Italië: Immigratie niet meer onder controle. Op Sicilië in enkele steden de noodtoestand uitgeroepen

Screenshot_26

De illegale immigratie wordt een steeds zwaardere last voor Italië. De onderbrenging van voortdurende stijgende aantallen immigranten die steeds langer op dezelfde plaats blijven, zorgt ervoor dat er spanningen met de lokale bevolking ontstaan, zoals in Porto Palo di Capo Passero in het zuidwesten van Sicilië. Maar dit verlamt ook gemeenten financieel. De situatie is dusdanig dat Sicilië de noodtoestand in de betrokken plaatsen moest uitroepen.

In de Senaat heeft de oppositie moties ingediend om een ​​einde te maken aan “Mare Nostrum”, het plan ontworpen om immigranten te redden, maar de regering was het daarmee niet eens. Terwijl zij spreekt over “trots” zijn er naar schatting van de vicepresident al 40.000 illegale immigranten gered. In plaats daarvan wil de Italiaanse regering dat de EU meer betrokken bij “Mare Nostrum” raakt.

Deze operatie, die een groot aantal militaire en civiele middelen op de Middellandse Zee in beslag neemt, werd in oktober vorig jaar na de dodelijke ramp met twee boten voor de kust van Lampedusa gelanceerd. Het is een zeer dure humanitaire inspanning die vele honderdduizenden euro’s per dag kost. Het immigratiebeleid van de EU zal vanaf juli een belangrijke kwestie zijn voor het Italiaanse voorzitterschap van de Unie.

Screenshot_27

Bron:
http://islamversuseurope.blogspot.nl
 Auteur: Anders Nyström

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, Europa, EUSSR, Immigratie, Italië. Bookmark de permalink .

32 reacties op Italië: Immigratie niet meer onder controle. Op Sicilië in enkele steden de noodtoestand uitgeroepen

 1. aquarius4422 zegt:

  Het is toch niet zo moeilijk een paar landingsvaartuigen te kopen, ze daar in te laden en weer op de kust van de plaats waar ze vandaan komen aan land te zetten.

  Like

 2. BertG. zegt:

  Ik ben bang dat het al te laat is. Ze komen ook via allerlei landen binnen.
  Er zitten er al miljoenen in Europa. Nooit zullen ze toegeven dat ze hier fout mee zitten.
  En als het eenmaal echt te laat is, dan blijven wij er mee zitten, de eu baasjes hebben zich dan allang ergens heen verplaatst. De tickets liggen al klaar.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Onbegrijpelijk dat de EU zich doofstom en blind houdt, terwijl Italië in verschillende dorpen de noodtoestand heeft moeten uitroepen! Ik vind het heel begrijpelijk dat de plaatselijke bevolkingen oproer maken, want die mensen worden compleet onder de voet gelopen door die enorme mensenmassa’s. Dit is een onmenselijke en onwenselijke situatie, en ik houd Brussel mede verantwoordelijk voor alles wat hier uit voortkomt! Geweld, ziektes, berovingen etc.

  Als ik het voor het zeggen had in Italië, dan zou ik de vluchtelingen direct terug varen richting de kust van Afrika. De bootjes op sleeptouw nemen, zodat ze vlak voor de kust van hun landen van herkomst op eigen gelegenheid thuis kunnen komen. Ik vind het fatsoenlijk om iemand ‘die verdwaald is’ een lift te geven. Als ze dit een jaartje volhouden is er geen mens meer die nog over zee Europa binnen wil komen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “Fatsoenlijk,” zeg je. Ja, daar zit ‘m juist de kneep:
   Sinds wanneer is de EU fatsoenlijk bezig?

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 14.01. uur. De EU houdt zich OPZETTELIJK doof en blind, Cathja. Deze instroom en sprinkhanenplaag, wordt juist door de RODE LEIPDOZEN van de EUSSR, te weten ASHTON,REDING en MALMSTRÖM toegejuicht! WIJ MOETEN ERVOOR BLOEDEN!

   Like

 4. Jean zegt:

  Er is maar één redding voor Europa aanwezig en dat is die massa massaal terugsturen naar Afrika want ze brengen enkel maar ellende, miserie, geweld, barbarij én ziekten samengevat een gigantische overlast met alle gevaren tot gevolg.

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Laat ze maar allemaal hiernaartoe komen.
  Er lopen er nog wel een milardje of wat die hier willen komen leven zonder er iets voor te moeten doen.

  Like

 6. Jammer dat er nooit wat mankeert aan de vliegtuigen waarmee ze hier het land binnen blijven vliegen . OPROTTEN met die lui

  Like

 7. roger catrysse zegt:

  Ik lees vele oplossingen maar mochten we al een keer niet op die linkse partijen stemmen er ook veel zou opgelost zijn

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Er is maar èèn oplossing GRENZEN DICHT !!! En die lui die er al zijn in landingsvaartuigen zetten en droppen op de Stranden van de Afrikaanse kust !

  Like

 9. John zegt:

  Als ik het voor het zeggen had in Italie, liet ik ze direct lopen.
  Ik registreerde ze nog niet eens. Gewoon de poorten wagenwijd openzetten, en doorsturen.

  Like

 10. Turul zegt:

  Het klinkt hard, maar wij (de Europese landen) hebben geen enkele verantwoording om reddingsacties op touw te zetten (die ook nog een honderdduizenden euro’s per dag kost) voor hordes gelukszoekers en hun nakomelingen, die enkel onze maatschappijen geheel ontwrichten.

  Iedereen die het wel red tot onze kusten, gelijk uitzetten, met alle middelen die er zijn. Daarnaast elke agressie met geweld beantwoorden. Diegene die het niet redden, die hebben het zelf gezocht, geen reddingsacties.

  Het Westen gaat ten onder aan de verkeerde “humanitaire” manier van denken. Wij moeten onze volkeren en onze manier van leven beschermen tegen deze invasie!

  Er is geen enkele reden waarom iemand uit de derde wereld in Europa binnen gelaten zou moeten worden. Het is namelijk ook geen recht! Het komt voort uit een verwrongen humanistisch, links liberaal denken.

  Like

 11. Perfide Albion zegt:

  Wat mij betreft geven we die lafaards een reden om te vluchten. Uit Europa wel te verstaan.

  Like

 12. Yvonne van Cleef zegt:

  Bevel uit Brussel:ophalen,die zielige mensen,zo veel mogelijk;anders zwaait er wat!Hoogste tijd om de Eu uit te schakelen!Ik begrijp ook niet dat die Italianen er dagelijks zoveel geld tegen aan gooien,om de orders strikt op te kunnen volgen!Eigenlijk betaald iedereen 3 dubbel ontwikkelingshulp en meer!Eerst geld opsturen,dan die lui hierheen halen,ze dan levenslang in staat stellen een luizenleven te lijden zonder enige tegenprestatie,besmet worden door allerlei ziektes,en als dank daarvoor mag je blij zijn als je hoofd,aan het einde van de rit,nog op je romp zit!Nee,leuker kunnen we het niet maken!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 17.02. uur, op 14/6. Inderdaad, de EUSSR zit er achter. Het is een groot complot, waarvan ook “HET PROJECT”, deel uitmaakt. En let maar op, Yvonne, als WE ons MASSAAL gaan verzetten, dus de Europese burgers, zullen SCHOFTEN als van ROMPUY,BAROSSO,SCHULZ, het LEGER en de POLITIE TEGEN ONS INZETTEN!

   Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Dat is nog geen excuus om het dan maar verder te laten escaleren!Dat moet dan maar;of je nou aan het ene of aan het andere kapot gaat!Dan heb je in ieder geval je best gedaan om de ellende proberen te keren!

    Like

 13. vrijheidsduif zegt:

  Ik had ze opdrachr gegeven asn de marine van italie om (de imigrante ) rechtstreeks teruch te varen naar hun.afkomst

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Het zal erg moeilijk worden voor Italianers die het Katholieke geloof aanhangen, als de Paus voor deze statans aanhangers en mes gaat lezen,Als of ze ook in de zelfde God als wij aanbidden.Zonder dit geste van de Paus , zullen de Italianers gemakkelijker de Moslims aan hun bestemming te komen door ze telaten verzuipen.Je weet wel de 72 maagdjes dat krijgen ze ook als ze onderwegs omzeep komen.

  Like

 15. realist zegt:

  waar is de maffia als je ze nodig hebt

  Like

  • bigljohn zegt:

   Het is in en in bull-chips met die Moslims. Beste realist, hier is sprake van een ander soort van Mafia. De zwarte Moslim mafia die fokken als de konijnen. Nu zijn het er in Europa 50 miljoen, over 20 jaar (inclusief import) zullen ze al met 300 miljoen zijn, en de Sharia zal Europa voorgoed in zijn klauwen hebben als er geen weerstand tegen komt.

   Like

 16. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  HOE LANG DENKEN JULLIE DAT DIT OOK HIER GEBEURT (MET ELKE WEEK MEER DAN 1000 ILLEGALE ASIELZOEKERS)?

  Like

 17. koloth zegt:

  De maffia wist hier vroeger wel raad mee, maar ja er mag niets meer van de EU.

  Like

 18. koloth zegt:

  O sorry realist zei ook al zoiets, foutje bedankt.

  Like

 19. ien zegt:

  de grens Rusland/Bulgarije wordt bewaakt door oorlogsschepen op de Zwarte Zee, Waarom kan dat dáár wel en in Europa niet?

  Like

 20. Jos van Veen zegt:

  Deze aanpak is niet efficient(kosten, methode) en niet effectief..er verdrinken een j hoop mensen
  De Eu doet er alles aan om overal als succesvol rond te schijnen en aantrekkelijk te zijn.Dat zijn ook de berichten die illegalen naar huis terugsturen..dus door enige afgunst wil de rest ook..niet goed etend wat er allemaal voor ellende mee gepaard gaat.

  Dit is bets goed aan te pakken.
  Huur een cruiseschip en laat het rondjes varen langs de Afrikaanse noordkust. Vatse in stapplaatsen, tegen vergoeding(zijn ze anders ook kwijt)

  Maak het onaantrekkelijker door ballotage ter plekke.
  Geen scholing: vergeet het!
  HIV geinfecteerd: jammer dan, crimneel verleden: idem etc..
  boven 6o jar: helaas(te groet aanslag op de ouerenvoorzieningen

  Dit kan allemaal gechekeckt worden voordat de passagier mag instappen ZONDR enige teozgging op asille.

  diegenen die aankomen zonder de cruiser gaan mee terug en worden weer afgezet aan land van de opstapplaats.
  Op deze manier hebben we een enigszinse beheersbare faciliteit gecreeerd.
  En waar zetten we die passagiers aan land aan land? Dat moet dus een opvangkampmogelijkheid hebben van giga omvang.op tenminste 3 lokaties waar de oimpct ook te manipulren valt en niet leidt tot noodtoestanden.

  Ja ..en ed EU zal- net als de afzonderlijke lidstaten- echt veel meer werk moeten maken van een helder en strikt ontmoedigingsbeleid..

  Geen zieligheidsfactoren promoten zoals bij de PvdA (Trerphuismalloten)waarn bij eigen belangen ook even meteen verweven kunnen worden..geen kindertjes afpakken, allemaal zielige homoseksuelen binnenhalen (omdat de huidige overheid er vol mee zit, of zo) enz enz..

  Mensen zonder basis en helderperspectief lopen ook bij ons dood

  Die getto’s kunnen wellicht ook scholing bieden, taalvaardigheid,

  De nationale lidstaten gaan er ana geloven..allemaal in het Marktgerichte spel..de inwoners zijn al tot bagger gepromoveerd..Het vulguselectoraat laat zich toch wel weer manipuleren richting eurofiel neoliberaal..
  Het vulgus heeft geen verstand en heeft geen oren..ze horen geluid, maar geen inhoudelijke taal-toch al veel te moeilijk als het langer dan 4 zinnetjes is

  Het idiote contract voor vrije inloop vanuit Turkije wel heel bijzonder..
  Eurofiel neoliberaal creeert opzettelijk dit soort crises en is bijzonder duur en reislustig te noemen
  Uiteindelijk komt het er op neer de loonkosten in de dammen, het sociale voorzieningenstelsel naar de donder te helpen, rendabel en onrendabel te scheiden
  Winsten privatiseren,, lasten nationaliseren en wegsubsidieren (nationaal en via EU) en ongelijkheid sky high te maken.

  Dat dit allemaal met grote immigratie en armoedegroei fout zal gaan is duidelijk..
  Maar na ons de zondvloed..
  Resten losgeslagen depressieve angstige mensen, vreemdsoortige sociaal gedrag, mensen die leeg zijn en nergens houvast meer hebben, machteloos en hopeloos.-armoede.lam
  Het soort dat door rommelt en afwacht totdat voor hen het doek valt of gaat schieten en moorden om nog enigszins te ervaren dat ze leven en iets willen/kunnen betekenen.
  Dat soort scenario’s voelt niet goed.

  Like

 21. Zlatna Zora zegt:

  De linkse media vecht al decennia tegen rechts maar het is net dankzij rechts dat we nu nog niet in een sharia-maatschappij leven.

  Like

 22. pietje zegt:

  Alle illegale terug naar huis

  Like

 23. Aisha zegt:

  Dit wordt allemaal expres gedaan, deze mensen kennen geen democratie en worden allemaal Europa ingestuurd om chaos te creeren. Europa wordt op deze manier een 3e wereldgebeuren

  Like

 24. Vincent zegt:

  Pffff

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s