ISIS here, ISIS there, ISIS everywhere

Screenshot_29

(Door: M.A.L. Sion)

De internetberichtgeving overlaadt me met beelden van hoe de MOSLIMS van velerlei soort de verschillen van inzicht met betrekking tot de islam beleven. We krijgen te zien hoe dat ‘relationeel’ uitwerkt. Een strijder in Syrië wordt geïnterviewd. Hij zit als ‘sluipschutter’ op een strategische plaats waar hij een stuk straatbeeld kan overzien. Hem wordt gevraagd hoeveel mensen (merendeel burgers) hij vanaf die plaats heeft doodgeschoten. Hij schat meer dan 40. Men vraagt hem of hij daar geen spijt van heeft. Hij reageert verwonderd, verontwaardigd en antwoordt (Allah Akbar) dat hij toch de goede zaak dient.

Irak recent

ISIS rukt op. Getoond wordt een man op de knieën  Een geüniformeerde man (camouflagepak) staat er achter met een pistool gericht op het achterhoofd van de man. Boven het betreffende stuk staat een kop: Bekeren of sterven.

Wat wij er over te horen/zien krijgen

Het journaal is ‘overduidelijk’, nu ja……, toch niet helemaal. Er wordt verteld dat ISIS steden heeft ingenomen en dat het Irakese leger op de vlucht is geslagen. En dan wordt deze mededeling aangevuld met: Wat er met de gevangen genomen militairen gebeurt, laat zich raden….. Vult u het zelf maar in. Het is natuurlijk al langer bekend dat het NOS-journaal zeer onvolledig en gekleurd is. Hiermee geven ze dat zelf toe. Wat er met die militairen gebeurt, is te erg om aan ons mee te delen.

De burgerbevolking

Ook de burgers slaan op de vlucht. Men heeft het kennelijk niet zo erg op dwang om strikt volgens de koran te moeten leven. In de veroverde gebieden heeft ISIS de leefregels afgekondigd. Daar heeft men zich maar aan te houden anders volgen de straffen zoals in de sharia vastgelegd. Dus handen afhakken, zweepslagen en uiteindelijk onthoofdingen.

En wij dan?

Dat is dus ISIS there. ISIS streeft naar ISIS everywhere en dat betekent dat we op termijn kunnen verwachten dat ISIS here zal opduiken, want zij streeft naar het WERELDKALIFAAT en Nederland hoort daar ook bij want het WERELDKALIFAAT kent geen grenzen meer. ISIS is voorstander van : Sharia here, Sharia there, Sharia everywhere. Wie van ons dat uiteindelijk zal overleven, is zeer de vraag.

Screenshot_28

Door:
M.A. L. Sion
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, NOS, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

43 reacties op ISIS here, ISIS there, ISIS everywhere

 1. Monalisa zegt:

  Wat moet je hier mee, hier hebben de Amerikanen een grote fout gemaakt om Saddam op te hangen hij had ze wel onder controle, en nu is het er een grote chaos,.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hij had ze onder controle, maar noemde zichzelf uiteindelijk wèl moslim.
   Aanvankelijk niet, dat is waar, maar als moslim kreeg hij natuurlijk meer groeperingen uit die contreien aan zijn zijde in zijn strijd tegen Amerika.
   In zekere zin boog ook hij is onder de druk van de islam, zoals verreweg de meesten daar.
   En ook hij ontketende oorlogen. Het maakt niet uit: Met díe lui raak je altijd van de regen in de drup, tenslotte.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Theresa Geissler dat ben ik met je eens maar ze hadden hem moeten laten leven, maar onder nog Strenger regime plaatsen dat was het nu daar geen bloed vergieten.

    Like

   • Igor zegt:

    De Amerikanen hebben toen ze Irak binnenvielen de fout gemaakt, om de hele infrastructuur te vernietigen. D.w.z. het nog resterende leger werd ontbonden, zo ook de politie en het ambtenarenapparaat van de diverse ministeries.
    Ja dan creëer je chaos.

    Like

 2. bobzelf zegt:

  Franske, moet je niet effe langs, niemand beledigd de laatste dagen ?

  Like

 3. Igor zegt:

  Zoals ik al eerder zei, compleet geestelijk gestoorde koppensnellers, een open inrichting.
  Komt onze kant opgemarcheerd, terwijl Zimmerfranz met zijn hol omhoog ligt bij de veroorzakers.

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  ISIS bestaat niet uit een stelletje hakbars met verroeste Kalasjnikovs maar goed getrainde troepen met moderne (Amerikaanse) wapens.
  In het verleden heeft Saudi Arabië voor tientallen miljarden moderne hitech wapens gekocht in Amerika, veel meer als voor hun scherts leger nodig is.
  Daarbij komt dat er een enorme logistiek nodig is om ISIS te bevoorraden.
  De kosten van een dergelijke operatie lopen al gauw in de miljarden, de vraag is dus wie heeft zoveel geld op dit op touw te zeten.
  Ik zeg verder niets meer, beantwoord die vraag zelf maar.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  Laat ze elkaar maar afmaken , er wel bij blijven dat ze ons niet afmaken,en als de rook is opgetrokken gewoon even puinruimen .

  Er is geen goede kant on te kiezen, laat het lekker over aan de de ander arabische en islamitische landen, laten die maar voor hun god vechten en vooral sterven !

  Like

 6. roger catrysse zegt:

  Maar gelukkig hebben wij TIMMERMANS die gaat onderhandelen omdat Nederland gevrijwaard zou worden van de(zeer gevaarlijke Geert Wilders) vredelievende godsdienst die de islam is

  Like

 7. Strijdlied

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  De sharia moeten we hebben als wet.
  Dan is het afgelopen met de pret.
  Geen rechter meer maar een imam.
  Lekker halal eten in plaats van ham.
  Allah, zijn naam wordt geprezen, loert
  op de hoofden van afvalligen,
  ongelovigen, christenen en Joden.
  Dus mogen we die lekker vermoorden.
  Dieven lopen dan zonder hand.
  Sharia in het land!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  De sharia betekent vrede voor moslims wereldwijd.
  De sharia scheldt ook anders-gelovigen niets kwijt.
  Die zullen zich ook moeten bekeren of lijden.
  In plaats van voorechtelijke seks nemen we
  schapen, bokken of geiten.
  Een mannelijke moslim mag vier vrouwen trouwen.
  Wij zullen niet-moslims steeds benauwen.
  Overspelers worden gedood. Op deze aardkloot.
  Homo’s hangen we op. De westerse beschaving is een flop!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Wie naar goddeloze muziek luistert
  worden zijn of haar ogen voor altijd verduisterd.
  Als je als (jonge) vrouw westerse kleding draagt
  word je door tien mannen gewelddadig ontmaagd.
  Als je je niets aantrekt van de sharia word je gestenigd.
  En dan word je in het Hellevuur vereeuwigd.
  Niet-moslims branden in de Hel en zijn niet wijs.
  Iedere martelaar wacht 72 maagden in het
  Hemels Paradijs!

  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!
  Sharia, sharia, sharia!

  Jack Terrible

  Like

  • BertG. zegt:

   Dit is een regelrechte carnavals kraker, Jack.
   Hier moet je hoempa-pa muziek bij plakken. Zo’n dweilorkestje.

   Like

   • Ja, dat heb je goed gezien, BertG. Ik heb de tekst opgestuurd naar André van Duin en diverse andere cabaretiers. Ik kreeg één reactie namens zo’n cabaretier. Zijn naam is me effe ontschoten. Ze schreef; “Bedankt voor je songtekst maar hij schrijft zijn eigen teksten”. Ik weet alweer hoe hij heet… Hans Teeuwen!

    Like

  • oud-marinier zegt:

   Geweldig lied ….En idd een leuke Carnavals kraker voor 2015 ….Zou dhr. Timmermans dan WEER richting Saoedie Arabie moeten afreizen om zich ook hier voor te verontschuldigen ? En kijk ook maar uit dat u geen FATWA (doodsvonnis ) aan de broek krijgt. Hahaha…..

   Like

   • @oud-marinier; ik kan ook een Fatwa voor hen afkondigen

    Like

   • Ik heb zeer goed nieuws… ik heb de songtekst ook doorgestuurd naar bijvoorbeeld Youp van ’t Hek… en die schreef me dat ie er eventjes over na moet denken! Dus binnenkort misschien Youp van ’t Hek met mijn lied over de sharia!!!! Lachen!!!

    Like

   • oud-marinier zegt:

    Ben benieuwd wat Youp van ’t Hek ermee doet….zou overigens wel leuk zijn als ie er iets mee doet ..en idd….lachen. Youp van ’t Hek lijkt me ook een beter dan Hans Teeuwen. Al is Hans Teeuwen ook niet te versmaden…. Hij kan er ook wat van.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Youp van ´t Hek is een vuile linkse hypocriet. Mijn mening!!

    Webmaster

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Je laat het meteen weten, als hij ècht mocht toehappen, hè?
    Met Youp van ’t Hek zou je trouwens een vettere kluif binnen hebben dan met Hans Teeuwen! -Wat aanzien betreft, bedoel ik.

    Like

   • Ha Theresa, ja natuurlijk, mocht Youp van ’t Hek het Strijdlied gaan zingen en ie laat me dat weten per email dan stuur ik de email meteen door naar E.J. Bron. Ook als ie het me laat weter per brief of via de telefoon. Ik sprak vanmorgen met een collega en die zei dat Theo Maassen het af liet weten in plaats van Hans Teeuwen. Dus een vrouwelijke Maassen bedankte me hartelijk voor het Strijdlied maar schreef dat Theo zijn eigen teksten schrijft. Hans Teeuwen en André van Duin heb ik het Strijdlied ook toegestuurd maar die hebben niks van zich laten horen. De blinde Utrechtse cabaretier Vincent Bijlo schreef me dat het Strijdlied niet in het cabaret thuis hoort maar dat het wel een carnavalskraker is en dat ik het Strijdlied naar volkszangers moet sturen. Maar ik wacht Youp van ’t Hek af!

    Like

   • BertG. zegt:

    Je bent er wel bezig mee geweest, Jack.
    Het zou leuk zijn, maar ga nergens op hopen. Zo iets in je theater stuk stoppen kan je anno 2014 je leven kosten. En de meeste schrijven ook hun eigen teksten.
    Misschien moet je het uitvoeren met muzikanten uit je omgeving.
    Het is maar een idee.

    Like

   • Goed idee, BertG! Ik kan de songtekst ook nog naar rechtse Belgische zangers of bands sturen. Ik heb de songtekst ook doorgestuurd naar Anita Meyer, Rob de Nijs en Golden Earring. Natuurlijk geen reactie gekregen. Was te verwachten. Ik ben een aantal jaren bevriend geweest met een saxofonist. En die heeft altijd andere muzikanten om hem heen. Als ze mij als zanger of rapper willen hebben die de songtekst Strijdlied uit zijn hoofd voordraagt wil ik het best voordragen met carnaval. Maar ik zou het Strijdlied het liefst willen voordragen voor de Nederlandse en Belgische tv. Ik kan wel eens een balletje opgooien bij die saxofonist. En ik heb schijt aan bedreigingen!

    Like

   • Ik heb de songtekst Strijdlied over de sharia ook doorgemaild naar Angela Groothuizen. En ik schreef haar dat ik het Strijdlied samen met haar wilde zingen en dat dan heel Nederland aan onze voeten zou liggen. Dat is ook alweer een tijdje geleden. Haar manager beantwoorde mijn mail en schreef; “Mogen wij vriendelijk voor de eer bedanken?” Ik kreeg net een prachtig idee… ik ga het Strijdlied doormailen naar Ali B!

    Like

 8. Frederik J zegt:

  Bush en Obama hebben hun taak verricht. De wereld brandt en het militair-industriële complex krijgt de opbrengst.

  Like

 9. lucky bee zegt:

  Het klinkt als een Mop maar jammer genoeg is dat de waarheid van de Islam.

  Like

 10. Jean zegt:

  Nu nog ISIS nowhere, probleem opgelost.

  Like

  • oud-marinier zegt:

   Geachte Jean ….sta helemaal achter deze uitspraak…NU nog realiseren dat we daar ook de middelen voor krijgen..

   Like

   • Jean zegt:

    Dank u oud marinier.
    Gerald Celente zit m.i. op het juiste spoor. Zeer interessant om te volgen op het internet.

    Like

 11. Thomasson zegt:

  Stapt voor stap komen wij steeds dichter bij de datum 4 augustus. De dag waarin, 100 jaar geleden, de Eerste Wereldoorlog uitbrak. De oorlog brak niet van de ene dag op de andere, maar kende fasen (moord op Aartshertog Franz Ferdinand in Sarajevo). Nu, 100 jaar na dato, staat Europa weer op de brink van een oorlogsgevaar. De situatie in de zomer van 2014, zal zeker net zo grimmig zijn. Toen leefde de elite in een totaal andere wereld als het volk. De leefwijze van deze elite wordt goed geschetst in de klassieke film “Dr. Zhivago”. Europa van onze tijd wordt geleid door zombies die niet in de dagelijkse realiteit leven. In 1914 zat de vijand in de loopgraven van de Ardennen, Frankrijk en de Oostelijke deel van Polen en Oekraïne (Russische leger tegen het leger van het Hongaars Oostenrijkse Monarchie). De vijand anno nu, telt miljoenen van geïmporteerde mensen die ons 24 uur per dag fysiek bedreigen. Al deze vijanden zijn 40 jaar lang door de elite geïmporteerd. Vaak zijn ze ook op illegale wijze Europa binnen geslopen. Hoe dan ook, de vijand heeft al reeds grote delen van het land verteerd en hij verspreidt zich verder als kankergezwellen. De toekomstige oorlog zal zeer bloedig worden en zal gepaard gaan met massa slachtingen. Europeanen kunnen niets anders hopen dat de zombi-leiders van de EU landen op tijd zouden wakker worden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 19.04. uur, op 14/6. Helemaal waar wat U zegt! Zo staat het ervoor, in heel Europa. En de stomme bevolkingen van Europa blijven maar stemmen op de socialisten, de liberalen, en de christen-democraten, de schuldigen aan deze hele situatie.
   De volgende twee feitelijkheden die dat bewijzen:
   DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG en HET PROJECT!

   Like

   • Jean zegt:

    Tom,
    Ik denk eerder aan stemmenvervalsingen want m.i. zijn meer mensen tegen dan voor die EU misdaadorganisatie.
    Ik vertrouw er althans geen enkele van, lullen en zakken vullen is nog steeds hun motto
    Tijl Uilespiegel zei “ze haten mij maar ik heb het er wel zelf naar gemaakt” en dat krijgen die EU huichelaars maar niet uitgesproken, ze zijn nog steeds van mening dat ze goed bezig zijn “” voor zichzelf “” uiteraard.

    Like

 12. dgneree zegt:

  Europa zou de grenzen moeten sluiten en zwaar bewaken. Inplaats daarvan ligt de onderbuik van het continent op en bloot en wordt ons straks het mes op de keel gezet.

  Like

 13. dgneree zegt:

  open en bloot

  Like

 14. Jan zegt:

  Wat de bendes van Hitler deden wordt groots over gedaan door ISIS:
  http://justpaste.it/fusg

  Like

 15. Jan zegt:

  Niets om je over op te winden: tijd voor golf

  ‘Exhausted’ Obama to drive golf balls as ISIS drives on Baghdad, Twitter erupts
  http://www.bizpacreview.com/2014/06/13/exhausted-obama-to-drive-golf-balls-as-isis-drives-on-baghdad-twitter-erupts-125248

  Like

 16. Giny zegt:

  Frans Timmermans moet eerst nog maar eens zien dat hij een Visa krijgt, ze zitten daar
  echt niet op hem te wachten!
  Het hele verhaal is opgeblazen, juist voor de verkiezingen!
  De ondernemers moeten het vooral in de Arabische kranten plaatsen, staat de “ISIS” hier
  binnenkort ook op de stoep!!! Stelletje stakkers!!!
  Vlak trouwens die idiote (spion) van Doorn niet uit!

  Like

 17. danny zegt:

  Ik zeg:

  Search and destoy met isis.

  Like

 18. Jan zegt:

  Jen Psaki, betaald leugenaar van generalissimo Hussein Obama: “Dat het terrorisme sterker is geworden is niet waar.”

  On Monday at the State Department daily briefing, spokeswoman Jen Psaki declined to say that Islamic extremists are on the march, in light of al Qaeda affiliate ISIS invasion of Iraq as an attempt to establish a “caliphate.
  When asked directly if terrorism is on the rise Psaki replied, “I wouldn’t put it in those terms.”
  http://www.breitbart.com/Breitbart-TV/2014/06/16/State-Department-Spox-Refuses-To-Say-Terrorism-On-The-Rise

  Gewoon ontkennen en het gevaar is geweken

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s