COMMENTAAR: Guy Verhofstadt, de EU-waanzinnige, en Poetin in Barcelona

Screenshot_8

Guy Verhofstadt

(Door: Robert Kern)

“Het is een goed moment om terug te blikken op de afgelopen 10 jaar van Europese integratie, waarbij er onmiskenbaar meer interne markt is gecreëerd. Maar dit is op de verkeerde manier gebeurd. Berucht zijn de voorbeelden van flesjes olie in restaurants, het geluid van grasmaaiers of stofzuigers en de hoeveelheid water die door een toilet mag spoelen. Voorbeelden van nutteloze EU-regelgeving. Vanuit technisch oogpunt hebben deze regels meer interne markt gecreëerd, maar economisch gezien bleken de kosten hoger dan de baten. Ondertussen zijn de grote belangrijke bouwplaatsen van onze economie door de Europese Commissie, het Europees Parlement en de Raad van Europa schromelijk verwaarloosd”.
(De Volkskrant, 10-06-2014)

Nu denkt u dat deze woorden van Joost Niemöller of van mij zijn, maar nee. Nu is een echte kenner aan het woord. Iemand die de EU van binnenuit kent. Hij is de kandidaat van Rutte en van Pechtold voor het voorzitterschap van de Europese Commissie: de heer Guy Verhofstadt, een Belgische politicus van groot formaat, volgens velen. Ik zou zeggen, als hij dit allemaal durft op te schrijven dan wordt het tijd dat onze politici zich serieus moeten afvragen of zij met het EU-project verder moeten gaan.

Wie is deze Verhofstadt?

De man is geboren op 11 april 1953 (nu 61 jaar) in het Belgische Dendermonde. In juli 2004 trachtte Verhofstadt de overstap te maken van de nationale politiek naar de internationale politiek en stelde zich kandidaat voor het voorzitterschap van de Europese Commissie, hierin gesteund door Gerhard Schröder en Jacques Chirac. Zijn kandidatuur botste gelukkig op een veto van Tony Blair, die Verhofstadt´s sterke Europese ideeën als bedreigend zag. Uiteindelijk won de Portugese premier José Manuel Durão Barroso het van Verhofstadt. Barroso was natuurlijk ook geen uitkomst, zoals Blair en wij allen gemerkt hebben. Nu probeert Cameron ons te redden van Juncker. U ziet: de redding komt uit het Verenigd Koninkrijk. Verhofstadt is brildragend en heeft sluik haar dat steeds in zijn ogen valt. Zijn tanden staan uit elkaar en als hij als een waanzinnige tekeer gaat in het Europese Parlement wordt een ieder, ook de voorzitter, een beetje bang.

Verhofstadt versus Farage

Nu kunt u denken dat ik overdrijf, maar wat ik zojuist schreef, kunt ook u zelf aanschouwen. In onderstaand filmpje durft hij Nigel Farage van de Engelse UKIP te schofferen en daarmee tevens 20 miljoen Engelsen. Let goed op wat hij zegt, dat de enige verkwisting van de EU het salaris is dat aan Nigel Farage wordt betaald. Let tevens op zijn taalgebruik. Het is ons geld, ons Europa en van niemand anders. Hij probeert zijn aanval te motiveren met het feit dat, volgens hem, Farage vaak afwezig is bij vergaderingen van de EU. Iets dat hem uiteraard totaal niet aangaat.


Verhofstadt versus Orbán

In dit filmpje is het nog beter te zien. De spreekstijl van een fanatieke EU-waanzinnige. Hij dreigt en zwaait met zijn handen, zijn blik op oneindig, verliest zijn zelfbeheersing en denkt dat hij beter weet dan de Hongaarse premier, goed voor de tweederde van de stemmen in Hongarije, wat goed is voor de Hongaren. De erudiete Orbán is intelligent genoeg geweest om alleen minachtend te glimlachen naar deze kandidaat van Rutte en Pechtold.


Verhofstadt en een burgeroorlog

Het ergste wat Verhofstadt heeft gedaan, overigens tezamen met de heer Van Baalen, een afgezant van Rutte, is het afreizen naar Oekraïne drie maanden geleden om de pleinmensen in Kiev een hart onder de riem te steken. Zoals Van Baalen dat achteraf tracht te bagatelliseren. Maar de mensen op het plein zijn niet de enige die in Oekraïne leven. Oekraïne is een verdeeld land met vele bevolkingsgroepen. Ook wonen er veel Russen die liever met Poetin willen samenwerken dan met de EU. Na dit bezoek viel de regering van Oekraïne, begon een burgeroorlog en bezette Rusland de Krim.

Niemand, noch de media, noch het Europees Parlement, heeft Verhofstadt op het matje geroepen, maar ik denk dat hij en Van Baalen er op zeker moment slapeloze nachten van hebben. Door deze gevaarlijk actie staat de EU diametraal tegenover Rusland, met de steun van Obama. Een domme en gevaarlijke actie. Men kan niet eens dealen met een zwakke Assad, laat staan met het sterke Rusland.

En wat denkt u? Zal Europa het waarderen als Poetin naar Barcelona af zou reizen om de Catalanen op te hitsen tegen de Spaanse regering? Dacht het niet. Nou dan.

Door:
Robert Kern
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

51 reacties op COMMENTAAR: Guy Verhofstadt, de EU-waanzinnige, en Poetin in Barcelona

 1. roger catrysse zegt:

  In België hebben we al veel eerste ministers gehad maar zo een zot dat hebben we nog nooit gehad

  Like

  • sam zegt:

   Inderdaad, diezelfde waanzinnige vertelde ook tijdens de oorlog in het voormalige Yougoslavië. Dat Belgische soldaten actief dienden mee te vechten, om de democratie te beschermen.De soldaten dienden hun eigen te laten doodschieten en meneer de waanzinnige ging wel thuis blijven.
   Er zijn toen veel stemmen opgegaan dat men aan die waanzinnige een geweer diende te geven en hij.het zelf kon gaan oplossen. Ineens waren toen zijn praatjes over.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @sam: 00.13. uur. Die vent, de GEK VERHOFSTAD, is crimineel waanzinnig. Een dergelijk figuur, hoort in een dwangbuis, en in een krankzinnigengesticht opgesloten te worden.

    Like

  • paulzwueste zegt:

   @roger catrysse. In de eerste plaats België bestaat niet en in de tweede plaats het Vlaamse volk heeft hem braaf als MP zelfs gekozen! Geen goeie referentie denk ik zo.

   Like

 2. meneertje zegt:

  Voor mij staat vast dat Verhofstadt thuishoort in een psychiatrische inrichting.
  En het is wel een bijzonder veeg teken dat zo iemand een hoge post in de E.U. kan bekleden.

  Rutte en Pechtold zijn straks schildknapen bij deze fanatieke malloot.
  Over vege tekens gesproken…

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Helemaal mee eens,meneertje.
   Die man – vrhfstdt – is ZO verknipt dat zelfs de allerbeste psychiaters hem niet kunnen helpen.
   Helaas trekken de gekken de kaarten.

   Like

 3. bobzelf zegt:

  zou ondertussen wel “”LEUK ‘ zijn , PUTIN in barcelona !!
  en dan een hele lange neus trekken !
  FUCK THE EU !!!

  EN VANAF MORGEN ZONDER GAS !!!
  dus ren nog effe snel naar de Formido, karwei , etc voor de tuin barbeques !!

  GAAT EEN RUN OP KOMEN !!!
  UKRAIN MOET MORGEN VOOR 08.00 UUR , BETAALD HEBBEN !!!

  en dat hebben ze al 30 maanden nu niet !!!!! gedaan !!!
  terwijl de burgers wel gewoon hun rekeningen betaald hebben

  HOPPA !!!!

  en U de burgers van nederland hebben nog steeds mijn gas niet opgehoest hier in Uktraine !!

  MAAR IK ZOU PUTIN GEWOON WEER DE SCHULD GEVEN, WHAHAHAHAHAHA

  gr. bob

  Like

 4. Jean zegt:

  Die op de foto, leeft die nog? Heeft die nog niet geleerd zijn klepper dicht te houden? Betalen wij die nog steeds zijn parasiterend gedrag?
  Hoe dom kunnen burgers toch zijn!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Verhofstadt laat het weer eens zien. Dat clubhuis in Brussel word alleen maar bevolkt door gewetenloze mannetjesmakers met een hele grote bek die fortuinlijke salarissen voor zichzelf opeisen, die ten koste gaan van Europese belastingbetalers. Daarenboven hebben ze een voorliefde voor Moslims en lak aan wat er onder de Europese bevolking leeft. Poetin word door hun te kak gezet, zodat de derde Wereldoorlog al in de maak is. Er is maar een ietsie-pietsie voor nodig om alweer een oorlog te ontketenen. Dat zagen we ook al met de Grote Oorlog, oftewel de eerste wereldoorlog.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Zouden de ouders van Verhofstadt trots op hem zijn?Of hebben ze spijt dat ze hem niet hebben laten aborteren?Deze waanzinnige fanatiekeling hoort achter tralies voor de rest van zijn miezerige leven!Af en toe een boterham en de tuinslang er op;verder zoekt hij het zelf maar uit!En dan krijgt hij nog beter dan hij verdiend!

  Like

 7. Sylvia Groot zegt:

  Hoe kom ik nou aan de indruk dat Verhofstadt een smerige pedoseksueel is?

  Like

  • Ahava zegt:

   Dat was (en blijft) mijn eerste reactie ook, Sylvia! Hij moet toch door elke zichzelf respecterende vrouw zijn uitgekotst, vermits de andere sekse zich ooit met zo’n wangedrocht zonder hersens heeft kunnen inlaten.
   In de middeleeuwen had men wel raad geweten met dit soort volksverlakkende misbaksels. Maar in de 21ste eeuw krijgen zulke figuren leidende posities. De EU leidt naar de afgrond, waar we met z’n allen trouwens al heel dichtbij zitten.

   Like

 8. Avidia zegt:

  Alles is eng aan die man, zijn ogen, zijn mond, zijn tanden, zijn haren, zijn optreden wat er uit zijn mond komt is nog erger. Het is een nachtmerrie van een man

  Like

  • Jean zegt:

   Sylvia & Avidia,
   In Brussel staat op een hoek van een straat een kereltje met zijn ding in de hand m.i. de juiste plaats om dergelijke vuiligheid aan op te hangen.
   Figuren als die idioot uit Gent zijn een gevaar voor de gemeenschap in dit geval voor de Europeanen, interneren is de enige goede oplossing uiteraard wordt voor die hele EU troep want zeveroorzaken alleen maar ellende en miserie voor de autochtone bevolking exclusief de allochtonen.

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   en toch heeft ie zich voort kunnen planten, ik heb al eens gehoord dat ie over ‘mijn dochter’ sprak… hoe zou mevrouw verhofstadt er uit zien en welke ‘complexen’ zou daar aan ten grondslag liggen om ooit een verbintenis te zijn aangegaan met deze griezelige gevaarlijke GEK?

   Like

 9. rotsus zegt:

  Ik weet bij god niet waar deze twee volslagen idioten mee bezig zijn geweest maar tekenend voor typisch geouwehoer en gezwets is dat wat deze 2 lachnummers hier tentoonstellen. Verhofstadt is idd meer dan rijp voor een inrichting en wel een gesloten maar wat die vette papzak van een van Baalen daar zegt, vooral dat hij bij het oekaïnsche volk BLIJFT (hij was daarna erg snel weg) is een staaltje pure ophitserij. Dit zou Poetin (de grote boze meneer in de ogen van de MSM die ons dat moeten blijven wijsmaken) eens moeten wagen. De wereld zou te klein zijn en deze 2 nullen kunnen zich zoiets oerstoms permitteren!!! Hoe die papzak nog wat staat te zwaaien met zij varkenspootjes. Zou hem wel eens willen zien als ditzelfde ECHTE Oekaïnsche volk zich hierover kwaad maakte en achter hem aan zou gaan. Dit schertsfiguur (aan dat gedrocht Verhofstad verknoei ik verder geen woorden meer aan) zou zich van boven tot onder beschijten van angst. Ik schaam me dat ik Nederlander ben en met zo’n achterlijke idioten geassosiëert zou kunnen worden. Wat een totale afgang. Mensen, 1 ding nog hierover….Poetin lacht hiermee en ligt er geen minuut wakker van wat deze 2 denk ik wel doen vanaf toen ze hier gestaan hebben. Ik krijg alleen nog maar meer respect voor deze zelfde Poetin welke keer op keer totale controle en zelfbeheersing uitstraalt en in de waarste zin van het woord een ECHTE LEIDER IS VOOR ZIJN VOLK, elke Rus dus. Daar kunnen onze “leiders” zich een voorbeeld aan nemen. Ze mogen met zijn allen nog niet in de schaduw van Poetin staan. Wil nog even enkele linkjes bijvoegen (korte) waar u eens goed naar moet kijken. DIT IS POETIN en niemand anders!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=Z7C63CsqfVI (1.53 min) Dit is een leider, toch!!!
  Alleen al hoe Poetin doet tegen deze vetnekken en hoe hij gekleed is. Dat verdient respect!

  http://www.youtube.com/watch?v=UcnIBBFPSUU (1.41 min). Hier zet hij die onnozele Barossso te kakken in Barosso’s hol. Zegt hem in zijn bek dat hij liegt en kent zijn les. Barosso kan alleen maar lachen als een boer met vreselijke kiespijn.

  http://www.youtube.com/watch?v=jNKm3TsJ9Ks (4.52 min) Hier heeft hij het even over de Amerikanen “onze vrienden”. Deze zelfde vrienden zijn Rusland met vieze smerige spelletjes aan het omsingelen en denken dat Poetin dit niet doorheeft. Het wordt tijd dat de wereld verlost wordt van een hele hoop idioten en gekken die totaal gebrainwasched zijn en trekpop van de familie de Rothschid, welke al sinds midden 1800 strak de touwtjes in handen hebben en diezelfde gekken elke keer weer oorlogen laten beginnen welke zij van beide zijden financieren en dus aan allebei gigantische kapitalen verdienen en op dit ogenblik zo’n slordige 70% van al het vermogen op aarde in bezit hebben. En elke keer tuinen WIJ ERIN. Stom hé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Maar wij hebben natuurlijk van Baalen en Verhofstadt welke ons wel uit de brand zullen helpen met hun fiere praat…….toch!!! Ik zou er niet op gokken. Als de tent in brand vliegt weet ik aan welke kant ik sta. Een schaakgrootmeester en een topjudoka, jawel, Poetin!!!
  Rotsus

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @rotsus: 03.21. uur. Amen, het is zo, beste Rotsus!

   Like

  • bobzelf zegt:

   dank U voor de geweldige bijdrage op deze site !!
   Ik kan dit dus dagelijks volgen :

   U ALLEN WORDT ER INGELUISD !!! U WORDT GENAAID !
   EN U ALLEN KIEST ERVOOR ACHTER DE IDIOTEN IN BRUSSEL EN USA AAN TE BLIJVEN LOPEN !

   IS PUTIN NOU DE ENIGE DIE DEZE STRONTSCHUIT AAN ZIET KOMEN ???

   U LOOPT ALLEN ACHTER VOLKOMEN , VOLSLAGEN IDIOTEN AAN !!

   gr. bob

   Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   je zegt t zo goed… die van baalen… met zijn gebalde varkenspootjes/vuistjes… en die overspannen overslaande stem, WIJ BLIJVEN HIER hahaha
   vergeet ook timmerfrans, pechtold, van agt,plasterk, en nog zo veel ànderen die ‘ons’ vertegenwoordigen, niet het is zoooo genant, niet in woorden uit te drukken en het ‘helpt’ niet dat dit soort ook in andere landen de andere volkeren vertegenwoordigen… integendeel, hoe kàn dit toch?
   Ook aan wiegel en bolkesteijn!! de vvd wijsgeer die ouwe baas van in de 70 begin ik te twijfelen… ik vind bolkesteijn de ene keer dit zeggen en dan trekt ie de kötel weer netjes in en dan volgt ie enge neelie weer… en wiegel… ach… ik geloof dat die nogal ‘vol’ van zichzelf is… zoals ook enge maxime verhagen… de lijst is nog làng… reuze genant…

   Like

 10. Lis zegt:

  Een een godwinnetje: in de jaren ’30 van de vorige eeuw kwam ook een waanzinnig persoon aan de macht. Hele volksstammen liepen er achteraan. We kennen allemaal de gevolgen. Dezelfde waanzinnige figuren zijn nu weer op posities waar ze alleen maar kwaad kunnen doen. En wat doet de internationale gemeenschap? Die geeft een Nobelprijs voor de vrede.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Verhofstad, de gek, en van Baalen, het gebrilde varken. En dat zijn dan de mensen die ONS wensen te regeren. Ik heb het al vaak gezegd, net als in Den Haag, wordt in Brussel geregeerd bij de EUSSR door criminelen en gekken. Alleen weet ik niet welke groep het grootste is.

  Like

 12. Jan zegt:

  Meer markt, dus meer werk betekent nooit dat meer geld in de maatschappij in omloop komt want als dat zo zou zijn. Het gaat om de productiviteit en de afzet van het product dat geld oplevert.
  Socialisten zijn net als Gekko (Michael Douglas) uit ‘Wall Street’ die zegt dat men rijker wordt door herverdeling van geld en niet door meer geld in omloop te brengen door productie. Zelfde zie je bij Samsom die het heeft over werk, alsof dat meer geld oplevert. Daarom is herverdeling van geld volksverlakkerij en verarmt de staat.
  Verhofstad houdt zich wel aan een uitspraak van Gekko: “Greed is legal” en de stomkoppen die voor de EU zijn heeft Gekko ook een aardige: “You’re all fucked. And you don’t even know it yet.”

  Like

 13. Theodoor zegt:

  Een lange leren jas, kaplaarzen en een versierde, opzichtelijke pet past Verhofstad VVD’er van Baalen vreet uit dezelfde ruif mee.
  Ook erg hoor als je tegenwoordig bij de VVD kliek hoort.

  Like

 14. Tempelier. zegt:

  Verhofstadt heeft een soevereinestatenfobie, tja en door dat haargordijn kun je natuurlijk de werkelijkheid niet zien !

  Like

 15. Leo zegt:

  Foutje van de natuur ??
  Onze Lieve Heer heeft veel van zn krachten verspild, zo te zien.

  Like

 16. Pingback: De EU-Waanzinnige | Golfbrekers

 17. roger catrysse zegt:

  En zou een man wordt gesteund door een zekere Rutte om bij te baken

  Like

 18. Jean zegt:

  Iedereen weet dat ik een gruwelijke afkeer heb van geweld maar please laat het me ėėnmaal eens gebruiken, ėėnmaal maar en het is niet tegen een moslim maar wel tegen een moslimlover, iemand die zich uitgeeft als Vlaming. Please ėėnmaal maar.

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  Zo ik lees net op http://www.geenstijl.nl dat Gazprom de gastoevoer gaat sluiten naar Oekraïne, dus ook WIJ zijn nu de sjaak, zoals Bob terecht al op wees! Bedankt -maar niet heus- VOLLIDIOT VERHOFSTADT en VARKENSKOP van BAALEN, gaan jullie het nou voor ons oplossen? Ik vrees van niet. Sterf EUSSR, sterf vandaag nog!

  Like

 20. sam zegt:

  die waanzinnige heeft zijn doel bereikt, gas afgesloten naar Oekraïne. Doorvoer naar Europese landen is geen enkel probleem (?)
  Eerste land dat ernstig in de problemen komt is Bulgarije, 100% afhankelijk van Russisch gas.
  Bij de laatste afsluiting, een aantal jaren terug, tapte Oekraïne illegaal gas af, zodat de Oostblok Landen gas gebrek hadden.
  Dat die waanzinnige nu eens iets gaat zeggen, Je zal er “NU” niets meer van horen. Een gepatenteerde lafaard durft zijn smoel niet opendoen als hij persoonlijk in gevaar komt. De rest mag verrekken.
  Verwonderlijk (?) is dat Putin het gas afsluit in de zomer, een waarschuwings-signaal? Gaat de EU nu nog maatregelen treffen? En zo ja dewelke? Dan gaat alle gas afgesloten worden.

  Like

  • sam zegt:

   Voila, het is zover, één uur geleden geplaatst door het persagentschap Belga;
   (Belga) In centraal-Oekraïne heeft een explosie een belangrijke oliepijpleiding getroffen, zo hebben de autoriteiten dinsdag bekendgemaakt.
   Getuigen zagen een 200 meter hoge vlammenzee komen uit de Oerengoj-Pomari-Oezgorod pijpleiding in de regio Poltava, aldus plaatselijke media.
   Door de pijpleiding loopt Russisch gas naar Europa.
   Omwille van een ruzie over betalingen sneed Moskou maandag de gasleveringen aan Oekraïne zelf af. (Belga)

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @sam: 17.08. uur. Beste Sam, de GEK, heeft het dus klaar gekregen. Nou, fijn gedaan, kunnen we van de winter gaan bibberen omdat er te weinig toevoer is van gas en olie.

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Dat wordt elektrisch koken!

    Like

 21. Gerard de Geus zegt:

  In de vorige eeuw was er ook een vent met sluik haar en grootheidswaanzin. Het lijkt dat de geschiedenis zich herhaald, weer een vent met sluikhaar alsook met driftige arm bewegingen. Hij heeft een burgeroorlog ontketend door de lont aan te steken in het kruidvat Oekraïne. Kijk hem daar staan op dat plein met die vvd idioot naast hem. Alle doden die zijn gevallen en nog gaan vallen is hij mede schuldig aan. Ook heeft hij een nieuwe koude oorlog gestart. Deze man hoort in een inrichting thuis, mocht iedereen hem serieus nemen dan hoort hij in Den Haag berecht te worden.

  Like

 22. Avidia zegt:

  Scarlatti Bombatti zegt:
  16 juni 2014 om 13:41

  Hij had vast een masker op, niemand kan zich aan zo’n man overgeven, word al misselijk bij de geachten.

  Like

 23. Pingback: Commentaar: De EU kan zich beter bezig houden met de nazi’s in Kiev dan de Hongaarse premier Orbán te schofferen. | E.J. Bron

 24. Pingback: De beschonken Juncker,Orban, en de fascisten van Kiev |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s