VIDEO: Waarom immigratie niet helpt de armoede in de wereld te verminderen

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jean)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Waarom immigratie niet helpt de armoede in de wereld te verminderen

 1. BertG. zegt:

  Nou, dat is duidelijk, breng daar maar wat tegen in.
  Meer dan een goed gevoel opleveren doet het niet, en een dikke portemonnee.
  En daar doen ze het tenslotte toch voor. Want niemand wil er naast wonen, alleen maar aan verdienen. Dat is het doel op zich geworden.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Maar ze komen voor onze vleespotten, wilt u delen of er voor vechten, veel meer keuze is er niet en de keuze is al gemaakt het wordt delen !

  Like

 3. vanhetgoor zegt:

  Een wijs man! Er zou nog meer de nadruk op mogen worden gelegd dat het de hoger opgeleiden zijn die emigreren, hij heeft dit wel gemeld maar het is zo’n sterk argument tégen emigratie. Doordat de intelligentere mensen het land uit gaan blijven alleen de mensen met minder kansen over.

  Zelf heb ik er al eens voor gepleit dat er iets moet veranderen in de hele emigratie en immigratie. Voor jongens uit Afrika die willen komen werken, zij zouden een tijdelijke verblijfsvergunning moeten behoren te krijgen, bijvoorbeeld voor een half jaar. Dan mogen zij een half jaar werken, in de asperges of aardbeien. Dan spaart men geld, dan moet men terug, dan neemt men een leuke tweedehands auto mee, eentje van ca 500 Euro. Dan kunnen ze in Afrika met het gespaarde geld een huis neer zetten en een gezin stichten, omdat zij een goede start hebben gemaakt zullen zij in Afrika voortaan de beschaving propageren, en een goede opleiding voor hun kinderen verlangen. Alleen de beschaving is de manier waarop de islam tegen gehouden kan worden, en dat kan alleen als de goede zaken van de beschaving worden gedeeld met anderen.

  Like

 4. lucky bee zegt:

  De Immigratie in Europa was altijd voor mensen die de zelfde God aanbidden als wij tot dat Lubbers en van Agt ook de islam bij ons binnen lieten.Heel zeker of de Katholieken ook de zelfde God aanbidt als wij, ben ik eigenlijk niet.Multie cultie kan eigenlijk met de God van Abraham nooit verwerkelijk worden.
  Lees de 10 Geboden vers 1-26, Exodus 20

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s