Maar de media en nu ook weer dit artikel grijpen het gejammer graag aan om vooral maar weer te kunnen aantonen, dat er met de islam op zichzelf “niets aan de hand” is.
   Wéér een poging om iedereen een rad voor ogen te draaien!

   Like

  • bas zegt:

   Het staat ook zo in de giftige koran! Een jihadist die sterft voor de goede zaak (uitbreiding islam) komt meteen in jhahanam/paradijs en heeft recht op 72 maagden en nog veel meer privileges! Allah zorg goed voor zijn manschappen! Dus men gaat uiteraard gewillig naar front om gedood te worden/martelaarschap! Crisis schuld geven is gelul van linkse kerk!

   Like

   • bigljohn zegt:

    Bas, nooit geweten dat je in de hemel seks kunt bedrijven, zoals die achterlijke Moslims denken te gaan doen met 72 maagden. In de Hemel is geen bier, maar ook geen seks ! Ze gaan #&*~ naar de Hel toe, en worden tot in het oneindige 72 keer per gebeurtenis van achter genomen door de Duivel !

    Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Wat ons te wachten staat is een vorm van guerrilla. Uit het niets duikt er één op en slaat toe. Daarna verdwijnt hij weer in de massa.
  Een eigenschap van islamitische activisten is dat ze ruim de tijd nemen. Zij kunnen hun actie minutieus voorbereiden. Het effect hoeft niet grootschalig te zijn. Belangrijkste is dat ze angst zaaien en daardoor de zaak van de islam in het nieuws houden.
  In een andere hoedanigheid zullen ze met eisen komen en daarmee de samenleving nog meer ontregelen.
  Er is slechts één oplossing. De coördinator veiligheid weet wie het zijn. Dan niet aarzelen en oppakken die hele hap en op een veilige plaats vastzetten. Deur op slot en de sleutel weggooien. Eten en drinken en verder nada. Dan is de veiligheid van ONS iets meer verzekerd.

  Like

  • Jade zegt:

   Gevangenen worden wel weer bevrijd of geruild.
   Een zak beton-mix, en een halve enkele reis
   Harwich lijkt me daarom een betere oplossing…
   Tenslotte hebben zij ook schijt aan de mensenrechten.

   Like

 3. Yvonne van Cleef zegt:

  Kan iedereen je vertellen:integratie is een grote mislukking geworden.Door het pamperen en hen niet,nooit op de plaats zetten.Zij hebben een vrijbrief voor alles dat wij niet in ons hoofd hoeven te halen!Dar was zo,is zo en wordt alleen nog maar erger.Voor hen dus al decenia totaal geen noodzaak om te integreren!

  Like

 4. d.day zegt:

  Eén ding is zeker: de Europese samenlevingen hebben inderdaad gefaald, maar niet in hetgeen Kashmir Watch aankaart om de jonge generatie in de Europese cultuur te integreren en een van de oorzaken is ook niet de crisis en het vooruitzicht op werkloosheid die hun tot deze vorm van extreem geweld zou drijven. Hier ligt toch veel meer een fundamentele oorzaak aan ten grondslag, n.l. die verderfelijke islam. En ik zou het jihadisme ook niet als een manier kunnen zien als een opstand. Want waar zouden deze jihadisten tegen in opstand moeten komen? Ze hebben alle kansen om zich tot goed geïntegreerde burgers te ontwikkelen. Er is één zekerheid:
  zij zien dat de tijd gekomen is om, daar waar zij van onze Westerse samenleving van hebben geprofiteerd, dit nu zo snel mogelijk te vernietigen om daarna de boel “in eigen hand’ te nemen. Het is niet de vraag of het gebeurt maar wanneer.

  Like

 5. lucky bee zegt:

  Lala Mustafa Pasha was ook een Bosnier; het is niet freemd dat de meest Isis vechters uit Bosnie komen.Ze hebben een grote voorbeeld.

  Like

 6. Jean zegt:

  Hoe we het probleem ook aanpakken er is maar een oplossing en dat is massaal stemmen voor de anti islam partij en als die er nog niet is ze dadelijk oprichten.

  Like

  • Willie zegt:

   Jean, ben je dan nog altijd zo onnozel om t denken dat je t met praten en stemmen voor kunt redden ??? Vergeet t man :fight fire with fire ,dan heb je misschien nog een kans ,anders NIET

   Like

   • Jean zegt:

    Beste Willie,
    Ik ben tegen elke vorm van geweld en zeker tegen geweld op kinderen en vrouwen.
    Ik sta open voor heel veel meningen of overtuigingen maar nooit voor islam omdat het staat voor gruwelijk beestachtig barbaars geweld, kijk maar naar Irak, Syrië e.a. moslimlanden waar die rotzooi heerst.

    Like

 7. Jean zegt:

  Voor diegenen die nu beginnen te schreeuwen dat dit racistisch is, fout, dat is de gemeenschap beschermen voor barbaarse toestanden zoals kinderen misbruiken, vrouwen misbruiken, moorden, gewelddelicten e.d. bye the way, islam is geen religie is geen ras maar is perverse smeerlapperij.

  Like

 8. Willie zegt:

  Imo de enige oplossing :

  Franco Battiato Up patriots to arm (inglese)

  Up Patriots To Arms ( English Translation)
  The population’s fantasy
  That’s finally come to us
  Didn’t fall from heaven
  Rise up stupid people
  The river’s overflowing
  And empty heads are floating
  And it’s not my fault if
  There are executioners
  There is imbecility
  And park benches are full of
  Alienated people

  Up patriots to arms
  The sky is brown
  Contemporary music
  gets me down

  The Ayotallah Khomeini
  To many he’s a saint
  You always bite the bait
  You build for the middle classes
  The barricades in plazas
  Which creates false legends of progress

  Who do you think we are
  Don’t judge me by my car
  We are just fireflies
  Waiting in the darkness

  The capital of music
  Finally comes to us
  Full of lies and fairytales
  All the art directors
  Let’s send them in retirement
  And all the culture clubs
  And it’s not my fault if
  There are so many spectacles
  With lasers and smoke machines
  And if the stages are today
  For ungraceful idiots

  Up patriots to arms
  The sky is brown
  Contemporary music
  Gets me down

  Like

 9. Willie zegt:

  Wat nu ??? Geen reply anymore ?? Tsssss, waarom zou dat nu zijn ? Begin ik hier wat te ruiken ?? YES , : t dun dat langs de broekspijpen druipt waarschijnlijk

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  De integratie is volkomen mislukt dat is een feit, en wanneer het nog eens uit de monden van belangrijke politici komt, zijn het mijns inziens in steen gebeitelde, vaststaande feiten die er niet om liegen. Goh en toch maar weer gaan stemmen op de reguliere politiek, terwijl het Europarlement door de CDA figuren wordt gedomineerd. Welterusten Nederland morgen gezond weer op.

  Merkel: Multiculturele samenleving is volkomen mislukt
  door Marlou Visser 17 okt 2010

  Angela Merkel vindt de multiculturele samenleving mislukt
  De Duitse bondskanselier Angela Merkel vindt dat de multiculturele samenleving ‘volkomen mislukt’ is. Volgens de Duitse leider moeten immigranten meer doen om goed te integreren, zoals meteen Duits gaan leren.
  Dat zei Merkel op een bijeenkomst in Potsdam met jongeren van haar partij, de CDU.

  Volgens Merkel hebben de Duitsers zich lange tijd voor de gek gehouden door te denken dat de gastarbeiders die in de jaren zestig naar het land kwamen, weer weg zouden gaan. >>>>

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/nieuws/2010/10/Merkel-Multiculturele-samenleving-is-volkomen-mislukt-ELSEVIER278719W/

  CDA: Integratie is mislukt
  Laatste update: 14 januari 2004 08:23 info
  DEN HAAG – CDA-fractievoorzitter Maxime Verhagen vindt dat het integratiebeleid in Nederland totaal is mislukt. “Degenen die het tegendeel durven te beweren, zijn naïef of onwetend, of allebei”, aldus Verhagen dinsdagavond tijdens een partijbijeenkomst in Den Haag. Hij loopt hiermee vooruit op het rapport van de commissie-Blok dat maandag gepubliceerd wordt. Die commissie deed de afgelopen tijd onderzoek naar het integratiebeleid in Nederland.
  “We kunnen constateren dat allochtonen in Nederland de verkeerde lijstjes aanvoeren: WAO, bijstandsuitkering, WW, huiselijk geweld, criminaliteitscijfers, schoolachterstand en leerachterstand. Bovendien is het toekomstige perspectief van integratie niet direct om vrolijk van te worden”, zo zei de fractieleider. “Van de derde generatie migranten haalt maar liefst 75 procent hun partners uit het land van herkomst in plaats van te trouwen met andere Nederlanders.” >>>>

  http://www.nu.nl/algemeen/259859/cda-integratie-is-mislukt.html

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  De OORZAAK is de achterlijke wrede IDEOLOGIE te weten de ISLAM!

  Like

 12. Auke zegt:

  Er bestaat geen extreem islamitisch geloof, er bestaat alleen een afgezwakte vorm van islamitisch geloof (de mensen die het islamitisch geloof meer als levenswijze hebben) en het letterlijk geïnterpreteerde geloof (isis, Boko haram, Saoedi Arabië etc.). De islam in zijn ware vorm is gewoon wat Moootje ook deed en zei, Gewoon een vergelijking: Wanneer een christen volledig opgaat in het Woord, dan lult hij/zij je hooguit dood, over Jezus, wanneer een moslim zijn geloof letterlijk gaat interpreteren, dan onthoofd hij/zij je of hij/zij blaast je op. Aan de vrucht van de boom, herken je de afkomst.

  Like

 13. bezem zegt:

  En onze leiders hebben onze kinderen blootgesteld aan het bloeddorstige geweld van deze wrede jihadisten. Aan hun handen kleeft ook bloed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s