Saoedi-Arabië – De wereldkampioen van de terreur

Screenshot_38

(Door: Freeman – Vertaling: E.J. Bron)

Er is geen terreuraanslag, geen gewapende opstand, geen moord en doodslag die men toedicht aan zogenaamde “islamisten”, waarbij niet het Saoedische regime zijn vingers in het spel heeft en actieve steun verleent. De Wahabieten, deze geperverteerde sekte van de islam, stimuleert en verbreidt het wereldwijde terrorisme met zijn onmetelijke hoeveelheid oliedollars en de westerse regeringen kijken werkeloos toe. En dat niet alleen, de westerse politici en bazen van de economie kussen constant de voeten van de leden van het Saoedische koninklijk huis, alleen maar om goede zaken te kunnen doen.

Iedereen die zich verdiept in 9/11 ontdekt dat het Saoedische regime beslissend bij de aanslag betrokken was, het leverde 16 van de 19 daders, die men tot zondebokken maakte. Prins Bandar ben Sultan ben Abdelaziz Al Saoud was van 1983 tot 2005 ambassadeur van Saoedi-Arabië in Washington, was de beste vriend van George W. Bush, bezocht Bush vaak in het Witte Huis, had daarom de bijnaam Bandar-Bush. Al-Qaida en Bin Laden waren een kindje van de CIA en de Saoedische geheime dienst. Bandar werd vanaf 2005 secretaris-generaal van de Saoedische Veiligheidsraad en van 2012 tot 2014 chef van de geheime dienst van Saoedi-Arabië.

Voor de oorlog tegen de Libische en Syrische regering, in samenwerking met Washington, door het binnensluizen van terroristen om Ghaddafi en Assad ten val te brengen, is Bandar verantwoordelijk. Ook de gifgasaanval, die men Assad in de schoenen schoof, om de “rode lijn” te overschrijden en Amerika een voorwendsel te geven voor oorlog, gaat op rekening van Bandar. De zogenaamde Syrische “rebellen” worden door Riyad betaald en werden met de chemische bommen uitgerust.

De nieuwste monsterachtige bijdrage aan het internationaal terrorisme is de financiering, uitrusting en controle van de terreurorganisatie “Islamitische Staat in Irak en Syrië” (ISIS). Deze moorddadige bende heeft zojuist Mosul en Tikrit in Irak veroverd en staat voor de poorten van Bagdad. De grootste ironie; daarmee is de hele oorlogspolitiek van Bush en ook van Obama wat betreft Irak een complete puinhoop.

Onder Saddam Hussein was er geen islamitisch terrorisme, was Irak een seculiere staat. Nu lijkt het erop dat de meest extreme vorm van de soennitische islam, die vijanden onthoofd, organen bij hen verwijdert en ze kruisigt, Irak overrompelt. Deze misdaad kan men niet met de koran rechtvaardigen, maar het gaat om goddeloze massamoord.

De Saoedi´s bedrijven een smerige politiek door naar buiten toe met het Westen militair en economisch samen te werken, maar achter de coulissen alles doen om wereldwijd terreur te verbreiden, om staten te destabiliseren en te terroriseren. Van Aleppo in de buurt van de Middellandse Zee via het noorden van Syrië tot in Irak richting de Iraanse grens woeden de bloeddorstige hordes van ISIS, die betaald worden door de Saoedische Wahabieten. Bovendien doen ook nog de criminele despoten van de andere Golfstaten mee, zoals de sjeiks van Koeweit, Qatar en Bahrein.

Wat we in Libië hebben gezien, de regimeverandering door het inzetten van terroristen en NAVO-bommen, de volledige vernietiging van een functionerend land, de heerschappij van terreurbendes en de verandering in een “mislukte staat” waar alleen nog angst en nood heerst, zet zich voort in Syrië en heeft nu ook Irak bereikt. De situaties in Syrië en Irak lijken op elkaar. Twee staatshoofden, de een Alawiet, de ander een sjiiet, vechten tegen een soennitisch terreurleger dat massaal door de Saoedi´s wordt gesteund.

Het compleet absurde daarbij is dat de Amerikanen Nouri al-Maliki en zijn sjiietische regering in Irak ondersteunen, terwijl ze tegelijkertijd Bashar al-Assad in Syrië met alle middelen ten val willen brengen, hoewel beide dezelfde vijand in de vorm van de ISIS-terroristen hebben. Nog absurder is het feit dat al die Amerikaanse en Britse soldaten die in Irak gesneuveld zijn of hun gezondheid opofferden, de 600 miljard dollar die de 12-jarige Irakoorlog gekost heeft, allemaal tevergeefs was, omdat de ergste terroristen nu het land veroveren.

Screenshot_39

Het door ISIS gecontroleerde gebied

En dan laten we nog buiten beschouwing dat de aanvalsoorlog tegen Irak bevolen werd door Bush en Blair, gemotiveerd met de meest onbeschaamde leugen. Een oorlog die aan 1,4 miljoen Irakezen het leven heeft gekost. Of toen de twee de overwinning op Irak verkondigden en beweerden dat de wereld nu veiliger was met de verwijdering van Saddam Hussein. In werkelijkheid hebben ze een totale nederlaag geleden. De Amerikaanse militairen moesten meerdere keren Mosul, Tikrit en Falluja van de terroristen bevrijden. Allemaal voor niets. Nu zit de meest extreme vorm van de islamofascisten daar opnieuw, dankzij de Saoedi´s, die echter zogenaamd de “geallieerden” van de Amerikanen zijn.

Maliki zit in dezelfde situatie als Assad. Hij moet nu ook de door de terroristen veroverde steden heroveren als hij Irak bij elkaar wil houden. De poging om Mosul te heroveren, zal net zo bloedig en vernietigend verlopen als de strijd die Assad in Syrië voert om de door de terroristen bezette gebieden te bevrijden. Compleet schizofreen is echter dat in het ene geval Washington helpt in de strijd tegen de Jihadisten en in het andere geval de Jihadisten van wapens voorzien worden. In Syrië dient het kalifaat de seculiere staatsvorm te vervangen, maar in Irak niet.

Nu bestaan er verschillende vermoedens waarom Saoedi-Arabië de Irakese regering ten van wil brengen en wil vervangen door de eigen terreurbendes. Ik denk dat het slechts gedeeltelijk te maken heeft met de voortdurende geloofsoorlog tussen soennieten en sjiieten. Het gaat zoals altijd om keiharde economische belangen. Irak is wat betreft olie en de reservevoorraden de grootste concurrent voor Saoedi-Arabië en de andere Golfstaten.

Dat was immers sowieso de reden waarom de regimes van Saoedi-Arabië en Koeweit de oorlog van de Amerikanen tegen Saddam Hussein massaal ondersteund hebben en Amerikaanse bases op hun territoria toestonden; een lastig concurrent kwijtraken, die teveel olie uit de grond haalde en daarmee de prijs bedierf. Onder Saddam lag de olieprijs bij 24 dollar per vat, veel te goedkoop. Op dit moment is de prijs voor Brent Crude Oil 113 dollar.

Nu de infrastructuur voor de olieboringen na de verwoestende oorlog weer werd opgebouwd en Irak in staat is grote hoeveelheden olie aan de wereldmarkt te leveren, grijpen de Saoedi´s in met hun terreurleger en veroveren een van de belangrijkste Irakese olieregio´s, namelijk Mosul. De Saoedi´s willen door middel van terreur en vernietiging voorkomen dat Irak zijn olie kan verkopen, ze willen dat er onrust heerst en Irak instabiel blijft.

De terreurorganisatie “Islamitische Staat in Irak en Syrië” (ISIS) wordt door Abu Bakr al-Baghdadi in naam van prins Abdul Rahman al-Faisal, de broer van de Saoedische minister van buitenlandse Zaken en ambassadeur in Washington, geleid. De wapens komen uit de Oekraïne, waar de Saoedi´s een wapenfabriek gekocht hebben, en worden via Turkije aan de terroristen in Syrië en Irak geleverd.

Als dank aan Ankara heeft ISIS nu 80 Turkse staatsburgers in Mosul gegijzeld. 49 mensen van het consulaat en 31 Turkse vrachtwagenchauffeurs. Ankara schreeuwt nu naar de NAVO om hulp en heeft een speciale vergadering in Brussel geëist. Erdoğan leert ook niets. Hij denkt de terroristen in Syrië en Irak te moeten ondersteunen, zodat ze hem met rust laten. Dat had je gedacht. Turkije komt ook nog aan de beurt en de door de Saoedi´s gefinancierde terroristen zullen daar spoedig toeslaan.

De Koerden zullen ook verbaasd staan en nog wat beleven. In de provincie Kirkuk heeft ISIS duidelijke boodschappen verstuurd en ermee gedreigd openbare instellingen, zoals overheidsgebouwen, ziekenhuizen en banken aan te vallen. Al sinds vorig jaar december hebben strijders van ISIS terreuraanslagen in het Koerdische bolwerk Kirkuk uitgevoerd. Zo werden het hoofdbureau van politie door een zelfmoordaanslag getroffen en andere gebouwen zwaar beschadigd.

De fanatieke strijders van ISIS zijn echter alleen maar nuttige idioten die men tekeer laat gaan. Ze vertellen hen dat ze in Syrië en Irak vechten voor de islam. Daarbij zijn de Wahabieten de grootste vijanden van de islam. Waarom vernietigen ze anders alle historische bouwwerken uit de tijd van Mohammed in Mekka en Medina, zoals het geboortehuis van Mohammed, om daar bovenop hotels en supermarkten te bouwen? Het Saoedische heersershuis bestaat uit satanisten, uit aanbidders van de mammon en het is de wereldkampioen van de terreur.

Screenshot_40

ISIS in Mosul

Bron:
http://alles-schallundrauch.blogspot.nl
Auteur: Freeman

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Irak, Islam, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, Moslims, oliebelangen, Rotzakken, Saoedi-Arabië, sjiieten, soennieten, Terrorisme, VS. Bookmark de permalink .

14 reacties op Saoedi-Arabië – De wereldkampioen van de terreur

 1. Vederso zegt:

  Uit het artikel: “Deze misdaad kan men niet met de koran rechtvaardigen…”.Ik heb toch een andere indruk.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  16 van de 19 aanslagplegers op het WTC te N.Y.C waren Saoudies.
  Dat was toen wel een heel pijnlijk moment voor de Amerikanen, het waren immers hun “vrinden”. Du-moment het werd bekend in S.A. dat
  het hoogste bouwwerk was getroffen, vierden ze daar in Arabia geweldig feest. Ook uiteraard met sterke drank erbij. Dit feit werd door U.S. zoveel mogelijk genegeerd en/of verzwegen. Dat Wahabisme een sekte ? ?
  Dat klinkt voor mij hetzelfde als men zou zeggen:” Het R.K van de Paus in het vaticaan is een sekte van het Katholicisme”.
  Dat wahabisme is de Hoofdmoot van de islam.
  Van de zin:“Deze misdaad kan men niet met de koran rechtvaardigen…”. begreep ik evenmin NIETS.
  Maar als leek begrijp ik zoveel niet. Zo ook niet dat die timmerman naar S.A. moet om zich te verontschuldigen voor iets waar de NL-regering “part-nog-deel” aan heeft. Ik moest toen denken aan die Deense Cartoon-rellen, express uitgelokt door een moslim die in Denmarken woont ( woonde ? ? ).
  Wat waren de EU-landen toen weer eens opmerkelijk eengezind. ! ! Inplaats van een front te vormen, was het ieder voor zich.
  Hoe toegeeflijker de EU-landen afzonderlijk worden t.o.v S.A., hoe sterker zij zich gaan voelen en meer EISEN gaan stellen.
  Ik heb ,t idee dat dit 50 jaar geleden nog niet zo was.

  Like

  • BertG. zegt:

   Kan ook niet missen als je ze door hebt.
   Elke toegefelijkheid is een vorm van, vernedering, onderdanig, enz……………..
   Hoe meer je toegeeft, hoe groter de lol ook wordt om iets nieuws te bedenken.

   Like

 3. Fred zegt:

  Het zou mij niet verbazen als die hele rotzooi in Irak tot doel heeft de gaspijp van Qatar naar Europa hoe dan ook aan te leggen. Uiteraard door Halliburton, wie anders.
  De weg via Syrië is door Assad afgesloten.
  Het alternatief is via het westen van Irak, van daar naar het noorden via noord Syrië dat dan door sympathisanten van Qatar is veroverd, naar Turkije die het gas dan verder transporteert naar Europa.
  Tegen die tijd zal de gaspijplijn een bloedpijplijn zijn geworden.
  Maar wie maalt daarom?
  Brussel?

  Like

 4. Cathja zegt:

  Hadden we maar nooit die rot-olie van de Saoedi’s nodig gehad. Dan hadden we ook de verplichting niet op ons hoeven te nemen om moslims ongestoord toegang te verlenen tot Europa, hun in alles ter wille te zijn, en ze in allerlei opzichten te faciliteren.

  Maar ‘hadden’ is zo’n vervelend woord in dit opzicht…!

  Like

  • Jade zegt:

   Moslims hebben over het algemeen niet zo`n hoog IQ…
   Het zal mij dan ook niets verbazen als deze olie-chantage truc
   hen ingefluisterd is door Rothschild & Co.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 23.29. uur, op 15/6. Beste Cathja, U heeft gelijk. Door de belangen van BILDERBERG- oranjekliek- de grote OLIEMAATSCHAPPIJEN, en de belangen van de VS, zitten we met deze ellende. En, we weten er zijn alternatieve energiebronnen, waardoor we NIET persé de OLIE nodig zouden hebben. Te denken valt aan onder meer bio brandstof, en waterstof. De kennis is ervoor, maar de BELANGEN van BILDERBERG,SHELL,BP, en de VS, hebben voorrang. We worden gegijzeld, en de politiek van “links tot rechts”, buigt voor de HAATBAARDEN, op bevel van de genoemde organisaties, en de EUSSR.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Tom Hendrix zie de link het is chantage middel kijk hoe hard de olie om hoog gaat.
    http://www.telegraaf.nl/dft/analyse/interactievegrafiek/?code=61357932

    Maar er was een vent in mijn kinderjaren die een moter op water liet lopen als ik het nog goed kan herinneren stond de motor bij Phillips in nederland jammer voor de man die is gestorven in een gekkenhuis wie kan ons hier meer over vertellen.

    Like

   • fleckie zegt:

    afgelopen vrijdagmiddag omstreeks 17.15-17.20u reed er een vrachtwagen met ‘CURE; EN ‘dit voertuig rijdt op waterstof’erop vermeld, vanaf Waalre (eindhovenseweg ) richting VALKENSWAARD-centrum, (deze auto staat ook al eens geparkeerd bij de EMTE-supermarkt,kortbij zorgcentrum TAXANDRIA, IN VALKENSWAARD)

    Like

 5. lucky bee zegt:

  Te vergeefs?de Oorlog die ze naar Europa willen brengen is naar het MO teruggekeerd,en de rivaliteit ,en haat tussen Shiieten en Soeniten bloot gesteld.Als wij onze fingers van deze vede weg houden kunnen deze twee maistream Islamisten elkaar uitroeien.Mischien gaan ze zelf de Woonplaats van Allah nuken.

  Like

 6. Pingback: Over ons stekeblind marcheren op dit doodlopend spoor… | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 7. Jan zegt:

  Al Shabaab kopie van de Wahabieten in SA:

  Somalia’s al-Shabab militants have rounded up around 100 women and ordered them to comply with a strict Islamic dress code or risk being whipped.
  Al-Shabab, whose name means “The Youth” in Arabic, advocates the strict Saudi-inspired Wahhabi version of Islam.
  http://www.bbc.com/news/world-africa-27829343

  Like

 8. Auke zegt:

  Zolang onze zelfbenoemde leiders nog steeds het atheïstische adagium huldigen: alle religies zijn gelijk en dus achterlijk, zal men nooit de wortel van het probleem, de kwaadaardige idioot Mohamed, gaan aanpakken. Onze zogenaamd gekozen mensen denken dat door slecht onderwijs en door indoctrinatie om atheïst te worden, de moslims bekeerd zullen worden. Niets is minder waar dan deze zienswijze. Onze leiders zijn nog erger dan een kleuter die in een bak met Leeuwen zit en denkt dat de Leeuwen leuke poesjes zijn. Onze leiders verraden hun volk Ze weten dat de aanhangers van Mo veel en veel gevaarlijker zijn dan christen gekkies, maar men verkiest het om dit welbewust te negeren. Want alle religies zijn immers gelijk. Onze leiders zijn nog erger dan een dan een geflipte haai die je boot aanvalt, terwijl de haai merkt dat hij/ zij niet kan winnen. Onze huidige leiders zijn een miljoen keer erger dan de NSB “ers voor de WO2. Ze zijn zich volledig bewust van hun falen, alleen ze houden zich vast aan: 1) alle religies zijn gelijk, 2 Er is geen God, dus wat maakt het uit wat ik denk, 3 ( het christelijk geloof was zo’n vloek voor onze samenleving dat de islam een eitje vergeleken daar mee is. Ergo: men verneukt willens en wetens het eigen volk en leidt deze enige echte verlichte beschaving (de christelijke) naar de verdoemenis.

  Like

  • BertG. zegt:

   Wat jij hier beweerd heb ik nog nooit iemand horen zeggen. Zeker geen atheïst.
   Hooguit iemand die zelf gelooft en vind dat zijn geloof het beste is.
   En met indoctrinatie zijn meestal gelovige juist bezig. Een atheïst is vrij hiervan.
   Alle religies zijn niet gelijk, ze beweren wel allemaal dat er iets onaantastbaar is wat niet bewijsbaar is, waar je simpel weg maar in moet geloven dat er iets is, hooguit dat er geschriften zijn die meestal pas honderden jaren jaren ergens op zijn gezet, geen enkel geloof is een eitje in vergelijking met een andere want alle hebben iets dwingends, en beschaving komt of zit in jezelf. En ik zie ze inderdaad het liefst allemaal naar de verdoemenis gaan.

   Maar uit jou hele verhaal begrijp ik dat jij je een goed christen vind, iets essentieels om beschaving te kunnen hebben. Anders is dit niet mogelijk of zeer moeilijk.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s